امتیازات The Lord of the Rings: Gollum

• Thread starter Thread starter amonre
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

amonre

کاربر سایت
1685001771857.png

1685001843154.png

شرکت Nacon و استودیوی دیدالیک اینترتینمنت (Daedalic Entertainment) این شاهکار رو خلق کردن

Gamespot : 2

Initial release date: 2023
Platforms: PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developers: Daedalic Entertainment GmbH, Daedalic Entertainment
Mode: Single-player video game
Genres: Action-adventure game, Role-playing game, Platform game, Adventure
Publishers: Daedalic Entertainment GmbH, Nacon, Daedalic Entertainment
Engine: Unreal Engine 4

وای این بازی چرا انقدر بده. یه نکته‌ مثبت نداره. هوش مصنوعی رو از اول کلا توی افساید ببینید. این اسمیگله اخه؟ من بدون دیدن نظرات دانلود‌کردم گفتم هر چی باشه مهر لرد رینگ روش خورده. انقدر افتضاحه که بهتون توصیه میکنم دانلودش نکنید. بابا صد شرف به اون بازی های قدیمی لرد رینگ چه استراتژیک چه شخص‌ اول و سوم

• Like
Reactions: mqg1387
نمیدونم چرا سونی و مایکروسافت این فرصت طلایی از دست دادن این ای پی خریده بودن راحت با هر نسخه بالای ۲۰ میلیون میفروختن تصور کنید مثلا سانتامانیکا ارباب حلقه ها بسازه.حیف این ای پی افتاد دست embracer group

در ادامه این :D

یک کاتسین نرمال در بازی:
View attachment 295226 View attachment 295227
با احترام به بازیگر عزیز آقای آرش نوذری
ولی انگار ایشون داره جنگولک بازی در میاره😐
تنها فکری که می‌تونم کنم اینه که تیم سازنده از دنیای ارباب حلقه ها متنفر بوده، یعنی میدادن من بازی بسازم یچی خوش ساخت تر تحویل میدادم

بنظرم همه طرفداران ارباب حلقه ها میتونن یه دادخواست مشترک مطالبه خسارت معنوی و اعاده اعتبار رو از دادگاه های بین المللی مطالبه کنن.:D
خود واراثان تالکین هم بنظرم این حق رو دارن!
خاک تو سرتون با این گندی که زدین . عرضش رو ندارین غلط میکنین میسازین!
نمیدونم چرا یکی نیست تو صنعت بازیسازی یه بازی در خور نام این برند بسازه. کوه پتانسیل و ظرفیت هست‌این عنوان. بابا یکی مثل سی دی پراجکت بخواد یه بازی در حد و اندازه های ویچر از روی lotr بسازه پول پارو میکنه!

نمیدونم چرا سونی و مایکروسافت این فرصت طلایی از دست دادن این ای پی خریده بودن راحت با هر نسخه بالای ۲۰ میلیون میفروختن تصور کنید مثلا سانتامانیکا ارباب حلقه ها بسازه.حیف این ای پی افتاد دست embracer group
مسئولیت این IP سنگینه.کاری به این سازنده های درپیت ندارم که همین Gollum کلی براشون تبلیغ شده و به طرز عجیبی بازی خوب فروخته بخاطر اسمش.
ولی مثلا سونی IP رو بخره بده به کی بسازه؟ استودیوهای خودش هر کدوم درگیر کلی بازی سینگل پلیر و مولتی پلیرن که سر IPهای خودشون موندن الان.
دنیای تالکینم به شدت سنگین و مفهومیه یکی مثل ناتی داگ بخواد بازی براش بسازه پدرش درمیاد. اینکه کسی کاری به سازنده Gollum نداره چون عددی نیستن اصلا. ولی کافیه امثال ناتی داگ و سانتا یه قدم کج بذارن تا طرفدارای تالکین شرفی براشون نذارن.
هیچ استودیو بزرگی نمیاد مسئولیت این IP رو قبول کنه تو سینماشم همینه. پیتر جکسون سر ساخت ۳گانه اول سرویس شد تا تونست کار خوب تحویل بده و فشار کار در حدی بود که نتونست سر سه گانه دوم جمش کنه و افت کرد.
حتی کمپانی آمازون که رکورد هزینه ساختو سر سریال حلقه های قدرت شکوند بازم نتونست یه چیز ابرومند خلق کنه.

آخرین ویرایش:
View attachment 295435

تو pc از 28 نقد 40
یوزر اسکور:Thumbsup:
نمیدونم چرا چند ساله عوامل شاهکارهای هنری علاقه خاصی پیدا کردن که گند بزنن به شاهکارهایی که سالها پیش ساختن. یا مستقیم توسط خودشون یا بوسیله یه عامل دیگه. یکم که در موردش فکر کردم مخصوصا سر افتضاح فیلم ماتریکس 4 به نتیجه رسیدم که شاید عوامل فرعی تولید یه اثر برای شاهکار شدن بیشتر از کارگردان تاثیرگذارن. مثلا در فیلم ماتریکس 4 شاید 90 درصد عوامل کارهای قبلی هر کدوم به نوعی یا بازنشسته شدن دیگه کار نمیکنن یا مثلا از دنیا رفتن یا دیگه میدونن که بعد سالها هر چقدرم تلاش کنن نمیتونن دیگه مثل اون آثار در بیارن برای همین وارد کار نمیشن هرچقدرم بهشون پول پیشنهاد بشه نمیرن جلو. بنابراین افتضاح کامل زده میشه به تولید اثر جدید.
مثلا وقتی طراح لباس ماتریکس از Kym Barrett تغییر میکنه و به یه آدم ناشی داده میشه از لباس های شیک نتیجه تبدیل میشه به باگز با شلوار خمره ای!😐

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and mqg1387
یوزر اسکور:Thumbsup:
نمیدونم چرا چند ساله عوامل شاهکارهای هنری علاقه خاصی پیدا کردن که گند بزنن به شاهکارهایی که سالها پیش ساختن. یا مستقیم توسط خودشون یا بوسیله یه عامل دیگه. یکم که در موردش فکر کردم مخصوصا سر افتضاح فیلم ماتریکس 4 به نتیجه رسیدم که شاید عوامل فرعی تولید یه اثر برای شاهکار شدن بیشتر از کارگردان تاثیرگذارن. مثلا در فیلم ماتریکس 4 شاید 90 درصد عوامل کارهای قبلی هر کدوم به نوعی یا بازنشسته شدن دیگه کار نمیکنن یا مثلا از دنیا رفتن یا دیگه میدونن که بعد سالها هر چقدرم تلاش کنن نمیتونن دیگه مثل اون آثار در بیارن برای همین وارد کار نمیشن هرچقدرم بهشون پول پیشنهاد بشه نمیرن جلو. بنابراین افتضاح کامل زده میشه به تولید اثر جدید.
مثلا وقتی طراح لباس ماتریکس از Kym Barrett به یه آدم ناشی داده میشه از لباس های شیک نتیجه تبدیل میشه به باگز با شلوار خمره ای!😐
اتفاق جدیدی نیست، همین الان مثلا رزیدنت خیلی رو مده.
رزیدنت 4 شاهکار بود تو رزیدنتها، 5 افت کرد 6 نابود شد تا دوباره خودشونو تونستن جمع کنن ولی بازم حتی خود 8 هم تا یه جاییش قشنگ اومد جلو، یه بخشیش شد کالاف
بخوای لیست کنی، کلی عنوان داشتیم که بعد از یه شاهکار سقوط بزرگ داشتن، اینم شخصیت اصلی نبود ولی محبوب بود گولم
اینا نتونستن یه عنوان جذاب براش بسازن، یه گیم پلی درست، یه داستان خیلی جذاب و ...
بهتره وقتی نمیتونن ازش بازی در بیارن، برن یه فیلم یا سریال درست حسابی ازش بسازن و اینا رو نابود نکنن.
من الان خوشحالم سریال هری پاتر میخواد ساخته بشه، ولی شایعاتش که میخوان lgbt رو واردش کنن و مسائل نژادی و ...، میگم خدا کنه ساخته نشه.

• Like
Reactions: mqg1387
این اسمه خیلی مهمه. اسم بازی اگه بود قورباغه ای در میان مرداب کسی جبهه نمیگرفت ولی وقتی یه اسمی یدک میکشه که جزو اسامی شاهکار خیلی افراد هست با کله میخوره زمین. الان دهه ۲۰۰۰ نیست که جهان تازه با گیم های سه بعدی آشنا شده باشه و طرف بیاد مثل تکتولوژی دهه ۲۰۰۰ گیم بده بیرون. الان دهه ای هست که عناوینی مثل گاد اف وار در مستندش نشون میده که عواملش با ترس خیلی زیاد نسخه جدید میسازن و منتشر میکنن که نکنه اثر جدید رو ملت نپسنده و لطمه به سری بازی بزنه. این ترس رو هم شرکت بازی سازی تحمیل کرده بود که اگه جنس خوب نسازن خشتکشونو سرشون میکشه و این ترسه باعث میشد تیم خیلی متمرکز به کیفیت بشه. این قورباغه در مرداب هم فعلا بره بوق بزنه هنوز گند جمع نشده میخوان نسخه جدید بسازن مشکل نداره بسازن فقط اسمشو ربط به لرد رینگز نکنن.

طرف به بازی صفر داده :)))))))))

Screenshot_20230604_034311_Chrome.jpg Screenshot_20230604_034311_Chrome.jpg
این اولین بار تو زندگیمه که میبینم یکی به یه بازی صفر داده :)) چه اصراری داشتن اینو منتشر کنن اخه؟
بهترین نمره پایینی بود که تو عمرم دیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or