The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
اون که قبل بازی لیک شددوستان کسی Artwork های بازی , PDF ش رو داره ؟
امکان پذیره برای دستگاه های ضعیف ترم بسازن این سبک و سیاقو با این موتور، گرافیک این شکلی چیز خاصی نداره رسما روی PS3 هم میشهالان DQ 12 هم با آنریل انجین 5 داره ساخته میشه یه مقدار انیمه CGI ببینید و بفهمید چنین گرافیکی لذت بخش رو گیمای شرقی
نه منظورم انیمه های cgi مثل انیمه های رزیدنت اویل و فاینال فنتسیامکان پذیره برای دستگاه های ضعیف ترم بسازن این سبک و سیاقو با این موتور، گرافیک این شکلی چیز خاصی نداره رسما روی PS3 هم میشه
همین سوییچ کنسول نسل هفت از UE4 پشتیبانی میکرد بازیم براش چند تا با این انجین زدن مهمترینش SMT 4
من خودم خدای انیمه کیفیت بالا بودم یه مدت هر نوعشو با عند بیت ریت و رزولوشن که بود از تورنت میگرفتم تو aw خودم لینک پخش میکردم
اونم کنسول بعدی بده یه رزولوشن 4k برای این بازیا بذاره حله میشه عین همونا (یعنی مثل ورژن 4k انیمه ها وگرنه گرافیک ۱۰۸۰ رو الانم میتونه) نمیخوان که اورانیوم غنی کنن بابا
.
.
.
این تحلیلای فلسفی از GTA رو میخوندم ناخودآگاه نمیدونم چرا سکانسهای دارک کمدی GTA V یادم میومد و بیشتر میخندیدم در حد اونا خنده دار بود
مثل اونجایی که مایکل خونه اون مربی تنیسه رو خراب کرد
اگه لینک دانلودش رو داری , ممنون میشم برام بفرستیاون که قبل بازی لیک شد
لینک دانلود که نه ولی توی تلگرام فایلشو دیدم فکر کنم بتونم برات جور کنم اگه خواستی بیا پی ویم توی تلگرام @Clive_Rosfieldاگه لینک دانلودش رو داری , ممنون میشم برام بفرستی
یادمون باشه اگر نینتندو نبود الان ادامه ی بایونتایی هم نبودکلا وقتی ما به چیزی علاقه داریم وقتی یه نظر مخالف میشنویم بهش حمله میکنیم.الان ماکان بنده خدا راست میگه دیگه حالا ایشون کاربر سرشناس و قدیمی هستند مثلا من الان این حرفو میزدم زنده نمیزاشتنم .سوئیچ واقعا یه کنسول ضعیف از نظر فنی و ضعیف تر از نظر متریال ساخت و ui و os هستش که نینتندو تو باد فروش میلیونی خود سخت افزار و بازیهاش خوابیده به یه ورش هم نیست.سر بایونتا ۳ هم من گفتم واقعا حیف این بازی که روی پی اس و اکس باکس نیست و ما مجبوریم روی همچین کنسول ضعیفی بازیش کنیم یا فکر کنید مثلا زنوبلید روی کنسول های نسل ۹ واقعا چی میشد.
کلا سوئیچ را فقط باید به خاطر انحصاری های بی نظیر نینتندو رفت وگرنه تو ترد پارتی و سکند پارتی مرخصه
عزیزم مغزم ارور 404 داد اینا رو شنیدمنه منظورم انیمه های cgi مثل انیمه های رزیدنت اویل و فاینال فنتسی
الان غرب قشنگ زده صورت تمامی بانوان رو زشت کرده تنها امید ما شرق هست که این وضعیت رو درست کنه گیمایی مثل تیکن فاینال فنتسی و رزیدنت اویل دخترا خوش چهره دارن
خدایی دخترا رو خیلی زشت کردن رو صورت هاشون جای زخم یا خیلی هیکلی هستن امیدوارم ژاپن به قیافه کارکترا نرینه"مشکل گرافیک"
دم به ساعت بازی با سر تا پا مشکل گرافیکی به دوستان میندازن و دوستان مشکلی ندارن بعد این مشکل گرافیک داره
نصف بازیها که میان رسما باید شیش ماه تا یه سال صبر کنی به ضرب کلی پچ و آپدیت بشه بازی کرد، جالبه واقعا
عزیزم مغزم ارور 404 داد اینا رو شنیدم
اولا انیمه CGI رو سرچ کن برات میاره هموناس که من میگم. اونی که شما میگی انیمیشن CGI ه. گرافیک CGI میخوای خب نینتندو ارائه نمیده و امکانشم کمه ارائه بده قبلا دو بار به نوعی تست زد بیشتر از جهت همکاری با ثرد پارتیا دید نمیشه وارد این حیطه شه.
اون بازیهام که نام بردی اصلا منظور من نبود و اسم ازشون نبردم گفتم خیل jrpg و کلا بازیهایی که گرافیک انیمه ای یا به قول بر و بچ اینجا کارتونی دارن کلی بازی مخلف هست سوای jrpg های مطرح از این دست که همه میشناسن از Ace Attorney بگیر تا عناوینی مثل Famicom Detective Club که ریمیکشو از SNES زدن برای سوییچ و... حالا بماند کلی ویژوال ناول هم برای این دستگاه اومده (چی بهتر از سوییچ رو هندهلد مود برای ویژوال ناول؟)
اون موردم که گفتی ژاپنم اول و آخر به موجش میپیونده همونطور که زورش کردن L0licon رو تخته کنه زیاد دلتو صابون نزن، FF XVI هم موارد ال جی بی تـی داشت تو عربستان بن شد اخیرا
اگر نینتندو یه دلیل جدی برای بالابردن قدرت داشته باشه همین مقابله با شبیه سازها هست (نینتندو سر آسون کپی شدن مدیوم سی دی و بعد دی وی دی دو نسل رو واگذار کرد. در این هد پایرسی و ایمولیتور براشون ناموسی هست).بله اما amd سر ally رسما دروغ میگه
amd ادعا می کنه شیدر های rdna3 توان پردازش موازی دارن بنابراین ترافلاپس روی کاغذ دو برابر چیزی که در بنچمارک های rdna 3 مشخص صرفا روی کاغذ و تاثیری در پرفورمنس بازی ها نداره
ally هم 768 شیدر داره
در حالت 10 وات کلاک gpu حدود 800mhz معادل 1.2 ترافلاپس
در حالت 15 وات کلاک gpu حدود 1500 معادل 2.3 ترافلاپس
در حالت 30 وات کلاک gpu حدود 2200 معادل 3.3 ترافلاپس
سوییچ 2 حداقل دو برابر بهتر از دک نینتندو برای مقابله با شبیه ساز ها هم که شده این نسل کنسول قوی تری عرضه می کنه
در مورد خودم و دو نفر دیگه میتونم بگم که ریمیک رزیدنت 1 و رزیدنت زیرو باعث شد گیم کیوب بگیریم و بیفتیم تو دامن نینتندو.قبلش هیچ تصوری از زلدا و ماریو نداشتم.اونی که کنسول و رزیدنت ها رو بهش سفارش دادم،سوپر ماریو سان شاین رو هم تو بار آورده بود.گفتم ببینم چیه این بازی یه تستی کنم.هیچی دیگه.تور شدم.نینتندو رو گیم کیوب و Wii U زد رزیدنت اویل و مس افکت و... منتشر کرد باعث موفقیتش شد یا فروش بالایی داشتن؟
آره یادمهدر مورد خودم و دو نفر دیگه میتونم بگم که ریمیک رزیدنت 1 و رزیدنت زیرو باعث شد گیم کیوب بگیریم و بیفتیم تو دامن نینتندو.قبلش هیچ تصوری از زلدا و ماریو نداشتم.اونی که کنسول و رزیدنت ها رو بهش سفارش دادم،سوپر ماریو سان شاین رو هم تو بار آورده بود.گفتم ببینم چیه این بازی یه تستی کنم.هیچی دیگه.تور شدم.
در ضمن رزیدنت 4 رو گیم کیوب با کیفیت بالاتری نسبت به PS2 اجرا میشد.پیرمردها یادشونه.اون موقع محسوس بود.
من بقیه رو نمیدونم ولی دلم چنین چیزی می خواد که نینتندو توی این دمو نشون داده شدنی هست
الان که سرکارم
برگشتم باید به داستان طولانی در مورد همین تک دمو بگم
قصه جالبیه. شماها ایجی ائونوما رو نمی شناسید
آخرین حرکتی که این بشر ممکنه کنه زدن یه بازی دیگه تو استایل twilight princess ىه فارغ از سخت افزار و بودجه و هر چی