امتیازات Star Wars Jedi: Survivor

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
star-wars-jedi-survivor.jpg

Star Wars Jedi: Survivor

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: Electronic Arts
سبک: Action-Adventure
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
تاریخ انتشار: April 28, 2023 مصادف با هشتم اردبیهشت 1402

Metacritic

Opencritic

IMG_20230428_222937_847.jpg

IMG_20230427_020643.jpg

آخرین ویرایش:
به به.
من با اینکه تقریبا هیچ چیزی از یونیورس استار وارز نمی‌دونم خیلی با نسخه قبلی حال کردم، تنها ایرادش به نظرم این بود که اصلا محیط شهری نبود، حداقل یه مپ Urban باید میزاشتن( شاید به خاطر استوری بود که نگذاشتن) الان نقد هایی که دیدم میگن گویا گیم آسون تر هم شده که باز خوبه گیمای سولز لایک از بازه سنی و حوصله من گذشت دیگه.

این بازی هم رفت بغل دست نسخه پیسی last of us part1
واقعا اوضاع پیسی گیمیگ خرابه هیچ خبری از بهینه سازی نیست دیگه! نمی دونم انویدیا و ای ام دی و مایکرو و اینتل و... چرا ی پتلفرمی برای این داستان ایجاد نمی کنن به سود خودشونه!
الان منی که پیسی پلتفرم اصلیمه تصمیم گرفتم بازی رو برای ps5 بگیرم حداقل اعصابم اینقدر خورد نشه

starwars.png

این بازی هم رفت بغل دست نسخه پیسی last of us part1
واقعا اوضاع پیسی گیمیگ خرابه هیچ خبری از بهینه سازی نیست دیگه! نمی دونم انویدیا و ای ام دی و مایکرو و اینتل و... چرا ی پتلفرمی برای این داستان ایجاد نمی کنن به سود خودشونه!
الان منی که پیسی پلتفرم اصلیمه تصمیم گرفتم بازی رو برای ps5 بگیرم حداقل اعصابم اینقدر خورد نشه

View attachment 291354

1682680270495.png
1682680292733.png

:D:D

من همیشه برام جای سوال بوده که منتقد ها بازی رو روی چی انجام می دن که مشکلات فنی رو نادیده می گیرن.
این بازی روی کنسول ها هم درست اجرا نمی شه الان. افت فریم اعصاب خورد کن داره!

من همیشه برام جای سوال بوده که منتقد ها بازی رو روی چی انجام می دن که مشکلات فنی رو نادیده می گیرن.
این بازی روی کنسول ها هم درست اجرا نمی شه الان. افت فریم اعصاب خورد کن داره!
پی سی اش افتضاحه. ولی کنسولی اش با یکی دوتا آپدیت خوب میشه. یه جورایی مثل هاگوارتز میمونه وضع بازی.

پی سی اش افتضاحه. ولی کنسولی اش با یکی دوتا آپدیت خوب میشه. یه جورایی مثل هاگوارتز میمونه وضع بازی.
تقریبا میشه گفت بدترینه، هاگوارتز درسته منابع زیاد مصرف می کرد و افت فریم لحظه ایی زیاد داشت لانچش ولی بلاخره روی سخت افزار میانگین مارکت فریم قابل قبول می داد
استاروارز رو ببین طرف با 4090 داره 45 فریم میگیره! واقعا نمی تونم درک کنم چرا بازی با این وضعیت ریلیز میشه 4 تا تستر ندارن؟
شرایط دیگه توهین آمیز شده برای پیسی گیمرا! هیچ حمایتی از هم از طرف انویدیا و ای ام دی و اینتل هم دیده نمیشه :دی

تقریبا میشه گفت بدترینه، هاگوارتز درسته منابع زیاد مصرف می کرد و افت فریم لحظه ایی زیاد داشت لانچش ولی بلاخره روی سخت افزار میانگین مارکت فریم قابل قبول می داد
استاروارز رو ببین طرف با 4090 داره 45 فریم میگیره! واقعا نمی تونم درک کنم چرا بازی با این وضعیت ریلیز میشه 4 تا تستر ندارن؟
شرایط دیگه توهین آمیز شده برای پیسی گیمرا! هیچ حمایتی از هم از طرف انویدیا و ای ام دی و اینتل هم دیده نمیشه :D
تازه بازی تاخیر هم خورد.....

Skill-up که معمولا اول نقداش پرفورمنس رو هم خوب بررسی میکنه ویدئوشو گذاشت:

بازی وضعش خیلی خرابه.
بحث اینم نیست که سنگین باشه 4090 و 13900k رو قورت بده مثلا، استفاده از منابعش فوق افتضاحه.
میگه با 2080ti و 3700x مهم نیست رو های 1440p بزاری یا Medium 1080 یا FSR Performance بازم تو محیطای باز بزور 30 فریم بعد کلا 30-40 درصد از سی پی یو و گرافیک استفاده میکنه که بعد Day 1 patch استفاده از GPU بهتر شد اما هنوز هرچی تنظیماتو تغییر میدی بازم همونقد فریم میده :|حتی 4090 و 5950x هم 4k Max setting بزاری یا Low جفتش 55 فریم :)) انگار کلا هیچ بهینه سازیی روش انجام نشده همینطوری دادن بیرون.

تنها موقعی که دیدم یه بازی اینقد بد از منابع استفاده کنه RPCS3 بود که شبیه ساز بازیای PS3 هست :D فک کن بازی پورت کنی در حد شبیه ساز اجرا شه :)) قشنگ گفتن بزار ریلیز کنیم بعدش انشالله شروع میکنیم به بهینه سازی.

آخرین ویرایش:
اسلحه گذاشتن روی سرتون بازی رو D1 تجربه کنید؟ من بازی رو گرفتم ولی نمی خوام تجربه این عنوان رو بخاطر مشکلاتش به خودم زهر کنم، صبر می کنم تا مشکلاتش با آپدیت های مختلف حل بشه بعد برم سراغش

اسلحه گذاشتن روی سرتون بازی رو D1 تجربه کنید؟ من بازی رو گرفتم ولی نمی خوام تجربه این عنوان رو بخاطر مشکلاتش به خودم زهر کنم، صبر می کنم تا مشکلاتش با آپدیت های مختلف حل بشه بعد برم سراغش
قیمت بازی ها تو روزا و ماه های اولیه عرضه بالاتره. کسی که میخواد زود تجربه اش کنه باید پول بیشتری بده. حالا شرایط طوری شده که پول بیشتر میدی و بازی خراب تحویل میگیری. اگه قرار بود یه سال دیگه تجربه کنیم که میذاشتیم با قیمت همون موقع میخریدیم.

نه ولی لانچ افتضاح تقریبا بین بازی های AAA نورمال شده حالا اگه یه بازی مستقل باشه میگیم بخاطر بودجه نتونستن قبل لانچ بهینه کنن اما یه سازنده AAA که کلی منابع زیر دستشه غیر قابل توجیه و بیشتر توهین به مشتری حساب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or