امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

همیشه گفتم این بازی رو خیلی دوس دارم.واقعا بازی عالی ایی هست.یادش بخیر وقتی ps3 خریدم،این بازی رو هم باهاش گرفتم.چه حــــــــالی داد بهم.شماره 2 هم عالی بود.خوشبختانه سازندگان این بازی برخلاف کیلزون 3 که فقط رو گرافیک مانور دادن،تمرکز اصلیشون روی گیم پلی بوده.واقعا گیم پلی دلچسبی داره.فقط نمیدونم این شماره چرا زرد شده بازی!!!؟؟؟کلا موندم چرا بازیهایی که امسال قراره بیاد همه زرد شدن:dگیرز 3،deus ex,driver,resistance همشون زردی گرفتن:-/

• Like
Reactions: kayne

نه نوشابه دوست ندارم.ممنون.:d
خو منظورم ای نبود که لیافت 10 داره منظورم اینه وقتی به 2ش 9 داد(از نظر من زیاد بود.8 مناسب بود.) باید به این 10 بده.

هی ده ده میکنین که چی ؟! بعد بازی یه هشت میگیره میاین میگین چه افتضاحی , خاک بر سرش و الخ
گنده تر از ایناش هم 10 نگرفتن دیگه این که هیچی

نسخه 1 و 2 خیلی ضعیف بود یعنی اگر بخوای با بازیهای هم رده مقایسه کنی واقعا ضعیف بود
فقط اومده بودن یک سری از المانها رو از بعضی بازیها به صورت تقلیدی کنار هم گذاشته بودن..

این نسخه هر چی باشه قطعا از اون دوتا بهتر خواهد شد نمایش بدی هم تا حالا نداشته..
super looooooooooooool
شماره اول این بازی گرفته 86
شماره دومش گرفته 87
2 نسخه اول در مجموع 6 میلیون نسخه فروختن
مثل اینکه نمرات نسخه سوم زیادی فشار آورده

کلا این سری بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی گیم پلی داره و درست در نقطه ی مقابل کیلزون قرار میگیره البته به هیچ وجه به اندازه ی اون بازی محبوب و مشهور نیست چون سونی براش خرج و تبلیغ خیلی کمی انجام میده در حالی که عنوان شایسته ایه نسخه ی سومشم شاید بتونه از نسخه های یک ودو موفق تر باشه چون نمایشای خوبی داشته البته یه سری المانا رو عینا ورداشتن از نسخه ی اول منتقل کردن تا شاید بازی بیشتر به نسخه ی اول شبیه بشه که هم میتونه به موفقیت بازی کمک کنه هم به شدت باعث افتش بشه مثل برگشت به سیستم HEALTH نسخه ی اول به جای استفاده از سیستم خودکار نسخه ی دوم که کمی عجیبه اما چون این بازی کلا یه بازی اول شخص کلاسیک به حساب میاد میتونه بسیار مفیدم باشه فقط امیدوارم سازنده ها تو بخش طراحی مرحله هاش وسواس بیشتری به خرج داده باشه و از تکراری شدن بازی که تو نسخه ی اول و دوم دیده میشد جلوگیری کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or