امتیازات Tomb Raider

• Thread starter Thread starter PXG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PXG

La Belle Époque
Loyal Member

این بازی اولین امتیاز خودش را از مجله GamesMaster گرفت.

GamesMaster - 90%

به گفته مجله برای گشت و گذار و کشف کلیه مناطق جزیره بازی به 20 ساعت زمان نیاز دارید.

:GamesMaster sums up

Sitting back exhausted we were left with just one question dribbling forth from our gaping jaws. How on earth are they going to top this in the sequel
Because off one thing there can be no doubt. Lara is back

: GameInformer

.Whether or not you’ve embraced the previous games that went by this moniker, this is the time to take another look at Lara Croft

: IGN

Tomb Raider is well-written, sympathetic, exciting, beautiful and just incredibly well-made. The single-player rarely makes a mis-step, and though Lara's quick transformation into a hardened killer seems at odds with the narrative at first, the game quickly moves past it. It is a superb action game that brings a new emotional dimension to one of gaming's most enduring icons, and repositions her alongside Nathan Drake at the top of gaming's action-hero heirarchy

: Gamespot

The single-player campaign here is the main attraction, and it is excellent. It doesn't try to rewrite the book on third-person action adventure games. But with its excellent controls, engaging heroine, thrilling combat, and fascinating setting, it doesn't need to

ImpulseGamer - 10/10
Digital Spy - 10/10
The Escapiest - 10/10
NZGamer - 10/10
Telegraph – 5/5
Digital Spy – 5/5
VaDeJuegos (Spain) – 5/5
Kotaku – ‘Yes’
HardGame2 (Spain) – 9.5/10
3DJuegos – 9.4/10
Everyeye.iit - 9.3/10
Hobbyconsolas – 93/100
GameInformer – 9.25/10
GamingXP - 9.2/10
IGN -– 9.1
BigPond GameArena - 9/10
Vandal – 9/10
CVG -– 9/10
LaPS3 - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
AusGamers - 9/10
GamesRadar - 9/10
Polygon – 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Meristation – 8.9/10
GamesBeat - 8.8/10
NowGamer – 8.8/10
Cheat Code Central - 8.8/10
Videogameszone.de - 8.7/10
Gameplanet - 8.5/10
SpazioGames - 8.5/10
Gamespot – 8.5/10
Gametrailers – 8.5/10
OXM – 8.5/10
GTTV -– 8.5
Destructoid -– 8.5/10
Multiplayer.it - 8.3/10
Metro GameCentral - 8/10
EuroGamer Italy - 8/10
OPM – 8/10
Metro – 8/10
OXM UK - 8/10
EGM - 8/10
EDGE - 8/10
Eurogamer -– 8/10
Gamereactor – 8/10
Xbox360Achievments - 7.5/10
Gamereactor Swden - 7/10
Machinima - 6/10

آخرین ویرایش:
وحید جان کوتاه بیا,ایشون که حرف بدی نمیزنن,میگن در نبود آنچارتد میتونه جاش رو پر کنه واسه ما!!
والا مجتبی منم همین حرف رو زدم ولی خب ایشون هدف و منظورش یه چیز دیگست .

پ.ن : چرا پو......رنگ اینجوری میشه تو ادیتور :d

نمره های همین سایت ها رو به بازی های انحصاری اخیر ps3 دیدی یا نه ؟؟

بعدم اگه اینجوری هست باید برای TR هم کل نمره های سایت مرکب به ماکروسافت رو هم جدا کنی چون اونها هم از رو رقابت و عقده نمره دادند !! بعدم اینا سایت های عمو ****گ نیستند که !! جز معتبر ترین مجله ها و سایت های دنیا هستند و اگه اعبتبار نداشتند و به هر انحصاری PS3 نمره 10 میدادند هیچوقت تو متا نبودند !!

هیچ اشکالی نداره این سایتها به U نمره بالا دادن چون حقش هست ولی من دارم میگم TR اگر میانگنیش به نظر تو پایین تر از U دلیل افتضاح بودنش نیست اونم اگر این جور حامی های داشت میانگینش می اومد بالا

والا مجتبی منم همین حرف رو زدم ولی خب ایشون هدف و منظورش یه چیز دیگست .

نه من منظورم رو واضح گفتم
TR یک بازی با کیفیت در حد U هست نه پایینتر نه بالاتر

شما مثل اینکه خودتون تنتون میخواره که اسم بازیهای دیگه رو اینجا میارین!!!
صفحه قبل هم گفتم حرف ایشون مشکلی نداره و واسه ما PCفنا و X360بازا این بازی میتونه جانشین خوبی باشه!!
شما که خودت تنت بیشتر خارش داره اون عکس vg247 رو گذاشتی :| دوما ایشون کاملا هدفش مشخصه از این مقایسه کلا تو همه تاپیکا کارش همینه واقعا هم شورشو دراورده دیگه سوما اگه حرفش فقط اینه پس چرا امتیازای انچارتد رو زیر سوال میبره ؟

یعنی شما میگین این بازی ها گند از اب در امدن ؟
1 Deus Ex: Human Revolution
2
Sleeping Dogs
3
Hitman: Absolution
4
Tomb Raider
5
Dragon Quest VII

به نظر من که
:xSquare Enix:x

واقعا تو سایت های بازی ایرانی ادم متحیر میمونه ... حداقل صفحه قبل رو نگاه میکردید که داریم در مورد چی صحبت میکنیم ...

شما میدونید اواتارتون کیه یا در مورد چیه ... اگه میدونید میشه جواب من رو بدید چرا 8 ساله خبری از این بازی نشد اخرش .... ؟؟؟؟

جواب من اینه که se چسبیده به همین بازی هایی که اسمشون رو اوردید و بی خیال اصالت خودش شده

TR یک بازی با کیفیت در حد U هست نه پایینتر نه بالاتر

مشکل من با تو همینه و دوستم ندارم بخاطر دوستان عزیز دیگه بحث رو ادامه بدم !! ولی من از نسخه های اینده TR خبری ندارم با اینحال مطمئنم این نسخه در حد Unch نیست و نخواهد بود !! همونطور که شماره های قبلیش نبوده !!

شما که خودت تنت بیشتر خارش داره اون عکس vg247 رو گذاشتی :| دوما ایشون کاملا هدفش مشخصه از این مقایسه کلا تو همه تاپیکا کارش همینه واقعا هم شورشو دراورده دیگه سوما اگه حرفش فقط اینه پس چرا امتیازای انچارتد رو زیر سوال میبره ؟

اون عکس یه شوخی بود و ضمن اینکه چیز بدی هم از هیچ کدوم از دو بازی نمیگفت!!

مشکل من با تو همینه و دوستم ندارم بخاطر دوستان عزیز دیگه بحث رو ادامه بدم !! ولی من از نسخه های اینده TR خبری ندارم با اینحال مطمئنم این نسخه در حد Unch نیست و نخواهد بود !! همونطور که شماره های قبلیش نبوده !!

میشه بگی اصلا از چه لحاظی در حده آنچارتد نیست ؟ چون اصلا u یه بازیه خطیه که میکشی میری جلو،ولی این بازی اصلا این طور نیست و owه و تو حالت عادی 20 ساعت کلش طول میکشه ( طبق نقدها ) تا بخوای همه کارها رو انجام بدی.

خوب این اشتباهت هست نسخه های قبلی که بحثش جداست ولی این بازی پیشرفت های زیادی داشت و واقعا بزرگ هست..

0qxeuhoqpbtvki6ed9x.png

متای PS3 همون 88 از 6 نقد
U فقط روی PS3 اومده ولی TR روی تموم کنسولها هست و مثلا میتونه جای بازی هم سبک U رو روی 360 پُر کنه
خو از اول این رو میگفتی :دی
نصف بحث های فروم از تروا شروع میشه!دو روز نباشه کل فروم میخوابه!
yahoo_4.gif

#respect

بازی یووه-میلان کیه!؟
yahoo_23.gif

>:)

میشه بگی اصلا از چه لحاظی در حده آنچارتد نیست ؟ چون اصلا u یه بازیه خطیه که میکشی میری جلو،ولی این بازی اصلا این طور نیست و owه و تو حالت عادی 20 ساعت کلش طول میکشه ( طبق نقدها ) تا بخوای همه کارها رو انجام بدی.

ترو خدا عمق فاجعه رو ببین ! یه شاهکار مثل Uncharted 2 با متای 96 رو میایین با TR مقایسه میکنین ؟ من خودم TR رو خیلی دوست دارم و بازیش میکنم اما خب عمراً حتی نزدیک آنچارتد هم برسه ! گرافیک و صداگذاری و مولتی پلیر و داستان . . . آنچارتد به قدری قدرتمنده که TR حالا حالاها بهش نمیرسه !

کمبود Action Adventure ـی مثل آتچارتد رو کاملاً میشه در حرف های شما حس کرد ! یکم TR رو بازی کنین تا با این مدل بازی ها آشنا بشین ! به آنچارتد هم کاری نداشته باشین

خودت داري ميگي ow.... آنچارتد يه بازي خطي هستش...تو يه بازي خطي انتظار داري طرف بره كل شهر رو بگرده واسه خودش غذا پيدا كنه ? طبيعي هستش كه يه بازي owگيم پلي متنوع تري نسبت به يه بازي خطي ارايه ميده.اين دو بازي هم هيچ شباهتي جز تقليد كامل set piece هاي آنچارتد توسط tr ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or