امتیازات The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    181
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوبه. به راحتی 2K-60fps میده:>
رزولوشن رندر داخلی بازی هم 1600X900 توی حالت Dock ـه. بازی ۳۰ فریم ـه و یه جاهایی هم افت فریم داره.
ولی واقعا نیاز به یه کنسول قوی‌تر هست. بازی توی رزولوشن بالاتر و فریم ریت بالاتر از این رو به اون رو میشه. همه چی خیلی دنبه میشه. اونم در حالی که به صورت طبیعی و توسط خود توسعه دهنده ها فریم ریت باز نشده.
تازه هنوز امکان ارتقای بافت‌ها و نورپردازی هم برای یه کنسول قوی‌تر وجود داره.

۱۰ روزه قیامته، خبرش به شما دیر رسیده:>

------------------------
یه نفر در دفاع از یه بازی OW که اتفاقا بازی خوبی هم هست اما از فرمول تکراری جهان‌بازهای یوبی‌سافت استفاده می‌کنه، گفته بود توی بازی‌های جهان باز فرمول بهتری وجود نداره.
حتماً لازمه یه دست توتک بازی کنه.
2k 60fps?😁

• Cool
Reactions: m.a.t
امتیازات که قابل پیش بینی بود ولی باز هم دیدن این نمرات اون هم از یک دنباله مستقیم حیرت آور هست.از کل نقدها ۳ یا ۵ نمره کمتر از ۹ دارد و باید به تیم سازنده بازی درود فرستاد.رفقا فقط یک چیزی برای بنده آزاردهنده هست اون هم اینکه شاید هر ۵ سال یک بار عنوانی عرضه بشود که شانس متای ۹۹ داشته باشد که Zelda هم یکی از اون معدود بازی هایی هست که این شانس رو داشت که بهش نرسید.شاید بازی بعدی Rockstar بتواند که اگر اون هم نتوانست چشم امید به نسخه بعدی Mario داریم.

فرنچایز داریم اصن شش تا بازی اش متای بالا 95 داشته باشه؟ :D

- Ocarina of Time (99)
- Majora's Mask (95)
- The Wind Waker (96)
- Twilight Princess (95 Wii, 96 GC)
- Breath of the Wild (97 Switch, 96 Wii U)
- Tears of the Kingdom (96)
اگه یکی دو سال دیگه این سوال رو بپرسی و کلا 95 و بالاتر رو در نظر بگیریم... اون موقع احتمالا آره. :D

GTA III: 97
GTA: Vice City: 95
GTA: San Andreas: 95
GTA IV: 98
GTA V: 97

جا داره یه تبریک ویژه بگم به @Z-fan که سالها پیش من و خیلیای دیگه رو با مقاله های فوق العاده ش با زلدا آشنا کرد:D
تا قبل حضورش این بازی ریلیز میشد و میرفت و اینجا استقبال خاصی ازش نمیشد.
دقیقا
زدفن و علی تریپل یه جورایی حکم پدرخوانده دارن تو بخش نینتندوی اینجا(و حتی کشور)

دقیقا
زدفن و علی تریپل یه جورایی حکم پدرخوانده دارن تو بخش نینتندوی اینجا(و حتی کشور)
فکر کنم فقط من باشم که رفتم رو کنسول ps1 اون دیسک گیم های Nes رو زدم و با زلدا آشنا شدم یادمم نمی یاد قبل نسخه ی 2017 کسی راجب زلدا توی ایران زیاد حرف زده باشه🤣

یادم شبیه ساز هم ریخته بودم رفته بودم سراغ بقیه گیماش

فکر کنم فقط من باشم که رفتم رو کنسول ps1 اون دیسک گیم های Nes رو زدم و با زلدا آشنا شدم یادمم نمی یاد قبل نسخه ی 2017 کسی راجب زلدا توی ایران زیاد حرف زده باشه🤣

یادم شبیه ساز هم ریخته بودم رفته بودم سراغ بقیه گیماش
آره دیگه اکثرا تازه واردن مثل خودم که با دیدن متای 97 botw و ماریو آدسی و تعریف و تمجید بی امان سایتهای داخلی رفتم سوییچ رو خریدم. ماریو که روش بود بازی کردم و شیفته اش شدم و زلدا نداشت و دنبال روش بازی ریختن روی سوییچ بودم که سر از اینجا در آوردم و بیشتر از همه از مطالب همین دو نفر استفاده کردم. اوایل بعضی پست ها رو باز میکردم مثل اون بخش پیام های ذخیره شده تلگرام بود، همینجوری پیامهای زدفن پشت سر هم بودن. خدایی باید کلاه از سر برداشت به خاطر این اراده. علی تریپل هم که کپی خور بازا همه مدیونشن.

آره دیگه اکثرا تازه واردن مثل خودم که با دیدن متای 97 botw و ماریو آدسی و تعریف و تمجید بی امان سایتهای داخلی رفتم سوییچ رو خریدم. ماریو که روش بود بازی کردم و شیفته اش شدم و زلدا نداشت و دنبال روش بازی ریختن روی سوییچ بودم که سر از اینجا در آوردم و بیشتر از همه از مطالب همین دو نفر استفاده کردم. اوایل بعضی پست ها رو باز میکردم مثل اون بخش پیام های ذخیره شده تلگرام بود، همینجوری پیامهای زدفن پشت سر هم بودن. خدایی باید کلاه از سر برداشت به خاطر این اراده. علی تریپل هم که کپی خور بازا همه مدیونشن.
گیمای نینتندو رو فقط باید با شبیه ساز و تسکچر های 4k زد

به سیبیل نداشته میکامی قسم هنوزم که هنوزه کامنت های تاپیک RE4 رو می خونم دردم می گیره :|
اصلا نمره BC به زلدا 20 از 10 هم بشه، به شکل عجیبی فاقد اهمیت و ارزش گشت:-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or