امتیازات Resistance 3

Behrooz

کاربر سایت
R3_Boxart.jpg

Konzolista - 9/10
Review

گیم اسپات باید 10 بده.
چرا حالا 10 !!!!!!!!!!!!!!!اون هم گیم اسپات
با توجه به این که در کمال ناباوری به قبلیش 9 داده بود منطق حکم میکنه 10 بده :d

گیم اسپات منطق نداره!!!
نیما فن شدی رفت ها تعصبی حرف نزن
تنها بازی که 10 گرفت ماتال گیر بود و تمام :d

گیمسپات 9 میده :دی !
کلا شوتر خوبیه ، ینی ازون یکی بهتره :دی! شماره اولش بدجوری ادای دین به هیلو بود ... ولی شماره دومش خیلی مال نبود . این یکی با چیزایی که من ازش دیدم خیلی خیلی پیشرفت کرده ، و اگه سونی یکم شعور مارکتینگ داشت ، میتونست ازش خوب چیزی توی فروش در بیاره .
متای خوبی هم براش پیش بینی میکنم :دی

• Like
Reactions: x to the z
نیما فن شدی رفت ها تعصبی حرف نزن
تنها بازی که 10 گرفت ماتال گیر بود و تمام :d
نمی گم 10 بده ولی از گیم اسپات بعید نیست بیاد بهو به بازی 8 بده یا کمتر . نمونه اش infamous2
گیمسپات 9 میده :biggrin1: !
کلا شوتر خوبیه ، ینی ازون یکی بهتره :biggrin1:! شماره اولش بدجوری ادای دین به هیلو بود ... ولی شماره دومش خیلی مال نبود . این یکی با چیزایی که من ازش دیدم خیلی خیلی پیشرفت کرده ، و اگه سونی یکم شعور مارکتینگ داشت ، میتونست ازش خوب چیزی توی فروش در بیاره .
متای خوبی هم براش پیش بینی میکنم :biggrin1:
تنها کاری که سونی بلد نیست همین مارکتینگ و تبلیغ درست و حسابی بازهاش هستش

امتیاز خوبی گرفته ! نمایش های بازی به نسبت نسخه دوم قوی تر بود ! این شارپ شوتر و سه بعدی هم بس جالب است :d ولی میانگینش فک نمی کنم از 88 بیشتر بشه !

• Like
Reactions: hosein me
Resistance به نظر من بهترین شوتر انحصاری سونی هست ، واقعا لذت بخشه و به شدت آدم رو یاد بزرگان شوتر قبل از مد شدن کپی های MW میندازه :دی تنوع اسلحه ها و سبک گیم پلی رو به اکثر شوترهای کنسولی فعلی ترجیح میدم !

• Like
گیم اسپات باید 10 بده.
با توجه به این که در کمال ناباوری به قبلیش 9 داده بود منطق حکم میکنه 10 بده :d
اسغات امسال خیلی چپ افتاده با سونی از دم شهید میکنه :d بعید نیست یه 8 تی هم به این بده
الان یه عده ماکرو فن نشستن بازی یه زیر 8 بکیره بیان عروسی LOOOL

• Like
Reactions: bluestar
گیم اسپات منطق نداره!!!
چرا اتفاقا منطق دارهممکن بازی به مزاج عده ای خوش نیاد مثل خیلی از بازی های سلیقه ای که مقاومت سلیقه ای هم نیستشماره دوش که من با محیطش خیلی حال کردمتریلری هم که از سه دیدم خیلی جالب بود

من همينجا عاجزانه از همه دوستان ترولگر در خواست ميكنم اگه ميانگين بازي زير 85 شد سريع شروع نكنيد نميدونم چي شد چي نشد خدارو شكر همه از اين بازي بدشون مياد و روي هم 10 فن هم توي اين فروم نداره و كسي هم هايپش نكرد:d
امتياز براي شروع عالي بود بنظرم با ترسو لرز اين تاپيك رو باز كردم:d

نترس کسی اینو نمیتونه ترول کنه :d

اتفاقا دیروز هم میگفتن یه سری منتقد ها خیلی باهاش حال کردن و تعریفات خفن :d مشتاقانه منتظر بازی هستیم :d

آخرین ویرایش:
  • Like
9 خیلی کمه....گفتم از 10 یا 11 میگیره یا 12 :dنسخه ی 1 و دو خیلی باحال بود(من معمولا وقتی میخام یه بازی رو انجام بدم از نسخه ی یک شروع میکنم ولی کیل زون 1 رو نتونستم چون رو پی اس 2 بود:(( ) مخصوصا مالتی پلیر توپی داشتن;)

آخرین ویرایش:
نسخه 1 و 2 خیلی ضعیف بود یعنی اگر بخوای با بازیهای هم رده مقایسه کنی واقعا ضعیف بود
فقط اومده بودن یک سری از المانها رو از بعضی بازیها به صورت تقلیدی کنار هم گذاشته بودن..

این نسخه هر چی باشه قطعا از اون دوتا بهتر خواهد شد نمایش بدی هم تا حالا نداشته..

چرا اتفاقا منطق دارهممکن بازی به مزاج عده ای خوش نیاد مثل خیلی از بازی های سلیقه ای که مقاومت سلیقه ای هم نیستشماره دوش که من با محیطش خیلی حال کردمتریلری هم که از سه دیدم خیلی جالب بود
سلیقه برای من و شما قابل قبول هستش. ولی وقتی یک نفر به عنوان حرفه داره یه بازی رو نقد میکنه سلیقه نباید چندان در نظر گرفته بشه یا در پله آخر باید در نظر گرفته بشه. اصول review اینه که داستان ، گیم پلی ، گرافیک و ... در نظر گرفته بشه و بعد امتیاز بده . ولی گیم اسپات تو زمینه چندان تعادل نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or