امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
بله و ما هم یادمونه اون افراد خوشحالی رو که دلشون رو با میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ صابون میزدن.:-* حالا خدا خدا کنید حداقل بتونید کاندیدای goty بشید.;;)
یعنی دو تا بازی با میانگین 91 نامزد صد در صد گوتی هستن ولی یه بازی با میانگین 93-94 احتمالش هم کمه ؟
خوب رفیق برای میانگین باید همه ی بازی ها رو در نظر گرفت نمیشه که فقط بالای 90 ها رو در نظر گرفت.در ضمن اینم بگم بنده اصلا قصد ترول نداشتم اما این قضیه کیفیت رو خود اقا کیوان شروع کرد و پای 360 تی ها رو باز کرد
یعنی میانگین 7-8 تا بازی باید با میانگین 2 تا بازی مقایسه بشه ؟ آیا؟ اونم در حالی که تعداد بازیهایی که بالای 9 گرفتن توو ps3 بیشتره ؟ ( چه جلب هم توو کمیت جلوتره هم کیفیت باز بامبول فردا چیه و قرار به چی گیر بدین خدا داند)

بله و ما هم یادمونه اون افراد خوشحالی رو که دلشون رو با میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ صابون میزدن.:-* حالا خدا خدا کنید حداقل بتونید کاندیدای goty بشید.;;)

بذار از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم!
اگه میخوای مطرح شی باید بلاگ بزنی و امضا بذاری این راهش نیس
اگه میخوای ۴ تا hater بت امتیاز بدن اعتبارت بره بالا بیاد بگم که تمامی hater هایی که دارن بهترین بازی نسل از نظر اکثر سایت ها رو زیر سوال میبرن
امتیازی که میدن ۲ پوینت هم حساب نمیشه چون یا تاریخ عضویتشون اینور ۲۰۱۰ یا ۴ تا جوجه فن هستن!
اگه میخوای خودت رو قانع کنی که با بهترین طرف نیستی بازم راهش نیست چون ته تهش امضای ۴ نفر میشی و برات بلاگ میزنن
نصیحت دوستانه : صفحه رو ببند بگیر راحت بخواب زندگی رو که از دست ندادی یه بازی که فکر میکردی خوب نمیشه بهترین شد
به سلامت :)

ممد بیخیال شو جان عزیزت ! :d بذار تا جایی که میتونن حال کنن بنده های خدا ! ;)
خب با اون 3-4 تایی که کیوان نام برد فک کنم بچه ها زیادی حال کردن :دی یه چند تا شوک از جانب شما می تونه شادی رو تکمیل کنه :دی
حداقل یه نگاه مینداختی اگه اولین بالای 90 بود این حرف رو میزدی تاییدت کنیم
yahoo_3.gif

یعنی دو تا بازی با میانگین 91 نامزد صد در صد گوتی هستن ولی یه بازی با میانگین 93-94 احتمالش هم کمه ؟

یعنی میانگین 7-8 تا بازی باید با میانگین 2 تا بازی مقایسه بشه ؟ آیا؟ اونم در حالی که تعداد بازیهایی که بالای 9 گرفتن توو ps3 بیشتره ؟ ( چه جلب هم توو کمیت جلوتره هم کیفیت باز بامبول فردا چیه و قرار به چی گیر بدین خدا داند)

تا جایی که یادم مییاد سر این دو تا بازی کسی زیاد GOty GOty نمیکرد اما سر انچارتد بنده خدا ها با دیدن امتیاز IGN داشتن از پس می افتادن!!! طوری میگفتن بهترین بازی تاریخ و اینا که دیگه goty پیش کش بماند.:دی

باو من هرچی میگم شما اصلا حالیتون نمیشه!!!! کیوان گفت کیفیت انحصاری های امسال سونی رو حال کنید منم گفتم فعلا که ماله 360 بالاتره غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

آدم واقعا بعضی پست ها رو میخونه شوکه میشه! فکر کنم چیزی نگیم در جواب سنگینتر باشیم!
.................
GameSpot هنوز نقد نکرده؟
...........
جنگ بعد از نمره GS شروع شد شما میگی هنوز نقد نکرده ؟ :d
3 صفحه بحث سر امتیاز GS رفت جلو :biggrin1: بهش امتیاز 9.0 داده.
آخه هر 1دقیقه 10 صفحه میره جلو تاپیک وقت نمیشه!:d:d

آخرین ویرایش:
تا جایی که یادم مییاد سر این دو تا بازی کسی زیاد GOty GOty نمیکرد اما سر انچارتد بنه خدا ها با دیدن امتیاز IGN داشتن از پس می افتن طوری میگفتن بهترین بازی تاریخ و اینا که دیگه goty پیش کش بماند.:دی

باو من هرچی میگم شما اصلا حالیتون نمیشه!!!! کیوان گفت کیفیت انحصاری های امسال سونی رو حال کنید منم گفتم فعلا که ماله 360 بالاتره غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ببین من کلا به نمره و این حرف ها کاری ندارم بهترین بازی های زندگیم خیلی هاشون امتیازاشون تعطیله ولی عزیزم در علم ریاضی 4>2 هست یعنی نمیشه که 4=2 با 4<2 حالا شاید بشه با استغرا این قضیه رو بهتر توضیح داد

چندین ساله فن های ps3 دارن آنچارتد ها و Resistance ها و Killzone ها و God of war ها و Heavy Rain و Metal Gear و Little Big Planet ها و غیره و غیرو رو بازی میکنن و حال میکنن و هیچ اهمیتیم نمیدن شما 360 فن ها چه فکری میکنید :دی همینطور خودتون رو خسته کنید و حرف بزنید . ما هم حالمون رو میکنیم .

تا جایی که یادم مییاد سر این دو تا بازی کسی زیاد GOty GOty نمیکرد اما سر انچارتد بنده خدا ها با دیدن امتیاز IGN داشتن از پس می افتادن!!! طوری میگفتن بهترین بازی تاریخ و اینا که دیگه goty پیش کش بماند.:دی

شما ملت رو گوش دراز فرض کردی ؟!
خب 2-3 تا بازی با متای 83-84 رو میای با باقی بازیهای بالای 90 جمع میبندی و میانگین میگیری که کمتر از میانگین ِ دو - سه تا انحصاری 360 شه ؟!
مهم اینه که تعداد بازیهای انحصاری PS3 که متای بالای 90-91 دارن بیشتر از انحصاری های 360 با متای بالای 90-91 هستن (تا سالهای قبل 90 به بالا ملاک بود ولی امسال بخاطر گل ِ روی بعضی دوستان متای بالای 91 ، معیار ِ جدید ِ موفق بودن ِ بازی شده :d) ... حالا این وسط 2 تا انحصاری با متای 20 هم داشته باشه به حال ِ من ِ گیمر فرقی نمیکنه ... مهم اینه که بازیهای تاپش بیشترن .
سخت ِ فهمیدن ِ این Logic که کل ملت رو سر کار گذاشتی و 4 صفحه تاپیک رو سرشار از سخنان گهر بارت کردی ؟

تا جایی که یادم مییاد سر این دو تا بازی کسی زیاد GOty GOty نمیکرد اما سر انچارتد بنده خدا ها با دیدن امتیاز IGN داشتن از پس می افتن!!! طوری میگفتن بهترین بازی تاریخ و اینا که دیگه goty پیش کش بماند.:دی

:))
من نمیدونم من چرا نمیتونم این پستای بهترین بازی تاریخ و اینجور چیزا که بعد از نمره ign زده شده رو ببینم . توو فروم دیگه ای نمیگشتی احیانا؟:دی
نامزد گوتی هم که قبل از اومدن نمرات بازی صحبتش بود و صد در صد هم خواهد بود

چی ؟ فعلا ماله 360 با دوتا دونه بازی بالاتره ؟ اونوقت ps3 با 4 تا بالای 90 پایین تره ؟ الان جلل خالق بگم ؟ اصلا تعداد انحصاریا قابل به مقایسه هستن ؟

در ضمن سخته بدون بی احترامی پست بدین ؟ "هر چی میگم شما حالیتون نمیشه" یعنی چی ؟ نمیتونین درست حرف بزنین کلا پست ندین

چندین ساله فن های ps3 دارن آنچارتد ها و Resistance ها و Killzone ها و God of war ها و Heavy Rain و Metal Gear و Little Big Planet ها و غیره و غیرو رو بازی میکنن و حال میکنن و هیچ اهمیتیم نمیدن شما 360 فن ها چه فکری میکنید :دی همینطور خودتون رو خسته کنید و حرف بزنید . ما هم حالمون رو میکنیم .

کلا همیشه وقتی کم میارن به بازی های گذشته تکیه میکنن.:))
و چندین ساله که طرفداران 360 دارن.HALO ها ،GEARS OF WARها.FABLEها .FORZA ها .ALAN WAKE.VIVAPINIATA و....... رو بازی میکنن =))

خب 2-3 تا بازی با متای 83-84 رو میای با باقی بازیهای بالای 90 جمع میبندی و میانگین میگیری که کمتر از میانگین ِ دو - سه تا انحصاری 360 شه ؟!
مهم اینه که تعداد بازیهای انحصاری PS3 که متای بالای 90-91 دارن بیشتر از انحصاری های 360 با متای بالای 90-91 هستن (تا سالهای قبل 90 به بالا ملاک بود ولی امسال بخاطر گل ِ روی بعضی دوستان متای بالای 91 ، معیار ِ جدید ِ موفق بودن ِ بازی شده :d) ... حالا این وسط 2 تا انحصاری با متای 20 هم داشته باشه به حال ِ من ِ گیمر فرقی نمیکنه ... مهم اینه که بازیهای تاپش بیشترن .
سخت ِ فهمیدن ِ این Logic که کل ملت رو سر کار گذاشتی و 4 صفحه تاپیک رو سرشار از سخنان گهر بارت کردی ؟

اهان پس دوستان از این به بعد یادمون باشه که بازی های زیر 90 انحصاری های سونی نیست و فقط بالای 90 ها انحصاری سونی هستن.تو رو خدا اینقدر جوک نگید.

بعد امتیاز IGN همه ضعف رفته بودن و فعلا جا نداشتن حرف بزن اما با مراجعه به قبل اون میتونی پست های زیبا که ادعای میانگین 97 و بهترین بازی سال رو میکردن دریابی:دی

من تا صفحه 30 جلو رفتم فقط یک نفر گفته ودن بتمن کجاست ؟ GOTY چی میگه ؟ !!!! کجا همه صداشون در اومد این بازی گوتیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب بابا نمیتونی ببینی کسی مجبورت نکرد بیای تو تاپیک ! فنهای 360 هم قبول کردن نمیتونن حرفی بزنن ! من کاری با گیم اسقات و IGN هم نخواهم داشت ناتی نشون داد که با تعداد کمش همیشه حرفی برای گفتن خواهد داشت !

کلا همیشه وقتی کم میارن به بازی های گذشته تکیه میکنن.:))
و چندین ساله که طرفداران 360 دارن.HALO ها ،GEARS OF WARها.FABLEها .FORZA ها .ALAN WAKE.VIVAPINIATA و....... رو بازی میکنن =))=))

الان اینجا تاپیک چیه بحث تو چیه ؟ :)) اینجا بخش کدام کنسول کدام بازی و داره نیست فقط بحث آنچارتد هستش ! ؟
یکی مثل خودت اومد ایراد بگیره گفت چطور نیت از کشتی به کویر رسید اصلا داستانش فوق تخیلیه :))

ویرایش : امین اومد در برین :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or