امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

در ادامه ،،،

149489

149490

اما

149491

به عمرش ندیده بود :lol:

فکر کنم اگه اون هشت پای ۲۰۰۶ زنده بود ، جلوش یه بد یا خوب میزاشتن بعد به عنوان سند فاجعه بودن بازی و بی اعتبار بودن منتقد هاتو نت پخش می‌کردن ... خلاصه

View attachment 2020_06_12_03_23_22_EaQ1pkXXkAAGuRV.mp4

پس کو اون ریج ریویو ها که تو ردیت قولشو میدادن

Attachments

گفتم همینجوری برم میانگین نمره های بازی رو تو GameRankings هم چک کنم؛ اصلا نمیدونستم چند ماه پیش کلا سایتش به کار خودش پایان داده.

یه زمانی خیلی ارزشش بالا بود و حتی گیم‌رنکینگز به واسطه تخصصی بودنش نگاه خاص تری سمتش بود.

• Like
Reactions: vaan 2
یکسری(منظورم شخص خاصی نیست) یک تکامل فکری خاصی رو طی کردن. ۴ سال مجبور بودن از بازی تعریف کنن در صورتی که به هر دلیلی توی ذهنشون بدشون میومده؛ بعد یهو سر لیک‌ها خودشونو ریختن بیرون و نشستن سر ترول بازی بعد که شرایط اوکی شد و نمایش بیشتر گیم‌پلی دیدیم دوباره فن بازی شدن و سر نمرات هم به اوجش رسید، یهویی وقتی یوزر اسکور اتفاق افتاد دوباره اون ذهنیت پنهان خودشونو نشون دادن و نشستن سر ترول بازی. هیچ اجباری نیست که شما یک چیزی رو دوست داشته باشین، واقعا سلیقه‌اس و حتی دلیل هم شاید نداشته باشین مثلا من از فلانی بدم میاد ولی نمیدونم دلیلش چیه. ولی وقتی داری فکت صادر میکنی باید حداقل بازی رو دوبار تموم کرده باشی. من حدود ده ساعته که بازی رو رفتم و هرچی میگم کنارش مینویسم که نظر شخصی بندس بعد شما با دیدن دوتا کات‌سین بازی(شرط میبندم بهت بگن داستان رو از اول تا آخر بنویس نمیتونی و کلا یه چیز دیگه مینویسی) اومدی فکت صادر میکنی که داستان بازی بده و از نسخه اول پایین‌تره؟

یه جوری تو تاپیک لیک های بازی جشن و سرور گرفتید که هرکی ندونه فکر میکنه اعضای تاپیک اصلی بازی حلقه زدن دارن با مداحی آهنگران سینه میزنن.
اصلا به فرض محال بگیم ناتی داگ گند زده اینکه کسی از خراب شدن دنباله یکی از بهترین بازی های تاریخ جشن بگیره ، قشنگ مشخصه تمام این سال ها چه حال و روزی داشته

منم دقیقا همین رو دارم میگم ، وقتی ماهیت متا رو زیر سوال ببریم ، چه چیزی رو برای ارزش گذاری بازی ها مشخص کنیم ...
اگه مرجعی برای مشخص شدن سطح کیفی بازی ها نداشته باشیم ، فردا یه بزرگواری یه خانی از برره بالا میاد برامون میشینه رو منبر ، فردا یکی از ببره پایین ، همین الان که مرجع داریم اینه ، نداشته باشیم که دیگه فبها (برره به کار بردم که یه وقت اسم جایی رو نگم واقعا وجود داشته باشه به کسی بر بخوره)

اگه کسی در این حد اعتماد به نفس داره که میاد کار یه حرفه ای رو که منتقدین هم تاییدش میکنن رو در حد پشکل میاره پایین ، باید حداقل خودش سابقه ای تو این زمینه داشته باشه .... و جالب اینه ما تو این یه مورد خاص بدون اینکه حتی اون اثر رو تجربه کرده باشن دارن این کار رو میکنن ... والا سلیقه ، طرز فکر هر کسی محترم ، ولی دیگه ندیده بودیم چیزی رو تجربه نکرده نقد که هیچ ، لگد مال کنن ... بعدم پشت نظر شخصی قایم شن، آقا من نمیگم اون آقایون اشتباه میگن ، ولی حداقل یه بار بازیش کنن ، هر چی گفتن قبول

وقتی ما مرجع نداشته باشیم ، باید بشینیم پای منبر این جور آدما ، هر روزم یکی میخواد بره جای نفر قبلی بشینه ،
دوست عزیزمون خیلی بهتر از من توضیح دادن.

• Like
Reactions: .::Snake::.
من خودم به داستان بازی خیلی ایرادها گرفتم که در تاپیک اسپویل هستش و واقعا برام ناراحت کنندس که این بازی چنین مشکلاتی در داستانش داره. ولی دیگه یه سری از اونور بوم افتادن و اصلا ایراداتی میگیرن که بیشتر خنده داره تا منطقی:دی
الان دور کوبیدن بازیه و خب فضا هم بازه و تا جا هست باید کوبیدش مثکه. خلاصه زیاد خودتونو درگیر هر بحثی نکنید چون بیفایده هستش.

عزیز من بازی کردم و دارم میکنم داری اشتباه میزنی :D:-j میگم که شما فرق نقد و نمره رو اصلا نمیتونین متوجه بشین همون منتقدا و سایت های حرفه ای خیلیاشون فهمیدن که سیستم نمره دهی رو ورداشتن و فقط به یک نقد بسنده کردن نمونش eurogamer مشکل اینجاست که نمیخواین که بفهمین شما نمیتونی بفهمی که نمره میگیم یک چیز هست و نقد هم یک چیزه دیگه نقد الزاما به نمره که معلوم نیست چجوری و با چه معیاری هست ول داده میشه توسط نویسندش نیاز نداره تاز اونم هر نقدی نه. بازم زدی کوچه علی چپ که بازی نکردین و فلان که اصلا من دارم درباره ماهیت متا صحبت میکنم برای تمام بازی ها صدق میکنه بعد کدوم اقایون این اقایون خیالی که میگی کیا هستن ؟ به بحث من چه ربطی داره ؟
بعد هم نقدر در گیم به شدت متفاوت از مدیوم های دیگه هست و در اخر سعی کن حداقل درباره اون منتقدین عزیز بیشتر تحقیق کنی ببینی که هیچ تخصص و سابقه درستی ندارن یه تعداد زیادیشون البته بازم نمیگم الان متا رو ول کن چون من میگم و از امروز یجوره دیگه ببین ولی این حقانیت متا در مورد همه بازی ها جوکی بیش نیست
ما بی سواد ها هم متا برامون سنده ، و نه فقط متا ، که محتوای نقد منتقدای حرفه ای مجلات و سایت های معروف از اون هم مهمتر

فکر کنم اصلا نمی‌خونی من چی می‌نویسم ، خط اول رو میخونی نتیجه گیری می‌کنی ، مگه میشه نقد بدون اینکه متن نقد رو در نظر گرفت به نمرش استناد کرد ...

به هر حال باید به تعریفی وجود داشته باشه ، وگرنه مثل این میمونه که بگیم به قانون نیاز نداریم ، هر بشری خودش عقل داره ، می‌تونه تصمیم بگیره چی کار کنه....

من در مورد شما صحبت نمیکنم ، حرف من کلیه ، دارم میگم شما میگی متا رو بندازید. دور ، خوب بعدش چی ؟؟

شما میخوای یه بازی بخری ، که هیچ اطلاعاتی ازش نداری ، چطور تصمیم میگیری؟؟

در مورد یه بازی که پسندیدی ، با کسی بحثت میشه که حتی بازی نکرده میگه اشغال و فاجعه است ، و هر چی هم توضیح بدی فایده ندارد ، دقیقا چی این وسط قراره ملاک بحث قرار بگیره ؟؟؟

گرامی زود قضاوت می‌کنی. پست قبلی به این معنی نبود که شما گیمرهای عادی بی‌سوادید. شفاف‌سازی می‌کنم که یعنی نه اون منتقدها خیلی باسوادن و نه شما گیمرها خیلی بی‌سوادید که خودتون رو دست‌کم می‌گیرید و لازم نیست با خضوع و خشوع به پای درس استاد بشینید و بگید اثر X خوبه چون حاج‌آقادکترمهندس این‌گونه فرمودند و ما هم باید بپذیریم. همه این‌قدری حق دارن و ارزشمندن که نظرشون رو بدون نگرانی بیان کنن ولو که با نظر مراجع و اکثریت در تضاد باشه (در خصوص مسائل نسبی، نه مثلاً روی گردی زمین یا دو ضربدر دو مساوی چهار). ما دقیقاً به همین دلیلی که شما عرض می‌کنی منتقدین گیم رو این‌قدر واجد شرایط عالیه نمی‌دونیم:

دقیقاً همین ری‌ویونویس‌هایی که برای شما مرجع هستن نه سوابق تحصیلی تو رشته‌ی مربوطه دارن و نه سابقه‌ی حرفه‌ای توی داستان‌نویسی. گرچه فقدان اینها باعث نمی‌شه کسی صلاحیت نظر دادن نداشته باشه.

به قول اون دوستمون فرض کنیم که میانگین سنی منتقدین از گیمرها بیشتر باشه، خب که چی؟ صرف این‌که کسی چند سال بیشتر از ما دور خورشید تاب خورده هیچ امتیازی به استدلالش نمی‌ده. منطق فارغ از این‌که از دهن منتقد پیر خرابات بیرون بیاد یا جوون ساده تفاوتی نداره.

افراد معدودی در Game Studies فعال هستن که چنین رشته‌ای رو دنبال می‌کنن و سطحشون از منتقدهایی که شبیه گیمرهایی مثل ما هستن بالاتره و نویسنده‌هاشون سوابقی که شما می‌گی رو دارن. این هم سایتشون: gamestudies.org. ولی ما درباره‌ی عده‌ای داخل ناسا صحبت نمی‌کنیم که از ما پیشرفته‌تر و به ابزارهای دقیق‌تری دسترسی داشته باشن (بحث فنی امثال DF جداست).

اما اینها یعنی چی؟ ما برای لذت بردن از آثار هنری و ارزش‌گذاری روی اونها نیازمند هیچ مرجعی نیستیم و کماکان معتقدیم ارجاع به «سخن بزرگان» برای سنجش یک اثر هنری تفاوتی با همون سفسطه‌‌ای که در پست قبلی عرض شد نداره.

شما نمی‌تونی حقیقت عینی مثل «انسان قادر به پرواز نیست» رو منکر بشی و بگی نظر شخصی من هست و حرف مراجع علمی (که نسبت به منتقدین از ما چندین پله باسوادتر هستن و مدرک هم دارن) رو زیرسؤال ببری، اما در اثر هنری که خبری از حقیقت عینی نیست راحت می‌تونی و این حق رو داری که بگی «داستان این اثر خوب نیست» و نه از نظر منطقی به حرفت مشکلی وارد باشه و نه تضادش با اکثریت نظر مراجع، در اون خللی ایجاد کنه.

پ.ن: امیدوارم در پست‌های بعدی متهم به مزدوی آل‌سعود و ترامپ نشیم.
حداقل بازی رو بازی میکنن بعد راجع بهش نظر میدن :lol::lol::lol::lol:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or