امتیازات The Last of Us Remastered

Outer Heaven

کاربر سایت
bwhkvwalmrgcsdxqguqe.jpg

IGN: 10/10
Game Informer: 10/10
Videogamer.com: 10/10
Games Radar: 10/10
Meristation (Spanish): 10/10
vgnetwork (Italian): 10/10
Playstationer.net: 9.5/10
Metro: 9/10
US Gamer: 9/10
Crave Online: 8.5/10
Gamespot: 8/10
PS4.SE:5/5
ENE3.PT:10/10
3D juegos:9.5/10
Eurogamer.it:9/10
SpazioGames:9/10
Eurogame germany:10/10
Digital spy:10/10

Eurogamer

In summary, is The Last of Us Remastered truly next-gen before its time? In many ways, yes. A defining technological statement for the PlayStation 3 transitions across to PS4 very well overall, but the big takeaway from our experience is that there's more to a game's next-gen credentials than the quality of its pixels alone. Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here
..

afei2v28vhh5nvoxfzcg.png

lnyuh6rjjfmr6gwlyrk1.png

v43l53q67axkypkw9ebk.png
89140455395254098139.jpg

آخرین ویرایش:
The Digital Fix 10/10
The Last Of Us Remastered | Review | Gaming @ The Digital Fix
اين نمره در متا ثبت شد و متا از 52 نقد 95

قسمتي از نقدش
The Last Of Us Remastered absolutely deserves a place in your PlayStation 4 collection, despite whether you’ve played it before or not. The improvements this remaster brings only helps to show you how much of an incredible, beautiful, emotional and downright amazing game this is.

Naughty Gods Indeed
Do you even know what that means bro? srsly.

چرا همه چیرو به هم ربطش میدین؟

هیچ آدمی همچین صفتی به خدا نمیده رضا هم اینقدر بی سواد نیست که معنی اینو ندونه. فقط منظور نشون دادن بزرگیه استودیو هست که هم تو زبون خودمون و هم تو آمریکا و .... رایج هست استفاده از کلمه خدا. و اون صفت قبلش ربطی به خدای خودمون نداره.

فقط خواستم یه یادآوری کنم سایت ها برای چی فیلـــتر میشن.خودم مشکلی ندارم با این که هر کی هر چی دوست داره بگه.

آخرین ویرایش:
Do you even know what that means bro? srsly.
چرا همه چیرو به هم ربطش میدین؟

هیچ آدمی همچین صفتی به خدا نمیده رضا هم اینقدر بی سواد نیست که معنی اینو ندونه. فقط منظور نشون دادن بزرگیه استودیو هست که هم تو زبون خودمون و هم تو آمریکا و .... رایج هست استفاده از کلمه خدا. و اون صفت قبلش ربطی به خدای خودمون نداره.

آخرین ویرایش:
من موندم فاز اینایی که 10 نمیدن چیه؟
چیو میخوان ثابت کنن؟
میخوان ثابت کنن یه چیزی هست به نام سلیقه، در افراد مختلف هم فرق میکنه:)
پ.ن: نمیخوام بگم نمره درستی داده ها، واسه این بازی خیلی کم نمره بدی باید 9 بدی به نظر من:دی

میخوان ثابت کنن یه چیزی هست به نام سلیقه، در افراد مختلف هم فرق میکنه:)
پ.ن: نمیخوام بگم نمره درستی داده ها، واسه این بازی خیلی کم نمره بدی باید 9 بدی به نظر من:دی

میخوان اظهار وجود کنن.من اسم gaming nexus رو نشنیده بودم الان به خاطر نمره کمش تو ذهنم مونده:|
و این گونه این سایتا معروف میشن:|

بابا بیخیال شید دوستان. من خودم عاشق TLoU هستم، ولی نظرات مختلف رو باید قبول کرد. به خاطر همین یه سایتی به اسم MetaCritic به وجود اومده تا میانگین نمرات رو اطلاع رسانی کنه ;)

خب سه روز پيش اخرين نمره (البته احتملا چون ديگه بعيد ميدونم سايت يا مجله اي بخواد TLoU R رو نقد كنه ) براي The Last of US Remastered در متا ثبت شد كه نمره مربوط ميشه به مجله LEVEL ( همون مجله اي كه به Bayonetta 2 نمره 6 داده ) ....براي همين من براي جمع بندي نمره ها و هم نمرهEurogamer pt و opm uk كه توي اين يه ماه اخير براي اين بازي داده شد و در متا ثبت شده و توي اين تاپيك كسي نذاشته اين پست رو ميدم اين سه نمره اخرين نمرات ثبت شده براي TLoU R هستن :d
LEVEL 10/10
LEVEL Czech Republic
Eurogamer Portugal 10/10
Eurogamer Portugal
OPM UK 10/10
Playstation Official Magazine UK
متا از 68 نقد 95

قسمتي از نقد Eurogamer Portugal
The Last of Us is one of the easiest games to recommend to any player, from the ones who like to occasionally play to the hardcore that want to explore everything. The release of The Last of Us: Remastered makes its acquisition even more attractive game and remembers those who have not played that it’s not too late to know this landmark in video game history.

در مورد جمع بندي نمرات TLoU R بايد بگم كه از مجموع 68 نقد ثبت شده در متا براي اين بازي
30 نمره كامل (يني 10) ثبت شده
13 نمره 9.5 به بالا (يني 9.5 ، 9.6 تا... 9.9 ) ثبت شده
18 نمره 9 به بالا (يني 9 ، 9.1 تا 9.4 ) ثبت شده
7 نمره زير 9 هم ثبت شده
--------------------------------------------
اما حالا كه نمرات TLoU R يه نگاه انداختيم خوب كه نمرات TLoU رو هم يه نگا هي بندازنيم :d....
.براي TLoU كه اون هم متاش 95 هست از مجموع 98 نقد ثبت شده در متا براي اين بازي
42 نمره كامل ثبت شده
27 نمره 9.5 به بالا ثبت شده
19 نمره 9 به بالا ثبت شده
10 نمره زير 9 ثبت شده
همچنين TLoU يكي از كامل ترين كلكسيون هاي نمرات كامل از سايت ها و مجلات سرشناس و مهم رو بين تمام بازي ها داره .....
از سخت گير ترين مرجع نقد گيم يني EDGE بگيريم تا Eurogamer و IGN و Gaint Bomb و CVG و gameradar و.....

البته TLoU R هم از اين لحاظ كلنكسيونش عالي هست و از IGN و gameinformer و Eurogamer و gameradar و...نمره كامل گرفته (EDGE و Gaint Bomb هم كلا TLoU R رو نقد نكردن )

به شخصه وقتي به اين امار ها نگاه ميكنم پيش خودم ميگم چه قدر كار ND سخت تا بتونه همچين ركورد هايي رو دو باره تكرار كنه اما وقتي به گذشته نگاه ميكنم كه بعد U2 پيش خودم ميگفتم خيلي بعيد دو باره ND يه شاهكار با چنين نمراتي رو تكرار كنه اما خب با TLoU دو باره تكرار كرد .....و به اين نتيجه رسيدم كه با ND هرچيزي ممكنه :d پس پيش به سوي U4 8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or