The Legend of Zelda: Link's Awakening
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo EAD
سبک: اکشن ادونچر
تاریخ عرضه: 20 سپتامبر 2019
پلتفرم: نینتندو سوییچ
لینک متاکریتیک | 88
لینک اوپن کریتیک | 87
آخرین ویرایش:
این همه اذیتتون کردم اما هیچ کس نگفت متا اصلا برام مهم نیست بابا دستگاه که کرک شدش بازی کنید حال کردید بازی نکنید نکردید هم میاد 4 تا فحش اینجا می دیدید مهم اینه که شما با بازی ارتباط برقرار کردید یا نه بقیه ش مهم نیست چندان
دستگاه ما که هکی نیست ولی خب قبل تمام این وقایع پیش خرید کرده بودم
امروز از اول تا دانجن دوم و دم قلعه رفتم... تنها نکته منفی بازی به نظرم آسون بودنشه... که اونم باز برمیگرده به بازی اصلی و این که رو گیم بوی میخواستن بچه های کم سن و سال باهاش حال کنن... مخصوصا وقتی اکثر معماها رو با نسخه قبل(A Link to the Past) و بعدش (Ocarina of Time) مقایسه می کنید و این که اون ها چقدر دستشون برای آسیب زدن به روان اجتماع گیمرهای بی کار و خسته، باز بوده (اووف مخصوصا معبد روح و آب اوکارینا...دمن چه چیز عجیب غریبی بود اون)
این معماهای متنی که میگی آره، توی اینم هست. البته توی botw اون عکسها یا اونی که طرف فلوت میزد، آپشنال بودن. اگر میخواستی بازی رو 100% کنی میرفتی دنبالشون. اون یه موردی که راه نمی دادن هم زیاد سخت نبود معماش... .(البته که کلا botw رو میشد یه کله رفت و اجباری نبود که اون ۴ منطقه بازی رو کسی بره! ولی حالا به هر حال...)بابا همین نسخه ی قبلیش پدر منو دراورد 12 عکس می داد می گفت کل نقشه رو بگرد ببین کجاست این مناطق عکس بگیر برام بیار یا درگاه هایی که طرف فلوت می زد می گفت برو اون 3 جا یا اصلا برای سرما یا گرما چی کار کن کلا سازنده های مریضی داره اگر لطف youtube شامل : حال اکثرا نمی شد هیچ کس نمی تونست تا تهش بره بر فرض اون جایی که مرد راه نمی دادن حتی لعنتی بهت نمی گفت که باید دنبال چی بگردی یعنی به فکرمم نمی رسید که باید... بکنم نمی گم که اسپویل نشه.
دشمنهای بازی ساده ان، آیتمهای به دست آوردن سلامتی زیاده، باس های بازی ساده ان، خیلی از معماها هم سادهان. اما بعضی از باسها قلق دارن و وقتی ندونی چه جوری باید بکشی کاری از پیش نمیبری! قلقش رو بفهمی ولی هیچ کاری نداره!دستگاه ما که هکی نیست ولی خب قبل تمام این وقایع پیش خرید کرده بودم
امروز از اول تا دانجن دوم و دم قلعه رفتم... تنها نکته منفی بازی به نظرم آسون بودنشه... که اونم باز برمیگرده به بازی اصلی و این که رو گیم بوی میخواستن بچه های کم سن و سال باهاش حال کنن... مخصوصا وقتی اکثر معماها رو با نسخه قبل(A Link to the Past) و بعدش (Ocarina of Time) مقایسه می کنید و این که اون ها چقدر دستشون برای آسیب زدن به روان اجتماع گیمرهای بی کار و خسته، باز بوده (اووف مخصوصا معبد روح و آب اوکارینا...دمن چه چیز عجیب غریبی بود اون)
من به غیر از افت فریم، با استفاده از آیتمهای بازی مشکل دارم و باید uxش ساده تر میشد. نه اینکه هر بار بخوایم مثلا از یه آیتم(مثلا اکارینا) یه بار استفاده کنیم، مجبور باشیم که اول ستش کنیم روی x یا y!
شما یکم رو انگلیسیت کار کن چون بازی همه چیزش رو تا حد خیلی خوبی واضح میگه بهت یا حدقل بهت سرنخ رو میده. هیچ جای بازی گیری نداشتش و مام بدون مشکل تمومش کردیم بدون حتی یه ثانیه یوتوب دیدن. در ضمن تمام بخشهای عکسها و فلوتها آپشنال هستن و برا تموم کردن بازی اجباری نیستن. بنظرم شما به همون اکشن های بی مغز مثل گیرز سرگرم بشی بهتر باشه برات اینجا زیاد فسفر سوزندی افتادی به ترولهای چیپ فکر میکنی چقدر هم حقایق رو داری برملا میکنیبابا همین نسخه ی قبلیش پدر منو دراورد 12 عکس می داد می گفت کل نقشه رو بگرد ببین کجاست این مناطق عکس بگیر برام بیار یا درگاه هایی که طرف فلوت می زد می گفت برو اون 3 جا یا اصلا برای سرما یا گرما چی کار کن کلا سازنده های مریضی داره اگر لطف youtube شامل : حال اکثرا نمی شد هیچ کس نمی تونست تا تهش بره بر فرض اون جایی که مرد راه نمی دادن حتی لعنتی بهت نمی گفت که باید دنبال چی بگردی یعنی به فکرمم نمی رسید که باید... بکنم نمی گم که اسپویل نشه.
شما یکم رو انگلیسیت کار کن چون بازی همه چیزش رو تا حد خیلی خوبی واضح میگه بهت یا حدقل بهت سرنخ رو میده. هیچ جای بازی گیری نداشتش و مام بدون مشکل تمومش کردیم بدون حتی یه ثانیه یوتوب دیدن. در ضمن تمام بخشهای عکسها و فلوتها آپشنال هستن و برا تموم کردن بازی اجباری نیستن. بنظرم شما به همون اکشن های بی مغز مثل گیرز سرگرم بشی بهتر باشه برات اینجا زیاد فسفر سوزندی افتادی به ترولهای چیپ فکر میکنی چقدر هم حقایق رو داری برملا میکنی
بازی رو دور بزنم ازش لذت نبرم؟ عزیزکم من 130 ساعت برای این بازی وقت گذاشتم خیالت راحت باشه کامل دورام رو زدم توش این شمایی که میگی نمیدونی کجا باید بری سریع گم میشی طبق گفته خودت عکسها کاملا جانبی هستن و فقط برای دیدن اندینگ مخفی بازی باید بدستشون بیاری. فلوت هم برای شراین ها هستش و باز هم لازم نیست همه شراین های بازی رو بری پس دوباره جانبی محسوب میشهاین چرند گفتناتون خیلی خوبه انگلیسی من اینقدری خوب هست که کامل بفهمم خیلی جالبه همه راهنمایی که گذاشتن در یوتوب خود طرف انگلیسی زبان می گه از کجا طرف این به ذهنش رسیده بعد شما چرت می گی.
بدم میاد 1 عده ادای ت... رو در میارن توی این سایت بابا شما پیامبر انگلیسی حرفه ای شماها می خواید بازی رو دور بزنید ازش لذت نبرید تمام اینایی که گفتم main بودن اگر سواد بالای زبانتون اجازه می ده که برید داخل لیست ماموریت ها ببینید side نیستن اینا main هستن.
باشه من اصلا بهترین بازی تمام دورانم رو بازی نکردم. توی تاپیکش عکس پایان بازیم رو قبلا گذاشتم. البته مهم هم نیست واقعا که شما چی فکر میکنی. به همون ترول های همیشگیت ادامه بدهمشخصه اصلا شماها بازی رو بازی نکردید یا با فست ران 1 ساعته دورش زدید چون اصلا بدون رفتن اینا دروازه باز نمی شه که برید داخلش اصلا اسمش ماموریت اصلی هست یعنی حتما باید برید.
بازی رو دور بزنم ازش لذت نبرم؟ عزیزکم من 130 ساعت برای این بازی وقت گذاشتم خیالت راحت باشه کامل دورام رو زدم توش این شمایی که میگی نمیدونی کجا باید بری سریع گم میشی طبق گفته خودت عکسها کاملا جانبی هستن و فقط برای دیدن اندینگ مخفی بازی باید بدستشون بیاری. فلوت هم برای شراین ها هستش و باز هم لازم نیست همه شراین های بازی رو بری پس دوباره جانبی محسوب میشه
والا انگلیسی خاصی نمیخواد در حد دبیرستان هم بلد باشی کارت راه میوفته حالا این لول برا شما در حد پیغمبر انگلیسیه دیگه مسئله خودته. اون بخشی هم که میگی تا جایی که یادمه دقیقا نزدیک همون شهر یه بابایی بود که بهت میگه میتونی بری از یکی لباس زنونه بگیری و سرنخ میده خلاصه. حالا شما یه چیز به این سادگی رو نمیتونی پیدا کنی گردن بازی ننداز دیگه.
کسی که کارش ترول کردن توی سایته بقیه رو متهم به چرند گویی میکنه
شمایی که 130 بازی کردی هنوز فرق ماموریت اصلی با اپشنال نمی دونی خوشبختانه عکسشم داشتم که ضایعتون کنم شماها ضد فنید نه فندر ضمن تمام بخشهای عکسها و فلوتها آپشنال هستن و برا تموم کردن بازی اجباری نیستن.