امتیازات The Last of Us Remastered

Outer Heaven

کاربر سایت
bwhkvwalmrgcsdxqguqe.jpg

IGN: 10/10
Game Informer: 10/10
Videogamer.com: 10/10
Games Radar: 10/10
Meristation (Spanish): 10/10
vgnetwork (Italian): 10/10
Playstationer.net: 9.5/10
Metro: 9/10
US Gamer: 9/10
Crave Online: 8.5/10
Gamespot: 8/10
PS4.SE:5/5
ENE3.PT:10/10
3D juegos:9.5/10
Eurogamer.it:9/10
SpazioGames:9/10
Eurogame germany:10/10
Digital spy:10/10

Eurogamer

In summary, is The Last of Us Remastered truly next-gen before its time? In many ways, yes. A defining technological statement for the PlayStation 3 transitions across to PS4 very well overall, but the big takeaway from our experience is that there's more to a game's next-gen credentials than the quality of its pixels alone. Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here
..

afei2v28vhh5nvoxfzcg.png

lnyuh6rjjfmr6gwlyrk1.png

v43l53q67axkypkw9ebk.png
89140455395254098139.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی هنوزم دارید دعوا میکنید سر TLOU ؟ کی میخواید بیخیال این بازی بشید خدا میدونه!
از نظر یه عده TLOU شاهکار قرن، بهترین بازی ایه که تا الان ساخته شده، از نظر یه عده آشغاله، جفتشون هم نظرشون رو گفتن! البته اگه واقعاً بازی کرده باشن و گفته باشن آشغال نه از روی هیترینگ که زیاد داره مشاهده میشه تو تاپیک های TLOU ! اما درهر صورت که بخواید بازی رو ترول کنید بدون شک TLOU پرافتخار ترین بازیه و این = فکت! نمرات و جوایزی که کسب کرده موجوده. بحثی نمیمونه دیگه این وسط! حالا بیاید بذارید تو 10تا بازی اول و 10تا بازی آخر!

اینو قبلا هم گفتم، ما چیزی به اسم بهترین بازی قرن و تاریخ و اینا نداریم و نخواهیم داشت، حالا چه بازی مورد علاقه ام باشه یا نه فرقی نمی کنه!! هیچ بازیی کامل نیست و نمیتونه برترین تاریخ باشه
والسلام

دوستان لطفا تغییرات این نسخه رو نسبت به نسخه ps3 بگید .

این مث همون نسخه ps3 هست یا محتویات جدیدی مث dlc هم داره ؟

ضمنا چرا اسم Remastered رو روش گذاشتن ؟
سلام.فکر کنم تمام DLC های بازی رو داره و اینکه گرافیکو فریم ریتشو بهبود بخشیدن.

اما درهر صورت که بخواید بازی رو ترول کنید بدون شک TLOU پرافتخار ترین بازیه و این = فکت! نمرات و جوایزی که کسب کرده موجوده. بحثی نمیمونه دیگه این وسط! حالا بیاید بذارید تو 10تا بازی اول و 10تا بازی آخر!
پرافتخارترين كه هست بر منكرش هم لعنت:dولي هر چي جايزه بيشتر بگيره دليل بر بهترين بودن در نسل و دهه و ....نيست
مثلا تو خيلي از ليستا كه توسط همين سايتا جايزه دهنده در مورد بهترين نسل و ...منتشر ميشه مي بينيم با وجود پرافتخارترين بودن گاها بعد از بازيهايي مثه supermario galaxy و portal و ....قرار مي گيره و البته گاهي هم اول ميشه
مثه سينما ميمونه كه مثلا مي بيني فيلمي ١٠ تا جايزه اسكار مي گيره ولي از خيلي از فيلمهايي با جايزه كمتر در ليست بهترين هاي تاريخ و دهه و ....عقبتر:d

اين دو تا كلا به نظرم مقوله جدا از همي هستن(البته اينم بگم جزو دوستداران شديد بازي هستم نگيد ترول مي كنه:d)

.

پرافتخارترين كه هست بر منكرش هم لعنت:dولي هر چي جايزه بيشتر بگيره دليل بر بهترين بودن در نسل و دهه و ....نيست
مثلا تو خيلي از ليستا كه توسط همين سايتا جايزه دهنده در مورد بهترين نسل و ...منتشر ميشه مي بينيم با وجود پرافتخارترين بودن گاها بعد از بازيهايي مثه supermario galaxy و portal و ....قرار مي گيره و البته گاهي هم اول ميشه
مثه سينما ميمونه كه مثلا مي بيني فيلمي ١٠ تا جايزه اسكار مي گيره ولي از خيلي از فيلمهايي با جايزه كمتر در ليست بهترين هاي تاريخ و دهه و ....عقبتر:d

اين دو تا كلا به نظرم مقوله جدا از همي هستن(البته اينم بگم جزو دوستداران شديد بازي هستم نگيد ترول مي كنه:d)

.

منم گفتم به سلیقه و نظر شخص برمیگرده اینکه بهترین باشه یا نه!
من خودم علاقه ای به این ندارم که بشینم بهترین بازی رو انتخاب کنم و شماره بندی کنم و از این حرفا ! به شخصه با اینکه TLOU رو خیلی دوست دارم اما خب همین نسل قبل با Portal2 بیشتر حال کردم. از اونور سری MGS هست، همین نسل قبل Bioshock infinite بوده که یه چیز mind blowing بود واسه من. واسه همین نمیتونم بگم TLOU بهترین بازی ای بوده که بازی کردم اما همیشه یکی از بهترین ها واسم میمونه. همونطور که هنوز Mafia 1 واسم یکی از بهترین هاست. اما از اونور نمیام گیر بدم که چرا میگید شاهکار قرن؟! نمیدونم کلی بازی بهتر از TLOU هستن و ... خب شاید طرف این بازی رو بهترین میدونه؛ من کی باشم که بخوام باهاش مخالفت کنم؟ درکل اینو میخوام بگم که بازی خوب زیاده و TLOU بی شک یکی از بهترین های این بهترین هاست.

آخرین ویرایش:
God is a Geek : 10/10

The best game on PlayStation 3 is now the best game on PlayStation 4. Despite some decent titles on Sony’s new machine, you can’t deny the quality of Naughty Dog’s masterpiece. Even the staunchest of advocates that want original experiences on their new console will struggle to find much wrong with The Last of Us. Truly magical.

.
هیچ ربطی به سینما نداره مقایسه الکی نکن جایزه ی اسکار برای هر نقشی تو فیلم هست ولی ممکنه یه فیلم دیگه اون نقش ر ضعیف تر داره ولی در کل فیلم بهتری پس ربط الکی نده
من واقعا هدف شما ر از این پست ها نمیدونم (کلی گفتم) این بازی اگه بهترین نباشه جزو 5 یا 6 بازی برتر نسل قبل هست دیگه با goty های که گرفت اونم با رقیبی مثل gta دیگه حرفی واسه گفتن نزاشت کسانی که دارن این بازی ر ترول میکنن واقعا دارن خودشون ر ترول میکنن

- - -ویرایش - - -

اخه افت فریم داشت ولی اونقدرم زیاد نبود که بره رو اعصاب!
چیزی که زیاد رو اعصاب من میرفت هوش مصنوعی کاراکتر های خودی بود!
شما ر ign چرا استخدام نمیکنه ؟؟
فشار tlou انقدر زیاد بوده خو یه ps4 بگیرید به جای این همه تحمل

آخرین ویرایش:
هیچ ربطی به سینما نداره مقایسه الکی نکن جایزه ی اسکار برای هر نقشی تو فیلم هست ولی ممکنه یه فیلم دیگه اون نقش ر ضعیف تر داره ولی در کل فیلم بهتری پس ربط الکی نده
من واقعا هدف شما ر از این پست ها نمیدونم (کلی گفتم) این بازی اگه بهترین نباشه جزو 5 یا 6 بازی برتر نسل قبل هست دیگه با goty های که گرفت اونم با رقیبی مثل gta دیگه حرفی واسه گفتن نزاشت کسانی که دارن این بازی ر ترول میکنن واقعا دارن خودشون ر ترول میکنن

وقتي نمي دوني بحث در چه موردي هست واحب بياي پست ول بدي؟؟؟؟
اصلا كسي در مورد اينكه اين بازي بايد بهترين باشه يا نباشه بحثي نكرد

من يه سوال از اون دوستمون پرسيدم و ايشون هم يه جواب كاملا منطقي و به دور از بچه بازي دادن....در نتيجه نيازي نيست شما هم ندونسته و نفهميده بياي پستي رو نقل قول كني كه اصلا منظورشو نمي دوني

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or