امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

وایسا بینیم ، تو که تا دیروز دنبال دیسکش بودی ، کی رسیدی بازی کردی کلک ...:Smoke1:
اون پریروز بود تو تاپیکشم نوشتم دیگه البته شاید پاکش کرده باشن شما ندیدینش. بازی رو دادم برام ظرفیت 2 ریختن بعدم که با نام و یاد خدا کنسول رو روشن کردم الانم در خدمت شمام. میخوای امتحانم بگیری آقا معلم درسامو خوندم :D

• Like
Reactions: only sony
اگه برای توجیح داستان این بازی قراره توییت بزارید اینم یک توییت خوب برای خودت:
دوست داری بمباران توییتت کنم ا؟ اونم از منتقدین نه هر .... . :-j
از سایتای درجه یک و افراد سرشناس صنعت گیم و سینما که داستان بازیو با بهترین دنباله های تاریخ سینما مقایسه کردن و خیلی بهتر از شماره یک هم دونستنش
اینا همه کشکه دیگه ، فقط شما درست میگید :-j

اینم جواب امثال شما و اسپویل داره کسایی که بازی نکردن بازش نکنن

دوست داری بمباران توییتت کنم ا؟ اونم از منتقدین نه یوتیوبرا. :-j
از سایتای درجه یک و افراد سرشناس صنعت گیم و سینما که داستان بازیو با بهترین دنباله های تاریخ سینما مقایسه کردن و خیلی بهتر از شماره یک هم دونستنش
اینا همه کشکه دیگه ، فقط شما درست میگید :-j

اینم جواب امثال شما و اسپویل داره کسایی که بازی نکردن بازش نکنن

دقیقا حرفش درسته

کافی بود که ابی یه مرد هیکلی باشه خدا شاهده هیچکدوم از این اعتراضات نبود

• Love
Reactions: only sony
دقیقا حرفش درسته

کافی بود که ابی یه مرد هیکلی باشه خدا شاهده هیچکدوم از این اعتراضات نبود
نگاه کن حتی اگه اونطوری هم میشد قشنگ %0 درصد فرق نداشت، اون کرکتر از ریشه شخصیت پردازیش مشکل داره.
ویرایش مدیریت: از تگ اسپویلر استفاده شود.

Last edited by a moderator:
نگاه کن حتی اگه اونطوری هم میشد قشنگ %0 درصد فرق نداشت، اون کرکتر از ریشه شخصیت پردازیش مشکل داره.
مشکلش چیه؟ شما ریششو ول کن ساق و برگشم برای من بگی کفایت میکنه. تو تاپیک اسپویل بازی هم خدمتتون عرض کردم اونموقع. میاید یه تیکه ول میدید وسط تاپیک و میرید اول که به Woke بودن بازی گیر دادین الانم به شخصیت پردازی. تا 200 بار دیگه هم تکرار کنید شخصیت پردازی ایراد داره. من چیزی از حرفتون نمیفهمم. بگید کجاش ایراد داره. والا حیف که بحث اسپویل دست و بالمو بسته وگرنه بهت میگفتم که اتفاقا اون کاراکتر نه نتها اشکال نداره از سطح دنیای گیم چقدر بالاتره.

تو صنعتی که همه کاراکتراش تک بعدین حالا یه کاراکتر چند بعدی بهتون دادن شکایتم دارین؟

آخرین ویرایش:
اون پریروز بود تو تاپیکشم نوشتم دیگه البته شاید پاکش کرده باشن شما ندیدینش. بازی رو دادم برام ظرفیت 2 ریختن بعدم که با نام و یاد خدا کنسول رو روشن کردم الانم در خدمت شمام. میخوای امتحانم بگیری آقا معلم درسامو خوندم :D
پشمام ریخت از این همه سرعت عمل ... من تازه رسیدم روز دوم ... البته سبک بازی خودمه اینکه تو هر سوراخی سر میکشم و خیلی چیزای دیگه ، لول دیزاین این بازی با زیبایی محیطیش هم جوریه که تبدیل به وسواس میشه ...

مشکلش چیه؟ شما ریششو ول کن ساق و برگشم برای من بگی کفایت میکنه. تو تاپیک اسپویل بازی هم خدمتتون عرض کردم اونموقع. میاید یه تیکه ول میدید وسط تاپیک و میرید اول که به Woke بودن بازی گیر دادین الانم به شخصیت پردازی. تا 200 بار دیگه هم تکرار کنید شخصیت پردازی ایراد داره. من چیزی از حرفتون نمیفهمم. بگید کجاش ایراد داره. والا حیف که بحث اسپویل دست و بالمو بسته وگرنه بهت میگفتم که اتفاقا اون کاراکتر نه نتها اشکال نداره از سطح دنیای گیم چقدر بالاتره.

تو دنیایی که همه کاراکتراش تک بعدین حالا یه کاراکتر چند بعدی بهتون دادن شکایتم دارین؟
چند بعدی؟‌ Seriously؟
پک من هم از ایشون چند بعدی تر و باور پذیر تره.
والا کرکتر از ایشون تک بعدی تر نیست...
نمیشه بیای جوئل رو بکشی، بعد بگی این شخصیت فرشته خداست!
به این میگن کرکتر تک بعدی.
اونم خیلی زورکی و غیر قابل باور...اخرشم که رسما خود این کرکتر پند اخلاقی داستان هم خراب کرد، چون با انتقام گرفتن بازم پیروز ماجرا در اومد.
انتقام اش رو گرفت... انگشت الی هم خورد هر غلطی که دلش میخواد هم کرد دیگه برو به سلامت.
کار هایی هم که میکردن 99.99 هیچ منطقی توشون نیست.
الکی هم اون حرفا رو نزنن بازم هیچ تغییری در محتویات و کیفیت داستان نویسی ایجاد نمیکنه.
وقتی که میخوای شخصی اش کنی نشون میده، فقط داری بهانه میتراشی، که استدلال طرف مقابل رو پایین بیاری و چیزی در چنته نداری.

و دقیقا به خاطر همینه که صنعت ویدئو گیم و ژورنالیسم بازی ها هیچوقت جدی گرفته نمیشه و مقابل صنعت سینما، موسیقی، داستان نویسی و ... شبیه یه جوک باقی میمونه...
خیلی برام جالبه شما که ادعای فهم نقد داری میشه به من بگی Plot hole چی هست اصلا؟ چون من تا جایی که یادمه شماها اعتقاد داشتین بازی کلا پلات نداره بعد یهو وسط پلاتی که وجود نداره سوراخ پیدا شد؟
فکر میکنم این استدلال شماست که وسطش Hole وجود داره اونم به اندازه کله من.
من بارها اینجا گفتم اونور تو تاپیک اسپویلا هم گفتن هی کلی نبافید به هم. یه چیزیو هی تکرار کنید جزیی ایراد بگیرید تا بشه بحث کرد. هی یه سری جملات تکراری مثل اینکه پلات هول داره. جوکه دارم از خنده میمرم. خوب اینکه نشد نقد. به این میگن غر زدن نقد چیز دیگه ایه

@Arima Kishou

برو برو تا کسی ندیده پاکش کن ضایع شد. چون معلوم شد اصلا بازی نکردی. ببین اسپویلا خیلیاش غلط بود ولی تو هنوز تو اسپویلا موندی.

و دقیقا به خاطر همینه که صنعت ویدئو گیم و ژورنالیسم بازی ها هیچوقت جدی گرفته نمیشه و مقابل صنعت سینما، موسیقی، داستان نویسی و ... شبیه یه جوک باقی میمونه...
خوب وقتی سایت Roger Ebert این جملرو در وصف بازی گفته دیگه حرفی باقی نمیمونه . حتما ایشونم فیلم کم دیده و چیزی از سینما نمیدونه

The Last of Us Part II Redefines the Horror Video Game Experience | Video Games | Roger Ebert

Video game sequels, like movie sequels, are often designed in a way that merely gives the potential buyer more of what they liked the first time. There are rare creative projects—Christopher Nolan’s “The Dark Knight,” for example—in which it feels like a team is unwilling to merely duplicate success, and are attempting to build on the foundation of the first experience. This game deserves that comparison. In every way, “The Last of Us Part II” is a major achievement, a masterpiece of a game that one would be tempted to say sets a new standard for the horror game experience, but that would imply that others could possibly live up to it. "

149478
149479
149480

آخرین ویرایش:
ایراد گرفتن از بازی ربطی به تایید ریویو بامبینگِ نمی‌دونم کیا توی متاکیریتیک نداره.

بعدم ببینم الان من بیام بگم استریم گیم پلی دیدم و همون حسی رو گرفتم وقتی اولین بار Gears1 و RE4 و Oblivion و KZ2 و ... بازی کردم کسی نمیاد بگه آقا شما برو بازی کن شاید اون قدرهام خوب نبود؟!

بحث من سر داستان بود. اگه Tlou1 داستانش عالیه این نهایتن داستانش برا یه اکشن Bmovie خوش ساخت خوبه. منو یاد مغزهای کوچک زنگ زده انداخت. یا اخیرتر جوکر. شلوغ و پرهیاهو با پروداکشن درجه یک ولی بی روح. که تو روزای آینده که همه بازی کردن فرصت پرداختنش بهتره.

در مورد خشونتم من خیلی مقدار کمی از بازی رو دیدم با این حال خشونتش اضافی بود برام. نه اینکه حالم بد بشه فقط اینقد زیاد و اغراق شده بود دیگه کرخت شدم روم تاثیر نداشت. مثل اینکه دست Neil خیلی باز بود تو پروژه یکم ذوق زده شده و زیاده روی کرده. امیدوارم توی Part III به تعادل برسه و 97 ببینیم. الان شما ببین به شکل واقعا لوسی یکی از صحنه‌های بازی داره Meme میشه که واقعا Sillyه اشاره کردن بهش. آدم می‌مونه. اینقد جنبه وجود نداره. حالا اصلا کاری نداریم ویدئو گیم یه عرف جمعی‌ای برای همه ما داره و چه درست چه غلط یه چیزایی برامون جا افتاده و بیش از حد پرداختن به یه چیز حس معمول آدم رو به روغن سوزی میندازه و بهتره که هر سازنده‌ای اگه واکنش متعادل میخواد باید حواسش به اینا باشه ولی اینم در نظر نگیریم سادنلی هم بیای اینهمه تابو بریزی تو بازیت اونم صرفا چون میخوای در موردشون حرف بزنی نه اینکه لازمشون داری معلومه که ملت یه سری پس میزنن هیچ اصن داستانت وصله پینه‌ای میشه و حس نداره.شلوغ کاری الکی. عزیز من شما خب هی بیای چیزای حال به هم زن به من نشون بدی خب تاثیرش از بین میره یکم فاصله بده بذار من ترسم ازش نریزه برام شوخی نشه. من همین چند هفته پیش دوباره بعد مدتها نشستم Oldboy دیدم و توی صحنه‌های خشنش دستم جلو تصویر بود نبینم واقعا حالمو بهم میزد که دقیقا هم کارش همین بود و برای همین وجود داشت. تازه اون فیلم مورد علاقه من نیست و رسما شخصیت پردازی توش تعطیله. ولی چرا اینجا اینطوری نیست؟ من Part I یکی از بهترین داستانهای زندگیم تو هر مدیومیه و باید بگم که Tlou Part II توی ذوق من زد. بازی قبلی درام بود رسما. شما همش اکشن داشتی ولی چیزی که تلو رو تلو کرد حس قوی و خاص و منطقی کاراکترا بود. کردیتس شماره اول میاد بالا Neil رفته بغل خفن‌ترین رایترای سینما تلویزیون آمریکا نشسته. ولی اینجا یه چیزی سر هم کردن قشنگ مشخصه. حالا یکم زمان بگذره جو بخوابه حدس من اینه که پسرفت بازی از لحاظ داستان تبدیل به یه فکت می‌شه. من اول که نقدا اومد دیدم کسی به داستان گیر نداده یه نفس‌ راحت کشیدم واقعا تا رسیدم به Skill Up دیدم داره با فصل هشت گات مقایسه می‌کنه شوک شدم گفتم این چیه پس. تا خودم رفتم یه مقدار دیدم و متوجه شدم که واقعا یک چیزایی هست. الان میگم اینایی که از داستان تعریف کردن چی میگن؟! بازم یکم جو بخوابه بهتر می‌شه حرف زد.

بازی یه رکورد دیگه رو هم شکست؛

پر بحث ترین تاپیک با بیشترین پست تو بخش امتیازات؛

که رکورد قبلی دست نسخه اوله و رتبه سوم هم نسخه سوم آنچارتده :D.
دقیقا میخواستم همین رو بگم ... بازی تو یه هفته از کل تاپیک نسخه قبلی جلو زد ، تازه اون یکی رو به خاطر ۱۰ ادج ،۲,۳ هفته زودتر از امبارگوش زدن، بعد تعداد کاربرای فعال اون موقع هم بیشتر بود ... بازی فقط اومده فقط رکورد بزنه ها

از داستان بازی تقریبا هیچی نمی دونم ولی این بحثا باعث شد ایمان بیارم دراکمن به حرفش عمل کرده.

از همون اول گفت بازی به طرز شدیدی divisiveـه
و همینم شد.
تاپیک شونصد صفحه جلو رفت یه نفرم نبود که بگه بازیم واسه meh بوده

بین منتقدا و بقیه جاها هم همین بوده. یا عاشق سینه چاک یا هیتر کینه شتری :D

حداقل ازین نظر کارشون درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or