امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
بعضی اوقات چیزهایی این جا می بینم که تنها راه هضمش HI با غلظت بالاست کل اثر و چرا زیر سوال می برین ؟؟همین زلدا شخصا هیچ وقت نتونستم با زلدا اونجوری که ازش تعریف میشه حال کنم به طور کلی به من نمیسازه و برای من یک بازی متوسطه(اصلا کار هنر همینه) ولی هیچ وقت نیومدم بگم بچگونهست یا کارتونیه یا فلانه نظرات شخصیتونو چرا در غالب فکت بیان می کنید آقا با محتوای PG حال نمی کنی با محتوای M حال می کنی قبول دیگه قرار نیست بیای آثار PG رو مسخره کنی اون بحث نوب پسند که دیگه تهش بود
اما در مورد نمره اون چیزی که برای من جالبه اینکه در اینجا جنگولک بازی های بعضی از سایت ها در دادن نمرات بی ربط و مسخره موجود نیست و بعضی از سایتها هم که کلا منظرن یک برگ برعکس باشه تا نمره کم کنن هم اینجا آدم شدن در کل مبارک نینتندو فن ها امیدوارم ساعات خوبی رو باهاش سپر کنن در مورد GOW هم بگم اگر این انقلاب انجام شده در سطح بالا و عالی و به همون اندازه لذت بخش باشه(بارلوگ کلا کارش نابود کردن بن بست هاست:Praying:)بازی رو یک مرحله از سه گانه ی قبلی بالاتر قرار میده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
همه نقد ها کلا ازاد بیان میشن ولی گاهی نقد ها تخصصی نیست و خیلی سرسری معمولا ادم باید نقد یک منتقد گیمر و اب دیده رو بخونه من خودم مثالی بزنم نقد سایت Cheat Code Central درباره یکی از بازی های ورزشی که یک خانوم نوشته بود و اتفاقا نمره بالا 9 داده بود تنها 9 بازی از نقد همین بود! گاهی نمرات بالا همینجوری هم میدن چرا، چون حالت فمینیست داشت و گفته بود شخصیت های زن بازی زیادن و خوبن و نقد تخصصی رو گیم پلی نداشت کلا همه سایت ها منتقد و نقد خوب نمینویسن اینا هم انسانن تحت تاثیر و جوگیری و.. قرار میگیرن تپ نمره دادن فرابشری نیستن

چندتا از ویدئو ریویوهاشو دیدم، فوق العادس، بازی خیلی قشنگه، خیلییی زیاد. متاسفانه من نمیتونم بازیش کنم فعلا، ولی واقعا خوشا به حال کامیونیتی نینتندو که همچین چیزی براشون ساخته شده. بازی شاید تم و حال و هواش childish به نظر بیاد از لحاظ آرت و رنگبندی هاش ، ولی محتوای فوق العاده بزرگسالانه و mature ای داره. کلی پازل و معما داره که اصلا باید در یه حدی به بلوغ فکری رسیده باشی تا بتونی حلشون کنی. در ضمن دلیل اصلی رنگبندی های بازی هم کانسپت فانتزی بازی هست، اصلا میطلبه که بازی در این حد رنگ های شاد و چشمنواز داشته باشه.
من خیلی خوشم اومد راستش، توی همین ویدئو ریویوها کاملا diversity رو توی گیم پلی و روند بازی میشه متوجه شد، و به نظر میاد تمام این‌مکانیک ها رو هم در بهترین quality ساختن، یعنی نقصی بهش وارد نیست، در کل من خودم شخصا خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم، همونطور که قبلا هم گفتم امتیاز و متا برام خیلی مهم‌نیست واقعا، باید خودم با ستینگ بازی ارتباط برقرار کنم و در این مورد هم وقتی دیشب متای بازی رو دیدم واقعا کنجکاو شدم ببینم بازی چی میتونه باشه که تمام‌نظرات راجبش مثبته، و وقتی ریویوهاشو دیدم خیلی شدید باهاش ارتباط برقرار کردم.
در کل تبریک به تمام فن های نینتندو، و خوشا به حالشون.

اولا منتقدا رو خود ناشرا پر رو کردن و میکنن .. اون از اون قضیه رشوه دادنای نسل قبل ...
اینم از این استفاده ابزاری که چند سال اخیر از نقد ها میکنن ..
دیروز رفتم تو استور دیدم نمره گیم اسغات و یه تیکه از نقدش رو گنده قاب کردن گذاشتن کنار عکس هورایزون تو سر در استور ... حالا هیچ جا هم نه گیم اسغات.
..........
ماریو و زلدا = بازی بچه گانه

Gta و ویچر ۳ و تلو = بازی نوب پسند .

تلاش دوستان شایسته تقدیره در کوبیدن بزرگان این صنعت.

.............
والا از اول تا الان سردرش تیتر IGNه با نمرش:D . خیلی هم تیتر قشنگیه (یک جهان زیبا) . اتفاقا حس خوبی داره وقتی که میبینه مخاطب یک سایت خوب با تیتری زیبا عنوانی رو تحسین کرده .
البته استثنا هم داریم که منتقد پسنده بازی ولی عامه مردم حتی با توجه به بازخوردهای خیلی مثبت حمایتی که لیاقت اون تمجیدها رو داره نمیکنن:-". مدیونید اگر فکر بد کنید از این دس بازیها زیاد داریم :D

بنظرم من که اینا رو حتی مقایسه هم نمیشه کرد با هم ربطی ندارن:|
به قول منتقد easyallies هر دو بازی های open world action adventure با المان های نقش آفرینی هستند و حتی سلاح های شخصیت های اصلی هم مشابه است،اگر این دو بازی به هم ربطی ندارند،پس هیچ بازی را نمی شود با بازی دیگه ای مقایسه کرد

والا از اول تا الان سردرش تیتر IGNه با نمرش:D . خیلی هم تیتر قشنگیه (یک جهان زیبا) . اتفاقا حس خوبی داره وقتی که میبینه مخاطب یک سایت خوب با تیتری زیبا عنوانی رو تحسین کرده .
البته استثنا هم داریم که منتقد پسنده بازی ولی عامه مردم حتی با توجه به بازخوردهای خیلی مثبت حمایتی که لیاقت اون تمجیدها رو داره نمیکنن:-". مدیونید اگر فکر بد کنید از این دس بازیها زیاد داریم :D
کلا متا چیز مطلقی نیست و نمیتونه ارایه کامل و درستی از محتوای بازی ارایه بده ... متا که فقط یه میانگین نمراته منظورمه ....
فقط یه سطح بندی کلی از اینکه بازی در چه رنجی قرار داره میشه در نظر گرفتش

مثلا اصلا نمیتونم قبول کنم gta 5 بهتر از ویچر ۳ به خاطر اینکه اون ۹۷- اون یکی ۹۲

از روی میانگین متا من فقط میگم این دو بازی در سطح مستر پیس هستن دیگه کارشون درسته و تجربشون لازمه ... (من این طوری نگاه میکنم به قضیه)
.......
و یا در مواردی خیلی بازیا هست که مرز های خلاقیت نو اوری یا هنر رو جا به جا کردن ولی به خاطر داشتن یه سری ایراد کوچیک و جزیی کلی میانگینشون اومده پایین
...
در موارد دیگه ایم هست که دیدگاه های منقدین یا همون سلیقه تاثیر زیادی داره تو نمرات , مثلا من beyonde tow souls جز ده تا بازی برتر نسل قبلمه .. متاشم ۷۰ ه و اصلا این برام قابل درک نی . حالا شاید یکی دیگه معتقد باشه نمرش از اینم باید کمتر باشه ...اگه من اینقدر گیر متا بودم شاید هیچوقت این بازی رو بازی نمیکردم

به قول منتقد easyallies هر دو بازی های open world action adventure با المان های نقش آفرینی هستند و حتی سلاح های شخصیت های اصلی هم مشابه است،اگر این دو بازی به هم ربطی ندارند،پس هیچ بازی را نمی شود با بازی دیگه ای مقایسه کرد
خوب حالا از مقایسه چی میخوای بدست بیاری

اوه هر دو تیر کمون دارن بیایم مقایسه کنیم .

شد مثل اون جریان دوستی که چون دموی قابل بازی دو تا بازی تو یه روز رلیز شده بود اومده بود مقایسشون میکرد .

هورایزن یه بازی (پسا) اخر الزمانی با قبایل غار نشین و دایناسور های ربوتیک و زلدا یه بازی فانتزی fairy tale ی داره ... از لحاظ ویژوال هم که هورایزن realistic و زلدا انیمیشنی. چیشون رو دقیقا میخوای مقایسه کنی ؟

ضمن اینکه به گفته ign ...gaming age و و و و و و چند ده سایت دیگه هورایزن متمایل به arpg تا اکشن ادونچر ... اگه قبول ندارید میتونید برید نقداشون رو بخونید

صمن اینکه فکر میکردم شمشیر سلاح اصلی لینک باشه

آخرین ویرایش:
این امتیازا اصلا عجیب نیست 11 سال روی این بازی دارن کار میکنن. رو هر بازی انقدر زمان کار بشه شاهکار درمیاد. باید دید آی پی های جدید نینتندو چی کار میکنن.

خوب حالا از مقایسه چی میخوای بدست بیاری

اوه هر دو تیر کمون دارن بیایم مقایسه کنیم .

شد مثل اون جریان دوستی که چون دموی قابل بازی دو تا بازی تو یه روز رلیز شده بود اومده بود مقایسشون میکرد .

هورایزن یه بازی (پسا) اخر الزمانی با قبایل غار نشین و دایناسور های ربوتیک و زلدا یه بازی فانتزی fairy tale ی داره ... از لحاظ ویژوال هم که هورایزن realistic و زلدا انیمیشنی. چیشون رو دقیقا میخوای مقایسه کنی ؟

ضمن اینکه به گفته ign ...gaming age و و و و و و چند ده سایت دیگه هورایزن متمایل به arpg تا اکشن ادونچر ... اگه قبول ندارید میتونید برید نقداشون رو بخونید

صمن اینکه فکر میکردم شمشیر سلاح اصلی لینک باشه
calm down
من فقط گفتم در یک سبک هستند و قابل مقایسه هستند,همان طور که می شه nioh را با سری souls مقایسه کرد,مقایسه به معنای تخریب نیست,از مقایسه هم چیزی که بدست می آید این است که هر مخاطبی می تونه بفهمه که کدام یکی از این بازی ها بیشتر با سلیقه اش هماهنگ است,همه این قابلیت را ندارند که همه بازی ها را بخرند

من نمی دونم این کلمه نوب پسند چرا اینقدر ری اکشن داشت اول از همه کلمه نوب به معنای تازه کاره که اصلا بد نیست در ثانی من یه صحبتی دارم کدوم جی تی ای رو قبل از شماره آخر یادتون میاد که هر 10 ثانیه یکبار چک پوینت کنه کدوم جی تی ای اینطور بود من یادم نمیاد تو iv یا سن آندریاس همچین امکانی وجود داشته باشه خوب همین قضیه 50 درصد چالش بازی رو کم می کنه برید آمار بگیرید ببینید چند نفر v رو تموم کردند و آمار رو بگذارید مقابل سن آندریاس
یا فلان بازی که قراره تو سبک بقا و ترس باشه ثانیه به ثانیه سیو میشه کاراکتر بازی دشمن رو که می بینی خود به خود کاور می گیره و گیمر تنها کاری که لطف می کنه و انجام میده اینه که l2 رو بگیره نشونه به صورت اتومات میره روی هد دشمن و r2 تموم انصافا چه چالش وحشتناکی تو این قضیه وجود داره خوب معلومه چنین بازیایی بیشتر گیمر های جدید رو به سمت خودشون می کشونند تا بازی هایی مثل زلدا
بعد اگه یه سایت پیدا بشه یه همچین ایراد هایی از بازی مورد علاقه دوستان (البته من معتقدم بعضی از دوستان اصلا کنسول فن هستند و بعضی از بازی ها رو ندیده تا آسمون بالا می برند) اونو سایت بی معنی و بیخود می دونند که نقدش ریالی ارزش نداره
تا وقتی امتیاز 10 برای بعضی از سایت ها قداست نداشته باشه و خیلی راحت 10 برای هر بازی ردیف کنند همین وضعیت پیش میاد امیدوارم بازی سنتر حداقل روی این امتیاز 10 حساس باشه راحت به هر بازی یه 10 نده

من نمی دونم این کلمه نوب پسند چرا اینقدر ری اکشن داشت اول از همه کلمه نوب به معنای تازه کاره که اصلا بد نیست در ثانی من یه صحبتی دارم کدوم جی تی ای رو قبل از شماره آخر یادتون میاد که هر 10 ثانیه یکبار چک پوینت کنه کدوم جی تی ای اینطور بود من یادم نمیاد تو iv یا سن آندریاس همچین امکانی وجود داشته باشه خوب همین قضیه 50 درصد چالش بازی رو کم می کنه برید آمار بگیرید ببینید چند نفر v رو تموم کردند و آمار رو بگذارید مقابل سن آندریاس
یا فلان بازی که قراره تو سبک بقا و ترس باشه ثانیه به ثانیه سیو میشه کاراکتر بازی دشمن رو که می بینی خود به خود کاور می گیره و گیمر تنها کاری که لطف می کنه و انجام میده اینه که l2 رو بگیره نشونه به صورت اتومات میره روی هد دشمن و r2 تموم انصافا چه چالش وحشتناکی تو این قضیه وجود داره خوب معلومه چنین بازیایی بیشتر گیمر های جدید رو به سمت خودشون می کشونند تا بازی هایی مثل زلدا
بعد اگه یه سایت پیدا بشه یه همچین ایراد هایی از بازی مورد علاقه دوستان (البته من معتقدم بعضی از دوستان اصلا کنسول فن هستند و بعضی از بازی ها رو ندیده تا آسمون بالا می برند) اونو سایت بی معنی و بیخود می دونند که نقدش ریالی ارزش نداره
تا وقتی امتیاز 10 برای بعضی از سایت ها قداست نداشته باشه و خیلی راحت 10 برای هر بازی ردیف کنند همین وضعیت پیش میاد امیدوارم بازی سنتر حداقل روی این امتیاز 10 حساس باشه راحت به هر بازی یه 10 نده
موارد ذهنی خودتونو ربط به امتیاز بازی و GTA
اون چالش L2 اونم برای دستس دیگه اکثر شوتر ها هم همینه رو کنسول که موس وجود ندارد ولی اینایی که گفتین کلا ربطی نداشت به متا حرغات کلا بهم نمیخورد پر از تناقضه

من امروز امدم امتیازاشو دیدم وحشت کردم! چی ساختن اینا؟ کلا بازی سازهای نینتندو لولشون با بقیه دنیا فرق داره. بازی میسازن با گرافیک های ساده و قدیمی اما یه معجونی میریزن توش میشه سوپرشاهکار. همه مدله هم سعی کردن بازی هاشون رو ریپ آف کنن اما هیچ کلونی نزدیک این بازی ها هم نمیشه.

یعنی بازی با گرافیک های ساده و نوآورانه این تیپی زیاده بوده، دیزاین های خفن زیاد بوده، همینطور داستان و شخصیت پردازی های تک اما در کا هیچ کدوم هیچ وقت تاثیر بازی های نینتندو رو نداشتن. اینا یه رسیپی خاصی دارن که واقعا هیشکی جز خودشون بلد نیست.

آقا این بازی در حد دارک سولز سخته:| لاقل یه ویدیو از گیم پلیش ببینید!
من یه سری امروز دیدم یه جاهایی داره که باید با چیت کد رد کنم (یه اسلحه و زره خفنی باشه) احتمالا!
دانجن هاشم فکر کنم سخت باشه پیشروی توشون. همونطور که قبلا هم بوده...
این قدرت (برای بالا رفتن از دیوار و دویدن و...) هم ارتقا دادنش سخته و درست ارتقا ندی راحت نمیشه از موانع عبور کرد! و...
حالا اگه نینتندو شبیه ساز راه رفتن + شلیک/شمشیرزنی خودکار + با فلش که گیمر رو به سمت مقصد که در چند میلی متریشه هدایت کنه و 10 خط توضیح که چند قدم راه برو میساخت میشد بازی فوق هاردکور؟ :|

آخرین ویرایش:
من امروز امدم امتیازاشو دیدم وحشت کردم! چی ساختن اینا؟ کلا بازی سازهای نینتندو لولشون با بقیه دنیا فرق داره. بازی میسازن با گرافیک های ساده و قدیمی اما یه معجونی میریزن توش میشه سوپرشاهکار. همه مدله هم سعی کردن بازی هاشون رو ریپ آف کنن اما هیچ کلونی نزدیک این بازی ها هم نمیشه.

یعنی بازی با گرافیک های ساده و نوآورانه این تیپی زیاده بوده، دیزاین های خفن زیاد بوده، همینطور داستان و شخصیت پردازی های تک اما در کا هیچ کدوم هیچ وقت تاثیر بازی های نینتندو رو نداشتن. اینا یه رسیپی خاصی دارن که واقعا هیشکی جز خودشون بلد نیست.
غذاهای شرقی همین شکلیه ، قیافه ندارن ولی خوشمزس :D

آقا این بازی در حد دارک سولز سخته:| لاقل یه ویدیو از گیم پلیش ببینید!
من یه سری امروز دیدم یه جاهایی داره که باید با چیت کد رد کنم (یه اسلحه و زره خفنی باشه) احتمالا!
دانجن هاشم فکر کنم سخت باشه پیشروی توشون. همونطور که قبلا هم بوده...
این قدرت (برای بالا رفتن از دیوار و دویدن و...) هم ارتقا دادنش سخته و درست ارتقا ندی راحت نمیشه از موانع عبور کرد! و...
حالا اگه نینتندو شبیه ساز راه رفتن + شلیک/شمشیرزنی خودکار + با فلش که گیمر رو به سمت مقصد که در چند میلی متریشه هدایت کنه و 10 خط توضیح که چند قدم راه برو میساخت میشد بازی فوق هاردکور؟ :|
بشین :D ، دیگه انقدر جدی هم خوب نیس برا یه بازی 10+ :-"، آره دیدم گیم پلیشو مخصوصا boostکردنش روی شیروونی :D ، اگه همین حرکت برای انحصاری دیگه ای رخ میداد ضعف تلقی میشدو میگفتن چطور بدون نفت مثلا اینطور میدوئه :Dمنظورت اینه که یه سری صندوقو مکانهایی داره که با کلیدو کد باز میشن ، خو طبیعیه ، از خصایص بازی بیشتر بگو .

• Like
Reactions: Z-fan and Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or