امتیازات Star Wars Jedi: Survivor

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
star-wars-jedi-survivor.jpg

Star Wars Jedi: Survivor

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: Electronic Arts
سبک: Action-Adventure
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
تاریخ انتشار: April 28, 2023 مصادف با هشتم اردبیهشت 1402

Metacritic

Opencritic

IMG_20230428_222937_847.jpg

IMG_20230427_020643.jpg

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که نسخه اولش برام جز بهترین بازیای همون سال بود 81-83 رو زده بودم، همونقدر رو هم انتظار نداشتم بگیره با توجه به اینکه نسخه اولو زیاد تحویل نگرفتن منتقدا.
خلاصه همچنان Respawn doesn't miss :>

تقریبا اکثر نقدها به Performance بازی ایراد گرفتند و بعضا به همین خاطر ازش امتیاز کم کردند.به نظرم اگر این مشکل رو نداشت امتیازات بالای ۹۰ کسب می کرد چون تقریبا تمام نقدها به شدت از بخش های مختلف بازی تعریف کرده اند.

خود کارگردان بازی این رو هم گفته:
"Then we looked at Bloodborne and Dark Souls. We wanted to figure out a way to find a sweet spot between the two. Where it feels grounded, like the more punishing games, but it still has an accessibility. But isn't as light as Zelda."

که بنظرم همینطوری هم در اومده تا حدودی.
کامبتش تقریبا ورژن لایت این عناوین هست که خوب نشسته بود به چیزی که میخواستن ارائه بدن، بنظرم اگه بیشتر از این میخواستن به سری سولز نزدیک بشه ممکن بود کامبتش جاهای شلوغ کلا بهم بریزه و دستشونو ببنده.

خلاصه اینقد از اینور اونور قرض گرفتن بنظرم نمیشه به قطع گفت چیه، زلدا، متروید، سولزبورن، آنچارتد و ... در کل آش خوبی درست کردن :D
منم همین رو قبول دارم و میدونم از خیلی از بازیها الهام گرفتن، ولی اینطور نیست که صرفا "از یک بازی یا سری سولز الهام نگرفتن" و بگیم بازی خیلی سولزلایک بود :D منظور من اینه مجید جان.
از اونجایی که به نظرم Stig Asmussen بازیساز آندرریتدی هست و اونطور که باید بهش بها نمیدن خودم اکثرا مصاحبه هاش رو خوندم. مصاحبه کننده IGN چون فن سری سولز هست این سوال رو هی میپرسه خب انتظار نمیره که به کل Ignore کنه!؟ حتی این قسمتی که اشاره کردی درباره کمبت بازی هستش ولی من منظورم صرفا یک جنبه از بازی نیست درباره چهارچوب کلی بازی میگم.
حتی تو یه محاصبه میگه "ما با سری سولز خیلی تفاوت داریم" به نظرم این بحث باید تو تاپیک بازی بعدا ادامه داد.
اینکه دارن میگن بازی با انریل ۵ نیست و با همون ۴ عه درسته ؟
از ورژن مودیفای شده UE4 استفاده کردن. کارگردان ماه پیش گفت قسمت سوم رو با UE5 میسازیم.

اینکه لول دیزاین و کمبت و.. رو حتی اگر از اینور اونور و... وام گرفته باشن، مادامی که محصول نهایی به این صورت پرفکت در اومده باشه، دیگه آنچنان مهم نیست
خروجی مهمه
به نظرم بیش از حد ذهنتون رو درگیر این موارد نکنید
از بازی و بازی کردن لذت ببرید

نوسانش زیاده با 70 نقد اومد رو 86 :D

احتمالا طبق پیش بینیم روی همین 84 تا 86 فیکس شه، 7 امتیاز بالاتر از نمره قبل و این فوق العاده ست <:-P
والا برا من که نسخه قبلی هم در حد 8.5, 9 بود و خیلی باش حال کردم دیگه این چه شود:D

آقا همیشه هر چی فحش هست نثار EA میشه اما Respawn زیر دست هیچ ناشر دیگه‌ای اینطوری شکوفا نمیشد.
یه زمپلا اگه چند سال دیگه اونجا بمونه حتی خود EA هم دگرگون میکنه، در اصل من تاثیر رسپاون و شخص زمپلا را روی شرکت EA خیلی بیشتر میدونم تا تاثیر EA روی اینا

آخرین ویرایش:
بازی رو PC مشکل مصرف GPU و CPU داره :| Nuke شدنشون رو استیم دیدنیه :|

View attachment 291175

View attachment 291174

واقعا خاک برسرشون !!
وضعیت پیسی گیمینگ واقعا مسخره شده پول ۵ تا کنسول میدی پیسی حاضر نیستن بهینه سازی کنن :دی واقعا باید انویدیا و ای ام دی و اینتل رو تحریم کنن گیمرا :دی ماین تموم شد حالا با بازیای جدید میخوان کارت ۲۵۰۰ دلاری فرو ش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or