امتیازات The Last of Us Remastered

Outer Heaven

کاربر سایت
bwhkvwalmrgcsdxqguqe.jpg

IGN: 10/10
Game Informer: 10/10
Videogamer.com: 10/10
Games Radar: 10/10
Meristation (Spanish): 10/10
vgnetwork (Italian): 10/10
Playstationer.net: 9.5/10
Metro: 9/10
US Gamer: 9/10
Crave Online: 8.5/10
Gamespot: 8/10
PS4.SE:5/5
ENE3.PT:10/10
3D juegos:9.5/10
Eurogamer.it:9/10
SpazioGames:9/10
Eurogame germany:10/10
Digital spy:10/10

Eurogamer

In summary, is The Last of Us Remastered truly next-gen before its time? In many ways, yes. A defining technological statement for the PlayStation 3 transitions across to PS4 very well overall, but the big takeaway from our experience is that there's more to a game's next-gen credentials than the quality of its pixels alone. Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here
..

afei2v28vhh5nvoxfzcg.png

lnyuh6rjjfmr6gwlyrk1.png

v43l53q67axkypkw9ebk.png
89140455395254098139.jpg

آخرین ویرایش:
کلا سال آخر ps 3 خیلی پر برکت بود و بازی هایی براش اومد که در اصل مال ps 4 بود.حالا کم کم دارن این بازی ها به پلتفرم اصلی خودشون میان چون رو نسل قبل دست سازنده ها بسته بود و الان مانور بیشتری می تونن بدن.این تازه یه شروعه برای اثبات قدرت ps 4.تا حالا فن نبودم ولی واقعا تو این نسل هر جور فکر میکنم می بینم که فاتح سونی هستش.
البته کلا از فن و فن بازی بیزارم ولی چشم روی حقایق نمیشه بست@

باید به عده ای دلواپس گوشزد کرد که اینجا رو با تاپیک های مربوط به David Cage عوضی گرفتین که بیایید الکی و سر توهماتی که دچار شدین ترول کنید!

TLOU:R شاهکار قرن هست، بازی ای که صد بار دیگه هم نسخه ای ازش بیاد متای بالای 90 رو از آن خودش میکنه، TLOU:R بازی ای هست که با اینکه بیشتر مخصوص افراد کوچ کرده به سمت PS4 هست اما بسیاری از کسانی چون خود من که بازی رو تجربه کرده و دو سه باری هم به پایان رسونده بیشتر از هر کسی به دنبال خریدش هستیم و حاضر نیستیم رزولوشن فول HD و فریم 60 رو به علاوه تجربه ماندگار بازی رو از دست بدیم،یه بازی شاهکار همیشه شاهکاره و همیشه ارزش لذت بردن ازش رو داره و لایق بهترینهاست حالا چه اون عنوان Uncharted باشه،چه God Of War چه Heavy Rain و چه همین TLOU... بهترینها هستند که لایق بهترینند...

26509707029160618004.png
شاهکار قرن؟!؟!؟!؟
به هیچ عنوان!!!!!
کاملا نمره 95 حقشه و اگه دوباره گاتی بشه هم حقشه ولی شاهکار قرن(منظورتون نسل نبود احیانا؟)؟عمرا!

خیلی بازی قشنگی بود خداییش واقعا زیبا بود و امتیازات حقش بود ولی افت فریم خیلی ما رو اذیت میکرد رو ps3 که دیدم اینم شده 60 مطلق که دیگه چه بهتر.ps4 دارا برن حالشو ببرن گوشت بشه به تنتون

- - -ویرایش - - -

شاهکار قرن؟!؟!؟!؟
به هیچ عنوان!!!!!
کاملا نمره 95 حقشه و اگه دوباره گاتی بشه هم حقشه ولی شاهکار قرن(منظورتون نسل نبود احیانا؟)؟عمرا!
به نظر من tlou یه بازی بسیار موفقه نمراتشم نوش جونش ولی بهترین بازی قرن؟بهترین نسل هم به سختی خیلی فراوون میتونه لقب بگیره تا موقعی که بازی مثل portal2 وجود داره.

خیلی بازی قشنگی بود خداییش واقعا زیبا بود و امتیازات حقش بود ولی افت فریم خیلی ما رو اذیت میکرد رو ps3 که دیدم اینم شده 60 مطلق که دیگه چه بهتر.ps4 دارا برن حالشو ببرن گوشت بشه به تنتون
اخه افت فریم داشت ولی اونقدرم زیاد نبود که بره رو اعصاب!
چیزی که زیاد رو اعصاب من میرفت هوش مصنوعی کاراکتر های خودی بود!

اخه افت فریم داشت ولی اونقدرم زیاد نبود که بره رو اعصاب!
چیزی که زیاد رو اعصاب من میرفت هوش مصنوعی کاراکتر های خودی بود!
یه جورایی موافقم ولی خوب این افت ها رو ما خیلی تو صحنه های اکشن می دیدیم و شاید به خاطر این رو اعصاب نبوده چون tlou نیازی به نشونه گیری دقیق و حساس یا عکس العملای سریع نداشته که نیاز به فریم بالاتر احساس شه.
اتفاقا هوش مصنوعی نسبت به بقیه بازی های دیگه خیلی خوب بود ولی فکر کنم توقع شما رو بتونیم تو این نسل از بازی ها ببینیم

نه به اون دسته که دارن بازی رو با بازی شیطنت های قلمراد خان مقایسه میکنند نه به اون دسته که ساختن رگ مصنوعی رو حاصل تلاش های TLOU میدونند !

به کسی ربطی نداره بازی قرن یا نسل چه کسی چیه؟!! سلیقه ها متفاوته واسه یکی تلو بهترین بازی تاریخه واسه یکی یه بازی دیگه .... هی سن سن راه انداختین؟ الان هرکی تلو رو بهترین بازیش بدونه سنش کمه؟!! شاهکارید شماها

بازی که 250 تا گوتی گرفته هم چیزی نیست که امثال شما بخواید خارق العاده بودنشو تایید کنید یا نکنید...

آخرین ویرایش:
باز Gamespot غلط اضافه کرد! یکی نیست بگه آخه شماها به COD میاین 9 میدین، بازی که هیچ خلاقیتی و هیچ نو آوری هیچ برتری از هیچ لحاظی توش نیست....بعد The Last of Us امتیازش 8 ه؟ Pffffft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or