امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
کلا همیشه وقتی کم میارن به بازی های گذشته تکیه میکنن.:))
و چندین ساله که طرفداران 360 دارن.HALO ها ،GEARS OF WARها.FABLEها .FORZA ها .ALAN WAKE.VIVAPINIATA و....... رو بازی میکنن =))=))
خدا پدرت رو بیامرزه ... اینجا چی میخوای پس ؟ تو این تاپیک چی میخوای شما ؟ مگه نمیگی داشتی حال میکردی برو حال کن ما هم حال میکنیم . بحثی نیست که ... فقط فکر نکن ملت خر هستن و نمیدونن شما ته دلت داره چی میگذره و دوست داشتی God of war بازی کنی یا Fable .... برو داداش خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه.

Bek @
8 مساوی نیست با 2, بفهم اینو عزیز !

رضا از بین این بچه های باهال حداقل باز تو رو قبول دارم.:d اما وقتی خود کیوان داره میگه اینم از کیفیت خو این یعنی کیفیتشون از انحصاری های 360 بالاتره خب در حالی که این طور نیست و اصلا هم اشاره ای به تعداد نکردن .جان من غیر از اینه. :d
البته رضا جان گویا شما هم قبلا اشاره کرده بودی این بازی بهترین بازیه تاریخ میشه.:دی

آقا من جا داره اول از ND تشکر کنم به خاطر این بازی فوق العاده
در درجه دوم هم میخوام از بعضی کاربران عزیز تشکر کنم که سر ظهری که خسته از سر کار برگشتیم انقدر ما رو خوشحال میکنن :))
خداییش بعضیا خیلی جکن خـــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــی :دی

شرمنده ولی الان میانگین هر سه شماره دو سری کاملا اندازه هم هست، اونوقت چطوری این یکی بازی در این نسل موفق تر از اون یکی بازی بوده؟
چه جوری حساب کردی شما ؟ نسخه 1 گیرز 4 درصد بیشتر از نسخه 1 انچارتد شده . نسخه دوم انچارتد 3 درصد بیشتر از نسخه دو گیرز شده . نسخه سوم هم فعلا همینطور و 3 درصد بیشتر شده . در واقع اختلاق 2 به 1 هست . 2 عنوان بهتر در مقابل یک عنوان بهتر . از لحاظ اختلاف درصدی در سه نسخه عرضه شده هم 6 درصد به 4 درصد جلوتر هست انچارتد ! ضمنا جوایز بیشتر و ... رو هم حساب کن . وقتی بهترین نسخه از اون سری بازی محبوبتون نزدیک 96 درصد نسخه دوم و 94 درصد نسخه سوم هم نمی تونه بشه . دیگه صحبتی باقی نمی مونه که ! بهترین نسخه بازی محبوبتون همین 91 نسخه سوم بوده دیگه ! زیاد حرص و جوش نزنید خوب نیست ! هر سال مجبورید سر انحصاری های سونی سر تعظیم فرود بیارید . برید امسالم دست به دامن بتمن که یه بازی مولتی دیگه هست بشید =))
Bek @
8 مساوی نیست با 2, بفهم اینو عزیز !
نرود میخ اهنین بر سنگ ! ولش کنید جدیش نگیرید فشار ها بالاست . از سال 2008 همینجوری دارن زیر سایه انحصاری های سونی گریه می کنن !!

آخرین ویرایش:
من تا صفحه 30 جلو رفتم فقط یک نفر گفته ودن بتمن کجاست ؟ GOTY چی میگه ؟ !!!! کجا همه صداشون در اومد این بازی گوتیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون من بودم سر حرفم هم هستم :دی
فقط حیف پستم پاک شد :دی

پ.ن : روله اومد خالی کنین تاپیکو :دی

خوشم میاد چند ساعتی بری بیرون کلا تاپیک رو اب میبره :) یه 10 صفحه ای با توهین و... گزشت ولی بعد پست من کسی بخواد توهین کنه یا چرت پرت بگه ( 2 طرف!) مطمئن باشین برخورد میشه...
ممنون از همکاریتون

رضا از بین این بچه های باهال حداقل باز تو رو قبول دارم.:d اما وقتی خود کیوان داره میگه اینم از کیفیت خو این یعنی کیفیتشون از انحصاری های 360 بالاتره خب در حالی که این طور نیست و اصلا هم اشاره ای به تعداد نکردن .جان من غیر از اینه. :d
البته رضا جان گویا شما هم قبلا اشاره کرده بودی این بازی بهترین بازیه تاریخ میشه.:دی
بهرحال مشخصه که کیفیت با کمیت در تضاده یعنی هرچه تعداد بالاتر بره میانگین هم کمتر میشه به طبع. شما هر موقع 8 تا انحصاری بالای 9 داشتی اون موقع میتونی اینطوری پست بدی نه الآن که تعداد انحصاری +9 کنسول مورد علاقت یک دوم کنسول مجاوره از اون ور هم 4 تا بازی عالی با میانگین 83 به بالا هست که میتونه از بهترین تجربه های امسال هر کسی باشه!

من کی گفتم بهترین بازی تاریخ میشه ؟!! امتیاز IGN رو دیدم گفتم GOTG تایید شد و سر حرفم هم هستم. IGN هم همین عقیده رو داره :دی !

امتیازات بیش از اون چیزی هست که انتظار میرفت اونم امسال که سایتها مقداری سحتگیرانه تر نمره میدن پس خواهشا انقدر چرت و پرت نگین.
قطعا 94 امسال از 96دوسال پیش ارزشش بیشتره.

چه جوری حساب کردی شما ؟ نسخه 1 گیرز 4 درصد بیشتر از نسخه 1 انچارتد شده . نسخه دوم انچارتد 3 درصد بیشتر از نسخه دو گیرز شده . نسخه سوم هم فعلا همینطور و 3 درصد بیشتر شده . در واقع اختلاق 2 به 1 هست . 2 عنوان بهتر در مقابل یک عنوان بهتر . ضمنا از لحاظ درصدی هم 6 درصد به 4 درصد جلوتر هست انچارتد ! ضمنا جوایز بیشتر و ... رو هم حساب کن .
اینجوری حساب کردم :دی
Gears of War 1 = 94
Gears of War 2 = 93
Gears of War 3 = 91
مجموعا 278 که متوسطش میشه 92.66
Uncharted 1 = 89
Uncharted 3 = 96
Uncharted 3 = 93
==
البته امتیاز U3 احتمال اینکه تغییر کنه زیاده ولی فعلا 93 هست. امتیاز Geow 1 هم 94 هست نه 93. چیزی هم که نوشتم خیلی مشخصه، لطفا اگه کسی خواست جواب بده بیاد تو پروفایل یا پیام خصوصی چون تاپیک کلا منحرف میشه، منم دیگه اینجا جواب نمیدم :دی

وقتی بهترین نسخه از اون سری بازی محبوبتون نزدیک 96 درصد نسخه دوم و 94 درصد نسخه سوم هم نمی تونه بشه
بله دیگه 94 نمی توانه نزدیک 94 بشه، منطق جدید ریاضیاته لابد :دی

بهترین نسخه بازی محبوبتون همین 91 نسخه سوم بوده دیگه
الان یعنی 91 بزرگتر از 94 هست؟ ریاضیات تو این چند سال چقدر تغییر کرده و من نمی دونستم :دی

هر سال مجبورید سر انحصاری های سونی سر تعظیم فرود بیارید . برید امسالم دست به دامن بتمن که یه بازی مولتی دیگه هست بشید
ای بابا من همش فکر می کردم این بازیهای انحصاری که انجام میدم واسه 360 هست نگو فروشنده گولم زده :-/ خب بریم که سر تعظیم فرود بیاریم در جلوی انحصاری های سونی ^:)^ :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pandora tomorrow
اهان پس دوستان از این به بعد یادمون باشه که بازی های زیر 90 انحصاری های سونی نیست و فقط بالای 90 ها انحصاری سونی هستن.تو رو خدا اینقدر جوک نگید.

خیر ، اونا هم بازی انحصاری هستن . ولی من ِ گیمر ، واسم مهترین چیز اینه که بازیهای تاپ ِ بیشتری در اختیارم باشه
انحصاری های تاپ ِ PS3 بیشتر از 360 هستن . حالا شما دوس داری با دو تا بازی انحصاری که بالای 90 هستن حال کنی ، ولی من و خیلی های دیگه ترجیح میدیم 7-8 تا بازی بالای 90 داشته باشیم چند تا هم پایین ِ 90 ... فکر کنم یه بچه ی 2 ساله هم بخواد بین این دو تا یکی رو انتخاب کنه احتیاجی به فکر کردن نداشته باشه
دیگه نمیدونم ساده تر از این چطور باید بگم !!!
البته یه مثلی هست که اینجا مصداق پیدا میکنه :
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ، ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه !!!

ببین شما اصلا متوجه نشدی قضیه چیه.
کیوان گفتم بفرمایید اینک کیفیت دیگه حرفی دارید.
منم گفتم بله با این بازی ها
Uncharted 3: Drake's Deception:93
LittleBigPlanet 2:92
The ICO & Shadow of the Colossus Collection:91
MLB 11: The Show:90
God of War Origins Collection:85
Killzone 3:84
Resistance 3:83
inFamous 2:83
میانگین میشه 87 پس کیفیتش از انحصاری های 360 کمتره

یعنی چی این حرف ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o خدای منطق بود این :d

بهرحال مشخصه که کیفیت با کمیت در تضاده یعنی هرچه تعداد بالاتر بره میانگین هم کمتر میشه به طبع. شما هر موقع 8 تا انحصاری بالای 9 داشتی اون موقع میتونی اینطوری پست بدی نه الآن که تعداد انحصاری +9 کنسول مورد علاقت یک دوم کنسول مجاوره از اون ور هم 4 تا بازی عالی با میانگین 83 به بالا هست که میتونه از بهترین تجربه های امسال هر کسی باشه!

من کی گفتم بهترین بازی تاریخ میشه ؟!! امتیاز IGN رو دیدم گفتم GOTG تایید شد و سر حرفم هم هستم. IGN هم همین عقیده رو داره :دی !

خب به هر حاله میانگینه و کاریشم نمیشه کرد.
در ضمن حرفه منم همینه ماکرو کم انحصاری بیرون میده ولی وقتی میده معمولا زیر 90 نمیده در حالی که سونی به انحصاری زیاد میده اما همشون با کیفیت انچنانی در حد انچارتد نیستش همین.

اینجوری حساب کردم :دی
Gears of War 1 = 94
Gears of War 2 = 93
Gears of War 3 = 91
Uncharted 1 = 89
Uncharted 3 = 96
Uncharted 3 = 93
==
البته امتیاز U3 احتمال اینکه تغییر کنه زیاده ولی فعلا 93 هست. امتیاز Geow 1 هم 94 هست نه 93. چیزی هم که نوشتم خیلی مشخصه، لطفا اگه کسی خواست جواب بده بیاد تو پروفایل یا پیام خصوصی چون تاپیک کلا منحرف میشه، منم دیگه اینجا جواب نمیدم :دی
اهان اشتباه شما همینجاست . روی 2 تا لینک زیر کلیک کن متوجه می شی ! گیرز 1 در Gamerankings همون 93 هست . و انچارتد 3 هم 94 ! پس همونطور که من گفتم کفه ترازو کاملا به نفع انچارتد هست . ضمن اینکه جوایز 2 برابر هم فراموش نشه
http://www.gamerankings.com/xbox360/928234-gears-of-war/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/615426-uncharted-3-drakes-deception/index.html

بله دیگه 94 نمی توانه نزدیک 94 بشه، منطق جدید ریاضیاته لابد
مگه تو تاپیک بازی مورد علاقتون نمی گفتید که بهترین نسخه همین نسخه سوم هست ؟ خوب این که 91 شده اخه !! کو تا 94 و 96 ! اگرم بهترین نسخرو شما نسخه اول می دونی که بازم مسئله ای نیست . کو تا 96 درصد نسخه دوم انچارتد !!؟ منطق جدید ریاضیات رو شما مطمئنی بلدی !؟

الان یعنی 91 بزرگتر از 94 هست؟ ریاضیات تو این چند سال چقدر تغییر کرده و من نمی دونستم
کامنت بالایی توضیح دادم که قضیه از چه قراره ! دوباره سوالمو تکرار می کنم مطمئنی ریاضیات رو شما بلدی !؟
ای بابا من همش فکر می کردم این بازیهای انحصاری که انجام میدم واسه 360 هست نگو فروشنده گولم زده :-/ خب بریم که سر تعظیم فرود بیاریم در جلوی انحصاری های سونی ^:)^ :دی
کدوم انحصاری های ؟ Crackdown و ... رو می گی ؟ نه گولت نزدن ! با همونا خوش باش ! قبلا هم گفتم بازم می گم . انحصاری به درد بخور داشتید هر سال دست به دامن بازی های مولتی نمی شدید !! برید بچسبید امسال به همون بتمن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or