The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
نقدا امروز میاد؟
با اینکه بازی دنباله botw هست و پیش نمایش ها مثبتن و .... ولی اصلا انتظار ندارم بازخورد ها و امتیاز ها اندازه Botw باشن
این سیستم کرفتینگ و ترکیب موارد مختلف هم با اینکه باحاله ولی به هیچ وجه برای من جذاب نیست ( its a me problem ) و مثلا خودم برم سراغ بازی، فکر نکنم به جز اوایل بازی زیاد برم دنبال کرفتینگ و ساخت و ساز.
اتفاقا ماریو پیپر داستان جالبی هم داره ! خب وقتی نوشته هارو بی امان رد میکنید متوجه اش نمیشیداینو یادمه دیجیال فاندری هم بهش گیر دادن سر نسخه ی skyward که گفت باز نسخه ی ریمسترش می شه سریع تر نوشته هاش رد کرد
اخه داستان خاصی هم ندارن مخصوصا اون paper mario ها که اصلا داستان ندارن اما بی امان باید نوشته رد کنی تازه نمی شه سریع هم ردشون کرد
اما خلاقیت گیم پلی رو قبول دارم کارشون درسته به نظرم بهترین زلدا هم wind waker بود
با خوندن پست عاقای کوروش در مورد بازی اون حدسیات قبلیم در مورد بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شد
خلاصه اینکه یه تیم counter hype باید تشکیل بشه
و همچنان با اقتدار متای دوروبر 90 پیش بینی میشه
شما زلدای قبلی رو بازی کردید؟ اگه کرده بودید میفهمیدید این نمرات واقعا حقشه!هیچوقت دلیل نمرات بالای بازیای نینتدو رو نفهمیدم و نخواهم فهمید
نه من بازیای نینتدو رو تو یوتیوب دیدمشما زلدای قبلی رو بازی کردید؟ اگه کرده بودید میفهمیدید این نمرات واقعا حقشه!
فقط نیم ساعت بشین ماریو ادیسی بازی کنی میفهمی جریان چیه لامصب بعضی بازی هاش جادو میکنهشما زلدای قبلی رو بازی کردید؟ اگه کرده بودید میفهمیدید این نمرات واقعا حقشه!
no commentزدن تیم Counter Hype عواقبی از نظیر تغییر آواتار داره
آیا مایلی همچین تیم شنیعی رو علیه بازی تشکیل بدی؟
من دارم نظر ملت مدهوش تو ریست ارا رو میخونم و دیدگاهی که داری به شدت ریسکیه
یه switch بگیر بشین بازی کن کاملا متوجه میشی ادم فقط کافیه پاشو به دنیای نینتندو بزاره دیگه راه برگشتی نیست.هیچوقت دلیل نمرات بالای بازیای نینتدو رو نفهمیدم و نخواهم فهمید
به زبون ساده چون بازیاش کلی ایده جدید تو گیم پلیشون دارن یا حداقل گیم پلی غنی.هیچوقت دلیل نمرات بالای بازیای نینتدو رو نفهمیدم و نخواهم فهمید