امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
کم کم فشار ها بالا می رود !!
البته دوستان سر بحث های گذشته ماست رو در انواع رنگ بندی های شاد و متنوع به بازار عرضه کردن، 2-3 تا متااسکور اختلاف که قابل شما رو نداره.
2-3 تا سر این نسخه ، 5-6 تا هم سر نسخه دوم !!
آقا من یه ترول کنم؟ :d
gs به geow3 9.5 داد :d
به هر حال این بازی بهترینه. به شخصه دوس دارم از batman ُ portal جلو بزنه
منم یه ترول بکنم ؟ 96 و 94 کجا ، 91 کجا اخه ؟ یه بازی بگید در حدش باشه !!
همین الانم از میانگین نسخه 360 بتمن جلو زده . نسخه ps3 به شما مربوط نمی شه ! و نقد هاشم کمتره فعلا !

p.s : گیم اسپات اونوقع که گرافیک کیلزون 3 رو برتر از کرایسیس می دونست واسه خیلی ها ارزش نداشت . اونموقع که DS رو بهترین بازی سال کرد واسه خیلی ها مهم نبود !! حالا قضیه فرق کرده =))

p.s 2 : گیم اسپات سخت گیر بازم دوست داریم :d

قبلا صدم درصد هم مهم بود که؟!
الانم مهمه، بحث اون پست من سر کتمان حقایق بود، وگرنه خب مشخصه یه بازی با میانگین 94 از یه بازی با میانگین 91 بهتره. بحث اصلی سر اینه که یه جاهایی از نظر دوستان 83 از 92 بالاتره و به قول دوستمون ماست سیاه ـه، یه جاهایی چپ نگاه کردن به آنچارتد حکم محاربه داره. اگه متااسکور مهمه همه جا باید مهم باشه، نه جاهایی که به نفع ماست.

2-3 تا سر این نسخه ، 5-6 تا هم سر نسخه دوم !!
6-7 تا هم سر نسخه ی اول ;)

Do the math.

PSX Extreme
All that can be remains to be said about Uncharted 3: Drake's Deception is that it both defies and defines everything a videogame is and should be. In that order.

Games.cz
The visuals are breathtaking, the story is fascinating and the gameplay is never-ending. Uncharted 3 is like a fast-paced locomotive that cannot be stopped. The expectations were high, but Naughty Dog met them and even added an action-oriented frantic multiplayer. This third title clearly honours its parents, but as a child it does tricks with its pulsing vigour.

Eurogamer Italy
An absolute masterpiece that deserves attention from any gamer out there. If you own a PS3 you can't miss it and if you don't... well, you should consider buying one just for Naughty Dog's latest product.

Playstation Official Magazine UK
For the second time in succession, Naughty Dog has created a game that can claim to not only be the best on PS3, but also one of the best in gaming history...A visual, technical and narrative tour de force that takes the sky-high expectations of an entire community and blows them out the back of a jumbo jet, replacing them with more show-stopping moments than you could hope to find in a dozen other games combined

TheSixthAxis
There's no question here: this isn't just the best Uncharted game Naughty Dog have made, it's probably the best PlayStation 3 game anyone has made – and I'm not sure what other praise I can offer.

بابا این بازی جای ترول هم نداره به خدا . اینو ترول کنی مثل اینکه میگی ماست سیاهه
کلا چیزی که زیاده خوشحال هست واسه بعضیا بالاترین امتیاز 91 هست بیشترش رو نمیتونن درک کنن :))
اون اسغات هم کلا امسال نمراتش زیر سوال هست!

نمیدونم این بچه بازی کی تموم میشه تنها وجه اشتراک بین گیرز و انچارتد سوم شخص بودنه مقایسشون زیاد درست نیست این فن بازی ها رو بذارین کنار وقتی یه بازی متاش به نفع شما باشه متا میشه همه چیز ولی وقتی نباشه متا اصلا مهم نیست.نمونش بحث gtوforzaکه فنpsاصلا متا رو قبول ندارن!!!!خلاصه باور کنین اینا هیچ ارزشی نداره بازی تنها سرگرمی من و خیلی های دیگست ازش لذت ببرین چرا گند زدین به همه چی!؟؟؟من که خیلی منتظر انچارتد3بودم و ارزش ps3خریدن رو داره واقعابدون شک شاهکاره

خوب دیگه امتیاز ها هم که دیدیم دیگه باید فقط منتظر بازی بود .................نمره 9 گیم اسپات هم به نظر من خیلی خوبه حالا منتقدش صلاح دیدش این بوده

نمیدونم این بچه بازی کی تموم میشه تنها وجه اشتراک بین گیرز و انچارتد سوم شخص بودنه مقایسشون زیاد درست نیست این فن بازی ها رو بذارین کنار وقتی یه بازی متاش به نفع شما باشه متا میشه همه چیز ولی وقتی نباشه متا اصلا مهم نیست.نمونش بحث gtوforzaکه فنpsاصلا متا رو قبول ندارن!!!!خلاصه باور کنین اینا هیچ ارزشی نداره بازی تنها سرگرمی من و خیلی های دیگست ازش لذت ببرین چرا گند زدین به همه چی!؟؟؟من که خیلی منتظر انچارتد3بودم و ارزش ps3خریدن رو داره واقعابدون شک شاهکاره
داداش کی به چی گند زده مگه چی شده آخه . مقایسه امتیازا گند زدن نیست که . سر gt و فورزا اکثرا قبول دارن forza4 بهتره . اونایی هم که قبول ندارن خوب عاشقان کت بسته gt از زمان ps1 هستن . امتیازا مهم هستن ولی در یه حد در مورد آنچارتد اصلا جای بحث نداره شاهکاره به تمام معنا امتیازای فوق العتده هم اینو ثابت میکنه. مثل بتمن و پورتال کاندیداهای اصلیه goty هستن 3 تاشون .

6-7 تا هم سر نسخه ی اول ;)
6-7 تا که توهم شماست ! 89 تا 93 می شه 4 تا اختلاف ، که برای دلخوشی شما نسخه اول رو هم حساب کنیم با توجه به دو نسخه بعدی باز کفه ترازو به نفع Uncharted هست !! و کاملا در این نسل موفق تر و سر تر از اون عنوان محبوب شما عمل کرده ! از کامنت های پر بارتون استفاده کردیم .

کیوان این تیکه حجت رو تموم کرده دیگه :
Naughty Dog has created a game that can claim to not only be the best on PS3, but also one of the best in gaming history

آخرین ویرایش:
6-7 تا که توهم شماست ! 89 تا 93 می شه 4 تا اختلاف ، که برای دلخوشی شما نسخه اول رو هم حساب کنیم با توجه به دو نسخه بعدی باز کفه ترازو به نفع Uncharted هست !! و کاملا در این نسل موفق تر و سر تر از اون عنوان محبوب شما عمل کرده ! از کامنت های پر بارتون استفاده کردیم .
الان کودوم 2 تا بازی رو دارین مقایسه میکنین من دقیق متوجه نمیشم . 6-7 تا اختلاف کودوم بازیاس ؟ آنچارتد و گیرز منظورتونه ؟

داداش کی به چی گند زده مگه چی شده آخه . مقایسه امتیازا گند زدن نیست که . سر gt و فورزا اکثرا قبول دارن forza4 بهتره . اونایی هم که قبول ندارن خوب عاشقان کت بسته gt از زمان ps1 هستن . امتیازا مهم هستن ولی در یه حد در مورد آنچارتد اصلا جای بحث نداره شاهکاره به تمام معنا امتیازای فوق العتده هم اینو ثابت میکنه. مثل بتمن و پورتال کاندیداهای اصلیه goty هستن 3 تاشون .
منظورم این فن بازی های بی منطق و مزخرفه و حرص خوردن بعضی ها!!!اصلا درک نمیکنم.هردو بازی تو سبک خودشون عالین و 2تجربه متفاوت از اکشن

میانگین بازی تو متا از 42 نقد به 93 سقوط کرد:دی
به نظرم میانگین تا 91 هم پایین بیاد با توجه به اینکه هنوز سایت های خوشحال نمره ندادن.مگر اینکه یکی مثله gameshark که به گیرز 3 داد 67 به این 10 بده که.....:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or