امتیازات The Last of Us Remastered

Outer Heaven

کاربر سایت
bwhkvwalmrgcsdxqguqe.jpg

IGN: 10/10
Game Informer: 10/10
Videogamer.com: 10/10
Games Radar: 10/10
Meristation (Spanish): 10/10
vgnetwork (Italian): 10/10
Playstationer.net: 9.5/10
Metro: 9/10
US Gamer: 9/10
Crave Online: 8.5/10
Gamespot: 8/10
PS4.SE:5/5
ENE3.PT:10/10
3D juegos:9.5/10
Eurogamer.it:9/10
SpazioGames:9/10
Eurogame germany:10/10
Digital spy:10/10

Eurogamer

In summary, is The Last of Us Remastered truly next-gen before its time? In many ways, yes. A defining technological statement for the PlayStation 3 transitions across to PS4 very well overall, but the big takeaway from our experience is that there's more to a game's next-gen credentials than the quality of its pixels alone. Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here
..

afei2v28vhh5nvoxfzcg.png

lnyuh6rjjfmr6gwlyrk1.png

v43l53q67axkypkw9ebk.png
89140455395254098139.jpg

آخرین ویرایش:
اون سایت ها بیخود میکنن، شما که باید بازی کرده باشی، ندیدی اون جونور ها کلا همراهان شما رو نادید میگیرن انگار نه انگار؟ این ضعف حساب نمیشه؟ کلا چون بازی خوبیه چشامون رو ببندیم فقط تعریف کنیم؟

نمیخواستم اینجا دیگه پست بدم ولی مجبور شدم
شما اگر انتظارت اینه که الی بره یک گوشه قایم بشه و دشمنا نبینند الی رو، با توجه level design بازی و سیر پیشرفت point to point لول دیزان و ژانر بازی(stealth) ممکن نبود. ثانیا بیس بازی های استلث که بر اساس line of sight دشمن هستش بر اساس سعی و خطاست حالا شما فکر میکنی نوشتن هوش مصنوعی که کاملا بتونه خودش رو با محیط وقف بده و قایم بشه و تصمیم گیری کنه بر اساس پترن حرکت دشمنا و line of sight اونها و درصد موفقیت در تصمیم گیری هاش هم خیلی بالا باشه که گند نزنه به گیم پلی بازی کار شدنی بوده و ناتی داگ کم کاری کرده؟ فکر نمیکنی یک مقدار انتظارت غیر منطقیه برادر من؟ اگر شدنی بود یک همچین چیزی چرا تا الان ما تو هیچ یک از بازی های ساخته شده در ژانر استلث ندیدم یک همچین چیزی رو؟ شما بازی استلث میشناسی که همراه داشته باشی و این رفتار هارو داشته باشه؟
در آخر این که هوش مصنوعی الی در اون مرحله نیست کاملا قبوله ولی هوش مصنوعی کدوم شخصیت کامپیتوری ساخته شده تا حالا در این حدی هستش که شما انتظار داری؟ شما بین ساخته نشدن این بازی به خاطر نداشتن اون هوش مصنوعی و یا ساخته شدنش به شرطی که دشمنا الی رو نبینن کدوم رو انتخاب میکنی؟

مهندس بازی remaster شده remake نشده که هوش مصنوعی جدید برای تعبیه بشه نکنه توقع داشتی توی این 3 یا 4 ماه از زمان معرفی بازی بتونن براش هوش مصنوعی قوی تری تعبیه کنن ؟ این که شما توقع داری تمامی عوامل محیط در برابر هوش مصنوعی الی واکنش نشون بدن مشکل و خیال پردازی های شما هستش چون توی هیچ بازی در نسل قبل همچین چیزی نداشتیم و اگه امکان اجراش بود حتما پیاده سازی میشد. کرایتک که به نقل از شما ها غول گرافیکی هستش نتونست با یک پردازنده ultra روی PC یک هوش مصنوعی درست درمون درست کنه بعد چجوری توقع داری ناتی داگ با یک CPU اوراق شده 8 ساله بتونه به الی هوش مصنوعی بده که خودش بفهمه چیکار کنه چیکار نکنه ؟ یک مثال از bioshock زدم چون هوش مصنوعی تعبیه شده برای الیزابت بسیار عالی بود. حالا اگه اون رو هم قبول نداری پس هیچ بحثی نمیمونه. در اخر هوش مصنوعی الی هیچ مزاحمتی برای گیمر نبوده پس ایرادی هم بهش وارد نیست. لطفا انتظارات خودتونو با همه چی غاطی نکنین.

ببین باز رفتید تو فاز خودتون، من دارم میگم بله امکانش شاید نباشه که هوش مصنوعی در اون حد در بیاد حالا حالا هم نخواهد بود...پس طراحی بازی به صورتی که نیازمند یه سری چیزا باشه که امکانش نیست درست نیست. من انتظار خاصی ندارم از اولش هم نداشتم، من که نیومدن بگم جوری باید طراحی شه الی همیشه باشه کنار بازی کن، خیلی کارها میشد کرد که طبق داستان و این چیزا به یه بهونه ای تو جاهایی که این مشکل ممکنه پیش بیاد از هم جدا بشن. من الان نمی دونم این نقدی که من دارم کجاش غیر منطقیه؟!

دوستان پیشنهاد میکنم هر وقت با پست‌های جناب aiat_gamer مواجه شدید صورت خود را به یک لبخند ملیح مزین کرده و از کنار پست ایشون عبور کنید.
توی تاپیک‌های مربوط به PC هیچ کسی غیر از PC فن‌ها حق ورود به تاپیک رو ندارن و ملک شخصی ایشون محسوب میشه و هر وقت صحبتی انتقادی چیزی از حضرت PC (ع) میشه ما هیچ چیزی حالیمون نیست و پست‌هامون مغرضانست و با بازوکا و C4 مورد عنایت ایشون قرار میگیریم!
راه حل:استفاده از بلک لیست. :bighug:

اون سایت ها بیخود میکنن
بله, شما باخود میکنین! :)

نمیخواستم اینجا دیگه پست بدم ولی مجبور شدم
شما اگر انتظارت اینه که الی بره یک گوشه قایم بشه و دشمنا نبینند الی رو، با توجه level design بازی و سیر پیشرفت point to point لول دیزان و ژانر بازی(stealth) ممکن نبود. ثانیا بیس بازی های استلث که بر اساس line of sight دشمن هستش بر اساس سعی و خطاست حالا شما فکر میکنی نوشتن هوش مصنوعی که کاملا بتونه خودش رو با محیط وقف بده و قایم بشه و تصمیم گیری کنه بر اساس پترن حرکت دشمنا و line of sight اونها و درصد موفقیت در تصمیم گیری هاش هم خیلی بالا باشه که گند نزنه به گیم پلی بازی کار شدنی بوده و ناتی داگ کم کاری کرده؟ فکر نمیکنی یک مقدار انتظارت غیر منطقیه برادر من؟ اگر شدنی بود یک همچین چیزی چرا تا الان ما تو هیچ یک از بازی های ساخته شده در ژانر استلث ندیدم یک همچین چیزی رو؟ شما بازی استلث میشناسی که همراه داشته باشی و این رفتار هارو داشته باشه؟
در آخر این که هوش مصنوعی الی در اون مرحله نیست کاملا قبوله ولی هوش مصنوعی کدوم شخصیت کامپیتوری ساخته شده تا حالا در این حدی هستش که شما انتظار داری؟ شما بین ساخته نشدن این بازی به خاطر نداشتن اون هوش مصنوعی و یا ساخته شدنش به شرطی که دشمنا الی رو نبینن کدوم رو انتخاب میکنی؟

باز خدا پدر مادر شما رو بیامرزه یه نفر پیدا شد درست جواب بده، اون دوستمون که رفته دست به دامن کسانی که تو فروم خارجی میخندن شده، حالا کجا رو میگه خدا میدونه. باز هم من میگم، دقیقا مشکل من هم همینه، به خاطر یه سری چیزا مثلا اینکه تعامل با الی باشه با وجود اینکه امکان طراحی درست نیست اومدن این فاکتور همراه رو گذاشتن تو بازی. من همین رو گفتم که هوش مصنوعی بازی مشکل داره، من شاید دست خودم بود تو اون شرایط برای مثال یه راه میذاشتم به الی بگی به جا قایم شه، یا یه جوری از هم جدا شن موقعی که مخفی کاری خفن نیاز بود. حالا هم نگفتم بازی اشغاله بندازید دور، من خودم بازی کردم کلی کیف کردم ولی این قسمت بازی واسم جالب نبود و نقطه ضعف حساب شد برای همین مثلا 8 گیم اسپات رو درک میکنم.

این شاهکار رو نسل بعد هم اگر remaster بشه باز هم ارزش خرید و بازی کردن داره!
پارسال وقتی بازیش کردم واقعا به این نتیجه رسیدم که این یه بازی نسل هشتمی هستش که روی نسل هفت عرضه شده تا اعتبار PS 3 رو بیشتر کنه.
کسی که به PS اعتقاد نداره اگر این بازی رو تجربه کنه مسلما نظرش راجع به PS عوض میشه!

دوستان پیشنهاد میکنم هر وقت با پست‌های جناب aiat_gamer مواجه شدید صورت خود را به یک لبخند ملیح مزین کرده و از کنار پست ایشون عبور کنید.
توی تاپیک‌های مربوط به PC هیچ کسی غیر از PC فن‌ها حق ورود به تاپیک رو ندارن و ملک شخصی ایشون محسوب میشه و هر وقت صحبتی انتقادی چیزی از حضرت PC (ع) میشه ما هیچ چیزی حالیمون نیست و پست‌هامون مغرضانست و با بازوکا و C4 مورد عنایت ایشون قرار میگیریم!
راه حل:استفاده از بلک لیست. :bighug:

بله, شما باخود میکنین! :)

داداش از جای دیگه سوختی نیا اینجا خالی کن، من به جاش تو هر بحثی از کنسول هم دفاع کردم برو نگاه کن، تو اوج بحث های چپ اندر قیچی دوستان در مورد اینکه فریم بالا pc تهشه با چند تا از pc فن ها به قول شما بحثم شد دوست داری pm هاشون رو که مثل تو و امثال شما مزه ریزی کردن و توهین کردن واست میفرستم. نسل قبل هم کل کنسول ها رو داشتم حتی wii و nds. یه کم از نقدهات که من شما رو به خاطرش منهدم کردم اینجا بگو من یه چیزی یادم نمیاد.
یه چیز دیگه با اینکه میدونم پاک میشه، من هر چی باشم حداقل وقتی یه جا خبر بزنن که فلان کنسول الان خوبه مزیت هاش رو بشمره نمیام زرت با pc مقایسه کنم بگم نه چرت گفته

آخرین ویرایش:
ببین باز رفتید تو فاز خودتون، من دارم میگم بله امکانش شاید نباشه که هوش مصنوعی در اون حد در بیاد حالا حالا هم نخواهد بود...پس طراحی بازی به صورتی که نیازمند یه سری چیزا باشه که امکانش نیست درست نیست. من انتظار خاصی ندارم از اولش هم نداشتم، من که نیومدن بگم جوری باید طراحی شه الی همیشه باشه کنار بازی کن، خیلی کارها میشد کرد که طبق داستان و این چیزا به یه بهونه ای تو جاهایی که این مشکل ممکنه پیش بیاد از هم جدا بشن. من الان نمی دونم این نقدی که من دارم کجاش غیر منطقیه؟!

دوست عزیز من واقعا سوالم دارم : شما بازی رو تمام کردید یا فقط گوشه هایی از اون رو بازی کردید؟
من بازی رو سه بار تموم کردم . این چیزی که شما بگید بدین شدت نیست . خیلی جاها الی هم در گیری داره با دشمنان و هم مخفی میشه تا دیده نشه . بنابراین بدین صورت هم که شما میگین نیست.
تا حالا هم من بازی یادم نمیاد که رفتار و ریکشن اینگونه داشته باشه . توی دی ال سی هم که ارائه دادن که کلان درگیری با دوطرف یکی از اصول گیم پلی ( البته اگر تجربه کرده باشید). در ضمن اینکه کنترل مثلا پنهان شدن الی در دست شما نیست .دقیقا از نقاط قوت بازی هستش که تجربه جدیدی رو ارائه میدی به عنوان کسی که قراره ازش مواظبت کنید. مسلما هیچ بازی کامل نیست از هر نظر . ولی به نظر من نقد شما در این زمینه به این دلیل غیر منطقیه که اولا دقیقا اون ایرادی که گرفتید به این شدت وارد نیست به این عنوان . در ثانی این ایرادت رو صرفا برای این بازی فقط ارائه میدید و برای هیچ بازی دیگه مطرح نمی کنید و ایراد نمی گیرید . که این نشون میده نسبت به این بازی به شدت حساس هستید ( به هر دلیلی)

نمره گیم اسپات شما شاید درک کنی ولی کاملا بی منطقه . چون همین سایت به نسخه ps3 نمره 8 رو داده بعد به دی ال سی همین بازی نمره 9 داده و دوباره به ترکیب بازی و تمام دی ال سی ها و بهبود های تکنیکی 8 داده . این نشون میده که کاملا سلیقه یا ... هستش و هیچ روال منطقی پشتش نیست

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من واقعا سوالم دارم : شما بازی رو تمام کردید یا فقط گوشه هایی از اون رو بازی کردید؟
من بازی رو سه بار تموم کردم . این چیزی که شما بگید بدین شدت نیست . خیلی جاها الی هم در گیری داره با دشمنان و هم مخفی میشه تا دیده نشه . بنابراین بدین صورت هم که شما میگین نیست.
تا حالا هم من بازی یادم نمیاد که رفتار و ریکشن اینگونه داشته باشه . توی دی ال سی هم که ارائه دادن که کلان درگیری با دوطرف یکی از اصول گیم پلی ( البته اگر تجربه کرده باشید). در ضمن اینکه کنترل مثلا پنهان شدن الی در دست شما نیست .دقیقا از نقاط قوت بازی هستش که تجربه جدیدی رو ارائه میدی به عنوان کسی که قراره ازش مواظبت کنید. مسلما هیچ بازی کامل نیست از هر نظر . ولی به نظر من نقد شما در این زمینه به این دلیل غیر منطقیه که اولا دقیقا اون ایرادی که گرفتید به این شدت وارد نیست به این عنوان . در ثانی این ایرادت رو صرفا برای این بازی فقط ارائه میدید و برای هیچ بازی دیگه مطرح نمی کنید و ایراد نمی گیرید . که این نشون میده نسبت به این بازی به شدت حساس هستید ( به هر دلیلی)

نمره گیم اسپات شما شاید درک کنی ولی کاملا بی منطقه . چون همین سایت به نسخه ps3 نمره 8 رو داده بعد به دی ال سی همین بازی نمره 9 داده و دوباره به ترکیب بازی و تمام دی ال سی ها و بهبود های تکنیکی 8 داده . این نشون میده که کاملا سلیقه یا ... هستش و هیچ روال منطقی پشتش نیست

من که شدت ندادم، گفتم تو هوش مصنوعی این قضیه دیده میشه مخصوصا وقتی جونور ها هستن امکان نداره به الی عکس العمل نشون بدن. یا همینکه دو قدمی یکیشون هستید الی حرف میزنه چیزی نمیشه بعد یه صدای پای شما همه رو جلب میکنه خوب کمی تو حس بازی تاثیر داره. بعد هم خیلی معذرت میخوام ولی اینجا درباره این بازی حرف هست من بیام بازی های دیگه رو بکشم وسط؟ اره bioshock هم همچین مشکلی داره حالا چون نمیام یکی یکی بقیه بازی ها رو نام ببرم پس با این بازی مشکل دارم الکی دارم گیر میدم؟ واقعا به نظر شما چرا باید حساس باشم؟ چرا فکر میکنید هر کس نقد میکنه حتما غرض داره میخواد بازی رو خراب کنه؟! من تو یه تاپیک دیگه از bioshock هم نقد نوشتم اومدن گفتن نه تو با بازی مشکل داری الکی گیر میدی... کلا بازم میگم این زیادی فن بودن باعث شده فکر کنید فقط شما بازی رو درک کردید و هر کس خوشش نیاد با نقد داشته باشه قصد تخریب الکی داره، انگار یه کلوپ هواداری شده و بازی فقط مال شماس که دوست دارید کس دیگه حق نداره اشکال بگیره.
اون گیم اسپات هم با این حرف شما باید به بازی 8.5 میداد که بشه بالاتر از بازی اصلی و پایینتر از خود dlc که چون دیگه 0.5 نمیده اینجوری شده. درکل اصلا نقد کردن این بازی مثل تف سربالاس دلیلی نداره، از یه سال پیش تا حالا تغییر خاصی نداره پس همون امتیاز قدیمی که هر سایت بهش داده صادق هست.
من خود بازی رو اره بازی کردم dlc رو نه، این یکی remaster رو هم از دوستم گرفتم بازی کنم جهت اطلاع.

من که شدت ندادم، گفتم تو هوش مصنوعی این قضیه دیده میشه مخصوصا وقتی جونور ها هستن امکان نداره به الی عکس العمل نشون بدن. یا همینکه دو قدمی یکیشون هستید الی حرف میزنه چیزی نمیشه بعد یه صدای پای شما همه رو جلب میکنه خوب کمی تو حس بازی تاثیر داره. بعد هم خیلی معذرت میخوام ولی اینجا درباره این بازی حرف هست من بیام بازی های دیگه رو بکشم وسط؟ اره bioshock هم همچین مشکلی داره حالا چون نمیام یکی یکی بقیه بازی ها رو نام ببرم پس با این بازی مشکل دارم الکی دارم گیر میدم؟ واقعا به نظر شما چرا باید حساس باشم؟ چرا فکر میکنید هر کس نقد میکنه حتما غرض داره میخواد بازی رو خراب کنه؟! من تو یه تاپیک دیگه از bioshock هم نقد نوشتم اومدن گفتن نه تو با بازی مشکل داری الکی گیر میدی... کلا بازم میگم این زیادی فن بودن باعث شده فکر کنید فقط شما بازی رو درک کردید و هر کس خوشش نیاد با نقد داشته باشه قصد تخریب الکی داره، انگار یه کلوپ هواداری شده و بازی فقط مال شماس که دوست دارید کس دیگه حق نداره اشکال بگیره.
اون گیم اسپات هم با این حرف شما باید به بازی 8.5 میداد که بشه بالاتر از بازی اصلی و پایینتر از خود dlc که چون دیگه 0.5 نمیده اینجوری شده. درکل اصلا نقد کردن این بازی مثل تف سربالاس دلیلی نداره، از یه سال پیش تا حالا تغییر خاصی نداره پس همون امتیاز قدیمی که هر سایت بهش داده صادق هست.
من خود بازی رو اره بازی کردم dlc رو نه، این یکی remaster رو هم از دوستم گرفتم بازی کنم جهت اطلاع.

حالا عصبانی نباش دوست عزیز . وبیخودی من رو به فن بوی بودن متهم نکن .من نگفتم که اشکال نگیرید . من گفتم ایرادتون به دلایلی که ذکر کردم زیاد وارد نیست به نظرم . در ضمن بازی شبیه ساز نیست بخواد همه چی رو مو به مو با واقعیت یکی کنه .من از روی صحبت های شما این برداشت رو کردم که به این بازی حساسید (چون قبلا هم نظرات شما رو دیدم ). در ضمن اینجوری هم نیست هر کی اومد از بازی تعریف کرد بشه فن بوی . یه مقدار متعادل تر باش دوست من.
در مورد صحبت نکردن الی هم من زیاد موافق نیستم . مثلا باید چی کار میکردن . صحبت ها رو تو لحظه حذف میکردند و اون تعامل شخصیت ها و شخصیت پردازی ها که نصف بیشترش تو همین صحنه های گیم پلی شکل میگرفت رو بیخیال میشدن تا ایرادی بشون وارد نشه و بازیشون مثل صدها بازی مشابه دیگه صرفا یه شخصیت لال و بدون روح باشه که میخواد بره مرحله بعد!!
امیدوارم همین جوری که میگی باشی به هر حال هر بازی میلیون ها طرفدار هم داشته باشه باز هم میتونه منتقد یا هیتر و یا ... هم داشته باشه . و این کاملا طبیعیه.
امیدوارم از بازی لذت ببرید و لذت بازی رو بخاطر پیدا کردن سوزن تو انبار کاه برای خودتون از بین نبرید. ( این چیزیه که مهمه)

آخرین ویرایش:
حالا عصبانی نباش دوست عزیز . وبیخودی من رو به فن بوی بودن متهم نکن .من نگفتم که اشکال نگیرید . من گفتم ایرادتون به دلایلی که ذکر کردم زیاد وارد نیست به نظرم . در ضمن بازی شبیه ساز نیست بخواد همه چی رو مو به مو با واقعیت یکی کنه .من از روی صحبت های شما این برداشت رو کردم که به این بازی حساسید (چون قبلا هم نظرات شما رو دیدم ). در ضمن اینجوری هم نیست هر کی اومد از بازی تعریف کرد بشه فن بوی . یه مقدار متعادل تر باش دوست من.
در مورد صحبت نکردن الی هم من زیاد موافق نیستم . مثلا باید چی کار میکردن . صحبت ها رو تو لحظه حذف میکردند و اون تعامل شخصیت ها و شخصیت پردازی ها که نصف بیشترش تو همین صحنه های گیم پلی شکل میگرفت رو بیخیال میشدن تا ایرادی بشون وارد نشه و بازیشون مثل صدها بازی مشابه دیگه صرفا یه شخصیت لال و بدون روح باشه که میخواد بره مرحله بعد!!
امیدوارم همین جوری که میگی باشی به هر حال هر بازی میلیون ها طرفدار هم داشته باشه باز هم میتونه منتقد یا هیتر و یا ... هم داشته باشه . و این کاملا طبیعیه.
امیدوارم از بازی لذت ببرید و لذت بازی رو بخاطر پیدا کردن سوزن تو انبار کاه برای خودتون از بین نبرید. ( این چیزیه که مهمه)

همین، من به هیچ عنوان از بازی بدم نیومد، خیلی با علاقه نشستم تمومش کردم منی که کمتر بازی حوصلم میشه تموم کنم. در کل هم خوب بود اصلا منکر نمیشم که بازی خوبیه، خیلی هم خوب. برای مثال حالا دعوا نشه ولی به نظر من از Bioshock خیلی بهتر بود من از Bioshock خیلی بدم اومد! شاید یکی از دلایلی که این مسایل تو بازی های مثل last of us بیشتر مشخصه و تو ذوق می زنه اینه که کلی تلاش شده همه چیز طبیعی باشه و تا حد زیادی هست، پس یه سری به قول خارجی ها game conventions که میاد وسط خیلی بیشتر توی چشم میاد. برای مثال همین الان داشتم فکر میکردم، شاید میشد یه تریپ اومد که چون الی اونجوری به ویروس مقاومت داره پس اون جونور ها هم کاری بهش ندارن...شاید اینجوری میشد یه مقدار یه تکونی به بازی داد و جنبه کمک کردن الی و اینکه جوئل چقدر بهش نیازمنده برای زنده موندن رو بهتر در اورد.
من اصلا هیتر بازی نیستم، هیتر هیچ بازی نیستم ولی معمولا دوست دارم نقد بشه بازی و ضعف هاش در نظر گرفته بشه، هر بازیی که باشه. بازم میگم از این بازی لذت بردم و با کمال خوشحالی یه بار دیگه remaster اش رو هم بازی می کنم البته بیشتر چون نتونستم dlc رو بازی کنم قبلا!

GameOver.gr: 100

متا از 21 نقد: 95
امتیاز کاربران: 74 ?

خب امتیاز کاربران تو نسخه ی اصلی مشخص شده و مهم اونجاس تنها دلیل این نمره توسط کاربرا این هست که خیلی هاشون با همون نسخه ی ps3 ارضا شدن و دوست داشتن به جای هزینه برای این بازی بازی دیگه ای ساخته میشد و به همین دلیل کم نمره دادن!

خب امتیاز کاربران تو نسخه ی اصلی مشخص شده و مهم اونجاس تنها دلیل این نمره توسط کاربرا این هست که خیلی هاشون با همون نسخه ی ps3 ارضا شدن و دوست داشتن به جای هزینه برای این بازی بازی دیگه ای ساخته میشد و به همین دلیل کم نمره دادن!
شاید هم بعضی‌ از کسایی‌ که 0 یا نمرهٔ کم دادند مایکرو فن یا هیتر بازی باشند

Gamer.no با یه 7، متا رو به 94 کاهش داد!

مختصر نقد: به غیر از گرافیک بهتر، چیز دیگه ای به بازی اضافه نشده که ارزش خرید دوباره رو داشته باشه :)))

اینا که هنوز درک درستی از کلمه ی پورت کردنه یه بازی ندارن، چطور بخودشون اجازه نقد چیزی رو میدن؟ بازی فقط از یه کنسول، برای کنسول دیگه ای منتشر شده که حالا گرافیکش رو هم بالا بردن ولی منتقد این سایت انتظار بازیه دیگه ای داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or