The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
تو خودت 92 - 93 زدی که شکست نفسی کنی؟
دیگه مطمئنتر از این بازیای هست برای 95 به بالا؟!
این که kotaku انقدر خودش رو جدی گرفته جالبترش میکنه کلا همه باید kotaku رو بلک لیست کنن.View attachment 291160
نینتندو هر ننه قمری رو دعوت کرده ایونت پیش نمایش زلدا
به غیر از کوتاکو که بلک لیست شون کرده
و این منو به شدت خوشحال می کنه
طراحی داک خوبه به نظرم اما جوی کانها به نظرم میشد جذابتر باشنباندلش رو خوشم نیومد بنظرم خیلی قشنگ تر از اینا میشد ساخت
خود سوییچ معمولی آره مخصوصا اگه هک شده شو بگیری. ولی سوییچ لایت نه اصلا، من که تو حالت دستی هم سختم بود بازی کنم رو سوییچ معمولی. بازی گیم پلی محوره مخصوصا وقتی با دشمنای قوی و دیواین بیست ها میجنگی سخت میشهآقا میدونیم یکم بی ربطه، ولی ارزش داره برای این بازی و نسخه قبلی یه سوییچ لایت بگیریم؟ چندساعت گیم پلی داره هر نسخه؟
آقا میدونیم یکم بی ربطه، ولی ارزش داره برای این بازی و نسخه قبلی یه سوییچ لایت بگیریم؟ چندساعت گیم پلی داره هر نسخه؟
کپی خور بگیر صد در صد ارزش داره. اصلا هم فکر نکن فقط همین دو تا بازیه. ماریو ادیسی رو بازی میکنی اصلا نمیتونی دسته رو بذاری زمین انقدر که جذابه. و البته کلی بازی دیگه. من بالای هزار ساعت با سوییچ بازی کردم. زلدا نفس وحش تقریبا اندازه ویچر ۳ طول میکشه.آقا میدونیم یکم بی ربطه، ولی ارزش داره برای این بازی و نسخه قبلی یه سوییچ لایت بگیریم؟ چندساعت گیم پلی داره هر نسخه؟
در مورد بقیه بازی ها نظری نمیدم، ولی زلدای قبلی هرچی گرفت حقش بود!فن بیس این بازی خیلی قویه اما فکر نمی کنم بالای 95 این یکی بگیره 93 94 بیشتر بهش میاد
البته من همیشه نظرم به متای بازی های نینتندو نیم نمره زیر نمرات متاش هست به نظرم بازی هاش OVER RATED نمره می گیرن
ماکروسافت و سونی و بقیه ی شرکت ها خیلی بیشتر زحمت می کشن و خرج می کنن اما نینتندو خیلی راحت تر پارو می کنه
آقا میدونیم یکم بی ربطه، ولی ارزش داره برای این بازی و نسخه قبلی یه سوییچ لایت بگیریم؟ چندساعت گیم پلی داره هر نسخه؟
اگه به هندهلد بازی کردن علاقه داری چرا که نه
فکر نکنم چون این بیشتر تو محیطای سربسته و دانجن مانند میگذره یا یه سری جا روی هوا که از هم جدا هستن، شرط میبندم مثل دانجن های BotW فریم بده لوکیشنهایی که درش هست (دانجن ها محیط سربسته و جدا بودن زیرزمین هم تو کنسول فریم میرفت بالا هم رو امولاتور، تازه رو امولاتور همون دی وان که بازی کوهی از مشکلات بود رو Cemu قشنگ 60 فریم میداد تو دانجن)من به دلیل محدودیت سخت افزاری ۹۴-۹۵ پیش بینی میکنم چون مشکل افت فریم و ... احتمالش کم نیس.