امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
94 امتیاز عالیه ، ولی کلا قضیه این فرق میکنه ... سایت سختگیری نیست که ، وقتی به Gears اومد 96 داده و یا به U2 امتیاز 100 داده یعنی راحت امتیاز میده ، خب 94 کم میشه دیگه ، کسی تو این شکی نداره که U3 بازی خیلی خوبی ه در هر صورت ، ولی فکر نمیکنم کسی اینجا با میانگین 91 - 92 راضی بشه !! ( مخصوصا حالا که Batman اومده و داره جلون میده ) من خودم که با زیر 94 اصلا نمیتونم کنار بیام ، توقع خیلیا از این بازی خیلیییییییی بالاست ، به قول یکی توی NeoGaf گفته بود : " همیشه رنج امتیاز بین 1 تا 10 ه که 1 میشه خیلی ضعیف و افتضاح و 10 میشه بی نظیر و فوق العاده ، اما در مورد U3 بین 9 تا 10 ه که 9 میشه ضعیف و 10 میشه خیلی خوب " ( حالا بگذریم از اینکه مثلا اگه 89 بشه یعنی ضعیفترین بازیه تاریخ )

بذار راحت بگم .... این بازی باید بالاترین میانگین امتیازات توی امسال رو بگیره یا حداقل بالای 94 بشه و مهمتر از اون در پایان سال حداقل 30 درصد از جوایز GOTY رو داشته باشه تا طرفدارهاش راضی باشن ... در غیر اینصورت بعید میدونم کسی راضی باشه !
خوب شما دیگه خیلی سخت گیری دادش
از نظر من اگه بازی 92 یا 93 هم بگیره بازم کافیه چون واقعا نمیشه بین بازی با میانگین 92 یا میانگین 96 فرق زیادی قائل شد مهم اینه که میانگین نمراتش از اون بازی(گرز تبره چیه:d) بیشتر بشه گرافیکشم که 99% از اون بالاتر میشه و احتمالا بهترین گرافیک روی کنسول میشه اصل برا من همین دوتاست

خوب شما دیگه خیلی سخت گیری دادش
از نظر من اگه بازی 92 یا 93 هم بگیره بازم کافیه چون واقعا نمیشه بین بازی با میانگین 92 یا میانگین 96 فرق زیادی قائل شد مهم اینه که میانگین نمراتش از اون بازی(گرز تبره چیه:d) بیشتر بشه گرافیکشم که 99% از اون بالاتر میشه و احتمالا بهترین گرافیک روی کنسول میشه اصل برا من همین دوتاست

همین دیگه ... شماها طرفدار نیستید ، خیل خیلی ببخشید اینو میگم ولی با این حرفی که میزنی یعنی فقط میخواید عقده هاتونو خالی کنید که توی 4 تا کل کل بچه گانه بگید از گرز بهتر شد !!!!! خب که چی ؟!!! ضمنا اگه دنبال این موضوع هستی که مثلا با این قضیه روی فنهای 360 رو کم کنی باید بگم سخت در اشتباهی .... چون باید بازیهایی مثل Batman و Portal و ... رو رد کنه تا شما بتونی ابراز وجود کنی .... فقط بالاتر شدن از geOW 3 دردی از شما دوا نمیکنه !

نویسنده OPM هم که بازی کرده بود گفته به اندازه U2 خوب نیست بازی ....
چقدر زود شادیمون تِر مال شد رفت :| تازه رفته بودیم تو بساط هایپ :( بروبچه ها تسلیت .
اِ تسلیت واسه چی؟ آخر زمون شده !
biggrin1.gif
اعتماد بیش از حد به ناتی داگ و این جمله ی OPM کم از آخر الزمون نداره :دی

آخرین ویرایش:
نیما انتظاراتت زیاده :d من که میگم حداکثر 94 میشه :d (برعکس تو که حداقلت 94ـه برای راضی شدن :d )
البته این بتمن یکم همه ی قواعد رو بهم ریخت :d و بعدش یکم انتظارات رفته بالاتر :d ولی خوب همون 91 تا 94 هم بشه خوبه :d

کسی که U2 و Gears رو نقد کرده اون منتقدی نیست که U3 رو نقد کرده و خُب کمی بالا پائین بودن امتیازات طبیعیه اصل اون سخنی هست که در مورد بازی گفته، یعنی بهتر، بزرگتر، فک انداز و یکی از بهترین بازی های تاریخ برای PS3 !

به نظرم سلیقه ها متفاوته اگر بخوایم نمره 94 و نظرات این مجله رو در نظر بگیریم در مقابل playmania امتیاز 9.9 داده در صورتی که به u2 نمره 9.5 داده و تازه بیشترین نمره تو تاریخ فعالیتش هست که به یه بازی داده

پس هنوز امیدوار باشید :dگرچه این u2 فیلم سینمایی بود برا خودش خودشونم موندن توش که چی ساختن:d

بتمن کاری کرد که به میانگین زیر 97 راضی نیستم دیگه :d

جدآ آدم حیرت میکنه که شماها میخواین از بازی لذت ببرین یا فقط امتیازاش رو ببینین و محاسبه کنین که توی کل کل برنده میشین یا بازنده ...
http://www.youtube.com/watch?v=dJuyv_ckh98
اریا بخوای نخوای توی کل دنیا اهمیت داره این امتیازات و میانگین و هایپ ایجاد می کنه . بازی میانگینش بشه 70 درصد بعد تو بگی من دارم ازش لذت می برم مهم نیست که :d مهم اینه که بازی عالی ظاهر نشده و لذت بردن من و تو فایده نداره .

آخرین ویرایش:
این جوریش رو دیگه نیدیده بودیم با خود درگیری تا این اندازه بابا بازی میخوان انجام بدین یا این که پز امتیاز بدین واقعا بعضی ها کی میخوان بزرگ بشن خدا میدونه شما U2 رو برای خوبیش حال کردین یا برای GY شدنش ؟

واقعا بعضی پست ها رو میخونه تنش میلرزه که برای این که شاید U3 از یک سایتی با نظری 8-8.5 بگیره تبدیل بشه به آشغال ترین بازی تاریخ .

نیما و کیوان جان اگه میشه پست های که مربوط به بخش امتیاز از وقتی که تاپیک امتیاز باز میشه رو این جا دیدین پاک کنید من یک نفر حال ندارم بیام تاپیک بازی بعد ببینم کل کل امتیاز این جا هم حضور داره و این مسخره بازی های و بچه بازی ها رو این جا هم شاهد باشیم .

• Like
Reactions: 浪人
شاید اگه امتیازات بتمن اینقدر وحشتناک نبود الان به میانگین 93 یا 94 هم خیلیا راضی بودن اما الان وضعیت فرق میکنه و هیچکس به پایین تر از 95 راضی نمیشه چون اینجوری GOTY رو از دست میده بلاخره انتظار امتیازات بالا و کسب GOTY برای بازی که میانگین نمرات نسخه ی قبلیش 96 بوده چیز غیر طبیعی نیست یعنی U3 محکوم به کسب نمرات بالاست و اگه میانگین نمراتش کم تر از 94 باشه مطمئنا میشه لقب نا امید کنندرو بهش داد خودمم یه جورایی الان ته دلم ترسیدم که میانگینش کم بشه البته امیدوارم که اینطور نشه

GOTY شدن ربطی به میانگین امتیازات نداره وگرنه پارسال RDR بازی سال نمیشد یا 2008 متال گیر 4 !

اگه میانگین نمراتش کم تر از 94 باشه مطمئنا میشه لقب نا امید کنندرو بهش داد
lol

آخرین ویرایش:
این چه وضعشه!؟یکم صبر داشته باشید:d
یا یک امتیاز عالی یعنی 9.9 بازی رو به عرش میبرید بعدش با یک امتیاز عالی دیگه یعنی 9.4 بازی رو میکوبید زمین!؟:))
همین امسال فقط دو بازی تونستن میانگین بالاتر از 93 داشته باشند بعد انوقت اگر میانگین یو 3, 94 بشه بازی نامید کننده میشه!!!؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or