امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
و کاملا در این نسل موفق تر و سر تر از اون عنوان محبوب شما عمل کرده !
شرمنده ولی الان میانگین هر سه شماره دو سری کاملا اندازه هم هست، اونوقت چطوری این یکی بازی در این نسل موفق تر از اون یکی بازی بوده؟

شما برین با همون 2 تا بازی انحصاریتون حال کنید دیگه مشکل چیه الان!؟
فقط 2 تا؟ :-/ بی خیال بحث تاپیک منحرف میشه :دی

در ضمن حرف شما مورد داره چون شما تمام انحصاری های امسال سونی رو در نظر نگرفتی شما وقتی تنگ این بازی ها ریسیتنک 3 .کیلزون 3 .اینفیموس 2 رو بزاری میانگین میره زیره 90 پس کمیت زیاده ولی کیفیتش در مقابل انحصاری های 360 با میانگین 91 کمتره
اولا بخوایم اینجوری حساب کنیم که شما اوج شاهکارتون 91 ه :)) ثانیا در مورد چیزی که نمیدونی نظر ندی بهتره انتخاب بازی سال هیچ ربطی به متا و امتیاز نداره ثالثا همون که مثل همیشه ND * بعضیا رو واسمون کافیه که تاثیراتش بطور واضح در امثال تو دیده میشه
حیف که فعلا نمیتونم امضا بزارم ...
همینکه لول بوی های شریفتون با کمبود بازی مواجه شدن و بتمن رو امضا کردن حال و روز خرابتون رو نشون میده

شما میاید میگید نه 3تا بازی انحصاری با متای هشتادوخورده ای دارین!بعدشم میگید این متاش 93-94 شده گاتی نمیگیره هر هر هر.....!!!

این حرف ها نقش مُسکن و آب خنک و یخ و اینا رو داره :دی

شرمنده ولی الان میانگین هر سه شماره دو سری کاملا اندازه هم هست، اونوقت چطوری این یکی بازی در این نسل موفق تر از اون یکی بازی بوده؟

ممد جان :دی U2 بیش از 50 تا Award و GOTY داره حالا چطور یکی از اون یکی موفق تر نبوده؟ :دی

عجب بابا!
اول که میگفتین بازی های امسال سونی خراب کردنو بازیهای 360 کیفیتشون بیشتره و از این حرفا.بعد تو پست 661 4عدد از انحصاریهای سونی رو نشون دادن که نه آقا از این خبرا نیست شما میاید میگید نه 3تا بازی انحصاری با متای هشتادوخورده ای دارین!بعدشم میگید این متاش 93-94 شده گاتی نمیگیره هر هر هر.....!!!

حالا به زبون شیرین فارسی:
آقا ما با همین 7 تا بازیه انحصاری داریم حال میکنیم که متای 3تاش شده هشتادوخورده ای 4تاشم بالای 90!
شما برین با همون 2 تا بازی انحصاریتون حال کنید دیگه مشکل چیه الان!؟:d

ببین شما اصلا متوجه نشدی قضیه چیه.
کیوان گفتم بفرمایید اینک کیفیت دیگه حرفی دارید.
منم گفتم بله با این بازی ها
Uncharted 3: Drake's Deception:93
LittleBigPlanet 2:92
The ICO & Shadow of the Colossus Collection:91
MLB 11: The Show:90
God of War Origins Collection:85
Killzone 3:84
Resistance 3:83
inFamous 2:83
میانگین میشه 87 پس کیفیتش از انحصاری های 360 کمتره
اما اگه میخواید مثله همیشه دوباره بحث کمیت رو راه بندازید من دیگه حرفی ندارم.چون از لحاظ کمیت امسال قطعا سونی بهتره همون طور که پارسال 360 با mass effect .metro 2033.splinter cell conviction.crackdown 2.halo reach.fable 3.alan wake کمیتش بیشتر بود.

این کاربر Bek واقعا کارش درسته . فک کنم این دو سه تا پست رو نمیداد یه بلایی سر خودش میاورد . از تعداد پستا معلومه از gears of war 3 به اینور 360 فن شده :دی . بابا گفتم که یخ با قیمت ارزون میفروشیم . اگه میخواین پولو واریز کنین براتون بفرستیم . دیگه این همه خودتونو این در اون در کوبیدن نداره که . تازه تلاش میکنه منطقی هم جلوه بده .

اما اگه میخواید مثله همیشه دوباره بحث کمیت رو راه بندازید من دیگه حرفی ندارم.
میشه بیشتر از این خودتو مسخره ی عام و خاص نکنی؟ =)) دلت به همینا خوش باشه
شما کلی حساب کن ببین چی میشه! مهم اینه که بهترین بازیه انحصاری چیه یا شایدم بهترین بازیه نسل

بله همون طور که پیش بینی میشد برخی به دلیل کم بودن امتیازات انچارتد 3 نسبت به 2 بازهم به انچارتد 2 متوسل شدن.البته گویا یادشون رفته که بهترین بازی انحصاری Super Mario Galaxy هستش.
من دارم راجع به U3 صحبت میکنم بعد شما مطمئنی یوزر دوم یا سوم جناب تروا نیستی؟ :)) اول بفهم بحث سر چیه بعد اظهار نظر کن
ماریو هم به شما ربطی نداره شما میتونی راجع به لولزا و * او وارز 1.3 صحبت کنی :)) به هر حال کمال تشکر رو از ND دارم که بازم فشار اورد به بعضیا :))
بجای خندوندن ملت بهتره بری نقدهای U3 رو بخونی :))

آخرین ویرایش:
هم کمیت داریم هم کیفیت ... بازی های بیشتر و درجه یک تر و نمرات عالی ... این نسل سونی از نظر گیم حال داد به طرفداراش ... نسل بعد هم امیدوارم همینطور عالی باشن گیم های انحصاریش.

اما اگه میخواید مثله همیشه دوباره بحث کمیت رو راه بندازید من دیگه حرفی ندارم.

:))
این مقایسه چه باحاله :))
عمو جون گنده ترولر های این بازی پاشون رو تو تاپبک نذاشتن شما که جای خود داری!!!
بیخیال بابا ارزش نداره انقدر به اعصابت فشار میاری که!
اونجوری که تو امثال تو میخواستین نشد٬
زورتون رو بذارین واسه یه انحصاری دیگه
uncharted ویتا چطوره؟!
برو عمو جون ایشالا تو یه فرصت دیگه

یادش بخیر چند صفحه پیش یکی از دوستان در جواب پستم گفت :
بابا این بازی جای ترول هم نداره به خدا . اینو ترول کنی مثل اینکه میگی ماست سیاهه :biggrin1:
گیم اسپات این اواخر به همه بازیای شاخ 9 یا 8.5 میده به جز بازیایی که خشونتشون زیاده ینی mature هستن که به اونا هم فقط 0.5 نمره بیشتر میده
بعد من گفتم :
هستن کسایی که دوست دارن دیده بشن :biggrin1: توی صفحات قبلی به طور نامحسوس چند عدد رویت شدن :biggrin1:
الان کاربر Bek نشون داد که پتانسیل دیده شدن در صفحات آتی هم زیاده :biggrin1:
-----------------
کاشکی امکانش بود مدیرا یه چک کنن ببینن یه سری از این کاربرهای تازه تاسیس 2011 یا قدیمی ولی کم پست دقیقاً id دوم کدوم عزیزان هست که با 40 -50 تا پست یا کمتر در عرض یکی دو سال یا بیشتر نشون دهنده ی مصارف ترولینگ اون id ـه :دی حداقل بیشتر با عزیزان آشنا بشیم :دی
----------------
بله و ما هم یادمونه اون افراد خوشحالی رو که دلشون رو با میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ صابون میزدن.
yahoo_11.gif
حالا خدا خدا کنید حداقل بتونید کاندیدای goty بشید.
yahoo_5.gif
پستی از من بیار که گفته باشم بازی 97 یا بیشتر و GOTY میشه بعد خوشحال بودنت رو به رُخ بکش !!!
راستی یادم رفت بگم ! اونایی که از این حرفهای میزدن ترولر های خودتون بودن که همچین رویای تخیلی ای رو مطرح میکردن تا بعد از اومدن بازی راحت تر بتونن عملیات ترول رو انجام بدن که متاسفانه یا خوشبختانه خبری ازشون توی تاپیک نیست !!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.T.a

شما کلی حساب کن ببین چی میشه! مهم اینه که بهترین بازیه انحصاری چیه یا شایدم بهترین بازیه نسل

بله همون طور که پیش بینی میشد برخی به دلیل کم بودن امتیازات انچارتد 3 نسبت به 2 بازهم به انچارتد 2 متوسل شدن.البته گویا یادشون رفته که بهترین بازی انحصاری Super Mario Galaxy هستش.

یادش بخیر چند صفحه پیش یکی از دوستان در جواب پستم گفت :

بعد من گفتم :

الان کاربر Bek نشون داد که پتانسیل دیده شدن در صفحات آتی هم زیاده

بله و ما هم یادمونه اون افراد خوشحالی رو که دلشون رو با میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ صابون میزدن.:-* حالا خدا خدا کنید حداقل بتونید کاندیدای goty بشید.;;)

:d
دوست من!
خودت خندت نمیگیره!؟:dاین همه بازی نام بردی میانگین گرفتی بعد میگی به اون 2تا نمیرسه از نظر کیفی!
یادم باشه به سونی ایمیل بزنیم بگیم سری KZ و Infamous و RT رو کنسل کنه هر چی بالای 90 هست رو نگه داره!:d

خوب رفیق برای میانگین باید همه ی بازی ها رو در نظر گرفت نمیشه که فقط بالای 90 ها رو در نظر گرفت.در ضمن اینم بگم بنده اصلا قصد ترول نداشتم اما این قضیه کیفیت رو خود اقا کیوان شروع کرد و پای 360 تی ها رو باز کرد.:دی (عجب ناظمیه که با یه پست نامربوط به امتیازات این بازی باعث این بحث های خارج از تاپیک شد.:|)

آخرین ویرایش:
فقط 2 تا؟ :-/ بی خیال بحث تاپیک منحرف میشه :دی
البته میگن یه Dance Central 2 هم اومده که اینجا هم مثل اینکه خیلی طرفدار نداره!:d

اما اگه میخواید مثله همیشه دوباره بحث کمیت رو راه بندازید من دیگه حرفی ندارم.چون از لحاظ کمیت امسال قطعا سونی بهتره همون طور که پارسال 360 با mass effect .metro 2033.splinter cell conviction.crackdown 2.halo reach.fable 3.alan wake کمیتش بیشتر بود.

:d
دوست من!
خودت خندت نمیگیره!؟:dاین همه بازی نام بردی میانگین گرفتی بعد میگی به اون 2تا نمیرسه از نظر کیفی!
یادم باشه به سونی ایمیل بزنیم بگیم سری KZ و Infamous و RT رو کنسل کنه هر چی بالای 90 هست رو نگه داره!:d

ممد جان :biggrin1: U2 بیش از 50 تا Award و GOTY داره حالا چطور یکی از اون یکی موفق تر نبوده؟ :biggrin1:
من فقط مجموع امتیازات دو سری رو گفتم وگرنه به نظر خودم U2 از بهترین و کامل ترین بازی های این نسل بوده. البته شماره اول Geow هم جایزه زیاد آورده ولی خب به صورت کلی گفتم :دی در هر صورت امتیازات این شماره که خیلی عالی بود و در مجموع هم یه سری کاملا موفق بوده ولی فعلا متوسط امتیاز هر دو سری دقیقا 92.66 هست :دی

البته میگن یه Dance Central 2 هم اومده که اینجا هم مثل اینکه خیلی طرفدار نداره!
yahoo_4.gif
مطمئنا تو بازیسنتر طرفدارهای DC از MLB بیشترن :دی در ضمن CEA هم در راهه :دی

میل خودتونه!یه بازی با متای 85 رو هم بزارین تنگ اون 2تا تا بحث کیفیتم حل بشه!
yahoo_4.gif
من کاری به بحث کیفیت و کمیت و اینا نداشتم فقط گفتم تعداد انحصاری ها بیشتر از 2 تا هست، CEA هم که بیاد مشخصا اوضاع بهتر میشه :دی

آخرین ویرایش:
من فقط مجموع امتیازات دو سری رو گفتم وگرنه به نظر خودم U2 از بهترین و کامل ترین بازی های این نسل بوده. البته شماره اول Geow هم جایزه زیاد آورده ولی خب به صورت کلی گفتم :دی در هر صورت امتیازات این شماره که خیلی عالی بود و در مجموع هم یه سری کاملا موفق بوده ولی فعلا متوسط امتیاز هر دو سری دقیقا 92.66 هست :دی

مطمئنا تو بازیسنتر طرفدارهای DC از MLB بیشترن :دی در ضمن CEA هم در راهه :دی

ممد بیخیال شو جان عزیزت ! :d بذار تا جایی که میتونن حال کنن بنده های خدا ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or