امتیازات The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Amin.AP

کاربر سایت
7xmu_the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-release-date-banner-for-nintendo-switch-1170x500.jpg
EDGE 10/10
" The result, for all the longevity of its series and the familiarity of the open world genre, is a game that evokes feelings we haven't felt for 20 years. Not since Ocarina of Time have we set foot in a world that feels so mind-bogglingly vast and unerringly magical, that proves so relentlessly intriguing. Plenty of games promise to let us go anywhere and do anything. Few, if any, ever deliver so irresistibly. 19 years on Ocarina is still held up as the high water mark of gamings best loved and greatest series. Now it may have to settle for second place"

Famitsu (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

IGN | 10/10
Eurogamer - Essential

GameInformer | 10/10
GameSpot | 10/10
Kotaku | Open-world perfection
GiantBomb | 5/5
Press Start | 10/10
Stevivor | 10/10
GamesRadar | 5/5
GameCentral for Metro | 10/10
Trusted Reviews | 5/5
USGamer | 5/5
NintendoLife | 10/10
Destructoid | 10/10
Polygon | 10/10
Nintendo Insider | 10/10
VentureBeat | 100/100
The Guardian | 5/5
TIME | 5/5
IBTimes UK | 5/5
God is a Geek | 10/10
AppTrigger | 10/10
RPGSite | 10/10
Gaming Trend | 10/10
Telegraph | 5/5
DigitalChumps | 10/10
JeuxVideo | 20/20
Spaziogames.it | 10/10
Meristation | 10/10
Gamer.nl | 10/10
Multiplayer.it | 9.7/10
IGN Italy | 9.5/10
4Players.de | 91/100
Videogamer | 9/10
ShackNews | 9/10

ljt0_god.png

آخرین ویرایش:
قصد فخر فروختن ندارم دوستان
من دارم میرمش (روی سویچ نه - پول خریدش رو ندارم فعلا) ولی خوب تازه اول اولاشم هنوز خیلی زوده برای نقد به نظرم (البته نمیدونم نقد کنم یا نه هنوز ؟ )
اما من فن نینتندو خودمو نمیدونم . من از اکثر بازیهاش خوشم میاد ولی با یکسری سیاست ها و کارهاش هم مخالفم .

امیدوارم دوستانی هم که علاقه دارند برند

این چنتا اسکرین شات از نسخه وی یو :

WiiU_scree233a.jpg

WiiU_scree7e14.jpg

آخرین ویرایش:
قصد فخر فروختن ندارم دوستان
من دارم میرمش (روی سویچ نه - پول خریدش رو ندارم فعلا) ولی خوب تازه اول اولاشم هنوز خیلی زوده برای نقد به نظرم (البته نمیدونم نقد کنم یا نه هنوز ؟ )
اما من فن نینتندو خودمو نمیدونم . من از اکثر بازیهاش خوشم میاد ولی با یکسری سیاست ها و کارهاش هم مخالفم .
این چنتا اسکرین شات از نسخه وی یو :
WiiU_scree233a.jpg

WiiU_scree7e14.jpg
فخر فروختن چیه دوست عزیز؟
الان مطمئن باش خیلی ها از جمله خودم مشتاقن که نظر یکی که بازی رو تجربه کرده بدونن. اگه وقت داشتی ادامه بده قطعا استقبال میشه.
ممنون.

با اینکه گرافیک نداره ولی رنگ محیطش مخصوصن نسخه سوئیچ یه جوریه که روح و روانم رو شاد میکنهO:-)هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد سوئیچ بخرم فقط بخاطر این بازی ولی حیف....8-|
من خودم سونی فنم و با بازیاش بیشتر حال میکنم و بنظرم بازیایه نینتندو نه تنها با بازیایه سونی بلکه نباید با هیچ بازی دیگه ای مقایسه بشن چو خیلی خاصن و این قابل درکه که بعضیا نمی پسندن:D

• Like
Reactions: sadegh93
Tlou 2 اگر بروس هم بود بيشتر ميشد اميد داشت كه متاي خيلي بالا بگيره حتي بيشتر از نسخه اول ولي نبود بروس يه كم نگران كنندس به نظر من سخت بدون اون موفقيت نسخه ١ رو تكرار كرد
بروس بود نبود بروس لی هم بیارن چه ناتی داگ چه راکستار محاله به این متا برسن چون این یک امتیاز زیر 9 حتی نداره!! اونور همیشه سایتای شنگول پیدا میشن یک 5-6 رو کنن

بروس بود نبود بروس لی هم بیارن چه ناتی داگ چه راکستار محاله به این متا برسن چون این یک امتیاز زیر 9 حتی نداره!! اونور همیشه سایتای شنگول پیدا میشن یک 5-6 رو کنن
دقیقا. نینتندو نسبت به سونی و مایکروسافت حاشیه ای نداره برای همین در معرض نقدهای خلاف جهت آب نیست معمولا. اینم بگم من خودم فن ماریو و تا حدودی ام زلدا هستم ولی خب اگر این بازی انحصاری مایکروسافت یا سونی بود 100% شاهد نقد های خوشحال میبودیم.

دقیقا. نینتندو نسبت به سونی و مایکروسافت حاشیه ای نداره برای همین در معرض نقدهای خلاف جهت آب نیست معمولا. اینم بگم من خودم فن ماریو و تا حدودی ام زلدا هستم ولی خب اگر این بازی انحصاری مایکروسافت یا سونی بود 100% شاهد نقد های خوشحال میبودیم.
من الان خودم واقعا موندم تو کار این منتقدا مگه سازندگان شرکتا دیگه با سازندگان زلدا چه تفاوتی دارن مگه اون شرکتم 4 سال برا بازیشون زحمت نکشیده مگه اونا هم 4 سال از عمرشون رو ندادن برا بازیشون که حالا باید شاهد نقدهای بی نهایت مسخره اینا باشن:|

آخرین ویرایش:
متا بالا متا پایین ... اسم انحصاری ناب که میاد همه میگیرن بازی میکنن ... همین هورایزن 88 شد همه گفتن معرکه س بازی کردن 99 هم میشد همینو میگفتن 77 هم میشن همه بازی میکردن دوباره و لذت میبردن ... بازی برای لذت بردن و به پایان رسوندنش هست ، حالا مهم نیس RDR بشه 98 یا بشه 89 مهم اینه که ساخت دست راک استار هست و همه مثل فرفره میخرنش و مدت ها میفروشه ...

رفع اسپم : با اینکه کنسول دستی تا حالا نداشتم ولی هر چی بازی در این سبک باشه ازش استقبال می کنم و امیدوارم یه روزم این بازیو تجربه کنم

من الان خودم واقعا موندم که تو کار این منتقدا مگه سازندگان شرکتا دیگه با سازندگان زلدا چه تفاوتی دارن مگه اون شرکتم 4 سال برا بازیشون زحمت نکشیده مگه اونا هم 4 سال از عمرشون رو ندادن برا بازیشون که حالا باید شاهد نقدهای بی نهایت مسخره اینا باشن:|
این چیزا رو از کجا در میارید؟ :| موندم واقعا، فکر کنید، منطقیه بنظرتون واقعا؟
خیلی ساده هست... یه موقع کسی که داری یه بازی رو تجربه میکنه بین کلی ویژگی و امکان اون بازی با یه چیزی حال نمیکنه، یا یه چیزی باعث میشه تجربه خوبی از اون نداشته باشه این میشه که بر اساس نظر خودش امتیاز پایینی میده... یه موقع هم هست یه بازی انقدر خوبه که اصلا نمی تونی توش نکته بد پیدا کنی... چنین شرایطی نمی تونی امتیاز پایین بدی... همه بازی ها هم قرار نیست متاشون 98 بشه... اگه اینطور بود الان همه وقتی این متا رو می دیدن قکشون زمین نمی خورد...

• Like
Reactions: Cait Sith and WCW
این چیزا رو از کجا در میارید؟ :| موندم واقعا، فکر کنید، منطقیه بنظرتون واقعا؟
خیلی ساده هست... یه موقع کسی که داری یه بازی رو تجربه میکنه بین کلی ویژگی و امکان اون بازی با یه چیزی حال نمیکنه، یا یه چیزی باعث میشه تجربه خوبی از اون نداشته باشه این میشه که بر اساس نظر خودش امتیاز پایینی میده... یه موقع هم هست یه بازی انقدر خوبه که اصلا نمی تونی توش نکته بد پیدا کنی... چنین شرایطی نمی تونی امتیاز پایین بدی... همه بازی ها هم قرار نیست متاشون 98 بشه... اگه اینطور بود الان همه وقتی این متا رو می دیدن قکشون زمین نمی خورد...
منظور کلی من از پستم رو نگرفتی من کارم به منتقدایی هست که نقدشون فاقد حتی ارزش برایه خوندن هست نه نقدی که هم نکته های خوب و بد رو به طور صحیح گفته
بعدشم نمیدونستم نقد یعنی نظرات کاملا شخصیه یک شخص بدون توجه کردن به کلیت بازی و مورد پسند بودنش برای مردم جالب بود:|

• Like
Reactions: WCW
منظور کلی من از پستم رو نگرفتی من کارم به منتقدایی هست که نقدشون فاقد حتی ارزش برایه خوندن هست نه نقدی که هم نکته های خوب و بد رو به طور صحیح گفته
بعدشم نمیدونستم نقد یعنی نظرات کاملا شخصیه یک شخص بدون توجه کردن به کلیت بازی و مورد پسند بودنش برای مردم جالب بود:|
تعریف شما از نقد چیه؟
مثلا الان نقدی که بعنوان مثال گیم اینفورمر قرار میگیره رو یه آدم فضایی نوشته که ذهنش خیلی فرارتر از ماهاس؟ نه!
نقدی که تو گیم اینفورمر هم قرار گرفته (بعنوان مثال میگم) بر اساس تجربه شخصی نویسنده ش هست! یعنی چیزی که خودش تجربه کرده! چکار داره با مورد پسند بودن بازی واسه مردم؟ :|
اون کلیت بازی هم خیلی مهمه! من خودم بارها دیدم تو یه نقد منتقد ایراد از بازی گرفته اما در نهایت امتیاز کامل داده! این به همون تجربه کلیش بر می گرده که باز شخصه! طرف خیلی حال کرده و اون نکات منفی رو در نظر نگرفته اما دلیل نمیشه همه همینطور باشند.
در مقابل شده که مثلا یه ایراد کوچیک دو امتیار از نمره کم کرده! در کل منظورم اینه که دلیل نداره یه بازی که مثلا 90 درصد امتیازهاش مثبته، 10% دیگه هم مثبت باشه و اگه نبود ربطی به اینکه منتقد لج داشته با بازی یا لطف کرده بهش نداره...

تعریف شما از نقد چیه؟
مثلا الان نقدی که بعنوان مثال گیم اینفورمر قرار میگیره رو یه آدم فضایی نوشته که ذهنش خیلی فرارتر از ماهاس؟ نه!
نقدی که تو گیم اینفورمر هم قرار گرفته (بعنوان مثال میگم) بر اساس تجربه شخصی نویسنده ش هست! یعنی چیزی که خودش تجربه کرده! چکار داره با مورد پسند بودن بازی واسه مردم؟ :|
اون کلیت بازی هم خیلی مهمه! من خودم بارها دیدم تو یه نقد منتقد ایراد از بازی گرفته اما در نهایت امتیاز کامل داده! این به همون تجربه کلیش بر می گرده که باز شخصه! طرف خیلی حال کرده و اون نکات منفی رو در نظر نگرفته اما دلیل نمیشه همه همینطور باشند.
در مقابل شده که مثلا یه ایراد کوچیک دو امتیار از نمره کم کرده! در کل منظورم اینه که دلیل نداره یه بازی که مثلا 90 درصد امتیازهاش مثبته، 10% دیگه هم مثبت باشه و اگه نبود ربطی به اینکه منتقد لج داشته با بازی یا لطف کرده بهش نداره...
تعریف نقد برایه من یعنی منتقد باید بازی رو بدون در نظر گرفتن احساسات شخصیش و با درنظر گرفتن استانداردهای کلی نقد کنه مردم هم دیگه با خوندن نقد و در نظر گرفتن این که چی از بازی می خوان اون رو تهیه کنند
خب حالا جریان اینه که یه همچین چیزی تو خیلی از نقدها رعایت نمیشه(حالا چه بخوا نمره کامل بده چه نمره پایین) برا همین امتیاز متا برام اصلا مهم نیست حالا این که نظر تو درمورد نقد چیه به من هیچ ربطی نداره:)

تعریف نقد برایه من یعنی منتقد باید بازی رو بدون در نظر گرفتن احساسات شخصیش و با درنظر گرفتن استانداردهای کلی نقد کنه مردم هم دیگه با خوندن نقد و در نظر گرفتن این که چی از بازی می خوان اون رو تهیه کنند
خب حالا جریان اینه که یه همچین چیزی تو خیلی از نقدها رعایت نمیشه(حالا چه بخوا نمره کامل بده چه نمره پایین) برا همین امتیاز متا برام اصلا مهم نیست حالا این که نظر تو درمورد نقد چیه به من هیچ ربطی نداره:)
امتیاز متا برات اهمیت نداره واسه چی تو این تاپیکی و به امتیاز یه نقد کار داری؟ اون یه نقد تنها تاثیره اینه که احیانا تو متا ثبت بشه دیگه وگرنه شما می تونی یه لیست از منتقدهایی که قبول داری تهیه کنی و بیخیال همه!
گرفتی منو خدایی؟ حرف هایی می زنید که اصلا نمیشه منطقی جواب داد! خوب بیا از همون اول مشخص کن این لیست بازی هایی که من دوست دارم، هر کی به اینا جز 9 و 10 داده لج داشته و راحت دیگه...
من دارم حداقل از نظر خودم منطقی جوابتو میدم، تو هم می تونی جواب بده این کارا چیه؟ الان از نظر شما نقد یعنی یه سری استانداردهای کلی که همه باید با در نظر گرفتن اونا و بدون اینکه خودشون عقل داره و می تونند خوب و بد رو از هم جدا کنند، بازی ها رو نقد کنند! قبول ولی میخوام بدونم اون استاندارد کلی چیه و این جا نظر خود طرف چی میشه پس؟ ضمنا، به نظر شما در این صورت همه بازی ها یه امتیاز نداشتن و همه نقدها یه شکل نمی شد؟

متاسفانه تعریفتون از نقد کاملا اشتباه است

اولا منتقدا رو خود ناشرا پر رو کردن و میکنن .. اون از اون قضیه رشوه دادنای نسل قبل ...
اینم از این استفاده ابزاری که چند سال اخیر از نقد ها میکنن ..
دیروز رفتم تو استور دیدم نمره گیم اسغات و یه تیکه از نقدش رو گنده قاب کردن گذاشتن کنار عکس هورایزون تو سر در استور ... حالا هیچ جا هم نه گیم اسغات.
..........
ماریو و زلدا = بازی بچه گانه

Gta و ویچر ۳ و تلو = بازی نوب پسند .

تلاش دوستان شایسته تقدیره در کوبیدن بزرگان این صنعت.

.............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or