امتیازات Tomb Raider

• Thread starter Thread starter PXG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PXG

La Belle Époque
Loyal Member

این بازی اولین امتیاز خودش را از مجله GamesMaster گرفت.

GamesMaster - 90%

به گفته مجله برای گشت و گذار و کشف کلیه مناطق جزیره بازی به 20 ساعت زمان نیاز دارید.

:GamesMaster sums up

Sitting back exhausted we were left with just one question dribbling forth from our gaping jaws. How on earth are they going to top this in the sequel
Because off one thing there can be no doubt. Lara is back

: GameInformer

.Whether or not you’ve embraced the previous games that went by this moniker, this is the time to take another look at Lara Croft

: IGN

Tomb Raider is well-written, sympathetic, exciting, beautiful and just incredibly well-made. The single-player rarely makes a mis-step, and though Lara's quick transformation into a hardened killer seems at odds with the narrative at first, the game quickly moves past it. It is a superb action game that brings a new emotional dimension to one of gaming's most enduring icons, and repositions her alongside Nathan Drake at the top of gaming's action-hero heirarchy

: Gamespot

The single-player campaign here is the main attraction, and it is excellent. It doesn't try to rewrite the book on third-person action adventure games. But with its excellent controls, engaging heroine, thrilling combat, and fascinating setting, it doesn't need to

ImpulseGamer - 10/10
Digital Spy - 10/10
The Escapiest - 10/10
NZGamer - 10/10
Telegraph – 5/5
Digital Spy – 5/5
VaDeJuegos (Spain) – 5/5
Kotaku – ‘Yes’
HardGame2 (Spain) – 9.5/10
3DJuegos – 9.4/10
Everyeye.iit - 9.3/10
Hobbyconsolas – 93/100
GameInformer – 9.25/10
GamingXP - 9.2/10
IGN -– 9.1
BigPond GameArena - 9/10
Vandal – 9/10
CVG -– 9/10
LaPS3 - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
AusGamers - 9/10
GamesRadar - 9/10
Polygon – 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Meristation – 8.9/10
GamesBeat - 8.8/10
NowGamer – 8.8/10
Cheat Code Central - 8.8/10
Videogameszone.de - 8.7/10
Gameplanet - 8.5/10
SpazioGames - 8.5/10
Gamespot – 8.5/10
Gametrailers – 8.5/10
OXM – 8.5/10
GTTV -– 8.5
Destructoid -– 8.5/10
Multiplayer.it - 8.3/10
Metro GameCentral - 8/10
EuroGamer Italy - 8/10
OPM – 8/10
Metro – 8/10
OXM UK - 8/10
EGM - 8/10
EDGE - 8/10
Eurogamer -– 8/10
Gamereactor – 8/10
Xbox360Achievments - 7.5/10
Gamereactor Swden - 7/10
Machinima - 6/10

آخرین ویرایش:
بازی عالیه . من هر بازیی که حتی بوی آنچارتد رو هم بده فوری عاشقش میشم چه برسه به این و واقعا خیلی خوبه بازی در نبود آنچارتد میتونه آدمو به اون حال و هوا بر گردونه تا حدودی . نمره هاش هم با توجه به اینکه امسال کلا کم نمره میدن سایتا , خیلی خوبه .

پ.ن : با آنچارتد مقایسه نشه بهتره همین که اسم آنچارتد در کنار این بازی میاد خودش یه نکته مثبت واسه این بازیه :دی

این مربوط به U3 میشه اینها رو از میانگین کم کن ببین چی در میاد..
بابا عجب ترولی هستیا انصافا . مگه نمره های بالای 9 فقط اینا هستن ؟ IGN , edge , gamespot ,... میدونی چند دادن ؟ اونوقت نمره های 4 و5 و6 که از رو سوزش به بازی دادن رو هم حذف کن ببینیم چی مشه . طبق منطقی ...ـیه تو تومب هم Q2T رو نداره تا به بازی 4 بده و متاش رو 2 نمره بیاره پایین
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
قبول کن TR همچین پتانسیلی رو تو خواب هم نخواهد دید .....

البته برای Unch فن مثل من ، TR دست گرمی خوبی خواهد بود اما در حد همون دست گرمی .

اتفاقا خیلی هم راحت میتونه و تونسته این بازی متاسفانه انحصاری نیست مثل U که سایتهای وابسته به سونی امتیاز 9 و 10 براش ردیف کنن وگرنه اینم میانگینش می اومد بالا..

این مربوط به U3 میشه اینها رو از میانگین کم کن ببین چی در میاد..

Playstation: The Official Magazine (US 10/10
PSX Extreme 10/10
Playstation Official Magazine UK 10/10
PlayStation LifeStyle 10/10
PSFocus 9.8/10
PSM3 Magazine UK 9.6/10
Official PlayStation Magazine Benelux 9.5/10
Playstation Universe 9.5/10
Playstation Official Magazine Australia 9/10

در این که نمره هاش عالی بوده شکی نیست
احتمال بسیار زیاد هم خیلی خوب میفروشه

ولی کسی قرار نیست جای کسی رو پر کنه :دی

چرا پُر نکنه بازی تقریبا در یک سبک هستن..

خب نمرات که خیلی عالیه

من هی به این امیر هاردی ( دانته جدید ) میگفتم چرته ولی مثل این که خیلی خوبه

داش Terova ذقت کردی همه تاپیک ها رو با مقایسه های بی موردت به هم میریزی؟

Playstation: The Official Magazine (US 10/10
PSX Extreme 10/10
Playstation Official Magazine UK 10/10
PlayStation LifeStyle 10/10
PSFocus 9.8/10
PSM3 Magazine UK 9.6/10
Official PlayStation Magazine Benelux 9.5/10
Playstation Universe 9.5/10
Playstation Official Magazine Australia 9/10

اهان یعنی اینها تنها سایت هایی بودند که به unch نمره کامل دادند ؟؟ :-/

نکته دوم هم اینه که unch هم یه بازی درپیت بوده که اصلا لایق این نمرات نبود و فقط همین نمراتش بالا 8 بودند و همه زیر 6 بوده بخاطر همین متا یکیش شده 96 و یکیش هم شده تقریبا 93 !!

چرا پُر نکنه بازی تقریبا در یک سبک هستن..

تقریباً نه تحقیقاً :دی
TR یه جورایی مادر uncharted ــه :دی (هر کی قبول نداره با ما نیست :-" )
ولی امسال فلان FPS بیاد جای بهمان FPS رو پر میکنه!؟ :-/

البته فکر کنم منظورت از این
TR خیلی راحت جای U رو پُر می کنه..
"TR خیلی راحت uncharted killer میشه " بود;)

اهان یعنی اینها تنها سایت هایی بودند که به unch نمره کامل دادند ؟؟ :-/

نکته دوم هم اینه که unch هم یه بازی درپیت بوده که اصلا لایق این نمرات نبود و فقط همین نمراتش بالا 8 بودند و همه زیر 6 بوده بخاطر همین متا یکیش شده 96 و یکیش هم شده تقریبا 93 !!

من اصلا اینجور حرفی نزدم U تو سبک خودش بهترین هست شکی نیست من دارم میگم TR هم داره میاد رو و تو این سبک مثل U یک بازی عالی میشه ولی تو قبول نداری..

اگر این امتیازهای که دادم رو کم کنی میانگین U3 میاد رو 89

تقریباً نه تحقیقاً
biggrin1.gif

TR یه جورایی مادر uncharted ــه
biggrin1.gif
(هر کی قبول نداره با ما نیست
yahoo_65.gif
)
ولی امسال فلان FPS بیاد جای بهمان FPS رو پر میکنه!؟
yahoo_7.gif

البته فکر کنم منظورت از این

"TR خیلی راحت uncharted killer میشه " بود
yahoo_3.gif

U فقط روی PS3 اومده ولی TR روی تموم کنسولها هست و مثلا میتونه جای بازی هم سبک U رو روی 360 پُر کنه
در ضمن ما الان فعلا U نداریم و با TR سر گرم میشیم اون

جمله U K هم شوخی کردم..

من اصلا اینجور حرفی نزدم U تو سبک خودش بهترین هست شکی نیست من دارم میگم TR هم داره میاد رو و تو این سبک مثل U یک بازی عالی میشه ولی تو قبول نداری..

منم امتيازهاي كم هيلو 4 رو حساب نميكنم متا بشه 99.99. مدل جديده كه امتيازهاي فلان سايت رو حساب نكنيم ميشه 89?

نمره های همین سایت ها رو به بازی های انحصاری اخیر ps3 دیدی یا نه ؟؟

بعدم اگه اینجوری هست باید برای TR هم کل نمره های سایت مرکب به ماکروسافت رو هم جدا کنی چون اونها هم از رو رقابت و عقده نمره دادند !! بعدم اینا سایت های عمو ****گ نیستند که !! جز معتبر ترین مجله ها و سایت های دنیا هستند و اگه اعبتبار نداشتند و به هر انحصاری PS3 نمره 10 میدادند هیچوقت تو متا نبودند !!

نمره های همین سایت ها رو به بازی های انحصاری اخیر ps3 دیدی یا نه ؟؟

بعدم اگه اینجوری هست باید برای TR هم کل نمره های سایت مرکب به ماکروسافت رو هم جدا کنی چون اونها هم از رو رقابت و عقده نمره دادند !! بعدم اینا سایت های عمو ****گ نیستند که !! جز معتبر ترین مجله ها و سایت های دنیا هستند و اگه اعبتبار نداشتند و به هر انحصاری PS3 نمره 10 میدادند هیچوقت تو متا نبودند !!
وحید جان کوتاه بیا,ایشون که حرف بدی نمیزنن,میگن در نبود آنچارتد میتونه جاش رو پر کنه واسه ما!!

U فقط روی PS3 اومده ولی TR روی تموم کنسولها هست و مثلا میتونه جای بازی هم سبک U رو روی 360 پُر کنه
در ضمن ما الان فعلا U نداریم و با TR سر گرم میشیم اون
باشه بابا اصن جای GoW , Boyond , The last of us کلا جای همه انحصاری های سونی رو پر میکنه سرویس کردی مارو با اون ابر تحلیلات :|

باشه بابا اصن جای GoW , Boyond , The last of us کلا جای همه انحصاری های سونی رو پر میکنه سرویس کردی مارو با اون ابر تحلیلات :|

شما مثل اینکه خودتون تنتون میخواره که اسم بازیهای دیگه رو اینجا میارین!!!
صفحه قبل هم گفتم حرف ایشون مشکلی نداره و واسه ما PCفنا و X360بازا این بازی میتونه جانشین خوبی باشه!!
والا مجتبی منم همین حرف رو زدم ولی خب ایشون هدف و منظورش یه چیز دیگست .

پ.ن : چرا پو......رنگ اینجوری میشه تو ادیتور
yahoo_4.gif

دیگه اگه منظور دیگه ای دارن خدا ببخشتشون:d ولی تو این مورد حرف بدی نمیزنن و بهتره بحث تموم بشه که معلوم نیست به کجا ختم میشه!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or