امتیازات The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    181
  • نظرسنجی بسته شده است .

من بقیه رو نمیدونم ولی دلم چنین چیزی می خواد که نینتندو توی این دمو نشون داده شدنی هست
الان که سرکارم
برگشتم باید به داستان طولانی در مورد همین تک دمو بگم

قصه جالبیه. شماها ایجی ائونوما رو نمی شناسید
آخرین حرکتی که این بشر ممکنه کنه زدن یه بازی دیگه تو استایل twilight princess ىه :D فارغ از سخت افزار و بودجه و هر چی

الان که سرکارم

آخرین حرکتی که این بشر ممکنه کنه زدن یه بازی دیگه تو استایل twilight princess ىه :D فارغ از سخت افزار و بودجه و هر چی
خوشحال میشم بفهمم جریانش چیه

الان که سرکارم

حقیقتا خوشحالم که ادامه ای برای توالت پرینسس ساخته نمیشه:D بنظر من یکی از ضعیف ترین زلداها هستش و گذر زمان هم بشدت روش تاثیر بد گذاشته. اگه بحث فقط آرت استایل هم باشه، یه آرت استایل مثل همین توتک خیلی بیشتر در طول زمان موندگار میمونه تا چیزی مثل توالت پرینسس، درست همونطور که A Link to the Past هنوز بعد این همه سال از دوران 16 بیتی خیلی خوشگل باقی مونده.
به طور کلی گرافیک رئال زود کهنه میشه و بعد یکی دو نسل دیگه قابل تحمل نیست در صورتی که آرت های پیکسلی و سل شید از 20 سال پیش تا الانم هنوز تازگی دارن

دوستان سرچ کردن سخت افزار سوییچ در چه حد ؟
سوییچ ضعیف تر از ایفون x سال 2017 :)) یک سوم ایفون 13
1683966805515.png 1683967302381.png
تازه این داک , سوییچ 0.393 ترافلاپس

بعنوان یک عشق jrpg مخصوصا خوبهای اسکوئر اینکس باید بگم آوردن اسم FF کنار زلدا بنظرم اشتباست.

Totk داره تو یک لیگ دیگه سیر میکنه.
FF 16 رو هنوز بازی نکردیم ، ولی totk از الان رفته اون بالا وایساده و منتظر ببینه بین استارفیلد/FF16 و... کی میتونه خودش رو بکشونه بالا که اون رو هم با یک فنِ zonai سوت کنه پایین دوباره :))

تقریبا مطمئنم که هیچ بازیی امسال نمی تونه باهاش رقابت کنه.
میگم تقریبا چون دوست ندارم از رو نمایشهای FF16 براش حکم صادر کنم ، برای همین کمی شانس براش قائل میشم :D

حتی فرام سافتور شانس آورد که اگه Totk پارسال میومد الدن رینگ رو با همه کیفیتش تو بحث جوایز به خاک و خون میکشید.

این چیپی که از انویدیا فعلا سرش بحثه که برای کنسول بعدی نینتندو در نظر گرفتن (Tegra T239) حدود 4 ترافلاپس قدرت داره یعنی بیش از 2 برابر قویتر از استیم دک و تقریبا نصف قدرت Asus Ally.
که میشه تقریبا 3-2 برابر قویتر از PS4 و تقریبا 10 برابر از سوییچ فعلی.

ولی همونطور که مرتضی گفت منم چشمم آب نمیخوره همچین چیزی بخواد بده که اگه همین باشه من دو سه تا اسباب و اثاثیه خونم هست که بنظرم بلا استفاده مونده ،میزارم برای فروش :))
البته اون عدد روی کاغذ
با توجه به بنچمارک ها توان واقعی ally در حد 2 تا 2.5 ترافلاپس
با dlss3 خروجی سوییچ 2 احتمالا 4 برابر بهتر از دک
Tegra T239 با 2048 cuda بعید :D احتمالا بین 1280 تا 1536 cuda
بسته به کلاک احتمالا به 2.5 تا 3 ترافلاپس واقعیه نه عدد روی کاغذ :D

حقیقتا خوشحالم که ادامه ای برای توالت پرینسس ساخته نمیشه:D بنظر من یکی از ضعیف ترین زلداها هستش و گذر زمان هم بشدت روش تاثیر بد گذاشته. اگه بحث فقط آرت استایل هم باشه، یه آرت استایل مثل همین توتک خیلی بیشتر در طول زمان موندگار میمونه تا چیزی مثل توالت پرینسس، درست همونطور که A Link to the Past هنوز بعد این همه سال از دوران 16 بیتی خیلی خوشگل باقی مونده.
به طور کلی گرافیک رئال زود کهنه میشه و بعد یکی دو نسل دیگه قابل تحمل نیست در صورتی که آرت های پیکسلی و سل شید از 20 سال پیش تا الانم هنوز تازگی دارن
تا چند نسل دیگه کنسول ها قوی میشن که گرافیک های رئال برابر با واقعیت بشه دیگه اون موقع گذر زمان روشون تاثیر نداره

زباله تر از ماجورا ماسک داریم؟ تیویلایت به این خوبی

دوستان سرچ کردن سخت افزار سوییچ در چه حد ؟
سوییچ ضعیف تر از ایفون x سال 2017 :)) یک سوم ایفون 13
View attachment 293004View attachment 293005
تازه این داک , سوییچ 0.393 ترافلاپس

البته اون عدد روی کاغذ
با توجه به بنچمارک ها توان واقعی ally در حد 2 تا 2.5 ترافلاپس
با dlss3 خروجی سوییچ 2 احتمالا 4 برابر بهتر از دک
Tegra T239 با 2048 cuda بعید :D احتمالا بین 1280 تا 1536 cuda
بسته به کلاک احتمالا به 2.5 تا 3 ترافلاپس واقعیه نه عدد روی کاغذ :D
اینها همش up to دیگه ، درسته.
بحث اینه که اگه در حد دک هم باشه باید کلاهمون رو بندازیم بالا، باقیش رویاییه.

• Like
Reactions: Z-fan
بله اما amd سر ally رسما دروغ میگه :D
amd ادعا می کنه شیدر های rdna3 توان پردازش موازی دارن بنابراین ترافلاپس روی کاغذ دو برابر :-??چیزی که در بنچمارک های rdna 3 مشخص صرفا روی کاغذ و تاثیری در پرفورمنس بازی ها نداره
ally هم 768 شیدر داره
در حالت 10 وات کلاک gpu حدود 800mhz معادل 1.2 ترافلاپس
در حالت 15 وات کلاک gpu حدود 1500 معادل 2.3 ترافلاپس
در حالت 30 وات کلاک gpu حدود 2200 معادل 3.3 ترافلاپس

سوییچ 2 حداقل دو برابر بهتر از دک :D نینتندو برای مقابله با شبیه ساز ها هم که شده این نسل کنسول قوی تری عرضه می کنه

من بقیه رو نمیدونم ولی دلم چنین چیزی می خواد که نینتندو توی این دمو نشون داده شدنی هست
من بر عکس دلم ادامه دنیای همین TotK رو‌ میخواد یا یه چیزی تو مایه های WW

پ.ن: این بحثهای ترافلاپس و اعداد ارقامو‌ اینجا نیارین
من خودم آیفون دارم روش یه سری بازی ریختم چند روز بعد پاک کردم درست مثل گوشی اندرویدم
آیفون قبلی و کلی گوشی اندروید و قبلش سیمبین و... که همه هم قوی بودن همین بوده
دم نینتندو گرم رو کنسولی مثل DS کلی بازی ساخت و باهاش PSP رو شکست داد در حالیکه سخت افزاری از یه سری ماشین حسابها هم ضعیفتر بود
چون گیم پلی داشت البته و صفحه لمسی و میکروفون و...
درست مثل ویی و کنترل حرکتیش

درمورد یه سری بازیهای قدیمی هم باید همون زمان خودشون نظر داد نه سال ۲۰۲۳

آخرین ویرایش:
کلاه رو والا فقط ما تو ایران میندازیم بالا:D
یه سری بازی سل شید و کارتونی نهایت همین سخت افزار نسل هفت سوییچ بسشونه
حالا دوستان با این بازیا آشنایی ندارن واقعا نمیشه کاریش کرد
الان Persona 3 Remake که لیک شد رو دیدی؟ به نظرت چیزی داشت روی PS3 اجرا نشه انصافا؟
همین فرمون کل JRPG های دیگه جز فاینال فانتزی و یه تعداد انگشت شمار که گرافیک رئالیستیک دارن اضافه کن
خیل بازیهای ژاپنی که هستن انقدر سبک محنلف هست حوصله ندارم فقط فکر کن همه اینا گرافیک کارتونی مثل همون P3 ریمیک، سخت افزار مثلا برای چیش میخواد کاراکتر کارتونی موهاشو بشماری یا مثل کیانو ریوز از جلوی گلوله معلق بزنه:D

دوستان اصلا نمیدونن کیا این دستگاهو میخرن برای چی بعد فتوا میدن PS5 پرتابل باشه تا راضی شن

نینتندو رو گیم کیوب و Wii U زد رزیدنت اویل و مس افکت و... منتشر کرد باعث موفقیتش شد یا فروش بالایی داشتن؟ رزیدنت اویل۴ که میکامی گفته بود یادمه رو دستگاه دیگه بیاد سرمو میزنم آخرش رو ساعتهای مچیم عرضه شد

• Like
Reactions: snoko
فیزیک در گیم پلی gta به قواعد عینی نیرو فقط در دو فرم گرانشی و مکانیکی خلاصه شده،
تو زلدا علاوه بر این دو، نور، زمان، الکتریسیته، مغناطیس، کشسانی و شیمیایی و دما بعلاوه یک سری قواعد ضمنی
که البته اون دو مورد، سطح جزییات در gta یک لول دیگس
هر چند در ظاهر کمتر از زلدا کاربردی بنظر بیاد اما در عمق برخلاف زلدا که ۹۹ درصد معماها در برداشتن یک چیز از جایی و گذاشتن جای دیگست (شکل خام و پیش پا افتاده از مفهوم سرگرمی) سطح بالای جزییات، فیزیک رو در تار و پود گیم پلی gta حل میکنه و به شکل یک معجون تفکیک ناپذیر به خورد مخاطب میده نه یک غذای نپخته که گوشت یک طرف و آب طرف دیگه میره

فیزیک در گیم پلی gta به قواعد عینی نیرو فقط در دو فرم گرانشی و مکانیکی خلاصه شده،
تو زلدا علاوه بر این دو، نور، زمان، الکتریسیته، مغناطیس، کشسانی و شیمیایی و دما بعلاوه یک سری قواعد ضمنی
که البته اون دو مورد، سطح جزییات در gta یک لول دیگس
هر چند در ظاهر کمتر از زلدا کاربردی بنظر بیاد اما در عمق برخلاف زلدا که ۹۹ درصد معماها در برداشتن یک چیز از جایی و گذاشتن جای دیگست (شکل خام و پیش پا افتاده از مفهوم سرگرمی) سطح بالای جزییات، فیزیک رو در تار و پود گیم پلی gta حل میکنه و به شکل یک معجون تفکیک ناپذیر به خورد مخاطب میده نه یک غذای نپخته که گوشت یک طرف و آب طرف دیگه میره
WTF did I read.:))

بابا یکی به اشتباه اومد این بازیو به GTA شبیه دونست اومدید درموردش یه طومار تحلیل هم نوشتید :|
قبلش به همون انگلیسی که بلدید مثلا چهار تا سرچ کنید ببینید از لحاظ ساختاری چقدر فرق دارن با هم
عین اینه بگیم اسکایریم اول شخص هست بایوشاک هم هست پس شبیه همن

کلاه رو والا فقط ما تو ایران میندازیم بالا:D
یه سری بازی سل شید و کارتونی نهایت همین سخت افزار نسل هفت سوییچ بسشونه
حالا دوستان با این بازیا آشنایی ندارن واقعا نمیشه کاریش کرد
الان Persona 3 Remake که لیک شد رو دیدی؟ به نظرت چیزی داشت روی PS3 اجرا نشه انصافا؟
همین فرمون کل JRPG های دیگه جز فاینال فانتزی و یه تعداد انگشت شمار که گرافیک رئالیستیک دارن اضافه کن
خیل بازیهای ژاپنی که هستن انقدر سبک محنلف هست حوصله ندارم فقط فکر کن همه اینا گرافیک کارتونی مثل همون P3 ریمیک، سخت افزار مثلا برای چیش میخواد کاراکتر کارتونی موهاشو بشماری یا مثل کیانو ریوز از جلوی گلوله معلق بزنه:D

دوستان اصلا نمیدونن کیا این دستگاهو میخرن برای چی بعد فتوا میدن PS5 پرتابل باشه تا راضی شن

نینتندو رو گیم کیوب و Wii U زد رزیدنت اویل و مس افکت و... منتشر کرد باعث موفقیتش شد یا فروش بالایی داشتن؟ رزیدنت اویل۴ که میکامی گفته بود یادمه رو دستگاه دیگه بیاد سرمو میزنم آخرش رو ساعتهای مچیم عرضه شد
الان DQ 12 هم با آنریل انجین 5 داره ساخته میشه یه مقدار انیمه CGI ببینید و بفهمید چنین گرافیکی لذت بخش رو گیمای شرقی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or