امتیازات Star Wars Jedi: Survivor

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
star-wars-jedi-survivor.jpg

Star Wars Jedi: Survivor

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: Electronic Arts
سبک: Action-Adventure
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
تاریخ انتشار: April 28, 2023 مصادف با هشتم اردبیهشت 1402

Metacritic

Opencritic

IMG_20230428_222937_847.jpg

IMG_20230427_020643.jpg

آخرین ویرایش:
من موندم این dead island که تو جهنم توسعه گرفتار بوده و سه بار استدیوش عوض شده و کلی مشکلات داشته انجینشم همین ue 4 هست چطور انقدر بهینه منتشر شده؟😀بعد ریسپاون با اون سابقه درخشان و تاخیر زدن این طوری بازیو تحویل داده

قیمت بازی ها تو روزا و ماه های اولیه عرضه بالاتره. کسی که میخواد زود تجربه اش کنه باید پول بیشتری بده. حالا شرایط طوری شده که پول بیشتر میدی و بازی خراب تحویل میگیری. اگه قرار بود یه سال دیگه تجربه کنیم که میذاشتیم با قیمت همون موقع میخریدیم.
نه ولی لانچ افتضاح تقریبا بین بازی های AAA نورمال شده حالا اگه یه بازی مستقل باشه میگیم بخاطر بودجه نتونستن قبل لانچ بهینه کنن اما یه سازنده AAA که کلی منابع زیر دستشه غیر قابل توجیه و بیشتر توهین به مشتری حساب میشه
کامنت من در جهت حمایت از توسعه دهنده نبود، واضح گفتم منی که هزینه کردم برای یک بازی خوب، نمیام بخاطر یک سری مشکلات فنی تجربه این عنوان رو در همون روزهای اول به خودم زهر کنم. اینکه هزینه کنید و به قول خودتون یک بازی خراب با مشکلات فنی فراوون رو D1 تجربه کنید اون توهین به خودتونه

گند پورت های داغون به خصوص در مورد بازی های UE4 دیگه دراومده. عملا روی PC مدت هاس یک پورت خوب عرضه نشده. دیگه آدم حسش نمیاد سیستم بروز کنه پس که پرفرمانس ها داغونه. وضعیت سری ایکس و اس هم البته به بدی PC نبوده این چند وقته، ولی خوب هم نبوده. فقط فایو اکثرا وضعیتش خوبه که اونم گویا رو این بازی تعریفی نداره.

خوبه نسل هنوز شروع نشده وضع اینه. گرافیک بازی هم تو بعضی محیط ها واقعا خوب به نظر میاد ولی تو بعضی ویدیو ها من میبینم چنگی به دل نمیزه.

بازی روی 1440P نزدیک 18 گیگ وی رم میخوره رو PC. کل وی رم روی کنسول 12 گیگ اینا در دسترسه. جالبه. با چه رویی بیانیه میدن آدم تعجب میکنه

View attachment 291397

منتشر کن ، بیانیه بده ، بعدم فیکس کن ما هم که گوشامون همه مخملی LOL
به یک افق جدید در دنیای بازی رسیدیم.
توسعه دهنده ر*ده بعد میاد می گه شما درست سیستم نبستید پچ هم نمی دیم چون پچ بدیم مشکل جدید ممکنه ایجاد بشه.
----
این 4 UE زباله ترین انجین کل تاریخ اه.
هرچقدر UE 3 درخشان بود 4 فاجعه بود.
امیدوارم سر 5 این افتضاح رو جمش کرده باشن.

اسلحه گذاشتن روی سرتون بازی رو D1 تجربه کنید؟ من بازی رو گرفتم ولی نمی خوام تجربه این عنوان رو بخاطر مشکلاتش به خودم زهر کنم، صبر می کنم تا مشکلاتش با آپدیت های مختلف حل بشه بعد برم سراغش
مسلما کسی اسلحه به سمتمون نگرفته اما به عنوان یک "مشتری" وقتی "پول" بابت چیزی میدی انتظار داری از همون لحظه اول درست کار کنه نه اینکه حالا صبر کنیم بلکه فرجی شد
بحث رفتار توهین آمیزیه که شرکت ها در مورد پیسی گیمرا در پیش گرفتن و بدون هیچ احترامی بازی رو در بدترین شکل ممکن منتشر می کنن

View attachment 291397

منتشر کن ، بیانیه بده ، بعدم فیکس کن ما هم که گوشامون همه مخملی LOL
دقیقا این داره نورم میشه خودشون میدون چه خبره منتها بخاطر deadline بازی رو عرضه میکنن بعدش یه متنی میدن با خیال راحت 3-4 بعد درست میشه بازی گندشو درآوردن . استیم باید یه قانونی داشته باشه این جوره بازی ها رو ورداره از استور فیکس که شدن برگردونه ، ولی گیبن که براش مهم نیست فقط درصدشو میگیره

دقیقا این داره نورم میشه خودشون میدون چه خبره منتها بخاطر deadline بازی رو عرضه میکنن بعدش یه متنی میدن با خیال راحت 3-4 بعد درست میشه بازی گندشو درآوردن . استیم باید یه قانونی داشته باشه این جوره بازی ها رو ورداره از استور فیکس که شدن برگردونه ، ولی گیبن که براش مهم نیست فقط درصدشو میگیره
استیم Refund گذاشته می گه می تونید Refund کنید.
دیگه بیشتر از این فکر نمی کنم کاری از دستش بر بیاد.

اقا هزینه استخدام تستر بالاست باشه.. کاش بیان بجای توسعه AI برای چت کردن یا عکس درست کردن، یه AI بنویسند بیاد خودش بازیارو تست و بررسی کنه و مشکلاتش رو بتونه گزارش بده..
چون گاهی آدم میگه اینها بازیو بدون تست میدن بیرون ؟ یعنی ۴ نفر تو اون استودیو نمی‌تونه بازیو رو چندتا سیستم تست کنه؟

استیم Refund گذاشته می گه می تونید Refund کنید.
دیگه بیشتر از این فکر نمی کنم کاری از دستش بر بیاد.
دقیقا مشکل همینه پابلیشر هم میگه به درک نهایت یه درصد کمی ریفاند میکن . اینجوری گزارش های مالی شون هم به مشکل نمیخوره بازی عرضه میشه حالا اگه حال کردن بعدا فیکسش میکنن . ولی اگه یه بار زهر چشم ازشون بگیرن بازی رو حذف کنن حساب کار دستشون میاد .

مطمعن باشید از چند ماه قبل هم خودشون میدون چه گندی زدن نیاز به تست نداره . ولی به خاطر Deadline که دارن و بازار اصلیشون که رو کنسوله اونجا اپتیمایز میکنن بعد روی pc کار میکنن که وقت کم میاد میره بعد عرضه .

دقیقا مشکل همینه پابلیشر هم میگه به درک نهایت یه درصد کمی ریفاند میکن . اینجوری گزارش های مالی شون هم به مشکل نمیخوره بازی عرضه میشه حالا اگه حال کردن بعدا فیکسش میکنن . ولی اگه یه بار زهر چشم ازشون بگیرن بازی رو حذف کنن حساب کار دستشون میاد .

مطمعن باشید از چند ماه قبل هم خودشون میدون چه گندی زدن نیاز به تست نداره . ولی به خاطر Deadline که دارن و بازار اصلیشون که رو کنسوله اونجا اپتیمایز میکنن بعد روی pc کار میکنن که وقت کم میاد میره بعد عرضه .
کنسولشم پایدار نیست اخه.کلا بهینه نکردن بازیو.

مسلما کسی اسلحه به سمتمون نگرفته اما به عنوان یک "مشتری" وقتی "پول" بابت چیزی میدی انتظار داری از همون لحظه اول درست کار کنه نه اینکه حالا صبر کنیم بلکه فرجی شد
بحث رفتار توهین آمیزیه که شرکت ها در مورد پیسی گیمرا در پیش گرفتن و بدون هیچ احترامی بازی رو در بدترین شکل ممکن منتشر می کنن
الان منی که پیسی پلتفرم اصلیمه تصمیم گرفتم بازی رو برای ps5 بگیرم حداقل اعصابم اینقدر خورد نشه
بله بازی مشکل داره، روی PC نابوده، روی کنسول ها قابل تحمل به قول شما. اینکه توسعه دهنده در بحث پورت تــِر زده بحثی توش نیست، ولی اینکه شما حاضری بازی رو به قول خودت تحمل کنی ولی در هر صورت تجربش کنی از نظر من دست کمی از مثال توهین نداره

• Like
Reactions: Need-More-Speed
اسلحه گذاشتن روی سرتون بازی رو D1 تجربه کنید؟ من بازی رو گرفتم ولی نمی خوام تجربه این عنوان رو بخاطر مشکلاتش به خودم زهر کنم، صبر می کنم تا مشکلاتش با آپدیت های مختلف حل بشه بعد برم سراغش
کسی اسلحه گذاشته روی استودیو ها که بازی رو روز لانچ اینطوری ریلیز کنن؟ مثل آدم چند ماه دیگه تاخیر بزنن و بگن دلیلشون برای این تاخیر چیه. بازی رو فول پرایس روز لانچ بخری، بعد اینطوری از آب در بیاد و بعد باید سه ماه صبر کنی تا درست بشه. خب مگه دیوانه ایم، صبر کنیم 4 ماهه دیگه X درصد تخفیف میخوره و بعد میخریم.

بله بازی مشکل داره، روی PC نابوده، روی کنسول ها قابل تحمل به قول شما. اینکه توسعه دهنده در بحث پورت تــِر زده بحثی توش نیست، ولی اینکه شما حاضری بازی رو به قول خودت تحمل کنی ولی در هر صورت تجربش کنی از نظر من دست کمی از مثال توهین نداره
نه به هیچ وجه تا مشکلاتش برطرف نشه نمی خرمش نهایت نسخه ps5 میگیرم با اینکه پلتفرم اصلیم پیسیه ولی باید بفهمن که دیگه قرار نیست هرجوری رفتار کنن و بازیشونم دی وان بخریم

• Like
Reactions: m.a.t and -Poormaz-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or