امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
خود بازی و لذتی که شخص ازآن می برد مهم تر است یا امتیازات و نقد های سلیقه ای آن ؟ مسئله این است ؟؟؟؟
دوستت دارم و داریم uncharted ! نه برای امتیازاتی که می گیری یا نمی گیری برای اینکه با تو به لذتی دوست داشتنی و تازه می رسیم ! لذتی خالص فارغ از هر امتیاز و نقد و ... فارغ از این ساعت های تکراری و کسل کننده !

• Like
Reactions: .:Melkor:.
متاسفم برای کسایی که به ND شک دارن!چند روز دیگه دارم براتون....
ضمنا وقتی این بحثا میشه یاد دوران PS2و قبلش میفتم که اثری از متا و این چرت و پرتا نبود!کلی بازی بود که خاطره شدن برام بعدا که بحث متا اومد رو بورس رفتم دیدم نمره های اکثرشون حول 8 و اینا میچرخید!:x
الان بچه ها به 94 قانع نیستن!:))

یه چیزی که همیشه واسم جالبه اعتماد به نفس بیش از حد ایرانی جماعته !! اقایون اگه جمیع سایت ها نظرشون این شد که میانگین بازی 70 درصد هست مثلا ! یعنی بازی عالی نیست . و 100 درصد هم وقتی جمیع سایت ها این نظر رو اعلام کردن پس در نتیجه بازی ارزش خیلی بالایی نداره و لذت بردن یک فرد و دو فرد و حرف هایی که همینجوری روی هوا زده می شه از روی تعصبات کنسولی و .. که من از بازی لذت بردم و ... هم پشیزی ارزش نداره . خودتونم گول نزنید . میانگین اهمیت داره خیلی هم داره . حالا اینکه بعضی ها میان به شوخی می گن 94 و 95 هم نمی خوایم و 97 درصد ( مثل خودم :d ) بحثش جداست . و کاملا به صورت شوخی بیان می شه . اما از این خبرا نیست که یه بازی میانگینش شد 83 درصد و بعدم بگیم انچارتد و هورا ! نخیر ! بعضی ها فکر می کنن چون اسم بازی انچارتد هست پس بدون توجه به امتیازات حتی اگه با میانگین 70 درصد هم روبرو شدند باید از بازی لذت ببرن =))

دوستان خواهشا" بخاطر نمره ی 9.4 این کارا رو نکنید
اگر برای بازیهای دیگه نمره های اولیه 10 بودن بخاطر این بوده که نمره های اولیه ی بازیهای دیگه رو سایتها و مجلات نا معتبر میدن ولی این فرق داره و معتبره و نمره ی 9.4 بسیار عالیه
بچه ها لینک دانلود ندارین برای لانچ تریلر؟

یعنی فقط به بعضی پستها باید خندید:
من از بازی لذت نمیبرم اگه امتیازش 96 بشه
فلان سایت 94 داده ؟! وای ناامید شدم
بازی اگه GOTY نشه فایده نداره !
از این قبیل صحبتها
بخدا اگه متای بازی 90 به بالا بشه یعنی با یک بازیه فوق العاده طرفیم . پس ما نظر خودمون رو باید بندازیم دور گیر بدیم به امتیازات ؟! اونم برای یه امتیاز 94 اینجوری کنیم ؟!!!!
دوستان یجوری حرف میزنن که اگه بازی GOTY شد یه لباس میپوشن با لوگوی GOTY=UNCHARTED3 میرن تو خیابون !
بخدا GOTY شدن یا نشدن بازی اصلا مهم نیست این برای ND مهمه نه طرفدارهای بازی . انگار اگه زیر 96 شد هیچکدومتون بازیرو نمیخرید . البته منم دوست دارم امتیازهای بالا بگیره ولی اصلا امتیازها برام ملاک نیست .
بارها شده بازیهایی میانگین زیر 90 گرفتن و من دیوونه-ی بازی شدم
گزاشتیم این لانچ تریلر دانلود بشه لذت ببریم :دی

یعنی فقط به بعضی پستها باید خندید:
من از بازی لذت نمیبرم اگه امتیازش 96 بشه
فلان سایت 94 داده ؟! وای ناامید شدم
بازی اگه GOTY نشه فایده نداره !
از این قبیل صحبتها
بخدا اگه متای بازی 90 به بالا بشه یعنی با یک بازیه فوق العاده طرفیم . پس ما نظر خودمون رو باید بندازیم دور گیر بدیم به امتیازات ؟! اونم برای یه امتیاز 94 اینجوری کنیم ؟!!!!
دوستان یجوری حرف میزنن که اگه بازی GOTY شد یه لباس میپوشن با لوگوی GOTY=UNCHARTED3 میرن تو خیابون !
بخدا GOTY شدن یا نشدن بازی اصلا مهم نیست این برای ND مهمه نه طرفدارهای بازی . انگار اگه زیر 96 شد هیچکدومتون بازیرو نمیخرید . البته منم دوست دارم امتیازهای بالا بگیره ولی اصلا امتیازها برام ملاک نیست .
بارها شده بازیهایی میانگین زیر 90 گرفتن و من دیوونه-ی بازی شدم
گزاشتیم این لانچ تریلر دانلود بشه لذت ببریم :دی
تک تک صحبت هات رو قبول دارم شایان :دی ولی مشکل امتیاز پیراهن عثمان شدن بازیه :دی اینه که بازی رو برای آدم زهر مار میکنه :دی

بی خیال امتیاز خوب و بد

مهم اینکه که خودت از بازی لذت ببری.

من خیلی از بازی ها که امتیازات 6/5 باشون بیشتر از اون 8/9 ها حال کردم نظر خودتون مهمه .

البته U3 همه فن حریفه:d.

امتیاز یک گیم رو فقط و فقط بعد از تجربه اون گیم می شه فهمید...، همه ی اونهایی که سری های قبلی Uncharted رو تجربه کردن به غیر از شاهکار نشنیدم ازشون؛ دلیلشم اینه که همشون با تک تک عناصر گیم ارتباط پیدا کردن، با محیط ها و لوکین هاش، با کاراکترها و دیالوگ هایی که میگن، با داستان و طرز روایت اون و گیم پلی لذت بخشی که داره . مطمئنا Uncharted 3 هم همه ی این عناصر رو با چند درجه پیشرفت در خودش خواهد داشت. بله مطمئنا... چون از ND انتظاری جز این نمی ره!

آخرین ویرایش:
حالا مگه متای بازی معلوم شده ؟؟؟ یه نمره اومده که اونم بالای 9 بوده ( نه خوب نه متوسط ، نه ضعیف، 9.4 یعنی عالی !! )حداقل صبر کنید 2 ، 3 تا نمره بیاد بعد روضه خونی راه بندازید:d

تک تک صحبت هات رو قبول دارم شایان :biggrin1: ولی مشکل امتیاز پیراهن عثمان شدن بازیه :biggrin1: اینه که بازی رو برای آدم زهر مار میکنه :biggrin1:
خب نباید حرفهای یک سری معلوم الحال روی تجربه یک بازیه عالی تاثیر بزاره احسان .
2بار گزاشتم دانلود بشه این لانچ تریلر هر دو دفعش برقها رفت وسطش !!! :دی

وقتی نوشته ها رو خوندم،گفتم یه چند صفحه برم عقب ببینم کیا همچین حرفایی زدن!انتظار داشتم 360 فنا اومده باشن ترول کنن:دی ولی در کمال تعجب دیدم کاملا برعکسه!!:دی
این بتمن هم خیلیا رو بد عادت کرد! به خدا میانگین 90 به بالا هر چی باشه فوق العادست!چجوری میگین 94 بشه ناامید کنندس!!؟
بازی ها رو این جوری عرضش گزاری میکنید .
شما که دیگه رسما ترکوندی!!!:دی
به خدا اون ارزش گذاری هست:دی

خب نباید حرفهای یک سری معلوم الحال روی تجربه یک بازیه عالی تاثیر بزاره احسان .
2بار گزاشتم دانلود بشه این لانچ تریلر هر دو دفعش برقها رفت وسطش !!! :دی
روی تجربه شاید اثر نزاره ولی قشنگ بازی کوفت میشه :دی انواع بلاگ , امضا , کوچکتر مساوی (یا بلعکس :دی) و ... که ماشاا... اینجا اصلاً رسمه :دی یا زیر 94 که از الان داره واسه بعضیا میره توی لیست نا امید کننده های سال به نظرت چیه ؟ :دی
یعنی قشنگ چیزهاییه که مرسومه ! حالا خودت بازی کردی لذت هم بردی بعد میای میبینی انواع القاب ناامید کننده و این بود فلان بازی و ... براش ردیف شده حالا تو بیا بگو بابا بازی خدا بود ! یه عده که ممکنه حتی کاور بازی رو ندیده باشن میان میگن نظر شخصیت رو واسه خودت نگه دار امتیاز ها چیز دیگه ای میگه ! غیر اینه ؟! یا باید با این حرکات برخورد بشه یا همه امتیاز ها رو ملاک بدونن نه تجربه ـشون رو !
اصلا ربطی نداره خیلی بازیهایی بودن که نسخه های اولشون موفقیت زیادی داشتن اما نسخه های بعدیشون ضعیف تر از آب دراومدن نمونش مثلا همین Dragon Age که تازه سازندش از نظر سابقه خیلی حرفه ای توی این زمینه محسوب میشه اما نتونست خیلی از طرفدارهاش رو راضی نگه داره! در ضمن من نسخه قبلی Uncharted رو با آخرین درجه سختی و براحتی تمومش کردم و واقعا نتونستم معنی "سختی" رو توش پیدا کنم، من همیشه عادت دارم یه بازی که برای اولین بار بازی میکنم رو روی درجه معمولی میرم اما برای Uncharted 2 چند مرحله اولش رو که رفتم انقدر آسون بود که مستقیم روی آخرین درجه گذاشتم ولی بازم آسون بود حالا ممکنه این نظر من باشه و تجربه بقیه متفاوت باشه! در ضمن منظورم از آسون بودن فقط توی اکشن نبود، ساده بودن معماهای نسخه قبلی از همه بیشتر آزاردهنده بود یه طوری که اصلا فکر نمیکردم دارم یه بازی Action Adventure توی سبک ایندیانا جونز و تامب ریدر بازی میکنم!
بازی رو که مخصوص شما حرفه ای ها درست نمیکنن ! یه بچه ی 14-15 ساله هم باید بتونه از پس این بازی که با رده بندی T براش مشخص شده بر بیاد !

آخرین ویرایش:
حرف شما وقتی درسته که یک IP جدید بخواد عرضه بشه . نه نسخه-ی سوم بازی-ای که از هز نظر عالی بوده و تو سبک خودش جزو بهترینها بوده . در ضمن امتیازهایی که تا الان گرفته 94 و 9.9 هستش خبری از امتیازهای پایین نیست .
مشکل اینه که شما کلا دیدت نسبت به بازی اشتباست . اولا بازی آسون نیست شما رو درجه سختیه آخر بازی رو انجام بده بعد بیاید بگید چند بار مجبور شدید ار چِک پوینت قبلی بازی رو ادامه بدید ) نسخه-ی دوم بازی یکی از بهترین روایتهارو داشت . گیم پلی بازی عالی بود و کامل بود . گرافیک هم که بحثی درِش نیست موسیقی هم فوق العاده بود .
نسخه-ی دوم از هر نظر عالی مطمئنا برای سایتها هم همه-ی جوانب مهمه برای همین GOTY شد .
درکل هیچکس نمیتونه تو خریدن این بازی شک کنه مگر اینکه طرفدار این سبک بازی نباشه .
اصلا ربطی نداره خیلی بازیهایی بودن که نسخه های اولشون موفقیت زیادی داشتن اما نسخه های بعدیشون ضعیف تر از آب دراومدن نمونش مثلا همین Dragon Age که تازه سازندش از نظر سابقه خیلی حرفه ای توی این زمینه محسوب میشه اما نتونست خیلی از طرفدارهاش رو راضی نگه داره! در ضمن من نسخه قبلی Uncharted رو با آخرین درجه سختی و براحتی تمومش کردم و واقعا نتونستم معنی "سختی" رو توش پیدا کنم، من همیشه عادت دارم یه بازی که برای اولین بار بازی میکنم رو روی درجه معمولی میرم اما برای Uncharted 2 چند مرحله اولش رو که رفتم انقدر آسون بود که مستقیم روی آخرین درجه گذاشتم ولی بازم آسون بود حالا ممکنه این نظر من باشه و تجربه بقیه متفاوت باشه! در ضمن منظورم از آسون بودن فقط توی اکشن نبود، ساده بودن معماهای نسخه قبلی از همه بیشتر آزاردهنده بود یه طوری که اصلا فکر نمیکردم دارم یه بازی Action Adventure توی سبک ایندیانا جونز و تامب ریدر بازی میکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or