گیم اسپات باید 10 بده.
چرا حالا 10 !!!!!!!!!!!!!!!اون هم گیم اسپات
با توجه به این که در کمال ناباوری به قبلیش 9 داده بود منطق حکم میکنه 10 بده :d
نیما فن شدی رفت ها تعصبی حرف نزنگیم اسپات منطق نداره!!!
نمی گم 10 بده ولی از گیم اسپات بعید نیست بیاد بهو به بازی 8 بده یا کمتر . نمونه اش infamous2نیما فن شدی رفت ها تعصبی حرف نزن
تنها بازی که 10 گرفت ماتال گیر بود و تمام :d
تنها کاری که سونی بلد نیست همین مارکتینگ و تبلیغ درست و حسابی بازهاش هستشگیمسپات 9 میده :biggrin1: !
کلا شوتر خوبیه ، ینی ازون یکی بهتره :biggrin1:! شماره اولش بدجوری ادای دین به هیلو بود ... ولی شماره دومش خیلی مال نبود . این یکی با چیزایی که من ازش دیدم خیلی خیلی پیشرفت کرده ، و اگه سونی یکم شعور مارکتینگ داشت ، میتونست ازش خوب چیزی توی فروش در بیاره .
متای خوبی هم براش پیش بینی میکنم :biggrin1:
اسغات امسال خیلی چپ افتاده با سونی از دم شهید میکنه :d بعید نیست یه 8 تی هم به این بدهگیم اسپات باید 10 بده.
چرا اتفاقا منطق دارهممکن بازی به مزاج عده ای خوش نیاد مثل خیلی از بازی های سلیقه ای که مقاومت سلیقه ای هم نیستشماره دوش که من با محیطش خیلی حال کردمتریلری هم که از سه دیدم خیلی جالب بودگیم اسپات منطق نداره!!!
من همينجا عاجزانه از همه دوستان ترولگر در خواست ميكنم اگه ميانگين بازي زير 85 شد سريع شروع نكنيد نميدونم چي شد چي نشد خدارو شكر همه از اين بازي بدشون مياد و روي هم 10 فن هم توي اين فروم نداره و كسي هم هايپش نكرد:d
امتياز براي شروع عالي بود بنظرم با ترسو لرز اين تاپيك رو باز كردم:d
نوشابه میل ندارین؟گیم اسپات باید 10 بده.
سلیقه برای من و شما قابل قبول هستش. ولی وقتی یک نفر به عنوان حرفه داره یه بازی رو نقد میکنه سلیقه نباید چندان در نظر گرفته بشه یا در پله آخر باید در نظر گرفته بشه. اصول review اینه که داستان ، گیم پلی ، گرافیک و ... در نظر گرفته بشه و بعد امتیاز بده . ولی گیم اسپات تو زمینه چندان تعادل نداره .چرا اتفاقا منطق دارهممکن بازی به مزاج عده ای خوش نیاد مثل خیلی از بازی های سلیقه ای که مقاومت سلیقه ای هم نیستشماره دوش که من با محیطش خیلی حال کردمتریلری هم که از سه دیدم خیلی جالب بود