امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
اهان اشتباه شما همینجاست . روی 2 تا لینک زیر کلیک کن متوجه می شی ! گیرز 1 در Gamerankings همون 93 هست . و انچارتد 3 هم 94 ! پس همونطور که من گفتم کفه ترازو کاملا به نفع انچارتد هست . ضمن اینکه جوایز 2 برابر هم فراموش نشه !!
http://www.gamerankings.com/xbox360/928234-gears-of-war/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/615426-uncharted-3-drakes-deception/index.html
خب 93.89 میشه 94 و 91.70 میشه 92 چرا به طرف پایین گردش میکنه؟؟؟

میانگین نمرات بازی تو GAME RANKINGS از 20 تا نقد 94.40
یه چیز جالب دیگه اینکه میانگین امتیازات بتمن PS3 از 18 تا نقد 96 یعنی حداقل از نظر امتیازات میتونه U3 شکست بده ولی بعضیا انگار نمیخوان واقعیتو قبول کنن
در ضمن میانگین امتیازات نسخه ی 360 بتمن از 32 تا نقد 94.34 که خوب بازم از این نظر احتمالا از U3 جلوتر باشه تو متاکریتیک هم امتیازات بازی برتری نداره نسبت به بتمن

آخرین ویرایش:
اهان اشتباه شما همینجاست . روی 2 تا لینک زیر کلیک کن متوجه می شی ! گیرز 1 در Gamerankings همون 93 هست . و انچارتد 3 هم 94 ! پس همونطور که من گفتم کفه ترازو کاملا به نفع انچارتد هست . ضمن اینکه جوایز 2 برابر هم فراموش نشه
http://www.gamerankings.com/xbox360/928234-gears-of-war/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/615426-uncharted-3-drakes-deception/index.html
منبع حرفهای من Meta Critic هست، من خودم نمره ای که MC حساب میکنه رو بیشتر از GR قبول دارم چون سایت های بیشتری رو پوشش میده. البته حتی اگه GR رو هم منبع بگیریم باز اختلافشون یه چیزی در حد 0.3 یا 0.4 هست.
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/gears-of-war

متای بازی تا اين لحظه: 93 با 42 نقد
@ Bek
تو سال 2008 بزرگان شما عقب كشيدن و قبول كردن كيفيت انحصاری های سونی بالاتره.خواستی لينك هزار تا پست رو بهت می دم.اون سفسطه تون هم بدرد خودتون می خوره،چون ماكرو نصف بازياش برای كينكت هستن و ضمنا مثل سونی fps دوم انحصاری و fps های آنلاين و ريسينگ های مختلف نداره.
حقيقت اينه كه تو سبك های مختلف كه هر دو كنسول روشون بازی انحصاری دارن فقط تو فرست پرسون و ريسينگ انحصاری های ماكرو قوی تر هستن و تو باقی سبك ها انحصاری ها سونی يكه تازن.
(تو استيلث اكشن MGS4 در برابر SC:C تو آزادگردی InFamous در برابر Crackdown تو پلتفرمر LBP2 در مقابل بانجو كازویی تو سوم شخص هم كه Uncharted در مقابل Geow)
بيخيال شو برادر.شما با بازيهات حال كن بذار ماها هم با كلكسيون انچارتدمون شبا بخوابيم.
با هر صحبتت میشه کنار اومد و کلا صحبت هات منطقی بوده ولی بیای که بگی Geow از uncharted ضعیف تره اصلا منصفانه نیست درسته که هر دو سوم شخص هستن ولی کاملا فضا ونوع بازیشون با هم فرق داره به نظر شخصی من هر دو تاشون فوق العاده هستن و اصلا نمیشه گفت کدومشون به یکدیگه برتری دارن تجربه بازی کردن هر کدومشون یک لذت خاص رو به هم میده .
از لحاظ متا و GR قويتره.حالا شما بگو چند صدم درصد.
همون چند صدم درصد Halo: CE رو بالاتر از Golden Eye برده.

آخرین ویرایش:
یه چیز جالب دیگه اینکه میانگین امتیازات بتمن PS3 از 18 تا نقد 96 یعنی حداقل از نظر امتیازات میتونه U3 شکست بده ولی بعضیا انگار نمیخوان واقعیتو قبول کنن
خودت داری میگی از 18 نقد ! 40 - 50 تا نقد دیگه مونده اضاف شه ! معمولاً نقد های نسخه PS3 دیرتر آپ میشه چه توی متاکریتیک و چه توی گیم رنکینگیز اما در آخر هر دو نسخه فرقی با هم ندارن اگر هم باشه 2 یا 3 دهم مربوط به سایت ها یا مجلات اختصاصی . پس حتی فکرشم نکن که بتونه از نظر امتیازات U2 رو شکست بده !
تنها بازی که توی این نسل روی کنسول های HD میانگینش از U2 بیشتر هست GTA IV ـه و تا پایان نسل هم همینطور خواهد بود به احتمال خیلی خیلی قوی.
یعنی U2 برترین انحصاری و دومین بازی برتر نسل هست روی کنسول های HD بر حسب امتیاز. رتبه ششم تاریخ هم بماند .

منبع حرفهای من Meta Critic هست، من خودم نمره ای که MC حساب میکنه رو بیشتر از GR قبول دارم چون سایت های بیشتری رو پوشش میده. البته حتی اگه GR رو هم منبع بگیریم باز اختلافشون یه چیزی در حد 0.3 یا 0.4 هست.
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/gears-of-war
شما چون به نفعت نیست منبعت رو Meta Critic قرار دادی که به مساوی هم راضی بشی !! ولی اینطور نیست . GR کاملا تخصصی در زمینه گیم هست و بس و برای من و خیلی ها اهمیت بیشتری داره . و تو GR هم برتری با انچارتد هست .تو منبع شما مساوی تو منبع من انچارتد برتر ، اینجوری هم باز کفه ترازو به نفع انچارتد می شه اگه هر دو منبع رو در نظر بگیریم . جوایز هم فراموش نشه . موفق باشی .
خب 93.89 میشه 94 و 91.70 میشه 92 چرا به طرف پایین گردش میکنه؟؟؟
باشه قبوله . پس 89 درصد نسخه اول هم باید به سمت بالا گرد بشه و 90 حساب کنیم . و 96 نسخه دوم هم باید بشه 97 درصد ! بازم انچارتد برتر هست!
شما هم موفق باشی !

بابا بیخیال آنچارتد و گیرز چه ربطی به هم دارن مقایسه میشن درسته سبکشون یکیه اما یکیشون هلوکاسته یکی دیگه بیشتر به واقعیت نزدیک و همه چیزشون نسبت به هم تفاوت داره مثل اینکه چون توی RDR با این دو بازی مقایسه کنی :دی

دوست عزیز گیم اسقات به این بازی 9.0 داد !

( این گیم اسقات گفتنم ربطی به این بازی نداره ریشه برمیگرده به 2 سال پیش ) !

متای بازی تا اين لحظه: 93 با 42 نقد
@ Bek
تو سال 2008 بزرگان شما عقب كشيدن و قبول كردن كيفيت انحصاری های سونی بالاتره.خواستی لينك هزار تا پست رو بهت می دم.اون سفسطه تون هم بدرد خودتون می خوره،چون ماكرو نصف بازياش برای كينكت هستن و ضمنا مثل سونی fps دوم انحصاری و fps های آنلاين و ريسينگ های مختلف نداره.
حقيقت اينه كه تو سبك های مختلف كه هر دو كنسول روشون بازی انحصاری دارن فقط تو فرست پرسون و ريسينگ انحصاری های ماكرو قوی تر هستن و تو باقی سبك ها انحصاری ها سونی يكه تازن.
(تو استيلث اكشن MGS4 در برابر SC:C تو آزادگردی InFamous در برابر Crackdown تو پلتفرمر LBP2 در مقابل بانجو كازویی تو سوم شخص هم كه Uncharted در مقابل Geow)
بيخيال شو برادر.شما با بازيهات حال كن بذار ماها هم با كلكسيون انچارتدمون شبا بخوابيم.
با هر صحبتت میشه کنار اومد و کلا صحبت هات منطقی بوده ولی بیای که بگی Geow از uncharted ضعیف تره اصلا منصفانه نیست درسته که هر دو سوم شخص هستن ولی کاملا فضا ونوع بازیشون با هم فرق داره به نظر شخصی من هر دو تاشون فوق العاده هستن و اصلا نمیشه گفت کدومشون به یکدیگه برتری دارن تجربه بازی کردن هر کدومشون یک لذت خاص رو به آدم میده .

خودت داری میگی از 18 نقد ! 40 - 50 تا نقد دیگه مونده اضاف شه ! معمولاً نقد های نسخه PS3 دیرتر آپ میشه چه توی متاکریتیک و چه توی گیم رنکینگیز اما در آخر هر دو نسخه فرقی با هم ندارن اگر هم باشه 2 یا 3 دهم مربوط به سایت ها یا مجلات اختصاصی . پس حتی فکرشم نکن که بتونه از نظر امتیازات U2 رو شکست بده !
تنها بازی که توی این نسل روی کنسول های HD میانگینش از U2 بیشتر هست GTA IV ـه و تا پایان نسل هم همینطور خواهد بود به احتمال خیلی خیلی قوی.
یعنی U2 برترین انحصاری و دومین بازی برتر نسل هست روی کنسول های HD بر حسب امتیاز. رتبه ششم تاریخ هم بماند .
بتمن نسخه 360 50 ُ خورده ای نقد داره . متاش هم 95 هست .

انقدر بزنید تو سر و کله هم تا خسته شید ...

من که هم انحصاری های PS3 رو بازی میکنم هم 360 . بهترین راه ممکن استفاده از دو کنسول ـه نه آب یخ و این چرت پرتا که هی بهم تعارف میکنین :دی

• Like
Reactions: kayne
اینجا چه خبره، بابا یه بازی میانگینش شده 94 اون وقت بعضی ها میان حرفآی مسخره میزنن.واقعا یاد بازیسنتر قدیم به خیر، الان یه مشت بچه ریختن تو سایت وبه یه بازی که شاهکار از آب در اومده ایراد می گیرن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or