![116090 116090](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/81/81932-a722e20c69b22dce8cd05ff4b7edfbe6.jpg?hash=pyLiDGmyLc)
The Legend of Zelda: Link's Awakening
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo EAD
سبک: اکشن ادونچر
تاریخ عرضه: 20 سپتامبر 2019
پلتفرم: نینتندو سوییچ
لینک متاکریتیک | 88
لینک اوپن کریتیک | 87
آخرین ویرایش:
برای خود من هم افت فریم اصلا مهم نیست. کلا من به تنها چیزی که اهمیت نمیدم فریم ریت بازیه، بازی 20 فریم هم باشه برام فرقی نداره.نمیدونم من که چیزی ندیدم اگه هم بوده انقدر کم بوده که برام محسوس نبوده.حالا کاری به شما ندارم ولی تازگیا توی دنیای منتقدها خیلی روی افت فریم مانور میشه مثلا قبل از اینکه کنترل بیاد خیلی منتقد ها نوشته بودن که بازی افت فریم شدید داره و از این حرف ها ولی تو تجربه ۱۰ ۱۵ ساعتم کلا یکی دوبار بیشتر افت فریم ندیدم توی تاپیکشم دیدم خیلی از بچه ها هم افت فریم زیادی تجربه نکرده بودن.
یا مثال واضح تر روی همین سوییچ گفته بودن bloodstained افت فریم وحشتناک روی سوییچ داره و قابل بازی نیست اما من بازی کردم تو کل تجربه ۴۰ ساعتم ۳ ۴ بار بیشتر افت فریم ندیدم
نمیگم نداشت افت فریم داشت اما نه در اون حد افتضاح که همه میگن دو سه بار توی همون کشتی اولش افت داشت سر باس سربروس هم داشت ولی قابل بازی بودbloodstained رو من بعد از آپدیتهاش بازی کردم ولی با این حال کلا فریم ریتش در حالت دستی فکر کنم روی ۲۰ بود. افت نداشت تقریبا ولی کلا اسلوموشن بود تا حدی :-D تو حالت داک خیلی بهتر بود. شاید تو حالت داک بازی کردی که افت فریم و فریم ریت پایین رو حس نکردی.
این قدری از یـ برند متنفری که دست به دامن یـ ریمیک باید بشی خیل حرفه خیلی .........جالب تر از همه اینجور وقتایی که بازی پایین تر از حد انتظار ظاره می شه کامنت های خنده دار و جالب و بی منطق فن ها هست که چون بازی ریمیک 100 سال پیش هست متاش کم شده خوب همین RE2 هم که اومد ریمیک 100 سال پیش بود اما متاش بالای 90 شد)حتی متاش از نسخه ی اصلیشم بیشتر شد.) بازی های دیگه هم بودن که شدن یا چون بازی یکم افت فریم داره متاش کم نشده 1 وقت فکر نکیند خود بازی ایراد داره یعنی GTA 4 با اون همه باگ با افت فریم مشکل تکسچر مشکل سایه میاد متاش 98 می شه پشمه
من دوست هر نظری که دارم بدم و به کسی هم مربوط نیست. یعنی چی این حرف چرت که در مورد چیزی که دوست داری فقط نظر بده مگه ادم فقط در مورد چیزی که دوست داره باید نظر بده و در مورد چیزی که دوست نداره نباید نظر بده این دیگه از اون حرفا بود. مشکل شما ها اینه که فقط عادت کردین حرف هایی که دوست دارین رو بشنوید و منم دقیقا مشکلم با همینه
کدوم انتظارات؟جالب تر از همه اینجور وقتایی که بازی پایین تر از حد انتظار ظاره می شه کامنت های خنده دار و جالب و بی منطق فن ها هست که چون بازی ریمیک 100 سال پیش هست متاش کم شده خوب همین RE2 هم که اومد ریمیک 100 سال پیش بود اما متاش بالای 90 شد)حتی متاش از نسخه ی اصلیشم بیشتر شد.)
دیگه این تکنیکا که از فلان چیز متنفری رو اینا قدیمی شده اون زمانی که WII با DS من داشتم که عکسشم در این سایت هست شما کجا بودید الان که قوی ترین ارشیو بازی های WII WIIU DS 3DS دارم کجا هستید 3DS که دارم و اینقدر تمیز نگهش داشتم پس چیه؟
اینا از روی تنفرمه حتما؟ اما کوچه علی چپ جای دیگس
نظر سنجی رو خیلی جدی گرفتهکدوم انتظارات؟
دقیقا کی انتظار متای بالای 90-95 داشت؟
+
اگه واقعا فرق بین ریمیک RE2 و این بازی رو نمیبینید، جدا از روانشناس هایی که چند صفحه پیش معرفی شدن، پیشنهاد میشه یه سری هم بزنید به:
معرفی تعدادی از بهترین چشم پزشک های تهران - باشگاه موفقان | مرجع آموزش کارآفرینان
دقیقا.دیشب به خودم اومدم دیدم ۴ صبح شده.باز دلم نمیومد بزارمش کنار.دیگه ناچار به فکر پاشدن سر کار رفتنم بودم..چقدر اون زمان پازل ها ، آیتم ها مثل پر و بمب وغیره ، shop های زلدا ، همچی خوب و قوی بر قرار بوده.یه zelda با دوربین ایزومتریک برای 3ds اومده بود که خیلی لذت بخش بود.دقیقا دارم همون لذت رو با بازیه خیلی خیلی قدیمی میبرم.این بازی به طور وحشتناکی دوس داشتنیه!