امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
خب طبق ویدئو هایی که از سایتها پخش شده من نمیدونم چرا این احساس رو دارم که گرافیک نسخه 2 بالاتر از نسخه ی سومش هست !؟!؟!!؟
نمیدونم توهمه ..چیه !!! ولی برخی جا ها که با ویدئو های کیفیت بالا هم نگاه میکردم تکسچر ها کمی بی کیفیت جلوه میکنند مخصوصا توی مرحله ای که جنگلی هست خیلی نمایانتره !!!
با این چیزیهایی که من دیدم کات سینهای زیادی داره که کیفیتشون خیلی بالا هست و فکر کنم مثل شماره ی دومش real time نیست .
این شیوه ی راه رفتنش هم برخی جاها خیلی حس خوبی به آدم میده از واقعیت ( برداشتم از ویدئو )
تا حالا 480 مگ ویدئو ضبط کردم با کیفیتهای متفاوت ...
راستی این جدیدترین تصویر از باکس بازی که در آخرین ثانیه ها رو شده و شخصیت کاملا عوض شده :d
7tiycrfex7kp424lp2h.jpg

اگه گیم شارک بده دست Tom Chick کارش تمومه ...
البته این ابله به نسخه 1 Geow کامل داد ولی به 3 C .
شماره دوم هم یکی دیگه نقد کرده بود که A- گرفت ...

خب طبق ویدئو هایی که از سایتها پخش شده من نمیدونم چرا این احساس رو دارم که گرافیک نسخه 2 بالاتر از نسخه ی سومش هست !؟!؟!!؟
افراد زیادی هستن که این نظرو دارن و میگن تکسچرهای شماره 2 ظاهرا بهتر بوده.ویدیوها و عکسهای قبل از انتشار بازی هم من چندبار پرسیدم که چرا تکسچرها انگار افت کردن.حالا باید آدم خودش بازی کنه تا بفهمه.ولی ظاهرا دلیلش نورپردازی وحشتناک بازی و بزرگتر شدن محیط هست.
عجله نکن، هنوز وقت واسه اضاف شدن نقدها بسیاره...
آخه من بیشتر از گیم شارک منتظر gamecritic هستم.این احمق به تمام بازیهای بزرگ با میانگین بالای 90 نمره 7 داده.مثلا به mass effect 2 با میانگین 95 نمره 7.5 داده=))کلا تخصص بالایی در کوبیدن گیمها با مخ به زمین داره.حالا شما نمیدونی به شماره 2 آنچارتد چند داده؟؟

نمیدونم توهمه ..چیه !!! ولی برخی جا ها که با ویدئو های کیفیت بالا هم نگاه میکردم تکسچر ها کمی بی کیفیت جلوه میکنند مخصوصا توی مرحله ای که جنگلی هست خیلی نمایانتره !!!
با این چیزیهایی که من دیدم کات سینهای زیادی داره که کیفیتشون خیلی بالا هست و فکر کنم مثل شماره ی دومش real time نیست .
این شیوه ی راه رفتنش هم برخی جاها خیلی حس خوبی به آدم میده از واقعیت ( برداشتم از ویدئو )
تا حالا 480 مگ ویدئو ضبط کردم با کیفیتهای متفاوت ...
راستی این جدیدترین تصویر از باکس بازی که در آخرین ثانیه ها رو شده و شخصیت کاملا عوض شده :d
7tiycrfex7kp424lp2h.jpg
خدایی این ویدیو ها و تصاویری که توی این یه ماه اخیر توی تاپیک خود بازی میزاشتن رو ندیدید ؟ :دی یا نکنه با دیدن امتیازا به تکاپو افتادین ؟ :دی اون ویدیو ها و تصاویر هنوزم موجوده و اونجور که بچه ها کف کرده بودن به شما هم توصیه میشه دیدنش :دی

Cool story bros
-----------

Guardian: 5/5

یه 10 دیگه که هنوز تو متا ثبت نشده :دی

کدوم سایت گفته تکسچر های بازی افت کرده یا ضعیفه ؟ یک مورد برای من مثال بزنید ؟

سایت فن های 360 مقیم بازی سنتر :دی

آخرین ویرایش:
نسخه نقد بازی دست منتقد هاست، زیرو بم بازی رو کشیدن بیرون و سر گرافیکش کفو خون قاطی کردن هیچ کدومشون نگفتن تکسچرها افت کرده یا ضعیفه اینجا دوستان از روی چارتا عکس و ویدئو فی خالدون بازی رو میکشن بیرون !

براتون عکس از BF3 روی آخرین درجه تنظیمات گرافیکی میزارم جلوی MW3 لنگ بندازه :دی !

یه 10 دیگه که هنوز تو متا ثبت نشده
biggrin1.gif
چندین 10 و 9.5 به بالا هست که هنوز ثبت نشده :دی !

• Like
Reactions: .:Pouria:.
خدایی این ویدیو ها و تصاویری که توی این یه ماه اخیر توی تاپیک خود بازی میزاشتن رو ندیدید ؟ :دی یا نکنه با دیدن امتیازا به تکاپو افتادین ؟ :دی اون ویدیو ها و تصاویر هنوزم موجوده و اونجور که بچه ها کف کرده بودن به شما هم توصیه میشه دیدنش :دی
:d:d:d
من همیشه هم گفتم بخاطر چی ps3 خریدم .( mgs and uncharted )
اون ویدیو ها همه رو دیدم من دارم ویدیوهایی که از داخل بازی یا توسط نقد کننده ها منتشر شده رو دان میکنم .
من هنوزم رو حرفم هستم توی این ویدیوهای منتشر شده به طور محسوسی احساس میکنی کیفیت نسخه دوم بهتر از نسخه ی سومش هست !!!
شاید اشتباه چشم هست .
----------------------
سایت کوسه رو دست کم نگیرید ( بهترین زمان برای بیشتر معروف شدن ):d:d

اشکال نداره از همین IGN مثال بزنیم ؟ :d MGS4 هم تمام ریز نمراتش 10 ـه :d

آره ! حق باشماست ! من اول فکر کردم IGN خرق عادت کرده سر نقد این بازی، ولی انگار قبلاً هم از این کارها کرده بوده به دفعات !

@M4JiD

واقعاً بیشتر باید روی رفتارتون کار کنید ! ضمن اینکه امضای من دستمال کاغذی بود نه پماد ! پماد هم بخواید هنوز هست تو بساطم !

@.:Pouria:.

یعنی قوی ترین polarize کننده ها هم مثل شما رفتار نمیکنن ! بزرگ شید یکم ! کمه کم برای خودتون خوبه، جامعه بکنار !

آخرین ویرایش:
:d:d:d
من همیشه هم گفتم بخاطر چی ps3 خریدم .( mgs and uncharted )
اون ویدیو ها همه رو دیدم من دارم ویدیوهایی که از داخل بازی یا توسط نقد کننده ها منتشر شده رو دان میکنم .
من هنوزم رو حرفم هستم توی این ویدیوهای منتشر شده به طور محسوسی احساس میکنی کیفیت نسخه دوم بهتر از نسخه ی سومش هست !!!
شاید اشتباه چشم هست .
والا من دلایل ps3 خریدن شما رو زیر سوال نبردم :دی چیزی که معلومه و رضا بهش اشاره کرد توی اوج بودن گرافیک آنچارتد 3 در این نسل هست :دی این چیزیه که یه سایت معتبر گفته نه من :دی
آره ! حق باشماست ! من اول فکر کردم IGN خرق عادت کرده سر نقد این بازی، ولی انگار قبلاً هم از این کارها کرده بوده به دفعات !
یعنی الان بعد از سالها MGS 4 هم زیر سوال میره ؟! :دی یا IGN به خاطر غلط زیادی کردن به دفعات ! :دی

این بحث ها رو ول کنین ! :d

فقط یه چندتا 10 دیگه بگیره و متاش بالاتر بره :d جالبه با این نمرات هنوز خیلیا به قدرت سگ شیطون پی نبردن ! :)

همین که نمرات IGN - GS- Edge - 1Up خیلی عالی بود برا من کافیه و باید برای همه ثابت بشه که با یه ابر بازی طرفیم !

برادران زحمت کش هم تا میتونین ترول کنین و جواب دندان شکن بگیرین:-$

باور كنيد اگه سايتي از گرافيك بازي ايراد گرفته بود الان استاد "نقل قول" براتون دو صفحه از سايت هاي مختلف نقل قول رديف كرده بود ! پس وقتي خبري ازش نيست ميتونيد به گرافيك بازي ايمان كامل بياريد ! :d

• Like
Reactions: x to the z
حالا تا آدم خودش بازی نکنه نمیتونه نظر بده.کسی هم به صورت فکت این موضوع رو بیان نکرده.اما ربطی به اینی که شما میگی نداره.کرایسس 2 هم گرافیکش ضعیفتر از کرایسس 1 بود.ولی سایتی نیومد اینو بگه و همه هم به عنوان بهترین گرافیک کنسولی ازش یاد کردن.

دوستانی که با گرافیک بازی مشکل دارن ، الان کدوم بازی مدنظرشون هست که میان Uncharted رو با 4 تا عکس از یه ویدیوی کم کیفیت و Bitrate پایین ترول میکنن ؟! بازی مورد نظرشون رو نام ببرن که من عکس بذارم واسشون ( اگه به عکسه )
گرافیک یعنی کل بازی ، بعد الان فقط شماها کشف کردید که بازی مثلا مشکل تکسچر داره یا ... ؟! چرا این 50 تا سایتی که بازی کردن نفهمیدن و یا حرفی نزدن ؟! شما فقط 1 منبع به من نشون بدید که غیر از تعریف و تمجید از گرافیک حرف دیگه ای زده باشه ...
حالا باز برید شکار لحظه ها !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or