امتیازات The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    181
  • نظرسنجی بسته شده است .
با خوندن پست عاقای کوروش در مورد بازی اون حدسیات قبلیم در مورد بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شد :-"

با اینکه بازی دنباله botw هست و پیش نمایش ها مثبتن و .... ولی اصلا انتظار ندارم بازخورد ها و امتیاز ها اندازه Botw باشن :-"
این سیستم کرفتینگ و ترکیب موارد مختلف هم با اینکه باحاله ولی به هیچ وجه برای من جذاب نیست ( its a me problem :D ) و مثلا خودم برم سراغ بازی، فکر نکنم به جز اوایل بازی زیاد برم دنبال کرفتینگ و ساخت و ساز.

خلاصه اینکه یه تیم counter hype باید تشکیل بشه :-"
و همچنان با اقتدار متای دوروبر 90 پیش بینی میشه :-"

• Like
Reactions: Z-fan
اینو یادمه دیجیال فاندری هم بهش گیر دادن سر نسخه ی skyward که گفت باز نسخه ی ریمسترش می شه سریع تر نوشته هاش رد کرد

اخه داستان خاصی هم ندارن مخصوصا اون paper mario ها که اصلا داستان ندارن اما بی امان باید نوشته رد کنی تازه نمی شه سریع هم ردشون کرد

اما خلاقیت گیم پلی رو قبول دارم کارشون درسته به نظرم بهترین زلدا هم wind waker بود
اتفاقا ماریو پیپر داستان جالبی هم داره ! خب وقتی نوشته هارو بی امان رد میکنید متوجه اش نمیشید

با خوندن پست عاقای کوروش در مورد بازی اون حدسیات قبلیم در مورد بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شد :-"

خلاصه اینکه یه تیم counter hype باید تشکیل بشه :-"
و همچنان با اقتدار متای دوروبر 90 پیش بینی میشه :-"

زدن تیم Counter Hype عواقبی از نظیر تغییر آواتار داره
آیا مایلی همچین تیم شنیعی رو علیه بازی تشکیل بدی؟ /:)

من دارم نظر ملت مدهوش تو ریست ارا رو میخونم و دیدگاهی که داری به شدت ریسکیه :D

• Like
Reactions: Kurt117 and m.a.t
ده ساعتی من بازی کردم تا الان، بازی به شدت پخته هست و هر گوشه کنارش کار باسه انجام دادن داره، اما چیزی که کاملا مشخصه اینه که مکانزیم بازی و دنیای بازی مقدار زیادی پیچیده تر شده که باسه فردی که زیاد گیم نمیزنه یا botw نرفته میتونه گیج کننده بشه

• Like
Reactions: snoko and Z-fan
در مورد ساختن قایق و .... اولش که تو اسکای آیلند هستی اره قبول دارم شاید یکم حوصله سر بر باشه ولی وقتی تو بازی پیشروی میکنی و آیتم های بیشتری به دست میاری میبینی که مثلا اون قسمتو با یه کار ساده تر هم میشه رد کرد .یا مثلا توی قسمت سردسیر بازی که میری باید غذای گرم بخوری که بدنت مقاوم باشه .همش باید متریال فارم کنی غذا درست کنی و حواست باشه در صورتی که میتونی بری یه دهکده به راحتی لباس گرم بخری.
خلاصه کلام اینکه زلدا بازی ای نیست که بخوای سریع بازیش کنی باید خودتو بندازی تو محیط بازی بری جاهای مختلف نقشه را بگردی کوئست های مختلفو تست کنی متریال ها را با هم ترکیب کنی کلا یه معجون عجیبیه .
در مورد پیش بینی امتیاز که قطعا بالای ۹۰ هست فقط تو پست قبلیم گفتم بازی مشکل پرفورمنس داره دیگه این آخر زور سوئیچ هست اگه رو اون گیر بدن شاید ۹۷ نسخه قبل نشه .یکی هم اون دوست مدیرمون به درستی اشاره کردن شاید یکسری با این مکانیزم های جدیدی که اضافه شده حال نکنن و به نظرشون دست و پا گیر باشه امتیاز کم کنن .
من الان میخواستم نمره بدم تا اینجا ۹.۵ میدادم :D

هیچوقت دلیل نمرات بالای بازیای نینتدو رو نفهمیدم و نخواهم فهمید :D
به زبون ساده چون بازیاش کلی ایده جدید تو گیم پلیشون دارن یا حداقل گیم پلی غنی.
گیم پلی هم بدون شک‌ مهمترین رکن بازی کامپیوتری هست.
نبود هنوز بازی دو بعدی ساخته نمیشد که تازه از فلان بازی با گرافیک خفن هم نمره های بالاتری بگیره.

درکش به نظرم هیچ چیز عجیبی نیست، از بدیهیاته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or