pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 31, 2011 #46 4 نفر بازی رو نقد کردن اون هم امتیازهایی هست که اون 4 نفر بهش دادن فامیتسو این تیپیه...
SΛDrA-HhH Loyal Member Aug 31, 2011 #47 خوب نمره گرفته از فامیتسو بهش امیدوار شدم ولی هنوزم فک نکنم ازش خوشم بیاد...
Robin Hood کاربر سایت Aug 31, 2011 #48 فکر نمیکنم دیگه بحث در مورد خوب یا بد بودنش جالب باشه حداقل نه برای Resistance که حدود چهار سال هست که در یه بازه زمانی یک الی دو ساله منتشر میشه هر بار هم نمرات عالی از سایتها میگیره .
فکر نمیکنم دیگه بحث در مورد خوب یا بد بودنش جالب باشه حداقل نه برای Resistance که حدود چهار سال هست که در یه بازه زمانی یک الی دو ساله منتشر میشه هر بار هم نمرات عالی از سایتها میگیره .
g - unit کاربر سایت Sep 3, 2011 #52 بازی عالی هست! مخصوصا با این امتیازات خوبی که گرفته! و خواهد گرفت!
x to the z کاربر سایت Sep 6, 2011 #53 يه امتياز اميدوار كننده:d biengnerdy 9.5/10 نقداي اصلي تا 7 8 ساعت ديگه ميان اگه اشتباه نكنم
M Mojtabadj88 کاربر سایت Sep 6, 2011 #55 نوشته شده توسط .::Pouria::.: بچه ها امتیاز های جدید نیومده ؟ راستی تاریخ ریلیز بازی کیه ؟ بیشتر... امروز یعنی همین الان :d
نوشته شده توسط .::Pouria::.: بچه ها امتیاز های جدید نیومده ؟ راستی تاریخ ریلیز بازی کیه ؟ بیشتر... امروز یعنی همین الان :d
jetalpha کاربر سایت Sep 6, 2011 #56 امروز در امریکا ریلیز میشه یا بهتره بگم شده در اروپا و جاهایه دیگه آخر همین هفته ....
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Sep 6, 2011 #57 اگه میشه تمام امتیاز ها رو تو پست اول بزارید ! اینطوری را حت تر میشه ....
SΛDrA-HhH Loyal Member Sep 6, 2011 #60 از حد انتظار من(80) فعلا فراتر بوده. پ.ن: الته اگه قرار باشه گیرز 3 رو هم اروجینال بخریم ارزش خرید نداره
از حد انتظار من(80) فعلا فراتر بوده. پ.ن: الته اگه قرار باشه گیرز 3 رو هم اروجینال بخریم ارزش خرید نداره