امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

علی اقا، اتفاقا اشتباه میکنید ، اینجا اصلا بحث داستان مطرح نیست ، بحث یورز اسکور و ارجحیتش به منتقدانه که مطرحه ...

در مورد داستان هم ، آقا ما داریم بازی میکنیم ، جنجالی ترین بخش هاش که دو ماه سرش بحث بود هم دیدیم و رد کردیم ، روایت داستان رو هم تا اینجاش رو دیدیم ، خیلی بهتر و سنگین تر از نسخه اوله ، حالا اگه آخرش رو خراب کنن یه بحث دیگست .

ولی بازم دلیل نمیشه کسی بیاد اینجا نمرات صفر یوزر اسکور رو توجیح کنه و جوری جلوه بده نمرات واقعی بازی اینها هستن نه ۵۰تا ۱۰ منتقد ها... اینه که بحث رو برده به حاشیه ...
من خودمم با داستان با لول دیزاین انچارتد ۴ مشکل داشتم ، تو تاپیک x vs yشاهدش بودید ... قرار نیست همه متصل به هم فکر کنن و از یه چیز خوششون بیاد ...

الان مثلا من برم یوزر اسکور animal crossing رو بزارم ، بگم لیاقت اصلی این بازی های بچه گونه همینه و حرف درست حرف یوزرهاست ؟؟ چه چیزی گیرم میاد جز اینکه خودم رو مسخره خاص و عام کنم ...!

در نهایت فکر میکنم کسی که که ۱۶ ساعت بازی کرده نظرش موجه تر از کسی باشه که چند تا اسپویل خونده و چند تا کات سین دیده
اون یوزر اسکور یه چیز فوق العاده بیخود و چرته. از کی تا حالا شده سند؟:D دیگه وقتی طرف میاد askfhahlsdhasjdghp[awdjiaslkd مینویسه و صفر میده، نه تنها نباید بهش استناد کرد، که نباید هم در موردش صحبت کرد. ولی مسئله اینه که "ما" نشستیم و داریم در موردش حرف میزنیم و داریم ناخواسته بهش اعتبار میدیم. اگر دوستان براشون مهم نبود، باید همون اول ایگنور میکردن ولی میبینیم اینطور نیست و این چرخه هی داره ادامه پیدا میکنه برای 30 صفحه. حالا این قضیه مختص بازی هم نیست فقط. کلا آدما به چیزایی اعتبار و تریبون میدن (چه خواسته و چه ناخواسته) که نباید بدن و همونا میشه آفت جامعه.

دیگه به قول بچه ها این بازی هر چقدر به عقیده یه سری از نظر داستانی افتضاح باشه، نمره-ش 0 نیست چون یه بازی رو فقط داستان تشکیل نمیده. اینا از اونور بوم افتادن و احساساتی و به قولی جوگیر شدن.
واقعا فرقی نمیکنه ؟ ببین من الان نزدیک 15 ساعت بازی کردم ، من آخر داستان رو نمیدونم ، ولی تا اینجای کار روایت داستان عالی بوده و من خیلی بیشتر از شماره 1 جذب داستان بازی شدم و برام خیلی مهمه که بفهمم چه اتفاقی قراره بیفته و تا الان اشتیاق فوق العاده ای در من ایجاد کرده .
حالا اصلا فرض میکنم که از اینجا به بعد داستانی وجود نداره . یعنی همینجوری لال طور یه سری مرحله رو میریم جلو رو بازی تموم میشه .
با این حال من چطور میتونم از گیمپلی رَوون و متنوع و هیجان انگیز بازی بگذرم ؟ چطور میتونم این لول دیزاین فوق العاده رو نبینم ؟ چطور هوش مصنوعی که باعث شده تک تک دشمن ها اینقدر واقعی و زنده بنظر برسن طوری که انگار داری مالتی پلیر بازی میکنی رو نادیده بگیرم ؟ گرافیک و انیمیشن و صداگذاری بی رقیب بازی رو چیکار کنم ؟ اتمسفر فوق العاده محیط چی میشه ؟
الان برفرض من اگه به بازی 10 بدم با اونی که بدون لحظه ای بازی کردن و 0 و 1 و 2 و 3 داده فرقی ندارم ؟!
متاسفانه اینجا از این فرهنگ نظر هرکسی محترمه و هر کس حق داره نظر خودش رو بگه به شکل عجیبی سوءاستفاده میشه ... نمیدونم چطوری به شخصی که در مورد یک Video Game میگه که چون داستانش افتضاحه پس برای من نکات دیگه ی بازی ارزشی نداره میگید نظرت محترمه ؟!
که البته در مورد همون داستان هم همونطور که دیدیم اکثریت مطلق نقدهای واقعیه بازی به داستان و روایت فوق العاده ش اشاره کردن !

واقعا من و امثال من با اینا فرقی نداریم ؟!

View attachment 149419
نه واقعا اینطوری که فکر میکنی، نگفتم. البته شایدم من بد گفته باشم و باعث شده باشه برداشت بدی این وسط صورت بگیره. ببین مخاطب حرف من مشخصن و اونایی هستن که از اینور یا اونور بوم افتادن. اونی که 0 داده خب تکلیفش مشخصه و یه هیتره و ردخور نداره. همونطور که بالاتر هم گفتم، این بازی هرچقدر هم توی بحث داستان مشکل داشته باشه، نهایتا نمره مربوط به بخش "داستان" رو کم میگیره نه نمره "کلی" بازی رو. اونی هم که با 5 ساعت بازی کردن 10 میده و احتمال نمیده (حتی 1 درصد) که با پیشروی در بازی ممکنه نظرش عوض بشه و به بقیه انگ نفهم بودن میزنه، به همون اندازه بده چون هر دو گروه دارن جوگیرن و هیچ حد وسطی براشون وجود نداره و همه چیز رو در حالت مطلق میبینن.

شما داری بازی میکنی و میگی هنوز نمیدونی آخرش چی میشه ولی به این موضوع واقفی و این برای من به شخصه خیلی مهم و قابل احترامه. همینه که متمایز میکنه. شما با اون افراد یکی نیستی. کاش همه اینطور باشن.

در نهایت من به آدمی که بگه "چون داستان بده و پس بازی به درد نخوره و این نظر شخصیم هست" هم بدون رودربایستی میگم نظر شخصیت بخوره تو فرق سرت. یه مرز باریکی هست بین نظر شخصی و - خیلی عذر میخوام - فعل و انفعالات دستگاه گوارش مغزی که ممکنه خیلیا با افتخار ازش رد بشن.

نه واقعا اینطوری که فکر میکنی، نگفتم. البته شایدم من بد گفته باشم و باعث شده باشه برداشت بدی این وسط صورت بگیره. ببین مخاطب حرف من مشخصن و اونایی هستن که از اینور یا اونور بوم افتادن. اونی که 0 داده خب تکلیفش مشخصه و یه هیتره و ردخور نداره. همونطور که بالاتر هم گفتم، این بازی هرچقدر هم توی بحث داستان مشکل داشته باشه، نهایتا نمره مربوط به بخش "داستان" رو کم میگیره نه نمره "کلی" بازی رو. اونی هم که با 5 ساعت بازی کردن 10 میده و احتمال نمیده (حتی 1 درصد) که با پیشروی در بازی ممکنه نظرش عوض بشه و به بقیه انگ نفهم بودن میزنه، به همون اندازه بده چون هر دو گروه دارن جوگیرن و هیچ حد وسطی براشون وجود نداره و همه چیز رو در حالت مطلق میبینن.
اینی که میگی کاملا درسته ، ولی اونی که اول گفتی این نبود :D
با اینحال با اینکه من هم اصلا تایید نمیکنم که بخوای احساسی 10 بدی ولی اونایی که با 4-5 ساعت بازی کردن جوگیر میشن و به بازی 10 میدن رو هیچ جوره نمیشه با جماعت یوتوبر که 0 و 1 میدن مقایسه کرد.

بازی نکردم که نکردم. اصلا از این به بعد بالای اینجور پستای خودم بنر میزنم اعلام می‌کنم این یه نظر یوتیوبیه که اگه کسی فک می‌کنه این نظرا بی ارزشن وقتش هدر نره. دیگه اینکه پلات بازی روی کاغذم گیرای فاحش داره که به بازی کردن ربطی نداره. اینکه ظرف مثلا ۲۵ دقیقه قراره ۴تا اتفاق بیوفته که ۹۰درصدش کاتسینه رو می‌شه رفت یوتوب دید فهمید متقاعد کننده‌س یا نچسبه.
بحثم سر چندتا صحنه‌ی بخصوصه. هرچند در کلیت هم از نظر داستان فک می‌کنم حداقل یه نیم‌لیگ از شماره اول عقب‌تره.
جدای از همه اینا به بازی نقد داشتن سخت شده. یا سونی هیتری یا هموفوبیک. دومی مخصوصا برا کسایی که تریبون گنده دارن سخت می‌کنه نقد کردن بازیو. قشنگ سری که درد نمی‌کنه رو دستمال نمیبندنه براشون.

• Like
Reactions: a.messi10
بازی نکردم که نکردم. اصلا از این به بعد بالای اینجور پستای خودم بنر میزنم اعلام می‌کنم این یه نظر یوتیوبیه که اگه کسی فک می‌کنه این نظرا بی ارزشن وقتش هدر نره. دیگه اینکه پلات بازی روی کاغذم گیرای فاحش داره که به بازی کردن ربطی نداره. اینکه ظرف مثلا ۲۵ دقیقه قراره ۴تا اتفاق بیوفته که ۹۰درصدش کاتسینه رو می‌شه رفت یوتوب دید فهمید متقاعد کننده‌س یا نچسبه.
بحثم سر چندتا صحنه‌ی بخصوصه. هرچند در کلیت هم از نظر داستان فک می‌کنم حداقل یه نیم‌لیگ از شماره اول عقب‌تره.
جدای از همه اینا به بازی نقد داشتن سخت شده. یا سونی هیتری یا هموفوبیک. دومی مخصوصا برا کسایی که تریبون گنده دارن سخت می‌کنه نقد کردن بازیو. قشنگ سری که درد نمی‌کنه رو دستمال نمیبندنه براشون.
ببین کسی اگر شما نقد منطقی داشته باشید مشکلی نداره. یه مسئله وجود داره و اونم اینه که احتمالا نقد شما به داستانه و اونم الان جای بحثش نیست بزارید بازی رو همه تجربه کنن شما خودتونم تجربه کنید بعد میریم در موردش حرف میزنیم هر کیم به شما گفت هموفوب من خودم فلفل می پاشم رو زبونش.
این برخوردای بد به این دلیل شکل میگیره که بحث منطقی وجود نداره. کسی هنوز بازی رو تموم نکرده برای همینم این نظرات قطعی فقط از روی تفکرات نا به جاست یا سو تفاهم.
بشخصه یه سر رفتم گروه اسپویل بازی خندم گرفته بود. نشستن دارن بازی رو میکوبن و جالب اینه کاملا بر اساس اطلاعات فیک دارن این کارو میکنن. برای مثال اون رنگین کمان و اینا همش فیکه و هیچکدوم تو بازی نیست.

طرف زمانی میتونه در مورد داستان یک اثر حرف بزنه که بیاد بازی رو تحلیل کنه. نقد چه ربطی به داستان داره? نقد یعنی مشخص کردن ایرادای بازی و بررسی کلی. کدوم یکی از اینایی که شما میگی یا از این ۱۲ هزار نفری که توی متا رای صفر دادن اومدن بازی رو تحلیل کردن?
اینجا دوتا بحث هست:
۱. نقد: مطلقا کسی که بازی رو بازی نکرده حق نقد نداره. واقعا "حق" نداره. چون بازی یه چیزی داره به اسم گیم پلی. شما توی یوتوب فقط میتونی از نظر بصری بازی نگاه کنی. ولی عملا از تجربه ی گیم پلی محرومی. پس چنین شخصی قطعا بازیو نقد نمیکنه. بلکه داره نظراتشو صرفا از روی فیلم یوتوب میده. پس ارزش گفته هاش هم در حد همون نظرات هست!
توی قسمت نمرات یوزر ها توی سایت متا کریتیک, هیچ جا ننوشته user's openion. بلکه نوشته user's reviews. کدوم یکی از اونا ریویو کردن بازیو? مگه اصا میشه تا یه بازیو تا انتها نرقته باشی بشینی نقد کنی?

۲. تحلیل: مطلقا کسی که بازیو تجربه نکرده باشه و بازیو چند بار زیر و رو نکرده باشه و علاوه بر بازی, مطالعات جنبی روان شناسی و... نداشته باشه صلاحبت تحلیل هیچ بازی ای نداره. اگه شما یا هر شخص دیگه ای به داستان بازی نقد داری, یه تحلیل بنویس بذار اینجا. ملت هم میخونن و در موردش نظر میدن. ولی اینکه طرف صبح ۱ ساعت بعد از اومدن بازی از خواب پاشه و بشینه به بازی صفر بده و بگه داستان فاجعس چون فلان طور میشه, این اسمش میشه تحلیل? این اسمش نقده?
خو اصا چرا نسخه ی کپی به منتقدا میدن? خو یه فیلم یوتوب برا همه بفرستن دیگخ!

مجددا میگم:
اگر از بازی نقدی دارین(شما یا هرکسی) , نقد بنویسید و بذارید توی تاپیکش. اینجوری اگه ۵ هم به بازی دادی ادم دلایلتو میبینه.
اگرم به داستان خورده میگیری و از نظرت داستان مشکل داره بردار تحلیل کامل از داستان بنویس و دلایل ضعف داستان رو مشخص کن. شاید من حالیم نیس. شاید دوستان نمیفهمن. شما و بقیه با تحلیلای منطقیتون این لطف رو در حقمون بکنید خوب.

نمیشه که هر کسی فیلم یوتوب دید بیاد بگه اره داستان ضعیفه (بدون هیچچچ دلیلی) و تهش هم از اینکه بچه ها بهش میتوپن ناراحت باشه. نقد و تحلیل اداب خودشو داره و با نظر دادن یه دنیا فرق داره.

وحید داستان اینه که بدون اسپویل بگم انتهای بازی یجورایی غیر قایل پیش بینیه. اینا میرن سرچ میکنن میبینن مغزشون رد میده. در صورتیکه باید در طول بازی با تجربه ای که پشت سر گذاشتن به اون نقطه برسن که تازه دلایل اون اتفاق رو درک کنن. همینجوری ببینی اینجوری میشه.
حالا بگذریم که خیلیا همونم ندیدن عین طوطی فقط یک جمله که داستان مشکل داره رو تکرار میکنن. البته من قضاوتی روی شخص ندارم ها کلی میگم

نسخه اولم همینه. آخرشو بدون اینکه بدونی بری ببینی نمیفهمیش. کما اینکه اونم خیلی مورد بحث بود ولی در نهایت فکر میکنم میشه روش بحث کرد که فوق العاده بوده
احسان خودت بخوای نمره بدی چند میدی ؟ و با قسمت اول هم یه مقایسش بکن.
ببینیم نظرت چیه.

• Like
Reactions: benjohn
احسان خودت بخوای نمره بدی چند میدی ؟ و با قسمت اول هم یه مقایسش بکن.
ببینیم نظرت چیه.
الان داشتم به امیر میگفتم. بزار نظرمو اینجوری بگم. من مخالف ساخت شماره دوم بودم. ولی بعدش که معرفی شد گفتم بهش فرصت بدم چه میکنه.
الان بعد از اینکه بازی تموم شده و کردیتش رو دیدم. اولا یکم گریم گرفت :D حالا بعدا به رو نیارید تو این سن و سال.
بعد هم فکر میکنم الان خوشحالم شماره دوم رو ساختن. انگار ارزش شماره اولم معنای بزرگتری پیدا کرده و کاملتر شده. انگار این دو تا شماره در واقع یه بازی بودن که نصفشو تازه رسوندن دستمون
نمره هم بنظرم بی معنیه. بهترین بازی عمرم الان بهترم شده.

وحید داستان اینه که بدون اسپویل بگم انتهای بازی یجورایی غیر قایل پیش بینیه. اینا میرن سرچ میکنن میبینن مغزشون رد میده. در صورتیکه باید در طول بازی با تجربه ای که پشت سر گذاشتن به اون نقطه برسن که تازه دلایل اون اتفاق رو درک کنن. همینجوری ببینی اینجوری میشه.
حالا بگذریم که خیلیا همونم ندیدن عین طوطی فقط یک جمله که داستان مشکل داره رو تکرار میکنن. البته من قضاوتی روی شخص ندارم ها کلی میگم

نسخه اولم همینه. آخرشو بدون اینکه بدونی بری ببینی نمیفهمیش. کما اینکه اونم خیلی مورد بحث بود ولی در نهایت فکر میکنم میشه روش بحث کرد که فوق العاده بوده
اگه بازی رو تموم نکردین اسپویل رو اصلا باز نکنین
ببین واقعا مشکل اصلی ‌‌پایان نیست (پایان بازی رو میشه یجوری توجیه کرد)، مشکل ابیه :D شخصیت ابی به اون هدفی که داستان داره نمیرسه. تصمیمات عجیبی که میگیره + فلشبک هایی که خیلی ما رو با شخصیت ابی اشنا نمیکنه انگار داستان با خودش درگیره از یه طرف ابی جول رو به اون شکل میکشه و از طرف دیگه میخواد بهمون بفهمونه ابی ادم بدی نیست خط داستانی lev هم انگار برای چیز دیگه ای درست شده اخرش گفتن بزار یه ربطی هم به داستان اصلی داشته باشه:D تو تاپیک لیک ها هم گفتم مشکلی با نیمه اول بازی ندارم اتفاقا سکانس کشته شدن جول فوق العاده کارگردانی شده ولی از وقتی کنترل ابی رو به دست میگیریم سطح شخصیت پردازی و داستان سرایی بازی افت میکنه

اگه بازی رو تموم نکردین اسپویل رو اصلا باز نکنین
ببین واقعا مشکل اصلی ‌‌پایان نیست (پایان بازی رو میشه یجوری توجیه کرد)، مشکل ابیه :D شخصیت ابی به اون هدفی که داستان داره نمیرسه. تصمیمات عجیبی که میگیره + فلشبک هایی که خیلی ما رو با شخصیت ابی اشنا نمیکنه انگار داستان با خودش درگیره از یه طرف ابی جول رو به اون شکل میکشه و از طرف دیگه میخواد بهمون بفهمونه ابی ادم بدی نیست خط داستانی lev هم انگار برای چیز دیگه ای درست شده اخرش گفتن بزار یه ربطی هم به داستان اصلی داشته باشه:D تو تاپیک لیک ها هم گفتم مشکلی با نیمه اول بازی ندارم اتفاقا سکانس کشته شدن جول فوق العاده کارگردانی شده ولی از وقتی کنترل ابی رو به دست میگیریم سطح شخصیت پردازی و داستان سرایی بازی افت میکنه
ببین میفهمم چی میگی. ولی مسئله اینه که ابی یه شخصیت ثابت نیست. به اصطلاح Stock نیست. نه خوبه نه بده بستگی داره از چه زاویه ای ببینیمش. خود جوئل هم همین بود. یه جایی مثل اول همین بازی ابی رو نجات میده ولی اول شماره اول اون خونواده رو وسط زامبیا ول میکنه میره. آدما همینن بعد خوب دارن و بد هم دارن. ابی یه جا جون جوئل رو برای انتقام میگیره یه جا جون الی رو میبخشه. بنظرم هر دو کاراکتر الی و ابی آخر داستان به یه جور معرفت بالاتری از خودشون و محیط پیرامونشون میرسن برای همینم هست که رفتارای متفاوتی دارن. حالا بزار بچه ها همه تموم کنن مفصل در موردش حرف میزنیم

• Like
Reactions: Alireza717
غیر قابل پیشبینی؟ رد دادن؟
واکنش خیلی ها فقط خندست، نتیجه این بازی از هزار فرسنگی معلومه از بس کلیشه اییه....بگذریم حالا که اصلا مشکل خیلی ها مثل من خط داستانی کمدی و کرکترهای فوق العاده بی منطق بازی اهه!:)) کاشکی فقط پایان بود، کل استوری لاین بازی رسما پارودیه، از هرجاش بگیری ده جای دیگه اش سوراخ و پلات هول میده بیرون.
داستان بازی همش بد نیست و کارگردانی و پرفورمنس خوبی داره ولی خب چه فایده وقتی که حتی توی تمی هم که داره مثل تا خرخره توی گل مونده و معلوم نیست با خودش چند چنده.
البته بر طبق بزرگان این تاپیک، درک این داستان کمدی مال از ما بهترونه!:-j

قدیما منظورم زمان بازیهای میکرو و Sega و PS1 فامیلی یا دوستان دورهم جمع میشدیم یکی بازی میکرد بقیه هم تماشا میکردن و کیف میکردن ..
گاهی بازیها داستان دو خطی داشت مثل بازی Adventure Island یا همون میوه خور اما تو ذهنمون یه عالمه داستان درست میکردیم .
چقدر با آب و تاب فلان بازی جدید که تو کلوب سر کوچه اومده بود را واسه دوستامون تعریف میکردیم.
خلاصه از گیم فقط لذت میبردیم هرگز نمیگفتیم چرا سازنده این بازی این قسمتشو اینطوری ساخته و باید جور دیگه میساخت..
چرا اینارو دارم اینجا میگم واسه اینکه میبینم الان بجا اینکه از بازی لذت ببرید کار یه عده شده جواب دادن تیکه های بی مزه یه عده ی دیگه!
قانع کردن همدیگه در حالیکه مطمئنم طرف مقابل ۲۰۰ خط هم واسش بنویسی قانع نمیشه
ما هرکاری بکنیم آخرش یه عده نظرشون مخالف ماست چرا پس انقدر تلاش الکی بکنیم و جواب بدیم
یوزر اسکور بازی پایینه؟ خب مگه مهمه؟
ازش میگذشتید دیگه ..خودتون انقدر راجبش حرف زدید که توجه اونایی که از این بازی خوششون نمی اومد اما حرفی هم نمیزدن جلب شد تا بیان و تیکه بندازن..
خلاصه بگم که این فروم و آدمهاش کاری کردند که ما در درجه اول یه منتقد بازی هستیم تا یک گیمر ..و یک منتقد هرگز از یه اثر لذت نمیبره چون باید خوب و بد یک اثر را درک کنه و وقتی شما ضعف هارو ببینی دیگه اون لذت یه گیمری که چشم بسته عاشق یه بازیه را را درک نمیکنی..

آخرین ویرایش:
غیر قابل پیشبینی؟ رد دادن؟
واکنش خیلی ها فقط خندست، نتیجه این بازی از هزار فرسنگی معلومه از بس کلیشه اییه....بگذریم حالا که اصلا مشکل خیلی ها مثل من خط داستانی کمدی و کرکترهای فوق العاده بی منطق بازی اهه!:)) کاشکی فقط پایان بود، کل استوری لاین بازی رسما پارودیه، از هرجاش بگیری ده جای دیگه اش سوراخ و پلات هول میده بیرون.
داستان بازی همش بد نیست و کارگردانی و پرفورمنس خوبی داره ولی خب چه فایده وقتی که حتی توی تمی هم که داره مثل تا خرخره توی گل مونده و معلوم نیست با خودش چند چنده.
البته بر طبق بزرگان این تاپیک، درک این داستان کمدی مال از ما بهترونه!:-j
149468

قدیما منظورم زمان بازیهای میکرو و Sega و PS1 فامیلی یا دوستان دورهم جمع میشدیم یکی بازی میکرد بقیه هم تماشا میکردن و کیف میکردن ..
گاهی بازیها داستان دو خطی داشت مثل بازی Adventure Island یا همون میوه خور اما تو ذهنمون یه عالمه داستان درست میکردیم ..
چرا اینارو دارم اینجا میگم واسه اینکه میبینم الان بجا اینکه از بازی لذت ببرید کار یه عده شده جواب دادن تیکه های بی مزه یه عده ی دیگه!
قانع کردن همدیگه در حالیکه مطمئنم طرف مقابل ۲۰۰ خط هم واسش بنویسی قانع نمیشه
ما هرکاری بکنیم آخرش یه عده نظرشون مخالف ماست چرا پس انقدر تلاش الکی بکنیم و جواب بدیم
یوزر اسکور بازی پایینه؟ خب مگه مهمه؟
ازش میگذشتید دیگه ..خودتون انقدر راجبش حرف زدید که توجه اونایی که از این بازی خوششون نمی اومد اما حرفی هم نمیزدن جلب شد تا بیان و تیکه بندازن..
خلاصه بگم که این فروم و آدمهاش کاری کردند که ما در درجه اول یه منتقد بازی هستیم تا یک گیمر ..و یک منتقد هرگز از یه اثر لذت نمیبره چون باید خوب و بد یک اثر را درک کنه و وقتی شما ضعف هارو ببینی دیگه اون لذت یه گیمری که چشم بسته عاشق یه بازیه را را درک نمیکنی..
بزار این جا باهات مخالفت کنم. بنظرم اینکه بازیا الان به حدی رسیدن که میشه اینجوری در موردشون بحث کرد خیلی هم خوبه. برای هر سلیقه ای هم بازی هست الان. از ماریو اودیسه بگیر که یه جوری فوق العادست تا تلو 2 که یه جور دیگه.

اتفاقا من سرم درد میکنه برای بحثای اینجوری که چند نفر بشینیم در مورد بازی بحث بکنیم. شاید نظراتمون عوض شه یا یه چیزی هم یاد بگیریم. منتها هنوز خیلی از بچه ها تموم نکردن من منتظرم اونا هم بازی رو تموم کنن. حالا این وسط یه سری هم هستن که خوب صرفا بحث جنگ کنسولی دارن یا حالا طرفدار یه عقاید سیاسی خاصن. اون بخشو قبول دارم واقعا جای بحث نداره و صرفا وقت تلف کردنه

الان داشتم به امیر میگفتم. بزار نظرمو اینجوری بگم. من مخالف ساخت شماره دوم بودم. ولی بعدش که معرفی شد گفتم بهش فرصت بدم چه میکنه.
الان بعد از اینکه بازی تموم شده و کردیتش رو دیدم. اولا یکم گریم گرفت :D حالا بعدا به رو نیارید تو این سن و سال.
بعد هم فکر میکنم الان خوشحالم شماره دوم رو ساختن. انگار ارزش شماره اولم معنای بزرگتری پیدا کرده و کاملتر شده. انگار این دو تا شماره در واقع یه بازی بودن که نصفشو تازه رسندن دستمون
نمره هم بنظرم بی معنیه. بهترین بازی عمرم الان بهترم شده.
وایسا بینیم ، تو که تا دیروز دنبال دیسکش بودی ، کی رسیدی بازی کردی کلک ...:Smoke1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or