امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
QUOTE]GOTY شدن ربطی به میانگین امتیازات نداره وگرنه پارسال RDR بازی سال نمیشد یا 2008 متال گیر 4 ![/QUOTE]
البته حرف شما درسته و شاید GOTY شدن ربطی به میانگین امتیازات نداشته باشه ولی خوب یکی از مهم ترین موارد برای تعیین و انتخاب بهترین بازیه و تو این یه مورد به نظرم قضیه فرق میکنه یعنی مطمئنم اگه میانگینش کمتر از بتمن باشه GOTY نخواهد شد اما رو حرفم در مورد اینکه گفتم اگه میانگینش کمتر از 94 بشه میشه بهش لقب ناامید کنندرو داد هستم چون برای یه بازی با اینهمه انتظار که نسخه ی قبلیشم جزو سه تا بازی این نسل از نظر میانگین امتیازات بوده کمتر از 94 حداقل برای طرفداراش قانع کننده نیست

آقا بیخیال با یه نمره ی 94 که تو متا هم ثبت نمیشه نصف بچه ها نا امید شدن و دارن بازی رو نا امید کننده میخونن.
امسال فقط 3 تا بازی تونستن میانگین بالای 91 بدست بیارن( Portal 2 - Little big planet 2 - Batman:AC) اگه این بازی هم میانگین بالای 91 بدست بیاره عالیه!!! اصلا هم نا امید کننده نیست!
امسال منتقد ها سخت گیر تر از سال های گذشته شدن.در ضمن اگه قرار باشه با یه نمره بازی رو زیر سوال برد الان تمام بازی های امسال زیر سوالن!
Gears of war 3 که 3 سال روش کار شده و انتظارات زیاری ازش میرفت بیشتر از 13-12 تا نمره ی زیر 9 داره که تو متا ثبت شدن!! Rage که بیشتر از 5 سال روش کار شده و مسئول فنیش پدر FPS هست میانگینش 81 شده! همین بتمن تا الان یه نمره ی 8.5 ثبت شده و یه 8.8 ثبت نشده داره.کرایسیس 2 با اون همه کبکبه و دبدبه میانگینش 84 شد.حالا یه مجله به بازی 94 داده که نمیشه نا امید کننده!
صبر کنید تا نقد های سایت ها منتشر بشه و آخر سال بهترین بازی ها انتخاب بشه اونوقت نظر همتون تغییر میکنه.
به جرئت میتونم بگم این بازی اگر امسال GOTY نشه از تمام بازی های انحصاری هر دو کنسول بیشتر کاندید GOTY میشه.اگر بهترین گرافیک کنسولی نشه به راحتی تمام بازی های انحصاری کنسول ها رو از نظر گرافیک کنار میزنه.
همین ها برای من که طرفدارش هستم کافیه.
همین که وقتی بازی میکنم لذت کافی رو ببرم و در ضمن کسی نتونه بگه بازی های انحصاری شما از نظر کیفیت از انحصاری های فلان کنسول پایین تره برام کافیه.
در ضمن هر بازی ای که میانیگن و نقد های خارق العاده میخواد یک پیشرفت چشمگیر نیاز داره مثل همین بتمن یا آنچارتد 2 یا ...
آنچارتد این جهش رو تو نسخه 2 انجام داد و حالا به دلایلی مثل محدودیت سخت افزار یا محدودیت ایده های جدید دیگه نمیتونه اون جهش خارقالعاده رو نسبت به نسخه قبل داشته باشه.
تنها چیزی که میتونیم انتظار داشته باشیم یه بازی عالی هست. چون دیگه یک لیوان پُر رو نمیشه پُر ترش کرد.

این چه وضعشه!؟یکم صبر داشته باشید:d
یا یک امتیاز عالی یعنی 9.9 بازی رو به عرش میبرید بعدش با یک امتیاز عالی دیگه یعنی 9.4 بازی رو میکوبید زمین!؟:))
همین امسال فقط دو بازی تونستن میانگین بالاتر از 93 داشته باشند بعد انوقت اگر میانگین یو 3, 94 بشه بازی نامید کننده میشه!!!؟:|
اولا همه سایت ها اعتبارشون اندازه هم نیست و مثلا چون فلان سایت 9.9 داده یا فلان سایت 9.4 بازی خوب یا بد نمیشه، باید منتظر امتیازات کامل بود چون بهترین بازیها نمرات 7 و 8 و بسیاری از بازی های متوسط هم نمره 9 به بالا داشتند.
در ضمن همین امسال خیلی بازی های دیگه میانگین بالای 93 داشتند نه دوتا:
Portal 2
Batman: AC
Legend of Zelda: Orcania of Time 3DS
Xeno Blade Chronicles
Mass Effect 2(نسخه PS3)

و البته که بازم بازیهای زیادی برای رقابت موندن.
-------------------------------
بعدش هم رقیب U3 توی GOTY شدن بازم بتمن نیست چون میانگین نسخه 360ـــش از 22 تا نقد از میانگین Portal 2 خیلی کمتره و تازه با اضافه شدن نقد های جدید از این پایین تر هم خواهد اومد! نسخه PS3ـــش هم که 10 تا نقد بیشتر نداره و با ثبت بقیه نقدها میانگینش از Portal 2 مطمئنا پایین تر خواهد اومد. البته من نمیگم که میانگین نمرات ملاک بهترین بازی سال شدنه اما خب اگه بخوایم از روی نمرات بحث کنیم U3 باید میانگین بالای 95.3 بدست بیاره!(که البته من بعید میدونم)

امسال فقط 3 تا بازی تونستن میانگین بالای 91 بدست بیارن( Portal 2 - Little big planet 2 - Batman:AC)
به اونایی که بالا گفتم باید Forza 4 و GEOW 3 و Ico Collection رو هم اضافه کنی که میشه 8 تا بازی نه 3 تا! تازه کلی بازی خوب دیگه مثل BF3 و AC: R موندن که هنوز عرضه نشدن!

امسال فقط 3 تا بازی تونستن میانگین بالای 91 بدست بیارن( Portal 2 - Little big planet 2 - Batman:AC) اگه این بازی هم میانگین بالای 91 بدست بیاره عالیه!!! اصلا هم نا امید کننده نیست!

حالا چرا 91 ؟:دی عدد رندیم نیست متاسفانه !! احیانا که به متای 91 گیرز و فرزا که ربط نداره :دی!!

خيلي واسم جالبه كه چقدر به امتازات اهميت ميديد ....
اگه 91 شد : از بازي لذت ميبريم
اگه 90.99 شد : از بازي لذت نميبريم

اين وسط تجربه ي شخصي بازي و تفكر خودمون كجاست ؟ حتما بايد سايت ها بهتون بگن از بازي لذت ببريد يا نه ؟

بعدش هم رقیب U3 توی GOTY شدن بازم بتمن نیست چون میانگین نسخه 360ـــش از 22 تا نقد از میانگین Portal 2 خیلی کمتره و تازه با اضافه شدن نقد های جدید از این پایین تر هم خواهد اومد! نسخه PS3ـــش هم که 10 تا نقد بیشتر نداره و با ثبت بقیه نقدها میانگینش از Portal 2 مطمئنا پایین تر خواهد اومد. البته من نمیگم که میانگین نمرات ملاک بهترین بازی سال شدنه اما خب اگه بخوایم از روی نمرات بحث کنیم U3 باید میانگین بالای 95.3 بدست بیاره!(که البته من بعید میدونم)

صبح بخیر :d
نسخه ی 360ش از 36 نقد 95 ـه ، اگه یه 10 بگیره میشه 96 و خیلی لب مرزی هست.
نسخه ی PS3 هم 14 تا نقد داره نه 10 تا ! میانگینش هم 97 ـه و در آخر هم بین همین 95-97 میشه.

=------

برای من امتیازات بازی بالا باشه کافیه ، انتظار 96 به بالا رو نداشتم و ندارم ، فقط اون صحرای تپلشو میخوام >:d

متای بتمن از 36 نقد 95 هست.متای پرتال 2 هم 95 هست.
به اونایی که بالا گفتم باید Forza 4 و GEOW 3 و Ico Collection رو هم اضافه کنی که میشه 8 تا بازی نه 3 تا! تازه کلی بازی خوب دیگه مثل BF3 و AC: R موندن که هنوز عرضه نشدن!
این بازی هایی که نام بردی + فیفا 12 همشون میانگین 91 دارن نه بالاتر از 91.
حالا چرا 91 ؟:biggrin1: عدد رندیم نیست متاسفانه !! احیانا که به متای 91 گیرز و فرزا که ربط نداره :biggrin1:!!
نه آقا هیچ ربطی نداره :^o
:d

حالا حتما باید میانگین امتیازات بازی بالای 95 بشه زیر این امتیاز راه نداره ؟ یه تخفیفی لحاظ کنید خواهشا مشتری شیم. لول :دی
نابود کردید کلا فرومو با این نظراتتون ! :دی

/:)/:) بهــــــــله ! 8-| اولا 94 امتیاز بسیار خوبی هست دوما برای تعیین goty زوده و سوما هنوز که تائید رسمی نشده :| وقتی نمره ها توی متا ثبت شد بعد باید بزنیم تو سر و کله هم دیگه !
نابود کردید کلا فرومو با این نظراتتون ! :biggrin1:

Agree !
اصلا ربطی به متا نداره ! اگه داشت GTA IV با متای 98 توی 2008 بهترین بازی می شد که نشد !

اولا همه سایت ها اعتبارشون اندازه هم نیست و مثلا چون فلان سایت 9.9 داده یا فلان سایت 9.4 بازی خوب یا بد نمیشه، باید منتظر امتیازات کامل بود چون بهترین بازیها نمرات 7 و 8 و بسیاری از بازی های متوسط هم نمره 9 به بالا داشتند.
در ضمن همین امسال خیلی بازی های دیگه میانگین بالای 93 داشتند نه دوتا:
Portal 2
Batman: AC
Legend of Zelda: Orcania of Time 3DS
Xeno Blade Chronicles
Mass Effect 2(نسخه PS3)

و البته که بازم بازیهای زیادی برای رقابت موندن.

برای کسی که فن این بازیه میانگین 94,95,96 براش هیچ فرقی نداره,مهمتر از همه تجربه یک چیز جدید برای همه ماست که تا حالا نتوستیم داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
والا ما بازی kz3 با متای 84 بازی کردیم بهترین fps بوده که در عمرمان به چشم دیده ایم حالا چون متاش 84 پس بازی بدیه

چه ربطی داشت :d

بابا امتیازو بیخیال از بازی لذت ببرید
شک نکنید u3 بهترین امسال خواهد شد

اینکه انچارتد متاش زیر فلان عدد شه نامید کنندست خنده دارترین حرفیه که تا حالا تو این فروم شنیدم ! باو بعضی ها بعد عمری یه بازی میدن بیرون متاش بزور میشه 91 کل فروم رو شیرینی میدن :)) بعد چجوری میشه که متای 94 نامید کنندست خدا میدونه فقط

هر سایتی دوست داره به بازی بالاترین امتیاز رو بده یا نده واسم فرقی نداره چون لذتی رو که خودم از تجربه کردن UN3 میبرم با هیچ امتیازی عوض نمیکنم.ضمنا اینجا تاپیک UN3 هستش لطف کنید بحث در مورد امتیاز بازیهای دیگه رو توی این تاپیک مطرح نکنید.

• Like
Reactions: NERO 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or