امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
ویدیو 18 دقیقه ای Bonus Round و راجع به بازی دیدم....مصاحبه با سازنده ها و ....الان در وضعیت سوپر جَو به سر میبرم...:d....

پ.ن: راستش من که ادعایی در زمینه هارد کوری ندارم...ولی خدایی رو درجه آخر دیگه یه کوچولو که سخت بود...:|

من هر وقت میام سایت به چند تا تاپیک سر میزنم افسردگی مُزمِن میگیرم.....یا من خیلی Noob تشریف دارم....یا دوستان خیلی HardCore هستند...

خیر سرمون 15-16 ساله بازی هم میکنیم....:(
بیخیال !

حرف زیاد می زنن من به شخصه پدرم در امد تا اون مد Crushing مخصوصا آخر بازی رو تو 2 تموم کنم که یکبار بازی رو تموم کنی باز می شه...

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10
اسپانیا رو عشقست

باز کنید اون تاپیک تخته شده رو ...

روی تجربه شاید اثر نزاره ولی قشنگ بازی کوفت میشه :biggrin1: انواع بلاگ , امضا , کوچکتر مساوی (یا بلعکس :biggrin1:) و ... که ماشاا... اینجا اصلاً رسمه :biggrin1: یا زیر 94 که از الان داره واسه بعضیا میره توی لیست نا امید کننده های سال به نظرت چیه ؟ :biggrin1:
یعنی قشنگ چیزهاییه که مرسومه ! حالا خودت بازی کردی لذت هم بردی بعد میای میبینی انواع القاب ناامید کننده و این بود فلان بازی و ... براش ردیف شده حالا تو بیا بگو بابا بازی خدا بود ! یه عده که ممکنه حتی کاور بازی رو ندیده باشن میان میگن نظر شخصیت رو واسه خودت نگه دار امتیاز ها چیز دیگه ای میگه ! غیر اینه ؟! یا باید با این حرکات برخورد بشه یا همه امتیاز ها رو ملاک بدونن نه تجربه ـشون رو !
خب احسان درسته حرکت زننده-ای هست ولی خب همونطور که گفتی یه تعداد خاصی هستن که از این حرکات انجام میدن که خب به اقتضای سن-شون طبیعیه :دی
اصلا ربطی نداره خیلی بازیهایی بودن که نسخه های اولشون موفقیت زیادی داشتن اما نسخه های بعدیشون ضعیف تر از آب دراومدن نمونش مثلا همین Dragon Age که تازه سازندش از نظر سابقه خیلی حرفه ای توی این زمینه محسوب میشه اما نتونست خیلی از طرفدارهاش رو راضی نگه داره!
خب اولا مثالت اشتباست . Dragon Age ضعیف-تر شد بخاطر اینکه سبک بازی RPG یجورایی به ACTION/RPG تبدیل شده بود . بودن بازیهایی که نسخه جدیدشون نسبت به نسخه قبل بهتر بودن . آدت شده همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینیم و معیار قرار میدیم .
تو هیمن نسل بازیهایی مثل GeOW و FORZA بودن که هر نسخه بهتر از نسخه قبل بودن . با توجه به تریلرها کاملا واضحه U3 پیشرفتهای زیادی چه در ضمینه گیم پلی چه در گرافیک و موسیقی داشته و فقط داستان بازی میمونه
در ضمن من نسخه قبلی Uncharted رو با آخرین درجه سختی و براحتی تمومش کردم و واقعا نتونستم معنی "سختی" رو توش پیدا کنم، من همیشه عادت دارم یه بازی که برای اولین بار بازی میکنم رو روی درجه معمولی میرم اما برای Uncharted 2 چند مرحله اولش رو که رفتم انقدر آسون بود که مستقیم روی آخرین درجه گذاشتم ولی بازم آسون بود حالا ممکنه این نظر من باشه و تجربه بقیه متفاوت باشه!
اولا که همونطور که علی رضا گفت درجه سختی آخر از ابتدا قابل دسترس نیست و همونطور که احسان گفت درجه سختی بازی باید در حالت معمول از درجه بندی سنی هم پیروی کنه ولی . روی دو درجه سختی آخر خیلی راحت بازیباز رو به چالش میکشه . البته امیدوارم دوباره بحث هاردکور و کنسولهای قدیمی رو نیاری وسط چون قبلا سرش بحث شده
در ضمن منظورم از آسون بودن فقط توی اکشن نبود، ساده بودن معماهای نسخه قبلی از همه بیشتر آزاردهنده بود یه طوری که اصلا فکر نمیکردم دارم یه بازی Action Adventure توی سبک ایندیانا جونز و تامب ریدر بازی میکنم!
این رو قبول دارم . واقعا طراحی معماهای یکم سخت-تر کار سختی نمیتونه باشه اگه روش وقت بزارن و سخت-ترش کنن عالی میشه

پوریا دیگه هایپش نکن یه دفعه میبینی یه سایتی بهش زیر 9 میده،اون موقع بازی سنتر میره رو هوا ! :d

این دو صفحه اخر رو من فقط خوندم و ترجیح دادم حرفی نزنم تا ببینم کاسه کوزشون کی بهم می ریزه :دی بله بهروز جون حالا فعلا دیگه خبری نیست تا امتیاز زیر 9 بیاد :دی

اشکم داره در میاد ترکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووند
دست بچه ها درد نکنه که خیییلی سری خبر پوشش میدن

اگه اشتباه نکنم Batman: Arkham City از OPM امتیاز 10/10 گرفته بود
عجب رقابتی بشه :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or