The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
آف تاپیک:گیمای نینتندو رو فقط باید با شبیه ساز و تسکچر های 4k زد
اپدیت میدن مشکل حل میشه کلی امکانات ویژه داره شبیه سازآف تاپیک:
اینطوریام نیست والا الان تاپیک شبیه سازشو ببینی انواع گلیچ های گرافیکی داره و بهینه هم نیست. الان باز یکم بیشتر جلو رفتم ایراد جدید دیدم که حالا اونجا میگم. کاریشم نمیشه کرد تا شبیه ساز آپدیت جدید واسش بیاد. در کل جفت شبیه سازایی که الان برای سوییچ هستن perfect اجراش نمیکنن.
یه چیز دیگه امروز نسخه Wii شترد مموریز رو با دلفین تست زدم چون نسخه لید پلتفرمش بود و از پایه روی Wii این بازیو ساخته بودن. گرافیکش خیلی بهتر از نسخه PS2 بود که اونو رفته بودم یه دهه حدودا، ولی مثلا بالای صفحه یه پرش تصویر ریزی دیده میشد.
حالا اینکه بازیشو با ویموت و نانچاک باید رفت و موس زیاد خوب جواب نمیداد هم بماند. همین زلدا هم فکر کنم برم جلو استفاده از قابلیتهای حرکتی دسته کرده باشه البته راه برای دور زدنشون هست با دسته ps یا سنسور گوشی ولی در کل خود کنسول چیز دیگه س
?Whoمخصوصا مرتضی @Z-fan
حالا، چرا فینگلیش؟جایگاه نینتندو به عنوان آیکان گیمینگ و قرار گرفتنِ موقعیتش خارج از فضای دایکاتمی سونی-مایکرو، قابلیت شکل گیری اتحاد حول نینتندو رو بوجود آورده که داون-ساید این دور هم جمع شدن، پرستشِ اکستریمِ مرکز هست.
این موضوع، نقد رو آلوده به آبسشنِ شخصی منتقد میکنه، محتوا رو به حاشیه میبره و صرفا به عبادت و راز و نیازِ بین منتقد و الوهیتِ دورنیش خلاصه میشه
استاد به نظرتون این منتقدهای فریب خورده که 99% کریتیکزها ( ) رو تشیکل میدن چطور میتونن به صراط مستقیم هدایت شن و صفر و یکی که مدنظر شماست به بازی های کیفیت پایین نینتندو بدن؟جایگاه نینتندو به عنوان نماد گیمینگ و قرار گرفتنِ موقعیتش خارج از فضای دوقطبی سونی-مایکرو، قابلیت شکل گیری اتحاد حول نینتندو رو بوجود آورده که نکته منفی این دور هم جمع شدن، پرستشِ افراطی مرکز هست.
این موضوع، نقد رو آلوده به گرایش شخصی وسواس گونه منتقد میکنه، محتوا رو به حاشیه میبره و صرفا به عبادت و راز و نیازِ بین منتقد و الوهیتِ دورنیش خلاصه میشه
ایشون نمیگه کیفیت پایینه داره میگه فن های نینتندو بخاطر خارج بودن نینتندو از دو قطبی انقدر طرفدارشن، فک کنم لازم نباشه بگم چقدر این استدلال احمقانست،استاد به نظرتون این منتقدهای فریب خورده که 99% کریتیکزها ( ) رو تشیکل میدن چطور میتونن به صراط مستقیم هدایت شن و صفر و یکی که مدنظر شماست به بازی های کیفیت پایین نینتندو بدن؟
از همه مهمتر نینتندو به عنوان نماد گیمینگ چطور میتونه عنوانشو واگذار کنه بره تو غاری جایی که این راز و نیاز عبادت بین منتقد و نینتندو به عند (end) برسه؟
باز سوال مهمی که مطرح میشه این هست که فضای دو قطبی سونی مایکروسافت چطور میشه یه قطبی شه برای حذف نینتندو و خلاصی ویدیو گیم از این شرکت؟
اولترا هند که خیلی بهتر از اون آهنرباست ینی دائم کاربرد دارهاین Ultrahand اولا بشدت سرطانه.
چقدر تو هم سخت میگیری، خواستم پیاز داغشو زیاد کنم. اینطور دوستان هم نمک تاپیکن توجه کنیم دور هم خوش باشیمایشون نمیگه کیفیت پایینه داره میگه فن های نینتندو بخاطر خارج بودن نینتندو از دو قطبی انقدر طرفدارشن، فک کنم لازم نباشه بگم چقدر این استدلال احمقانست،
در واقع ربط دادن گوز و شقیقه و بزک کردنش با اصطلاحات فلسفی بود. منم نمیخواستم چیزی بگم اما دیدم شما جواب دادید گفتم.
اینطور افراد دنبال همین توجه های جزئی هستن که شما بهشون میدید
من متاسفانه نمیتونم اونقدری که باید وقت بزارم برای بازی اما همینقدری که رفتم جلو یه حس دو گانه دارم دلم برای یه سری قابلیتهای botw تنگ شده اما موارد جدید هم برام خیلی جالبه. به نظرم از این نظر اولترا هند اتفاقاً خوب بود چون همون حال مگنبسز رو میده اما بهتر و گسترده تراین خزعبلات به کنار، خود بازی اولا چقدر خطیه(از لحاظ داستانی من خودم خوشم میاد ولی بخش اولیه بازی رو خیلی کند کرده. دیگه مثل قبلی نیست اول بازی بیا بگه برو باس آخر رو بزن.
این Ultrahand اولا بشدت سرطانه.
عجله نکن درست میشه بیای روی زمیناین خزعبلات به کنار، خود بازی اولا چقدر خطیه(از لحاظ داستانی من خودم خوشم میاد ولی بخش اولیه بازی رو خیلی کند کرده. دیگه مثل قبلی نیست اول بازی بیا بگه برو باس آخر رو بزن.
این Ultrahand اولا بشدت سرطانه.