امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

The Last of Us 2 is a beautiful, wonderfully acted interactive movie that is utterly let down by a fragmented plot and poor story telling. With solid but unimportant gameplay mechanics, a title that should have been game of the year is instead relegated to the sales pile. LOU2 is an interesting experience, one that I am happy to have had, but not one that I want to have again
https://fextralife.com/the-last-of-us-2-an-honest-review/

149388

در اینکه این بازی فوق العاده اس شکی نیست
من pc باز هم اینو میدونم و واضحه که دوست داشتم که بتونم تجربه اش کنم
اما خواهشا اگر از بازی دفاع میکنید، درست دفاع کنید
و به بقیه هم توهین نکنید و حس خفن بودن بهتون دست نده خیلی
کسی که مخالف یه سری موارد هست ، لزوما سطحی نگر نیست و شمایی هم که این موارد رو قبول میکنی لزوما نشانه ی خفن بودن و متفکر بودنت نیست

درسته خیلی بی احترامی شده بهشون ، ولی دیگه آنقدر بچه هم نیستن ، چون نسخه نقد بهشون ندادن ، سر نقد بازی تلافی کنن

Forbes حالا تو زمینه خودش که بالاتر ازش نیست تقریبا.
ولی کلا دقیقا حرفت درسته. تخصصشون شاید بازی نباشه ولی آماتور نیستن که. حرفه ای تر از این حرفان که سر همچین چیزی بخوان سطح خودشون رو بیارن پایین

آخرین ویرایش:
خیلی‌هاتون من رو میشناسید. اونایی که باهام آشنا هستن میدونن که طرفدار شماره اول نیستم اما ازش متنفر هم نبودم (3 بار هم تمومش کردم)
برای شماره دوم هم مشخصاً اندازه فن‌های بزرگ بازی منتظر نبودم اما قطعاً دوست داشتم بدونم چی کار میکنه.
متاسفانه یا خوشبختانه، وقتی بازی لیک شد تمام داستان رو دیدم و الان هم تمام کاتسین‌های بازی رو از 0 تا 100 دیدم و نسبت به همه چیز آگاه هستم (چون حقیقتاً علاقه ای ندارم دی وان به صورت میلیونی پولمو خرج این بازی بکنم)
نظر من درباره کلیت داستان منفیه و به نظر من روایتش نه تنها خوب نیست، بلکه فاجعه‌ست و جمع بندی نهاییشم افتضاحه اما اینجا نیومدم تا نظر خودم رو درباره بازی توضیح بدم. من اخیراً خیلی کمتر به این فروم سر میزنم اما وقتی که میزنم با پست‌های منزجر کننده از افرادی مواجه می‌شم که ادعای خردشون تا درجات بسیار زیادی بالا رفته.
به نظر من این که یکی فن یک بازی باشه یا هیترش زیاد اهمیتی نداره. اول و آخر اونی که باید از بازیش لذت میبره و اون یکی هم توی «هیت» خودش میسوزه. اما مشکل من اون فرد خردمنده. به نظر من اگر ظرفیت این شخص انقدر پایینه که تحمل هیچ چیزیو نداره و هرکی که با نظر خودش یا «بُتی» که برای خودش ساخت مخالفه رو بهش برچسب میچسبونه، لیاقت این رو نداره که خودش رو طرفدار بدونه. بیشتر همون قضیه اسباب بازی من خیلی خفنه و تو خیلی خنگی که نمیفهمیش رو پیدا کرده.
کاش اون دسته یکم رشد میکردن اما خب، چه میشه کرد. ما که میایم و میریم تو این فروم و فقط پست میخونیم اما بعضی وقتا دیگه چاره ای جز پست زدن نمیمونه

پ.ن: با کسی هم دشمنی خاصی ندارم اما یک سری از رفتارها در شان افرادی که سنشون انقدر بالاست و مرحله بلوغ رو گذروندن نیست.
کل حرفات درسته ولی به شرطی که راجع به یه کتاب داستان یا رمان صحبت کنیم ! ولی ویدیو گیم رسالتش چیز دیگه ای و بر پایه تجربه و روایت تعامل گونه خودش قضاوت میشه . کسی که بدون روایت کارگردان ، بدون پلن به پلنی که کارگردان براش در نظر گرفته ، از وسط یه داستانو اخرش با خبر بشه به هیچ عنوان نمیتونه نقد درستی به داستان وارد کنه . این قضیه تو صنعت سینما هم صادقه .اگه فیلمی که کارگردان برای پلن به پلنش برنامه ریخته تا تو رو به یه هدف خاص برسونه و اندینگ رو برات نمایش بده اصلا دیده نشه . و فقط مستقیم اندینگش خونده بشه .یه خطای بزرگ هست و اساسا نقدی که به اون فیلم وارد بشه اصلا صحیح نیست . در نتیجه اگر کسی از اول و واو به واو یک اثر رو مثل همین tlou 2 بدون هیچ اسپویلی خودش تموم کنه و نتونه با داستان ارتباط برقرار کنه یا دوسش نداشته باشه یه نظر شخصی کاملا محترمانه است . همونطور که خیلی ها تو سینما نتونستن با پدرخوانده کنار بیان و هزاران مثال دیگه ... اما کسی که با خوندن لیک ها و اسپویل ها داستان رو بکوبه ! قطعا نظر منطقی نخواهد داشت حتی اکر بدون قصد باشه . چون اصول کار رعایت نشده و شما بدون قرار گرفتن تو چارچوبی که کارگردان برات در نظر گفته نقدش کردی.

هر وقت دیدی همه دوستت ندارن بدون که خودِ خودت هستی و تظاهری نکردی که محبوب دل همگان بشی و این لذت بخشه که همه تو رو نقد میکنن.

من که هنوز نتونستم بازی رو بخرم ولی اینقدر حاشیه سر این قسمت زیاده که واقعا دوست دارم برم ببینم چ شده که اینطوری شده داستان این بازی. یعنی فقط مونده ترامپ توییت کنه درباره # د_لست_2 :D

در اینکه این بازی فوق العاده اس شکی نیست
من pc باز هم اینو میدونم و واضحه که دوست داشتم که بتونم تجربه اش کنم
اما خواهشا اگر از بازی دفاع میکنید، درست دفاع کنید
و به بقیه هم توهین نکنید و حس خفن بودن بهتون دست نده خیلی
کسی که مخالف یه سری موارد هست ، لزوما سطحی نگر نیست و شمایی هم که این موارد رو قبول میکنی لزوما نشانه ی خفن بودن و متفکر بودنت نیست
دوست عزیز کسی که ادعای روشنفکری و خفن بودن میکنه، نمیشینه 24 ساعته پای فروم تا جواب معلوم الحال هارو بده از دید خودش یا به راحتی تریگر بشه چون آنقدر روشنفکر هست که بدونه فضای اینترنت همینه و نمیتونه به یک فرد مجازی سلیقشو تحمیل کنه یا هر کسی که نظری مخالف داره هیتر نیست یا هر کسی میم میزاره درک کودکستانی داره، به جای اینکارا میره میشینه بازیشو میکنه وقتی تموم شد میاد نظرشو میده و با بقیه بحث میکنه، من تو این مدتی کمی که داخل این فروم هستم متوجه شدم یک عده دسته دستشونه دارن last of us 2 بازی میکنن و در عین حال 100 بار انواع اقسام پیج مرتبط به بازی ریفرش میدن تا اگه کسی چیزی مخالفی گفت حالا چه منطقی یا غیر منطقی بهش حمله ور بشن، دوست عزیز هر کسی که هستی اگه آستانه تحملت انقدر پایین هست و حتی تحمل انتقاد به بازی مورد علاقتو نداری مطمئن باش 2 روز دیگه تو جامعه به بدترین مشکل ها میخوری، البته افراد کم سن سال بحثشون فرق داره ولی اگه بزرگسال هستید واویلا.

خیلی‌هاتون من رو میشناسید. اونایی که باهام آشنا هستن میدونن که طرفدار شماره اول نیستم اما ازش متنفر هم نبودم (3 بار هم تمومش کردم)
برای شماره دوم هم مشخصاً اندازه فن‌های بزرگ بازی منتظر نبودم اما قطعاً دوست داشتم بدونم چی کار میکنه.
متاسفانه یا خوشبختانه، وقتی بازی لیک شد تمام داستان رو دیدم و الان هم تمام کاتسین‌های بازی رو از 0 تا 100 دیدم و نسبت به همه چیز آگاه هستم (چون حقیقتاً علاقه ای ندارم دی وان به صورت میلیونی پولمو خرج این بازی بکنم)
کل حرفات درسته ولی به شرطی که راجع به یه کتاب داستان یا رمان صحبت کنیم ! ولی ویدیو گیم رسالتش چیز دیگه ای و بر پایه تجربه و روایت تعامل گونه خودش قضاوت میشه . کسی که بدون روایت کارگردان ، بدون پلن به پلنی که کارگردان براش در نظر گرفته ، از وسط یه داستانو اخرش با خبر بشه به هیچ عنوان نمیتونه نقد درستی به داستان وارد کنه . این قضیه تو صنعت سینما هم صادقه .اگه فیلمی که کارگردان برای پلن به پلنش برنامه ریخته تا تو رو به یه هدف خاص برسونه و اندینگ رو برات نمایش بده اصلا دیده نشه . و فقط مستقیم اندینگش خونده بشه .یه خطای بزرگ هست و اساسا نقدی که به اون فیلم وارد بشه اصلا صحیح نیست . در نتیجه اگر کسی از اول و واو به واو یک اثر رو مثل همین tlou 2 بدون هیچ اسپویلی خودش تموم کنه و نتونه با داستان ارتباط برقرار کنه یا دوسش نداشته باشه یه نظر شخصی کاملا محترمانه است . همونطور که خیلی ها تو سینما نتونستن با پدرخوانده کنار بیان و هزاران مثال دیگه ... اما کسی که با خوندن لیک ها و اسپویل ها داستان رو بکوبه ! قطعا نظر منطقی نخواهد داشت حتی اکر بدون قصد باشه . چون اصول کار رعایت نشده و شما بدون قرار گرفتن تو چارچوبی که کارگردان برات در نظر گفته نقدش کردی.
اهم...:-"
به نظر من، و خیلی های دیگه، بازی های داستان محور رو خیلی راحت میشه از طریق ویدئو یا متن دنبال کرد. چون بحث داستان و جزئیات داستانی در میونه. مخصوصا اینکه بازی خطی هست و پایان های مختلف ، انتخاب دیالوگ و.. هم نداره.
بحث هم فقط داستان هست وگرنه میدونیم که از نظر گیم پلی، گرافیک، انیمیشن ها و بقیه ی موارد بازی از بهترین هاست.

ایرادی که الان به داستان گرفته میشه فقط از روی دیدن پایان و یا قسمت های کوچیک از داستان نیست. من خودم وقتی بخش هایی از بازی لیک شد توی جبهه های مختلف :-" در حال دفاع از بازی بودم و میگفتم نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر کل داستان موند. اون موقع فقط بخش هایی از بازی لیک شده بود ولی الان به اندازه کافی اطلاعات و ویدئو در مورد بازی هست که بشه راجب داستان و بخش های دیگه ای از بازی نظر داد.

فقط بگم که انتقاد ها به داستان بازی بخاطر مسائل lgbt، ارتباط بر قرار کردن با داستان و ... هم نیست، وارد جزئیات هم نمیشه شد چون اسپویل میشه :-"

الان بهترین کار اینه که بازی رو خودتون تموم کنید و بعد بیاید تاپیک همسایه تا در مورد داستان و بازی بحث بشه :-"

کاملاً درسته، من هم وقتی لیک‌ها رو خوندم اول خیلی برداشت احساسی داشتم از این که دراکمنِ بزرگ گند زده توی داستان یکی از بهترین بازیای تاریخ اما خب بعد از چند روز که اون جو مزخرف دورش ازبین رفت، نظرمم برگشت و گفتم به هر حال تجربش میکنم. وقتی هم که بازی نهایی اومد همین کار رو کردم و بعد از گذشت مدتی نظرم رو مشخص کردم درباره کلیت بازی. داستان رو کامل دیدم و از نظرم حالت سینمایی و ... اش فوق العادست. همه چیز هم مشخصاً پیشرفت بزرگی داشته اما مشکل من با اصل داستان، زورچپون کردن عقاید نویسنده، مشاهده میزان بسیار بالایی از نارسیسیم تو اخلاق کارگردان و یکی دوتا از فن‌هاش که خودشون رو از بنیان گذاران ND میدونن و بعضی وقت‌ها فکر می کنن با استفاده از چندتا کلمه قلمبه و سلمبه چیپ، سطح خودشون رو از بقیه کاربرا بالاتر میکشن و... هستش :D وگرنه قطعاً روی PS5 تجربش می‌کنم (انشالله ریمستر ادیشن با DLC اگه همچین برنامه ای داشته باشن)

کار کسی که میره 0 یا 1 میده توی اسکور ریویو که واقعا خنده دار و احمقانست. هیچ بازی نمیتونه 0 باشه. اونم بازی که چند ساعته عرضه شده رو بری ریویو بامبش کنی. اما خب، متاسفانه عده ای هستن که عقده های کودکیشون رو اینجوری تخلیه میکنن. یه عده هم هستن که اعتقاد دارن فقط نظر خودشون درسته و با نظرات مخالف که مواجه میشن، به قول معروف آب روغن قاطی میکنن :D البته برای من واقعا مهم نیست (نه ارائه نظر خودم و نه خوندن نظر دیگران درباره بازی) برای همین نظر خودم رو به طور کامل درباره بازی نمینویسم، چون میدونم همچین افرادی همیشه هستن تا سعی بکنن با کوچیک کردن خودشون کارای عجیب بکنن. اما همونطور که گفتم، مشکل من فقط با داستانه نه چیز دیگه ای. خصوصاً که عنوانِ شدیداً داستان محوری بوده و هست و تکیه شدیدی روی روایت سینمایی داره. در حدی که خیلی از سایت‌ها مِن بابش نوشتن تلو 2 باید فیلم باشه نه بازی، برای همین فکر میکنم نقدِ کلیت داستان با توجه به تماشای اون از طریق یوتیوب کار اشتباهی نباشه. اما خب درکل به نظر من تجربه گیم پلی اش باید خیلی جالب تر باشه.

دوست عزیز کسی که ادعای روشنفکری و خفن بودن میکنه، نمیشینه 24 ساعته پای فروم تا جواب معلوم الحال هارو بده از دید خودش یا به راحتی تریگر بشه چون آنقدر روشنفکر هست که بدونه فضای اینترنت همینه و نمیتونه به یک فرد مجازی سلیقشو تحمیل کنه یا هر کسی که نظری مخالف داره هیتر نیست یا هر کسی میم میزاره درک کودکستانی داره، به جای اینکارا میره میشینه بازیشو میکنه وقتی تموم شد میاد نظرشو میده و با بقیه بحث میکنه، من تو این مدتی کمی که داخل این فروم هستم متوجه شدم یک عده دسته دستشونه دارن last of us 2 بازی میکنن و در عین حال 100 بار انواع اقسام پیج مرتبط به بازی ریفرش میدن تا اگه کسی چیزی مخالفی گفت حالا چه منطقی یا غیر منطقی بهش حمله ور بشن، دوست عزیز هر کسی که هستی اگه آستانه تحملت انقدر پایین هست و حتی تحمل انتقاد به بازی مورد علاقتو نداری مطمئن باش 2 روز دیگه تو جامعه به بدترین مشکل ها میخوری، البته افراد کم سن سال بحثشون فرق داره ولی اگه بزرگسال هستید واویلا.
دوست عزیز:دی میگم من اصلا بازی نکردم و اگه برای pc نیاد نمیتونم هم بازی کنم
چه طرفداری ای؟:دی
خلاصه که اشتباه گرفتی!
من حرفم این بود که هر کس که با این lgbtq حال نمیکنه سطحی نگر نیست و بلعکس

دوست عزیز:D میگم من اصلا بازی نکردم و اگه برای pc نیاد نمیتونم هم بازی کنم
چه طرفداری ای؟:D
خلاصه که اشتباه گرفتی!
عزیز دل من در تایید حرف شما گفتم، اشتباه برداشت کردید :D

• Like
Reactions: a2010
دوست عزیز:D میگم من اصلا بازی نکردم و اگه برای pc نیاد نمیتونم هم بازی کنم
چه طرفداری ای؟:D
خلاصه که اشتباه گرفتی!
«من حرفم این بود که هر کس که با این lgbtq حال نمیکنه سطحی نگر نیست و بلعکس»

کسی که مخالفه دقیقا سطحی نگره و یکی از اهداف خالق هایی چون دراکمن که روی اقلیت ها تمرکز میکنن اینه که شماها رو ازین سطحی نگری نجات بدن.

دوستان مثل اینکه در جریان نیستن که ۹۰ درصد استوری تلینگ و کارکتر دولوپمنت tlouحین گیم پلی صورت میگیره و کات سین بخش جزئی از داستان بازی هستن که فقط حوادث رو در بر میگیره ...مثل این میمونه یکی بگه من بایوشاک اینفنیتی رو کات سین هاش رو دیدم ، داستانش خیلی مضخرف بود

من از آخرین دفعه ای که تاپیکو چک کرده بودم 40 صفحه رفته جلو :| و راستش خیلی نتونستم کامل بخونم ولی این یوزر اسکور ها بنظرم بیشتر دلیل بر موفقیت بازیه.

اولا تئوری توطئه و ... رو بزارین کنار. این همه ریت منفی از جانب طرفداران کنسول رقیب نیست. خود بازی اونقدر فن داره که طرفدارای رقیب هیچ اثری در مقابلش ندارند. ولی بازی بازی یی هست که میخواد متنفرتون کنه. میخواد اون حس نفرت و تنفر و خشم رو درتون برانگیخته کنه. تو اولین مصاحبه دراکمن بعد معرفی بازی هم این حرف گفته شد که تم بازی خشم و انتقامه و بازی قطعا قراره خیلی هارو عصبانی کنه! قرار نیست داستان صرفا این باشه که نگاه کن چقدر عذاب اوره حالا بگو "چه داستان قشنگی"... اینکه بعد داستان اون عصبانیته اینقدر بالا باشه که بخوای بری همه جا "تنفر"ی که بوجود اومده رو ابراز کنی، این بنظرم هدف بازی بوده. این بهترین اثریه که بازی میتونه روتون گذاشته باشه... من خودم 8 ساعت بیشتر بازی نکردم و از نظر داستانی هیچی از آینده خبر ندارم. اینارو هم طبق برداشتم از مصاحبات قدیمی گفتم. حالا بعد اتمام بازی میتونم نظر کاملمو در این مورد بدم.

و به همین خاطر خیلی تریگر نشید... لذتتونو ببرین و بزارید بازی اون اثری که دوست داره بر روی تون بزاره رو کامل بزاره ...

دوستان مثل اینکه در جریان نیستن که ۹۰ درصد استوری تلینگ و کارکتر دولوپمنت tlouحین گیم پلی صورت میگیره و کات سین بخش جزئی از داستان بازی هستن که فقط حوادث رو در بر میگیره ...مثل این میمونه یکی بگه من بایوشاک اینفنیتی رو کات سین هاش رو دیدم ، داستانش خیلی مضخرف بود
دقیقا. 90 درصد روایت داستان و دیالوگ‌های اساسی بازی حین 30 ساعت گیم‌پلی صورت میگیره و بخش مهمیش هم آپشنال هست (من 7 ساعته دارم بازی میکنم کلا 30 دقیقه کات سین ندیدم تا الان). نمیفهمم چطور میشه از روی دیدن کات‌سین بدون کانتکست نظر کلی داد آخه :)). دقیقا مثل RDR2 که میشه شمای کلی داستانش رو توی یک پاراگراف نوشت ولی تقریبا کل داستان حین گیم‌پلی و دیالوگ‌های آپشنال آرتور با اعضای کمپ صورت میگیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or