امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا بحث به اینجا رسیده که دارید سر این بحث می کنید که بازی های نینتندو بچگانه اند یا نه؟ :|
بعد اونم ماریو و زلدا؟ :| حالا اگه بحث سر مثلا کربی بود آون یه حرفی، اما ماریو و زلدا؟ :|
خداوکیلی خجالت داره :|
آگه اینا بچگانه اند، پس منم بچم و افتخار می کنم به بچه بودنم.
درسته دستمون بهشون نمی رسه، اما زیر سوال بردن نماد های صنعت گیم واقعا نوبره :|

یعنی واقعا بحث به اینجا رسیده که دارید سر این بحث می کنید که بازی های نینتندو بچگانه اند یا نه؟ :|
بعد اونم ماریو و زلدا؟ :| حالا اگه بحث سر مثلا کربی بود آون یه حرفی، اما ماریو و زلدا؟ :|
خداوکیلی خجالت داره :|
آگه اینا بچگانه اند، پس منم بچم و افتخار می کنم به بچه بودنم.
درسته دستمون بهشون نمی رسه، اما زیر سوال بردن نماد های صنعت گیم واقعا نوبره :|
باور کن به همینایی که میگن بازی های نینتندو بچه گونه است سوپر ماریو گلکسی بدی بگی 5 تا ستاره هاش رو بگیر و یه سیاره جدید باز کن نمی تونه

فاز اینایی که به گیم های نینتندو میگن بچه گونه چیه؟: ))))
والا ما از همون قدیم ماریو بازی میکردیم مونده بودیم توش ، همه میدونن بازیاشون هاردکورن ، کافیه برین یکم دانکی کانگ بازی کنین : |
اصلا هیچ جوره نمیتونین بکوبین این بازیو ، من خودم عشق رد دد و تلو ـو اینام اما این که دلمو صابون بزنم متاشون از زلدا بیشتر میشه یه خیال واهی ـه.

زلدا بچه گونس؟بیخود؟بی هویت ؟ در مقابل فلان و بهمان ارزش نداره؟
خب برو اونا رو بازی کن......دیگه چه نیازی هست که بیای این بازی رو تحقیر کنی و روش اسم بذاری و بگی من عمرا این رو بازی نمی کنم و ...؟ خوب بازی نکن چه بهتر.... .

دیده بودیم یه بازی خراب کنه بهش متلک بندازن ولی ندیده بودم بازی یکی از بهترین متاهای تاریخ رو کسب کنه و باز هم متلک بارش کنن

خدایا یه سیلی زلزله ای نازل کن تا خلاص شیم و نبینیم این وضعو:D

.

لطف کنن عشاق نینتندو حداقل یه نفرشون روی WU بازی کنه تا از نقدشون استفاده کنیمو بدونیم نینتندو هم فنهایی داره که D1 بازیو میخرن بعد این همه صبر ، به خدا نیاز نیس سوییچ داشته باشید ، شما فنهای نینتندو هم که مشکل گرافیک ندارید بگید چون گرافیکش رو سوییچ بهتره برم سمت کنسول هایبرید . پس لطفا قسمت بازیهای WU رو آپدیت و ما رو با نقداتون مستفیض کنید .
شایدم انتظار دارید من برم بازیو بگیرمو آپ کنم و نقد بدم .
جز مهدی ارتگلی هم که قبلا فروم PS3 داشتو تعریفو تمجیداش پایانی نداشت بعد کنسول هکس نمیدونم چه حرکتی زد نینتندو فن شدو پک زلدا بعدش خریدو فروش میکرد :D ، کلا فنهای نینتندو توی ایران حداقل قدیمی می گیرن ولی خودشونو توی تاپیک امتیازات به روز نشون میدنو با اطلاعاتی کامل از تاریخچه بازیهاش .
احسان تو خوبی :D مرسی از زحماتت
بشین بازی کن نقد کن لذت ببر ، بزار بقیه هم از نقدت لذت ببرن ، با این کشمکشها نمیتونید مقایسه راه بندازید چون اطلاعاتتون ناقصه .

واقعا تاسف میخورم عده ی کثیرتون منتظر امولاتورید :D بشین بینیم باو اسم خودتو فنم گذاشتی :D

لطف کنن عشاق نینتندو حداقل یه نفرشون روی WU بازی کنه تا از نقدشون استفاده کنیمو بدونیم نینتندو هم فنهایی داره که D1 بازیو میخرن بعد این همه صبر ، به خدا نیاز نیس سوییچ داشته باشید ، شما فنهای نینتندو هم که مشکل گرافیک ندارید بگید چون گرافیکش رو سوییچ بهتره برم سمت کنسول هایبرید . پس لطفا قسمت بازیهای WU رو آپدیت و ما رو با نقداتون مستفیض کنید .
شایدم انتظار دارید من برم بازیو بگیرمو آپ کنم و نقد بدم .
جز مهدی ارتگلی هم که قبلا فروم PS3 داشتو تعریفو تمجیداش پایانی نداشت بعد کنسول هکس نمیدونم چه حرکتی زد نینتندو فن شدو پک زلدا بعدش خریدو فروش میکرد :D ، کلا فنهای نینتندو توی ایران حداقل قدیمی می گیرن ولی خودشونو توی تاپیک امتیازات به روز نشون میدنو با اطلاعاتی کامل از تاریخچه بازیهاش .
احسان تو خوبی :D مرسی از زحماتت
بشین بازی کن نقد کن لذت ببر ، بزار بقیه هم از نقدت لذت ببرن ، با این کشمکشها نمیتونید مقایسه راه بندازید چون اطلاعاتتون ناقصه .

واقعا تاسف میخورم عده ی کثیرتون منتظر امولاتورید :D بشین بینیم باو اسم خودتو فنم گذاشتی :D
داداش اگه منو میگی نینتندو فن نیستم:D ولی نینتندو رو دوست دارم:D (بازیاشو) خخخ
اطلاعاتمم درموردش کم نیست 3DS و DS داشتم
البته تاییدت میکنم فنهای واقعی نینتندو همین مهدی که گفتی هستن و صادق و z-fan که اسمشو یادم رفته، مستر گیم اند واچ و چند نفر دیگه. تعدادشون زیاد نیست. از بین اینا حتما یکیشون خریده:D منتظر ریویوشون هستیم:D
درمورد امولاتور هم Wii U که دیگه عمرش گذشته، کمکهای مردمی رو واریز کنید بریم سوییچ بخریم:D جمع شد خونه مون رو کلوپ میکنم همه بیان تجربه کنن:D کارت به کارت کسی خواست کنه، 2 میلیون و 300:D رو امولاتور هم یه قولایی دادن ولی صد در صد نیست. یکی از سازنده های Cemu تو ردیت نوشته که محبوبیت بازیها اونا رو قابل بازی نمیکنه و قول چند روز رو نمیدیم و چند هفته ای طول میکشه تا قابل بازی شه.
ولی خب قابل بازی شه شما بیا بتون و از بازی کردنش بگذر:D همین الان تا مین منوش رفتن و پک 4k دادن برای همین یه قسمت:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93 and Z-fan
اممم امیر آکیبا سان....:-sبازی پلتفرمر نیست:D اکشن ادونچره...دقیقاً تو سبک هورایزون...اکشن ادونچر اوپن-ورلد:D
میدونم! نه کلا منظورم سبک اکثر بازی های نینتندو، و کلا این سبک گرافیکیه شاد و خوش رنگ بودن بازی هست!:دی

Tlou 2 اگر بروس هم بود بيشتر ميشد اميد داشت كه متاي خيلي بالا بگيره حتي بيشتر از نسخه اول ولي نبود بروس يه كم نگران كنندس به نظر من سخت بدون اون موفقيت نسخه ١ رو تكرار كرد

• Like
Reactions: playstation1
داداش اگه منو میگی نینتندو فن نیستم:D ولی نینتندو رو دوست دارم:D (بازیاشو) خخخ
اطلاعاتمم درموردش کم نیست 3DS و DS داشتم
البته تاییدت میکنم فنهای واقعی نینتندو همین مهدی که گفتی هستن و صادق و z-fan که اسمشو یادم رفته، مستر گیم اند واچ و چند نفر دیگه. تعدادشون زیاد نیست. از بین اینا حتما یکیشون خریده:D منتظر ریویوشون هستیم:D
درمورد امولاتور هم Wii U که دیگه عمرش گذشته، کمکهای مردمی رو واریز کنید بریم سوییچ بخریم:D جمع شد خونه مون رو کلوپ میکنم همه بیان تجربه کنن:D کارت به کارت کسی خواست کنه، 2 میلیون و 300:D رو امولاتور هم یه قولایی دادن ولی صد در صد نیست. یکی از سازنده های Cemu تو ردیت نوشته که محبوبیت بازیها اونا رو قابل بازی نمیکنه و قول چند روز رو نمیدیم و چند هفته ای طول میکشه تا قابل بازی شه.
ولی خب قابل بازی شه شما بیا بتون و از بازی کردنش بگذر:D همین الان تا مین منوش رفتن و پک 4k دادن برای همین یه قسمت:D

من پول داشتم کلّاً کنسول بخرم که الان این جا نبودم پست نمیزدم که :D...
داشتم بازی میکردم نقدشو مینوشتم

پ.ن: از سه سال پیش امضام The Legend will Come Back Soon ـه...بازی خبرش اومد عرضه شد،درو کرد رفت...من هنوز حال ندارم این امضا رو عوض کنم... میذارم تا پنج سال بعد واسه یه زلدای دیگه :دی

اینکه فلان کنسول رو نداریم پس باید بقیه رو بکوبیم ؟
من خودم نینتندو نداشتم تا حالا شاید یکی از دلایلشم همین فکر غالب جامعه ست که بازیاش بچگونست فقط کافیه یه ربع برین توییچ بازیو نگاه کنین چقدر المان های مختلف و پیچیده داره
اون صفحه یکی میگفت برا بچه ۱۰ ساله میخرم :))
شما بخر اگه یه ربع بعد پرت نکرد دستگاه رو تو صورتت :))

Sent from my Gooshi using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or