امتیازات Star Wars Jedi: Survivor

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
star-wars-jedi-survivor.jpg

Star Wars Jedi: Survivor

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: Electronic Arts
سبک: Action-Adventure
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
تاریخ انتشار: April 28, 2023 مصادف با هشتم اردبیهشت 1402

Metacritic

Opencritic

IMG_20230428_222937_847.jpg

IMG_20230427_020643.jpg

آخرین ویرایش:
من رو مود کوالیتی رو ps5 تقریبا 5 ساعت بازی کردم جالب برام اینه روون بوده . نمیدونم شاید از بس بازیها رو رو مود کوالیتی بازی کردم دیگه عادت کردم . ولی واقعا از دید من روون بوده. رو مود پرفورمنس چند دقیقه ای امتحان کردم. به نظرم نسبت به مود کوالیتی از نظر گرافیکی تغییراتش قابل لمسه و رو مود کوالیتی کیفیت بافت ها و جزییات و شفافیت خیلی بهتره . وقتی خودتون پلی کنید مشخص میشه . (قبل بازی کلیپ مقایسه کیفیت گرافیکی رو در دو حالت مختلف دیدم به نظر میومد فرق خاصی ندارن ولی وقتی رو کنسول پلی دادم کاملا قابل حس بود) .

من تریلرهای بازی رو نگاه کردم گرافیکش با نسخه قبلش چندان تفاوت نمی‌کرد
حالا شاید بخاطر RT بازی اینقدر سنگین شده
در مورد نسخه pc بازی
این اپتیمایز نبودن گیمها برای pc سابقه زیادی داره و مال این نسل نیست یادمه سر batman arkham knight بازی اینقدر لگ و استاتر و افت فرین بخاطر فیزیک کوفتی انویدیا و غیره داشت که بازی زهر مار شد برام
سیستمم اون موقع i7 4790 بود و 980gtx و ۱۶ گیگ رم که فکر کنم همین الان هم بعد از ۸ یا ۹ سال خیلی از بازی‌ها رو میتونه اجرا کنه رو مدیوم و شاید high

• Like
Reactions: Taha75
DF ویدئو تحلیل پرفورمنس پی سی رو گذاشت.

خلاصش:
View attachment 291482
مصرف GPU/CPU و فریم ریتو ببینید فقط، آدم Paint اجرا کنه احتمالا بیشتر سیستمو درگیر کنه :))
سیستم من تو حالت idle بیشتر از این منابع مصرف میکنه (جدی:D)
ولی خب عوضش میتونی 3-4 بار بازیو همزمان لانچ کنی و split screen کنی تازه بازم به 100٪ نمیرسه :>
EA فکرش خیلی جلوتر از مائه
View attachment 1682834796554.mp4

1682860865729.png

1682860883340.png

30K پستش لایک گرفته !!!!!

خیر سرشون کمپانی مولتی بیلیون دلارین هرچقدر هم سخت باشه مشتری کاملا حق داره که شاکی باشه . جالبیه قضیه اینجاست که ملت اصلا کاری با سازنده ها ندارن دارن میگن اون ناشر بیشعور و مدیرهای بالا دستی باید جوری زمان بندی کنن که سازنده ها بتونن بازیی رو درست بهینه کنن . این دفعه اول نیست که سازنده میاد واسه ناشر shill میکنه . یکی اومده زیر پست همین بابا نوشته خوب مگه بهینه سازی نمیخواستید بازی رو منتشر کردن الان فیبدک میگیرن براتون درستش میکنن بعد 1000 تا لایک گرفته !!! قشنگ دارن همچین لانچی رو با بتا تستر خوندن مشتریا نرمال میکنن بعد انتظارم داریم وضعیت بهتر بشه ! متاسفانه این حقیقه که اکثرا این کمپانیا به یـ طرفشون هم نیست میدونن اینجور مواقع میتونن گند بزنن آبم از آب هم تکون نخوره.

به نظرم من تا دولت ها ورود نکنن به همچین مسائلی هیچ کدوم از Storefront ها کاری نمیکنن

آخرین ویرایش:
برای من واکنش منقدا نسبت به این مدل بازیا جالبه. یعنی کیس با کیس فرق میکنه! یعنی امتیازشون به بازی سازنده و پابلیشر A با بازی سازنده و پابلیشر B زمین تا آسمون فرق می‌کنه در صورتی که جفت بازیا عملا playble نیستن!

من خودم فن بازیم اونم بدجور ولی این بازی چرا با این پرفورمنس باید متای ۸۷ بگیره. روی چی‌ بازی کردید که این نمره رو دادید؟ PS5؟ خب ما هم روی همین داریم بازیش می‌کنیم ولی خیلی تو ذوق میزنه خدایی دنیای بازی حالا هرچقدرم با خود بازی حال کنی. یا متای pc با ۱۶ نقد چرا ۷۸ شده. بابا بازی فاجعه است روی پی سی هرچقدر نگاه می‌کنی ویدیوهاش رو روی یوتوب.

چشمم خورد به این خبر PC Gamer یه نکته جالبی یادم اومد. این سایتیه که به بازیایی مثل Jedi surviver و battlefield 2042 نمره ۸۰ میده!!! بعد میاد مقاله مینویسه که چرا بازیای AAA اینطوریه! شما کمترین کاری که میتونین بکنین اینه که به اینطور بازیا نمره پایینتری بدین مثل نمره ای که به tlou دادین.
وقتی Reviewer میاد نمره بالا میده چه انتظاری میشه داشت؟

به نظرم من تا دولت ها ورود نکنن به همچین مسائلی هیچ کدوم از Storefront ها کاری نمیکنن
بازار بر اساس انگیزه کار میکنه نه زور
دولت چیکار کنه ؟ خود مصرف کنندها شکایت کنن ، شکایت اونها رو پیگیری کنه

گیمر ها میتونن نخرند ، اگر تعداد موثری باشه ، موجب تغییر در رفتارشون میشه ، مثل سری cod که داشت تبدیل به جنگ ستارگان می شد به علت عدم استقبال برگشتند به mw

یا سری گوست و aw ادامه ندادن
چشمم خورد به این خبر PC Gamer یه نکته جالبی یادم اومد. این سایتیه که به بازیایی مثل Jedi surviver و battlefield 2042 نمره ۸۰ میده!!! بعد میاد مقاله مینویسه که چرا بازیای AAA اینطوریه! شما کمترین کاری که میتونین بکنین اینه که به اینطور بازیا نمره پایینتری بدین مثل نمره ای که به tlou دادین.
وقتی Reviewer میاد نمره بالا میده چه انتظاری میشه داشت؟
یاد ماجرای بتل فرانت افتادم. به علت انتقاداتی که از سمت همه رسانه ها به بازی شد ، خود مدیر عامل دیزنی حذف لوت باکسها رو برای تاثیر منفی که رو ip داشت خواسته بود.

آخرین ویرایش:
برای من واکنش منقدا نسبت به این مدل بازیا جالبه. یعنی کیس با کیس فرق میکنه! یعنی امتیازشون به بازی سازنده و پابلیشر A با بازی سازنده و پابلیشر B زمین تا آسمون فرق می‌کنه در صورتی که جفت بازیا عملا playble نیستن!

من خودم فن بازیم اونم بدجور ولی این بازی چرا با این پرفورمنس باید متای ۸۷ بگیره. روی چی‌ بازی کردید که این نمره رو دادید؟ PS5؟ خب ما هم روی همین داریم بازیش می‌کنیم ولی خیلی تو ذوق میزنه خدایی دنیای بازی حالا هرچقدرم با خود بازی حال کنی. یا متای pc با ۱۶ نقد چرا ۷۸ شده. بابا بازی فاجعه است روی پی سی هرچقدر نگاه می‌کنی ویدیوهاش رو روی یوتوب.
من از اول گفتم نسخه قبلی خیلی بهتر و خفن تر از این نسخه بود . آدم هایپ می کرد که تهیه اش کنه اما این شماره جدید دنیای مردهای داره . راه رفتن و حرکات مصنوعی بدن . باس های بی کیفیت و رنگ و رو رفته . در کل نچسب هست بازی .

یکجورایی خلاصه بخواهم بگم بازی پس رفت داشته .

واقعا خاک بر سر منتقدین
به این هم باید منتقدا نمره پایین میدادن که متاش زیر ۶۰ شه بلکه این استودیوها و ناشرها آدم شن =/ (مثل last of us)

واقعا بعد فنی بازی خیلی مهمه. یعنی بازی که از نظر فنی مشکل جدی داره - حتی اگر بازی شاهکاری باشه نباید بالای ۷ بگیره.

بعدم این استودیو چرا انقدر از این که پروسه ساخت بازی کوتاه بوده ذوق کردن. علنا اون مرحله بهینه‌سازی و تست را انجام ندادن و بازی رو با این وضع عرضه کردن بعد خوشحالن که ما چه تیم سریعی هستیم =/

من از اول گفتم نسخه قبلی خیلی بهتر و خفن تر از این نسخه بود . آدم هایپ می کرد که تهیه اش کنه اما این شماره جدید دنیای مردهای داره . راه رفتن و حرکات مصنوعی بدن . باس های بی کیفیت و رنگ و رو رفته . در کل نچسب هست بازی .

یکجورایی خلاصه بخواهم بگم بازی پس رفت داشته .
بازی صرفا به خاطر مشکلات فنی داره کوبیده میشه نه هیچکدوم از چیزایی که شما گفتی. (که از قبل از اومدن بازی هم بدون هیچ دلیل منطقی هی تو تاپیکش اصرار به تکرارش داشتی.)
حداقل یه Review ببینید یا نکات مثبت و منفی چندتا نقد رو بخونید.

دوستان چون ظاهرا بازی تاپیک نداره به اجبار اینجا میپرسم، این آخرین پچی که برای PS5 امده، پرفورمنس رو بهتر کرده؟ قابل بازی هست الان؟ کسی میدونه؟

دوستان چون ظاهرا بازی تاپیک نداره به اجبار اینجا میپرسم، این آخرین پچی که برای PS5 امده، پرفورمنس رو بهتر کرده؟ قابل بازی هست الان؟ کسی میدونه؟
تاپیک چی نداره؟
تاپیک استاروارز چیه پس؟
مود پروفورمنس همون‌طور رو ps5 لگ میزنه رو ایکس باکس به مراتب بهتره
ولی مود کوالیتی بشدت عالیه
من خودم رو مود کوالتی میرم ایمیج کوالیتی بشدت عالی هم داره قشنگ لذت میبری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or