امتیازات The Lord of the Rings: Gollum

vahid_ba

کاربر سایت
1685001771857.png

1685001843154.png

شرکت Nacon و استودیوی دیدالیک اینترتینمنت (Daedalic Entertainment) این شاهکار رو خلق کردن

Gamespot : 2

Initial release date: 2023
Platforms: PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developers: Daedalic Entertainment GmbH, Daedalic Entertainment
Mode: Single-player video game
Genres: Action-adventure game, Role-playing game, Platform game, Adventure
Publishers: Daedalic Entertainment GmbH, Nacon, Daedalic Entertainment
Engine: Unreal Engine 4

اون از وضع سریالش اینم از ساخت بازیش! فکر کن یه دنیایی بسازی که بتونن n تا فیلم و سریال و بازی خفن از توش دربیارن بعد اگه سه گانه پیتر جکسون و بازیای استراتژی سرزمین میانه رو نادیده بگیریم، هر چی از دنیای تالکین ساختن یکی از یکی ترمالتر بوده! واقعا هنر میخواد :D

پیش نمایش های بازی رو دیدم فکر میکردم ۵۰-۵۵ بشه بشه تهش.
ولی الان بیشتر جذب شدم برم سمت گیمش از نزدیک ببینم چجوری میشه اینطوری گند زد.
یک نمونه جدیدی از این جکه :))
RDT_20230525_1505147119428739329396318.png

تو که قرار آشغال تحویل بدی، چرا طوری گند نزنی تو گیم که یونیک بشی :D

مشخص بود که چیز افتضاحی از آب درمیاد، ولی دیگه فکر نمی‌کردم تا محدوده ۳۰ بره! :D اصلاً کار ساده‌ای نیست رسیدن به همچین میانگینی!
تنها خوبی بازی اینه که به خاطر کیفیت داغون و قیافه گالوم، احتمالاً بازی تبدیل می‌شه به معدن میم و تا یه مدت عکس و ویدیوهای جالبی ازش می‌بینیم. :D
------------
یه نکته‌ای که اوایل تولید بازی می‌گفتن این بود که قصد داریم یه طراحی کاملاً متفاوت از گالوم ارائه بدیم که تا حالا شبیهش توی فیلم‌ها و بازی‌ها نبوده. ولی حتی از این نظر هم نتونستن موفق عمل کنن و برداشتن همون گالوم پیتر جکسون رو با یه حالت معتاد و مفنگی چپوندن توی بازی! :دی

پیش نمایش های بازی رو دیدم فکر میکردم ۵۰-۵۵ بشه بشه تهش.
ولی الان بیشتر جذب شدم برم سمت گیمش از نزدیک ببینم چجوری میشه اینطوری گند زد.
یک نمونه جدیدی از این جکه :))
View attachment 294541

تو که قرار آشغال تحویل بدی، چرا طوری گند نزنی تو گیم که یونیک بشی :D
دادا این میمی که گذاشتی با کیفیتش نیست؟

فردا: میانگین دانلود رد فال افزایش یافت :))

• Like
Reactions: mqg1387
مشخص بود که چیز افتضاحی از آب درمیاد، ولی دیگه فکر نمی‌کردم تا محدوده ۳۰ بره! :D اصلاً کار ساده‌ای نیست رسیدن به همچین میانگینی!
تنها خوبی بازی اینه که به خاطر کیفیت داغون و قیافه گالوم، احتمالاً بازی تبدیل می‌شه به معدن میم و تا یه مدت عکس و ویدیوهای جالبی ازش می‌بینیم. :D
------------
یه نکته‌ای که اوایل تولید بازی می‌گفتن این بود که قصد داریم یه طراحی کاملاً متفاوت از گالوم ارائه بدیم که تا حالا شبیهش توی فیلم‌ها و بازی‌ها نبوده. ولی حتی از این نظر هم نتونستن موفق عمل کنن و برداشتن همون گالوم پیتر جکسون رو با یه حالت معتاد و مفنگی چپوندن توی بازی! :D
237540-63bdea00c6a19721b3ad352c70925bae.jpg
گالوم بنده خدا از وقتی گالادریل رو این شکلی دید کراکی شده و عمرا به این زودیا پاک شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or