امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
آخه بازیهای نینتندو اینقدر متاهای خفن گرفتن و آخرسر گوتی نشدن که دیگه واسه بیشتر گیمرا یه امر عادی محسوب میشه:Dبدبختی امسال RDR2 هم داره میاد که اگه اتفاق خاصی نیوفته با بولدوزر از روی همه رد میشه:D
این بازی گوتی هم نشه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه مثل سایر انحصاریهای باکیفیت نینتندو.
متای 98 رو هیچجوره نمیشه ترول کرد یا از ارزشش کم کرد. همین که بعد Ocarina of Time بهترین بازی تاریخه خودش از صد تا گوتی باارزش تره.
من خودم با سیاستهای نینتندو درمورد کنسول ساختن موافق نیستم. ولی بازیهای انحصاریش هیچ جور جای انتقاد باقی نمیذارن، بعد عرضه چنین بازی ای هم امیدوارم 3rd Party ها سوئیچ رو ساپرت کنن و پشتش خالی نمونه، هر چند که از این کنسول خوشم نمیاد. کاش با قدرت برگرده یه کنسول قوی بده با همین بازیهای انحصاری خودش و امثال Golden Eye ، Perfect Dark و... و دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاره.
اگه این کارو کنه یه فصل طلایی تو گیمینگ به وجود میاره. جایی که دیگه کسی نمیگه منتقدا سخت گیر شدن و...:D
منتقدا سخت گیر نشدن، سازنده ها تنبل و بی هنر شدن که روی بهترین سخت افزار بازی میسازن که نسبت به شماره قبلی سیر نزولی داره. ریمستر تحویل میدن. از سر و ته بازی میزنن و...
پ.ن (تقریبا بیربط:D) : تو پست قبل یادم رفت بگم، Zelda Ocarina of Time نسخه 3DS که ریمیک رسمی هست هم کسی خواست با امولاتور قابل بازیه:D

آخرین ویرایش:
حق بازی مثلا با 40-50 تا نمره کامل و میانگین 95-96 مطمعنا 6-7 نیست اما قرار ام نیست همه نظرشون مثل هم باشه برای همینه که سایت های مثل متاکریتیک و اوپن کریتیک هستند تا میانگین کلی بگیرند.

از نسل قبل تا الان 4-5 سال گذشته. من سر هرچی بخوای باهات شزط میبندم نه متای رد دد نه لست آو آس 2 و نه جی تی ای جدید هیچکدوم بالاتر از 95 نمیشه . :D

خب هنوز همه نمرات نیومده ... اگه از اون نمرات قشنگ برای زلدا هم میومد قرار نبود عجی مجی کنه و اون نمرات ۶-۷ روی متاش تاثیر نزاره ..
ضمن اینکه gta ی که از ps2 هیچ نسخه ایش متاش زیر ۹۵ نبوده بیایم پیش گویی کنیم عمرا همچین متایی بگیره .. فکاهی به نظر میاد .
.......
حالا این وسط من موندم زلدا مال نسل ۸ یا مال نسل ۹

• Like
Reactions: THELASTOFUSA_IR
واقعا کسی زلدا رو بازی نکنه اشتباه بزرگی تو زندگیش کرده شبیه سازی دقیق فیزیک تو این یازی کناظر بی نظیر و یکجور حس کودکی بهتون میده انقدر نوستالوژی قوی داره فوق العادس مثل ماریو
میاموتو واقعا نابغه اس

• Like
Reactions: sadegh93 and miliii
خب هنوز همه نمرات نیومده ... اگه از اون نمرات قشنگ برای زلدا هم میومد قرار نبود عجی مجی کنه و اون نمرات ۶-۷ روی متاش تاثیر نزاره ..
ضمن اینکه gta ی که از ps2 هیچ نسخه ایش متاش زیر ۹۵ نبوده بیایم پیش گویی کنیم عمرا همچین متایی بگیره .. فکاهی به نظر میاد .
.......
حالا این وسط من موندم زلدا مال نسل ۸ یا مال نسل ۹

یاید اول دید خود سوئیچ برای چه نسلی هست.
از نظر نینتندو که نسل 9 هست ولی از نظر قدرت سخت افزاری بین نسل های 7 و 8 قرار میگیره.

الان مقایسه زلدا بین نسخه های wiiu و switch اومده و میتونید ببینید که تفاوت خیلی کم هست.حالا یا فقط زلدا اینجوره یا قدرت سخت افزاری switch نزدیک wiiU هست.

خود wii U که قدرتش کمی از PS3 بیشتر بود و خیلی از PS4 کمتر. حالا باید بازیهای بعدی سوئیچ رو دید

در اینکه این نسخه از زلدا مثل بقیه عنوانهاش و بقیه انحصاریهای نینتندو بازی فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست. ولی اگر همین زلدا که در حال حاضر هم زیبا هست روی یک سخت افزار قوی اجرا میشد میتونست خیلی خیلی زیباتر باشه.

• Like
Reactions: vaan 2
حق بازی مثلا با 40-50 تا نمره کامل و میانگین 95-96 مطمعنا 6-7 نیست اما قرار ام نیست همه نظرشون مثل هم باشه برای همینه که سایت های مثل متاکریتیک و اوپن کریتیک هستند تا میانگین کلی بگیرند.

از نسل قبل تا الان 4-5 سال گذشته. من سر هرچی بخوای باهات شزط میبندم نه متای رد دد نه لست آو آس 2 و نه جی تی ای جدید هیچکدوم بالاتر از 95 نمیشه . :D

با توجه ب این نمرات ؛ در اینکه جدیدترین شماره زلدا اثر ارزشمندیه شکی نیست و خدایی نکرده منکر فوق العاده بودنش نمیشیم ، مبارک همه طرفداراش ، واقعا صنعت گیم به همچین بازی هایی نیاز شدید داره از طرفی در اینکه تو این چند سال ماشالله ماشالله منتقد نما و نقد های آبکی مثل مور ملخ زیاد شده که متاسفانه تاثیر های زیادی هم تو میانگین نمرات میزارن بحثی نیست اما آقا امین عزیز دل من سر اون ریش هات شرط باهات می بندم متای RDR2 زیر 95 نمیشه که هیچ گوتی سال هم ماله خودشه :D اگر من باختم من با ده سانت ریش عکس میزارم اگر شما باختی باید ریش هات بزنی >:D<:x

این بازی گوتی هم نشه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه مثل سایر انحصاریهای باکیفیت نینتندو.
متای 98 رو هیچجوره نمیشه ترول کرد یا از ارزشش کم کرد. همین که بعد Ocarina of Time بهترین بازی تاریخه خودش از صد تا گوتی باارزش تره.
من خودم با سیاستهای نینتندو درمورد کنسول ساختن موافق نیستم. ولی بازیهای انحصاریش هیچ جور جای انتقاد باقی نمیذارن، بعد عرضه چنین بازی ای هم امیدوارم 3rd Party ها سوئیچ رو ساپرت کنن و پشتش خالی نمونه، هر چند که از این کنسول خوشم نمیاد. کاش با قدرت برگرده یه کنسول قوی بده با همین بازیهای انحصاری خودش و امثال Golden Eye ، Perfect Dark و... و دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاره.
اگه این کارو کنه یه فصل طلایی تو گیمینگ به وجود میاره. جایی که دیگه کسی نمیگه منتقدا سخت گیر شدن و...:D
منتقدا سخت گیر نشدن، سازنده ها تنبل و بی هنر شدن که روی بهترین سخت افزار بازی میسازن که نسبت به شماره قبلی سیر نزولی داره. ریمستر تحویل میدن. از سر و ته بازی میزنن و...
پ.ن (تقریبا بیربط:D) : تو پست قبل یادم رفت بگم، Zelda Ocarina of Time نسخه 3DS که ریمیک رسمی هست هم کسی خواست با امولاتور قابل بازیه:D
با این نمرات بازی دبل شاهکاره و تو اولین فرصت تجربش میکنم شک نکن:Dفقط بحث گوتی و متا بود که در مورد گوتی طی تجربیات 13 سال گذشته نمونه های زیادی از بازیهای نینتندو نشون دادم با همین رنج نمرات که نتونستن گوتی بشن, در مورد نزدیک شدن به این متا در سال 2017 هم امیدهای بالایی هست مثل RDR2 یا GOW و یکی دو مورد دیگه که توی امسال قراره عرضه بشن.

این بحثای آماری هم دیگه ادامه ندیم:Dفقط نگاه کنیم که چطوری 10های دیگه برای زلدا ردیف میشه و احتمالا متا میره روی 99 و همگی بسلامتیش بزنیم تو رگ:D

• Like
Reactions: Z-fan and Cait Sith
دوستان چه اعتقاد راسخی دارن به موفقیت GoW جدید با متای خیلی بالا...:D فکر کنم فقط خودمم که قید این سری رو زدم:D
حالا اگه بازیش شدیدا داستان محور و حول محور شخصیت کریتوس و انتقامش و اساطیر یونان نبود میشد یه جوری این امید و اشتیاق رو توجیه کنم برای خودم... چون معمولا فنها با چنین تغییراتی کنار نمیان، تصور خودم بشخصه از گاد اف وار ساختمونهای آتن و خدایان یونان باستانه و اسپارتان افسانه ای که میخواد از خدایان انتقام بگیره، شماره جدیدی که میاد فقط اسم این سری رو داره و یه کریتوس. در کل خیلی عجیبه:D کلا فکر پای هر بازی انحصاری ای داره به این تاپیک باز میشه:D

من ترجیح میدم چنین کارتریج تلخ تر از زهری رو داشته باشم و امتحان کنم!:|
اگر همه ی کارتریج ها به تلخیه این زلدا باشن که دیگه چه بهتر!:|
حالا اگه متاش 98 نمیشد انقدر دم از نیتندو میزدین جز سونی؟ چقدر یکدفعه نیتندو قن پیدا کرد!

حالا اگه متاش 98 نمیشد انقدر دم از نیتندو میزدین جز سونی؟ چقدر یکدفعه نیتندو قن پیدا کرد!
من هنوزم سونی فنم! و هنوزم فکر نمیکنم سوییچ موفق بشه!
ولی دوستانی که من رو میشناسند میدونند که سبک مورد علاقه ـم پلتفرمره و اتفاقا از بازی هایی با این حال و هوا ، و سبک گرافیکی و این چیزا هم خیلی خوشم میاد!

به هر حال ، بازیی وقتی انقدر ازش تعریف میشه و انقدر موفق میشه، روی هر کنسولی، هرکسی دوست داره امتحان کنه! بازم میگم،کاش همه ی بازی ها، نه فقط بازی های نینتندو ، به همین تلخی باشن!

من هنوزم سونی فنم! و هنوزم فکر نمیکنم سوییچ موفق بشه!
ولی دوستانی که من رو میشناسند میدونند که سبک مورد علاقه ـم پلتفرمره و اتفاقا از بازی هایی با این حال و هوا ، و سبک گرافیکی و این چیزا هم خیلی خوشم میاد!

به هر حال ، بازیی وقتی انقدر ازش تعریف میشه و انقدر موفق میشه، روی هر کنسولی، هرکسی دوست داره امتحان کنه! بازم میگم،کاش همه ی بازی ها، نه فقط بازی های نینتندو ، به همین تلخی باشن!

اممم امیر آکیبا سان....:-sبازی پلتفرمر نیست:D اکشن ادونچره...دقیقاً تو سبک هورایزون...اکشن ادونچر اوپن-ورلد:D

بازی هایی مثل دارک سولز و شادو اف کلوسوس بیشترین تاثیر رو از همین زلداها گرفتند و ساخته شدند اینجا بهش میگن بچه گونه خدایا خودت ظهور کن که اسم بازی نوب پسند رو نگذارند کنار یکی از بزرگترین آی پی های تاریخ گیم

بازی هایی مثل دارک سولز و شادو اف کلوسوس بیشترین تاثیر رو از همین زلداها گرفتند و ساخته شدند اینجا بهش میگن بچه گونه خدایا خودت ظهور کن که اسم بازی نوب پسند رو نگذارند کنار یکی از بزرگترین آی پی های تاریخ گیم
منظورت از بازی نوب پسند الان چیه؟
با این واژه مثلا باید gta v که دیگه 75 ملیون فروش رفته کاملا زیر سوال بره چون یه بازی 100% نوب پسنده که هر نوبی بازیش میکنه یعنی الان gta بده اتفاقا نوب پسند بودن یه بازی بزرگ(مثلا gta) نشونه اینه که اون بازی تونسته اونقدر خوب باشه که علاوه بر موفقیت از نظر منتقدین بین همه مردم هم خوش بدرخشه وبه قولی هرنوبی رو جذب کنه که خودش افتخار بزرگی هست پس نوب پسند بودن چیز بدی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or