The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch
مــتاکریتیک | اوپنکریتیک
96 | 96
آخرین ویرایش:
2k 60fps?خوبه. به راحتی 2K-60fps میده
رزولوشن رندر داخلی بازی هم 1600X900 توی حالت Dock ـه. بازی ۳۰ فریم ـه و یه جاهایی هم افت فریم داره.
ولی واقعا نیاز به یه کنسول قویتر هست. بازی توی رزولوشن بالاتر و فریم ریت بالاتر از این رو به اون رو میشه. همه چی خیلی دنبه میشه. اونم در حالی که به صورت طبیعی و توسط خود توسعه دهنده ها فریم ریت باز نشده.
تازه هنوز امکان ارتقای بافتها و نورپردازی هم برای یه کنسول قویتر وجود داره.
۱۰ روزه قیامته، خبرش به شما دیر رسیده
------------------------
یه نفر در دفاع از یه بازی OW که اتفاقا بازی خوبی هم هست اما از فرمول تکراری جهانبازهای یوبیسافت استفاده میکنه، گفته بود توی بازیهای جهان باز فرمول بهتری وجود نداره.
حتماً لازمه یه دست توتک بازی کنه.
اگه یکی دو سال دیگه این سوال رو بپرسی و کلا 95 و بالاتر رو در نظر بگیریم... اون موقع احتمالا آره.فرنچایز داریم اصن شش تا بازی اش متای بالا 95 داشته باشه؟
- Ocarina of Time (99)
- Majora's Mask (95)
- The Wind Waker (96)
- Twilight Princess (95 Wii, 96 GC)
- Breath of the Wild (97 Switch, 96 Wii U)
- Tears of the Kingdom (96)
به سیبیل نداشته میکامی قسم هنوزم که هنوزه کامنت های تاپیک RE4 رو می خونم دردم می گیرهسلام
خواستم بگم خیلی دلتون رو خوش نکنید چون منتقد این نسخش اینجا منم.
بای
حامد زیر ده بدی آقت می کنم. دوستم ندارمسلام
خواستم بگم خیلی دلتون رو خوش نکنید چون منتقد این نسخش اینجا منم.
بای
دقیقا
فکر کنم فقط من باشم که رفتم رو کنسول ps1 اون دیسک گیم های Nes رو زدم و با زلدا آشنا شدم یادمم نمی یاد قبل نسخه ی 2017 کسی راجب زلدا توی ایران زیاد حرف زده باشهدقیقا
زدفن و علی تریپل یه جورایی حکم پدرخوانده دارن تو بخش نینتندوی اینجا(و حتی کشور)
آره دیگه اکثرا تازه واردن مثل خودم که با دیدن متای 97 botw و ماریو آدسی و تعریف و تمجید بی امان سایتهای داخلی رفتم سوییچ رو خریدم. ماریو که روش بود بازی کردم و شیفته اش شدم و زلدا نداشت و دنبال روش بازی ریختن روی سوییچ بودم که سر از اینجا در آوردم و بیشتر از همه از مطالب همین دو نفر استفاده کردم. اوایل بعضی پست ها رو باز میکردم مثل اون بخش پیام های ذخیره شده تلگرام بود، همینجوری پیامهای زدفن پشت سر هم بودن. خدایی باید کلاه از سر برداشت به خاطر این اراده. علی تریپل هم که کپی خور بازا همه مدیونشن.فکر کنم فقط من باشم که رفتم رو کنسول ps1 اون دیسک گیم های Nes رو زدم و با زلدا آشنا شدم یادمم نمی یاد قبل نسخه ی 2017 کسی راجب زلدا توی ایران زیاد حرف زده باشه
یادم شبیه ساز هم ریخته بودم رفته بودم سراغ بقیه گیماش
گیمای نینتندو رو فقط باید با شبیه ساز و تسکچر های 4k زدآره دیگه اکثرا تازه واردن مثل خودم که با دیدن متای 97 botw و ماریو آدسی و تعریف و تمجید بی امان سایتهای داخلی رفتم سوییچ رو خریدم. ماریو که روش بود بازی کردم و شیفته اش شدم و زلدا نداشت و دنبال روش بازی ریختن روی سوییچ بودم که سر از اینجا در آوردم و بیشتر از همه از مطالب همین دو نفر استفاده کردم. اوایل بعضی پست ها رو باز میکردم مثل اون بخش پیام های ذخیره شده تلگرام بود، همینجوری پیامهای زدفن پشت سر هم بودن. خدایی باید کلاه از سر برداشت به خاطر این اراده. علی تریپل هم که کپی خور بازا همه مدیونشن.
اصلا نمره BC به زلدا 20 از 10 هم بشه، به شکل عجیبی فاقد اهمیت و ارزش گشتبه سیبیل نداشته میکامی قسم هنوزم که هنوزه کامنت های تاپیک RE4 رو می خونم دردم می گیره