امتیازات Tomb Raider

• Thread starter Thread starter PXG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PXG

La Belle Époque
Loyal Member

این بازی اولین امتیاز خودش را از مجله GamesMaster گرفت.

GamesMaster - 90%

به گفته مجله برای گشت و گذار و کشف کلیه مناطق جزیره بازی به 20 ساعت زمان نیاز دارید.

:GamesMaster sums up

Sitting back exhausted we were left with just one question dribbling forth from our gaping jaws. How on earth are they going to top this in the sequel
Because off one thing there can be no doubt. Lara is back

: GameInformer

.Whether or not you’ve embraced the previous games that went by this moniker, this is the time to take another look at Lara Croft

: IGN

Tomb Raider is well-written, sympathetic, exciting, beautiful and just incredibly well-made. The single-player rarely makes a mis-step, and though Lara's quick transformation into a hardened killer seems at odds with the narrative at first, the game quickly moves past it. It is a superb action game that brings a new emotional dimension to one of gaming's most enduring icons, and repositions her alongside Nathan Drake at the top of gaming's action-hero heirarchy

: Gamespot

The single-player campaign here is the main attraction, and it is excellent. It doesn't try to rewrite the book on third-person action adventure games. But with its excellent controls, engaging heroine, thrilling combat, and fascinating setting, it doesn't need to

ImpulseGamer - 10/10
Digital Spy - 10/10
The Escapiest - 10/10
NZGamer - 10/10
Telegraph – 5/5
Digital Spy – 5/5
VaDeJuegos (Spain) – 5/5
Kotaku – ‘Yes’
HardGame2 (Spain) – 9.5/10
3DJuegos – 9.4/10
Everyeye.iit - 9.3/10
Hobbyconsolas – 93/100
GameInformer – 9.25/10
GamingXP - 9.2/10
IGN -– 9.1
BigPond GameArena - 9/10
Vandal – 9/10
CVG -– 9/10
LaPS3 - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
AusGamers - 9/10
GamesRadar - 9/10
Polygon – 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Meristation – 8.9/10
GamesBeat - 8.8/10
NowGamer – 8.8/10
Cheat Code Central - 8.8/10
Videogameszone.de - 8.7/10
Gameplanet - 8.5/10
SpazioGames - 8.5/10
Gamespot – 8.5/10
Gametrailers – 8.5/10
OXM – 8.5/10
GTTV -– 8.5
Destructoid -– 8.5/10
Multiplayer.it - 8.3/10
Metro GameCentral - 8/10
EuroGamer Italy - 8/10
OPM – 8/10
Metro – 8/10
OXM UK - 8/10
EGM - 8/10
EDGE - 8/10
Eurogamer -– 8/10
Gamereactor – 8/10
Xbox360Achievments - 7.5/10
Gamereactor Swden - 7/10
Machinima - 6/10

آخرین ویرایش:
میشه بگی اصلا از چه لحاظی در حده آنچارتد نیست ؟ چون اصلا u یه بازیه خطیه که میکشی میری جلو،ولی این بازی اصلا این طور نیست و owه و تو حالت عادی 20 ساعت کلش طول میکشه ( طبق نقدها ) تا بخوای همه کارها رو انجام بدی.
آنچارتد 10 ساعت گیم پلی داره و این بازی 20 ساعت
ولی مولتی پلیر آنچارتد رو میشه 200 ساعت هم بازی کرد.مال این رو بعید میدونم به 20 دقیقه هم برسه:)
پ.ن:40% ارزش آنچارتد به تکنیک های گرافیکیش هست که توی گرافیک مشخصه وضع این بازی چجوریه

اتفاقا این بازی اصلا شبیه Uncharted نیست. این Developer diary های اخیرش رو ببینید، کلا ساختار بازی متفاوته با آنچارتد. بازی open worldـه تقریبا، fast travel داره، آپگرید داره، crafting اسلحه و تجهیزات داره. کلا متفاوته با آنچارتد. اون نمایش های E3ـش رو اومده بودن یه قسمت های سینمایی بازی رو جدا کرده بودن برای جذاب تر بودن نمایشش، وگرنه کل بازی اونطوری نیست.

ترو خدا عمق فاجعه رو ببین ! یه شاهکار مثل Uncharted 2 با متای 96 رو میایین با TR مقایسه میکنین ؟ من خودم TR رو خیلی دوست دارم و بازیش میکنم اما خب عمراً حتی نزدیک آنچارتد هم برسه ! گرافیک و صداگذاری و مولتی پلیر و داستان . . . آنچارتد به قدری قدرتمنده که TR حالا حالاها بهش نمیرسه !

کمبود Action Adventure ـی مثل آتچارتد رو کاملاً میشه در حرف های شما حس کرد ! یکم TR رو بازی کنین تا با این مدل بازی ها آشنا بشین ! به آنچارتد هم کاری نداشته باشین

عمق فاجعه مقایسه های شماهاست ! اون موقع که انچارتدی وجود نداشت دهه ها قبل tr بود و یکی از بهترین Action Adventureهای زمان خودش بود و از خودش نواوری داشت ، در صورتی که آنچارتد ترکیبی بود از pop و tr که اومد یه روند سینمایی رو با داستان جذاب تر اضافه کرد که توی نسخه 2 به اوج رسید. و قطعا u2 هم یکی از بهترین بازی های این نسله اینو که شکی نیست درش.
ولی خوب باز شما میای میگی عمرا نمیدونم به چی برسه یه بازی انحصاری رو با یه عنوان مولتی پلتفرم که قطعا هزینه ، وقت و سرمایه بیشتری برده رو ازش همچین انتظاری داری!

خودت داري ميگي ow.... آنچارتد يه بازي خطي هستش...تو يه بازي خطي انتظار داري طرف بره كل شهر رو بگرده واسه خودش غذا پيدا كنه ? طبيعي هستش كه يه بازي owگيم پلي متنوع تري نسبت به يه بازي خطي ارايه ميده.اين دو بازي هم هيچ شباهتي جز تقليد كامل set piece هاي آنچارتد توسط tr ندارن.

نگو تقلید، این روزا اگه یه بازی سینمایی نباشه کمتر مخاطب امروزی سمتش میره دلیلشم اینه که اگه بازی قرار باشه به خشکی trهای نسل قبل باشه هیچ منفعتی داره واسه سازنده و تلاشی که کرده. TR جدید اومده یه فضای جدید ساخته واسه خودش در کنارش تونسته بازی رو سینمایی تر از قبل کنه مثل بقیه بازی های روز. پس نتیجه همینم که میگی انچارتدی که یه بازی خطیه رو نباید با TR جدیدی که OWه مقایسه کرد. دقیقا همین تیکه حرفت که ""تو يه بازي خطي انتظار داري طرف بره كل شهر رو بگرده واسه خودش غذا پيدا كنه"" پس شما هم از TRیی که محیط بازه انتظار گرافیکی و جزئیاتی در حده آنچارتد نداری ؟ داری ؟

عمق فاجعه مقایسه های شماهاست ! اون موقع که انچارتدی وجود نداشت دهه ها قبل tr بود و یکی از بهترین Action Adventureهای زمان خودش بود و از خودش نواوری داشت ، در صورتی که آنچارتد ترکیبی بود از pop و tr که اومد یه روند سینمایی رو با داستان جذاب تر اضافه کرد که توی نسخه 2 به اوج رسید. و قطعا u2 هم یکی از بهترین بازی های این نسله اینو که شکی نیست درش.
ولی خوب باز شما میای میگی عمرا نمیدونم به چی برسه یه بازی انحصاری رو با یه عنوان مولتی پلتفرم که قطعا هزینه ، وقت و سرمایه بیشتری برده رو ازش همچین انتظاری داری!

بحث ما مگه در مورد سابقه TR و UC ـه ؟ خب منم میدونم TR یه عنوان خیلی قدیمی تر از آنچارتد ـه ! Medal Of Honor هم خیلی قدیمی تر از شوتر های دیگه ـست اما الان از همه ضعیف تره ! پس سابقه بازی ربطی به بحث ما نداره !
آنچارتد از TR الهام گرفته اما تقلید و کُپی کاری نیست , ND اگه همون TR رو به ملت تحویل میداد وضعیت بازی هاش اینجوری نمیشد که یکی از بالاترین میانگین نمرات تاریخ رو بگیره !
در مورد کیفیت هم تا الان هیچ بازی توی این سبک یه آنچارتد 2 و 3 نزدیک نشده و نخواهد شد مگر اینکه خود ND یه نسخه دیگه از آنچارتد بسازه ! من خودم عاشق این نسخه TR و شدم و توی تاپیک بازی های PSN هم گفتم که اگه کسی بازی رو روی PS Store دید حتماً اطلاع بده و دیجیتالی تهیه میکنم و خودم با این نمرات خیلی هایپ شدم و میخوام زود بازیش کنم !
خواهشاً دیگه بحث آنچارتد رو نیارین وسط چون واقعاً چیزی برای بحث کردن ندارین ! ضمناً بالا هم گفتن که بازی محیط بزرگی داره و با آنچارتد نباید مقایسه بشه ! اگه هم بشه بازم کلی حرف برای گفتن داریم ! فوق ـش نقد های آنچارتد 2 و 3 رو برات میارم تا بدونی آنچارتد چه انقلابی توی سبک Action Adventure ایجاد کرده

52737461892309230737.png

واقعا تو سایت های بازی ایرانی ادم متحیر میمونه ... حداقل صفحه قبل رو نگاه میکردید که داریم در مورد چی صحبت میکنیم ...

شما میدونید اواتارتون کیه یا در مورد چیه ... اگه میدونید میشه جواب من رو بدید چرا 8 ساله خبری از این بازی نشد اخرش .... ؟؟؟؟

جواب من اینه که se چسبیده به همین بازی هایی که اسمشون رو اوردید و بی خیال اصالت خودش شده

حرف اولت جواب خط دوم خودت رو میده ( اینجا تاپیک امتیازات این بازی هست ولی بحث = مقایسه و..... پس واسه همین دیدن صفه قبل .....)

والا نمیدونم چرا ازش خبری نیست ولی ترجیح میدم صبر زیادی واس یه بازی زیبا داشته باشم تا عجله ای واس بازی کردن یه ....

برای اینکه این بازی ها براش سود بیشتری داره شاید (من خودم فن فینال فانتزی هستم) و نتونستم XIII-2 بیشتر از یه بار تموم کنم (بقیه رو 4 یا 5 باری تموم میکردم) و تو این قسمت باهات کاملا موافقم و امیدوارم نسل بعد چند jrpg زیبا از این شرکت ببینیم

اخرین به روز رسانی:
IGN – 9.1
GTTV – 8.5
Destructoid – 8.5/10
Eurogamer – 8/10
Shacknews – No Score
OPM – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
OXM – 8/10
CVG – 9/10
Telegraph – 5/5
Polygon – 9/10