The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
با احترام منطق من میگه ساختن و پیاده سازی مکانیک های جدید گیم پلی سخت تره تا استفاده کردن از تکنیکای فنی ای که مهندسای دیگه برای موتور آنریل انجین طراحی میکنن.فن بیس این بازی خیلی قویه اما فکر نمی کنم بالای 95 این یکی بگیره 93 94 بیشتر بهش میاد
البته من همیشه نظرم به متای بازی های نینتندو نیم نمره زیر نمرات متاش هست به نظرم بازی هاش OVER RATED نمره می گیرن
ماکروسافت و سونی و بقیه ی شرکت ها خیلی بیشتر زحمت می کشن و خرج می کنن اما نینتندو خیلی راحت تر پارو می کنه
حرف قشنگی زدید اما منم برای همین بازی هاش دوست دارم اما به هر حال خوبه که نینتندو هم همگام با نسل باشه نه یک نسل عقب باشه همیشهبا احترام منطق من میگه ساختن و پیاده سازی مکانیک های جدید گیم پلی سخت تره تا استفاده کردن از تکنیکای فنی ای که مهندسای دیگه برای موتور آنریل انجین طراحی میکنن.
البته اینم بگم غیر از گرافیک توی صدا گذاری که خیلی جاها باید مدام نوشته رد کنی A بزنی که کم کاری می کنن اما اسمش نوستالژی گذاشتنبا احترام منطق من میگه ساختن و پیاده سازی مکانیک های جدید گیم پلی سخت تره تا استفاده کردن از تکنیکای فنی ای که مهندسای دیگه برای موتور آنریل انجین طراحی میکنن.
من اگه دیالوگ ها خوب باشه مشکلی ندارم اون هاا هوو هایی که میکنن جالبهالبته اینم بگم غیر از گرافیک توی صدا گذاری که خیلی جاها باید مدام نوشته رد کنی A بزنی که کم کاری می کنن اما اسمش نوستالژی گذاشتن
به شدت حق گفتی =) نمیدونم این سازندگان ژاپنی با دوبله چه مشکلی دارن =/البته اینم بگم غیر از گرافیک توی صدا گذاری که خیلی جاها باید مدام نوشته رد کنی A بزنی که کم کاری می کنن اما اسمش نوستالژی گذاشتن
به شدت حق گفتی =) نمیدونم این سازندگان ژاپنی با دوبله چه مشکلی دارن =/
یه سری بازیها باز بالانس این موضوع که تو لحظات مهم صدا گذاری بشه را رعایت میکنند مثل:
- persona 3/4/5
- dangonronpa
ولی یه سری بازیها علنا با عدم صداگذاری کافی گند میزنند به حس طرف:
- ace attorney
- ni no kuni
- fire emblem
حالا باز زلدا خیلی گیمپلی محوره و اونقد رو مخ نمیره. ولی به شدت ace attorney را نتونستم به این خاطر بازی کنم (با این که عاشق سبکشم).
تازه من این بازیها رو صدا ژاپنی بازی میکنم و با این که ژاپنی بلد نیستم به شدت روی حس گرفتن تو بازی اثر داره.
باز خوبه بازیهایی تو ژاپن دیده میشن که صداگذاری کامل دارن:
- ai the somentum fiiles
- clannad
- steins;gate
من خواستم با نسخه Great Ace Attorney Chronicles وارد این سری بشم ولی خیلی تو ذوقم خورد بازی که انقدر جدید حساب میشه صداگذاری نداره.گیر دادن به نبود صداگذاری کامل زلدا رو حالا یخورده هستم
ولی Ace Attorney؟
View attachment 291584
نصف خفنی اون بازی به خلاقیت خفن سازنده هاش تو صداگذاری و استفاده از موسیقی به خاطر محدودیت های GBA و DS بوده برای صداگذاری کامل بوده
اصن تصور کش مکش های Ace Attorney با صداگذاری خیلی سخته. سر همین نتونستم انیمه شو ببینم. اصن نمیشه اون استایل رو صداگذاری کرد
اینو یادمه دیجیال فاندری هم بهش گیر دادن سر نسخه ی skyward که گفت باز نسخه ی ریمسترش می شه سریع تر نوشته هاش رد کردگیر دادن به نبود صداگذاری کامل زلدا رو حالا یخورده هستم
ولی Ace Attorney؟
View attachment 291584
نصف خفنی اون بازی به خلاقیت خفن سازنده هاش تو صداگذاری و استفاده از موسیقی به خاطر محدودیت های GBA و DS بوده برای صداگذاری کامل بوده
اصن تصور کش مکش های Ace Attorney با صداگذاری خیلی سخته. سر همین نتونستم انیمه شو ببینم. اصن نمیشه اون استایل رو صداگذاری کرد
این ایرادی بود که تو پیش نمایش اسکیل اپ بهش اشاره شد. با این شرایط احتمالا مخاطب ها دو دسته میشن یا عاشقش میشن یا میندازنش کنار.خب من یه دو سه ساعتی بازی کردم. با وجود اینکه اکثرا زلداها رو بازی کردم و فن جدید سری نیستم و حتی نسخه قبل رو شاهکار میدونم و نمراتش رو هم کاملا درست میدونم ولی متاسفانه این نسخه تو این دو ساعت اول به اندازه قبلی ها جذبم نکرد.
متاسفانه با سلیقه من مکانیکهای جدید گیم پلی به بازی لطمه زده و روند بازی رو بشدت کند کرده.بازی طوریه که هر چند دقیقه باید با چند تا ایتم سرو کله بزنیم ببینیم چی میشه ساخت که بتونیم 50 متر جلوتر بریم.
البته من کلا زیاد در قید و بند نمره و اینها نیستم و مثل دوستان کارشناس پیش بینی هم نیستم بنابر این میتونید تصور کنید که نظرم کلا غلطه ولی بهرحال بازی سلیقه ای بنظر میرسه و اگر چند تا 7 یا کمتر در کنار چند تا 9 و 10 ببینم اصلا تعجب نمیکنم با توجه به این مدتی که بازی کردم.
بنظر من بازی از اون حالتی که نسخه قبلی همه اش به به و چه چه بود و واقعا هم حال میداد (غیر از شکستن اسلحه) خارج شده و بخاطر سخت بودن مکانیک جدید گیم پلیش یه مقدار حوصله سر بر شده.
البته این دلیل نمیشه که ولش کنم و حتما ادامه میدم ببینم بعدش بهتر میشه یا نه.
ضمنا این نداشتن صدا برای اکثر دیالوگها هم زیاد جالب نیست مخصوصا برای همچین بازی بزرگی ولی در مقابل ساختن کلک و قایق و فلان و اینها قابل تحملتره.