امتیازات Resident Evil 6

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

RE6 اولین امتیاز خودش رو از شعبه ایتالیا مجله رسمی پلی استیشن (OPM Italy) دریافت کرد, 9/10 !

اسکن های مجله:
re6_opmi.jpg

residentevil6_9.jpg
--

OPM US - 9/10
M! Games Magazine - PS3 - 8.8/10
X360 - 8.5/10
LEVEL Magazine -
7/10
OPM NL/BE - 8/10
NAG Magazine - 5.8/10
Famitsu – 10/10/10/9
PS Mania - 4.5/5
Mumbai Mirror - 4/5
Hyper Magazine - 8/10
GameTrailers - 8.8/10
-----
4players.de Xbox 55%
Ps3 59%

Joystiq 2.5/5

Destructoid 3/10

Gamesradar 3.5/5

Gamespot 4.5/10
The Good

Intriguing narrative structure
Great voice acting and action-packed cutscenes draw you into the story.

The Bad

Loads of bad, overlong quick-time events
Excruciating overemphasis on mediocre set piece events
Ruins the pace by constantly ripping control from you
Poorly executed scripted events lead to unavoidable deaths.

EDGE 6/10
It’s a bloated, often incoherent game, but the most frustrating thing about Resident Evil 6 is that (Chris’s focus on cover shooting aside) it’s not an unimaginative one. It might feel padded at times, but Capcom always has something new to show you after the filler, such as a fresh campaign, another repellent boss form, a surprising enemy type, a co-op vehicle section, or an odd location to explore. Even replaying a chapter from the perspective of your teammate will offer a tweaked weapon set and slightly altered routes. In always trying to offer something more, Resident Evil 6 fails to refine what it has already given you. And whatever else you might say about the game, it achieves something that its predecessor never did: it steps out of Resident Evil 4’s shadow and becomes its own game. Sadly, it’s a game that redefines the series as a loose collection of action scenarios with a shared theme of mild sci-fi horror. It’s a game so eager to please that it can’t settle on an identity. And it’s a game that marks a critical point in the series’ history. Resident Evil might have lost interest in pure horror a while back, but it seems Capcom would rather you were thrilled than afraid.

G4TV 2.5/5

1up C+

RE6 presents blockbuster-caliber entertainment, sure, but it also forces you to revisit rough portions of gameplay and rarely challenges a player outside of arbitrary difficulty levels and cheap deaths via phoned-in quick-time events. The unfortunate truth is that Capcom hasn't figured out a new way to terrify gamers in the eight years since RE4. While building on that game's masterful formula of stop-and-pop gunplay is a smart approach, RE6 serves as proof that too many compromises and too much empowerment can ultimately erode what makes Resident Evil, at its core, work.

Eurogamer 6/10
The game represents a tremendous amount of effort and investment and, for those impressed by such things, Resident Evil 6 may delight. But all the effort in the world won't make up for a lack of vision. This game is blind to imagination and focus. Capcom's uncertainty about the series' identity post-Mikami (and post-Uncharted) is hardcoded into its structure: four campaigns offering different, flawed expressions of that potential. And the inevitable price for this wavering is a lack of coherence. Resident Evil 6 is an unwieldy tribute to the series' past, an uneven expression of its present and an unwelcome indication of its future.

IGN 7.9/10
Resident Evil 6 might be the biggest RE game ever, but it struggles to be the best, lacking a coherent vision.

x360a 77/100
Resident Evil 6 is a truly immense RE title that succeeds as a third-person action shooter, but falls flat on its face as a survival horror game. Yes, times have changed, but if Dead Space can still provide a good balance of scares and set-pieces, then why can't Resi? Here's hoping that Capcom sees the next-generation of consoles as a golden opportunity to take Resident Evil back to its roots. Or perhaps a reboot is in order. Until then, Resident Evil 6 is certainly not a bad game by any means, just a bit of a disappointment. Nonetheless, it'll still get its slimy hooks into you if you let it.

polygon 4/10
Resident Evil 6 leaves players with the shell of a blockbuster game. It blusters along with massive explosions and insane plot twists, but it lacks a fundamental understanding of why action games are fun. In the end, Resident Evil 6 resembles one of its grotesque mutations — bloated, out of control, and recklessly trying to consume everything around it. Capcom has built a real monster here.

gameinformer 8.75/10
Capcom has loaded an unprecedented amount of content on one disc. Unfortunately, that drive to do it all has created some quality gaps. The game occasionally pulls the camera away from the action to show off a new goal or destination, leaving you open to blind cheap shots. The most annoying bug I encountered makes a boss unbeatable during Leon’s co-op campaign, marring the otherwise excellent climactic battles. Capcom promises some of these issues will be fixed with a day one patch, but we reviewed the game on the disc.

Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride.

BioGamer Girl 10/10
Capsulecomputers 10/10
Nieuwerwets 10/10
Famitsu 10/10/10/9
Playfront 9.5/10
NZGamer 9.5/10
CGM 9.3/10
Ztgd 9.2/10
CheatCC 9.2/10
Mondoxbox 9/10
God Is A Geek 9/10
The Inquirer 9/10
Fan Bolt 9/10
GodisaGeek 9/10
Rant Gaming 9/10
Bloody Disgusting 9/10
OPM US 9/10
PS Mania 9/10
GamingNexus 8.9/10
HH Review 8.9/10
Play UK 8.8/10
GameTrailers 8.8/10
Gram.pl 8.8/10
TheKoalition 8.8/10
Games Magazine 8.8/10
Game Informer 8.75/10
VGZ 8.7/10
Consoledominatio 8.5/10
X360 8.5/10
JPS 8.5/10
VGRevolution 8.4/10
Gameswelt 8.1/10
OXM UK 8/10
Worthplaying 8/10
Play Magazine 8/10
Shogungamer 8/10
Gaming age 8/10
EGM 8/10
Empire 8/10
Dread Central 8/10
Hyper Magazine 8/10
Mumbai Mirror 8/10
Invision Game 8/10
OPM NL/BE 8/10
GIGA 8/10
StrategyInformer 8/10
Planet Xbox 360 8/10
IGN 7.9/10
Xbox360achievements 7.7/10
Canadianonlinegamers 7.7/10
GameFront 7.5/10
insidegamingdaily 7.5/10
GamerZines 7.5/10
Xgn 7.5/10
Gaming Examiner 7.5/10
Machinima 7.5/10
Dealspwn 7/10
Eurogamer.it 7/10
LEVEL Magazine 7/10
GamesTM 7/10
OPM UK 7/10
GamesTM 7/10
ClickOnline 7/10
Gamesradar 7/10
JeuxActu: 7/10
Cinema Blend 7/10
EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
Trusted 7/10
Gamerevolution 7/10
Upperpad 6.9/10
AusGamers 6.8/10
G3AR 6.5/10
IBTimes 6/10
Attack of the Fanboy 6/10
NY Daily News 6/10
Complex 6/10
EuroGamer Spain 6/10
AE Infinite 6/10
1UP 6/10
Gameblog 6/10
VideoGamer 6/10
Eurogamer 6/10
Edge 6/10
PSLS 6/10
The Escapist 6/10
Welland Tribune 6/10
NAG Magazine 5.8/10
German 4-Players Xbox 5.5/10
WGTC 5.5/10
Good Game 5.5/10
Joystiq 5/10
G4TV 5/10
Insight Factor 5/10
MetroGameCentral 5/10
Gamekult 5/10
IncGamers 5/10
FanCensus 5/10
DualShockers 5/10
Gamespot 4.5/10
Giant Bomb 4/10
TheVerge 4/10
Polygon 4/10
Destructoid 3/10
Quarter to Three 2/10

Last edited by a moderator:
اقایون دوستان خواهشا جای کسای دیگه نظر ندید .شما از کجا مطمئنی ؟
بزار یه دفعه تو این نسل یا نسل اینده بسازن ببینیم استقبال میشه یا نمیشه.
خداییش دیگه کار بازی بجایی کشیده که فرق چندانی با dead rising یا the house of the dead نمیکنه!.
من الان چند تا رفیقام اصلا نمیدونستن رزیدنت اویل چی هست فقط فوول کامپیوتر اپگرید میکردن برای بتل3 و این سبک بازیها بهشون دادم گفتم با شبیه ساز بازی کنن همه تحسین کردن بعدشم که از این سری خوششون اومد رفتن 5 تازه خریدن نصب کردن گفتن اصلا در حد اندازه قبلی یعنی ریمیک نبود فقط گرافیکش بالاتر بود.

دیگه چه افتضاحی بیشتر از 4.5 گیم اسپات برای نسخه اصلی !
مگه نمیگین به اسم رزیدنت اویل دارن میفروشن ؟ اصلا re از کجا اینطوری اسم در کرد؟ مگه نه سری 1و2و3و4 و کدورونیکا و ریمیک بودن که باعث شهرتش شدن.

مطمئن باش بازیی که امتیازش کم باشه به اندازه بازی که امتیازش بالاتر هست با اختلاف 2 یا 3 نمره کمتر فروش میکنه.جماعت گیمر که دیگه کور نیستن.جالا شما نگاه کن به فروش این بازی و با 5 و4 مقایسه کن.

سلیقه گیمرها داره به سمت اکشن میره. شما میخوای فلش بک بزنی؟ رزیدنت ایول اگر قرار بود بر طبق خواسته شما ساخته بشه حتی فن های قدیمی هم به سختی میرفتن طرفش. شما سند و مدرکت اشخاصی هستن که به قول خودتوت این چیزا سرشون نمیشه. واقعا فکر میکنین نظر این افراد واسه کپکام ارزش داره؟ اونی که 4 و 5 رو تجربه کرده به سختی میره طرف سبک کلاسیک. مشکل اینه که شما به فکر خودتی و میگی بازی باید طوری ساخته بشه که نیاز شخص شما رو برطرف کنه. ولی خب یه چند میلیون نفری هستن که مثل شما فکر نمیکنن. در ضمن فروش رزیدنت ایول 5 بیشتر از 4 بود. میانگینش هم 1.3 نمره پایین بود.

اینجا هم کامنت یکی دونفر با شکل و فرم دیگه داده میشه. ایرانی جماعت یاد نگرفتن که حرف خودشون رو بزنن. میرن حرف یکی دیگه رو یه تغییراتی توش میدن و بعد با یه فرم دیگه مطرحش میکنن. الان مثلا اگر نوید از بازی تعریف میکرد همه داشتن منتقد گیم اسپات رو زیر سوال میبردن :)) خلاصه این حقیقته و چیزیش هم نمیشه کرد.

بفرما ... نمونش ...
R.I.P Evil از همه چی ضایعه تر اینه که همون اول مهمات بی نهایت میشه و به هر object ای تیر میزنی صحیح و سالم سر جاش میمونه چه آینه،شیشه ماشین،گلدان،و و و و و ....:dباورم نمیشه این بازی ماله این نسله:dبه خدا قسم جز خنده کاری نمیتونم انجام بدم دست خودم بود گریه میکردم

من نمیخوام از بازی طرفداری کنم چون نه سودی واسم داره و از اون طرف اصلا هم نمیخوام نظر شما رو نسبت به بازی عوض کنم. ولی خیلی خوبه که حرف خودمون رو بزنیم و نه حرف این و اون رو! بازی به هیچ وجه در حد 4.5 نیست. ایشون با این کارش به اعتبار خودش لطمه زد. اگر قرار باشه یه بازی به خاطر باگ نمرش تا این حد بیاد پایین باید Oblivion و Skyrim هم همچین نمراتی میگرفتن. بازی واسه خیل وسیعی ساخته شده. از طرفی منتقد گیم اسپات هم تخصصش تو بخش RPG هست. مطمئنا اون و امثال اون نصف یک چهارم از یک دهم وقتی رو که من پای بازی و حواشی اون گذاشتم نذاشتن. پس لطفا فن بازیتون جلوی من گل نکنه! از رزیدنت ایول کلاسیک واسه من نگین لطفا ... لطفا نگین خیلی میدونین ... بازم تکرار میکنم بازی طرفدارانی با انتظارات متفاوت داره. واسه همینم میگم نقد همچین بازی سخته.

سلیقه گیمرها داره به سمت اکشن میره. شما میخوای فلش بک بزنی؟ رزیدنت ایول اگر قرار بود بر طبق خواسته شما ساخته بشه حتی فن های قدیمی هم به سختی میرفتن طرفش. شما سند و مدرکت اشخاصی هستن که به قول خودتوت این چیزا سرشون نمیشه. واقعا فکر میکنین نظر این افراد واسه کپکام ارزش داره؟ اونی که 4 و 5 رو تجربه کرده به سختی میره طرف سبک کلاسیک. مشکل اینه که شما به فکر خودتی و میگی بازی باید طوری ساخته بشه که نیاز شخص شما رو برطرف کنه. ولی خب یه چند میلیون نفری هستن که مثل شما فکر نمیکنن. در ضمن فروش رزیدنت ایول 5 بیشتر از 4 بود. میانگینش هم 1.3 نمره پایین بود.
الان تو این وضعیت به امتحانش نمی ارزه ؟؟؟؟؟
یه چیزی حداقل تو مایه های lost in nightmare هم بود الان ملت صداشون در نمیاد
اصن اون چیه اکثر بچه ها از جمله خودت و نوید هم revelations بازی کردین ینی مث اونم نمی تونستن بسازن ؟؟ روایت داستانی خوب و گیم پلی خوب و ترسناک
مگه کنسول دستی 3ds ریت سنیش برای افراد کم سن و سال تر نیست پس چرا این بازی رو روش عرضه کرد ؟!

خداییش خداقل به امتحانش می ارزید که یه اسپین اف کلاسیک حالا نه با دوربین ثابت ولی با اکثر ویژگی های شماره های قدیمی بسازن

من نمیخوام از بازی طرفداری کنم چون نه سودی واسم داره و از اون طرف اصلا هم نمیخوام نظر شما رو نسبت به بازی عوض کنم. ولی خیلی خوبه که حرف خودمون رو بزنیم و نه حرف این و اون رو! بازی به هیچ وجه در حد 4.5 نیست. ایشون با این کارش به اعتبار خودش لطمه زد. اگر قرار باشه یه بازی به خاطر باگ نمرش تا این حد بیاد پایین باید Oblivion و Skyrim هم همچین نمراتی میگرفتن. بازی واسه خیل وسیعی ساخته شده. از طرفی منتقد گیم اسپات هم تخصصش تو بخش RPG هست. مطمئنا اون و امثال اون نصف یک چهارم از یک دهم وقتی رو که من پای بازی و حواشی اون گذاشتم نذاشتن. پس لطفا فن بازیتون جلوی من گل نکنه! از رزیدنت ایول کلاسیک واسه من نگین لطفا ... لطفا نگین خیلی میدونین ... بازم تکرار میکنم بازی طرفدارانی با انتظارات متفاوت داره. واسه همینم میگم نقد همچین بازی سخته.
احد جان حرف شما درست پستهای قبلی من رو بخون من هم گفتم باید اویل رو از دیده جدی نگاه کرد چاره ای نیست...!!!باشه قبول من حرفی ندارم ولی میتونستن یه کم بازی رو پولیش کنن بدن بیرون..!!آخه بابا نا سلامتی تو همین نسل بهترین افکتها رو دیدم...!! نه که تیر بزنی به آینه سوراخ بشه...!!!!همه چیز رو قبول کردم من سری های قدیم این بازی رو اویل میدونم و کلا اویل رو برای خودم 2 دسته کردم از اویل 4 به این ور کلا اویل جدید شروع شد Neo-Evil من هم میدونم الان نسل با نسل من فرق کرده اونم نه یه قدم 2 قدم 1000 قدم...!!مطمئن باش اگر اویل 7 بیاد از این هم شوتر تر میشه..!!!من فقط انتظار دارم این افکتهای مسخره و باگهای پارتنر رو دیگه تو سری های بعدی نبینم..!!!نه که یه اویل دیگه بدن بیرون که دقیقا همین طور ی باشه و بدون تغییر باشه...!!من میدونم بازیها سلیقه ای هست خیلی ها هستن که حتی MGS و GOW رو اصلا قبول ندارن..!!!چون بخشه سرگرمی اونا تقسیم بندی شده و قبول ندارن این جور بازیها رو..!!

resident evil:revelations کپکام با کمک Tose ساخت که کارنامش خیلی خوبه وگرنه کمک نمیکرد بازی گند میخورد میرفت

چند تا نمره خوب میزارم ایشالا که تکراری نباشه :دی
NZGamer 9.5/10
Planet Xbox 360 8.0/10
GamingUnion.net 8.0/10
همشون ثبت میشن. متا هم فاجعه از 100 هست الان :دی

2 چپتر از هر سه شخصیت رفتم تا حالا . من که تو این بازی چیزی نمیبینم که لایق 3 یا 4.5 باشه حتی اگه اینو در نظر بگیریم که خیلی اکشن شده و از ریشه ها فاصله گرفته و کپکام بی شعوری کرده و ...

من نقدا رو نمیخونم تا بازی واسم بی مزه نشه ولی دوستان میتونین بگین بزرگترین ایرادی که از بازی گرفتن چیه ؟

2 چپتر از هر سه شخصیت رفتم تا حالا . من که تو این بازی چیزی نمیبینم که لایق 3 یا 4.5 باشه حتی اگه اینو در نظر بگیریم که خیلی اکشن شده و از ریشه ها فاصله گرفته و کپکام بی شعوری کرده و ...

من نقدا رو نمیخونم تا بازی واسم بی مزه نشه ولی دوستان میتونین بگین بزرگترین ایرادی که از بازی گرفتن چیه ؟

فعلا که به نظر من بزرگترین ایراد این بازی همین پارتنر و افکت بازی هست بعضی وقتا پارتنر چند حرکت رو پشت سر هم انجام میده برای مثال نزدیک زامبی میشه بهش سالتو میزنه یا یته میزنه همون کار رو تو فضای خالی 2 یا 3 بار میزنه..!!!مثلا زامبی رو کشته با یه لگد و وقتی زامبی مرده همون لگد رو تو فضای خالی بدون دشمن 2 یا 3 بار میزنه..!!!!کم پیش اومده ولی تو درگیرهای شلوغ و تن به تن زیاد پیش میاد..!!یا وقتی در حال مردن هستی هرچی دکمه ی help رو میزنی کاری انجام نمیده یا 2 بار پشت سر هم میگه roger ولی کاری نمیکنه..!!از نظر افکت هم حرفی نمیزنم که نگن بازی رو داره میکوبه..!!اونی که چشم داشته باشه منطقی میبینه..!!خودشم گول نمیزنه..!

2

مهمترین ایرادی که گیمرهای قدیمی از این بازی میگیرن اینه که اکشن خوبی هست ولی دیگه رزیدنت اویل نیست!!! :دی

فعلا که به نظر من بزرگترین ایراد این بازی همین پارتنر و افکت بازی هست بعضی وقتا پارتنر چند حرکت رو پشت سر هم انجام میده برای مثال نزدیک زامبی میشه بهش سالتو میزنه یا یته میزنه همون کار رو تو فضای خالی 2 یا 3 بار میزنه..!!!مثلا زامبی رو کشته با یه لگد و وقتی زامبی مرده همون لگد رو تو فضای خالی بدون دشمن 2 یا 3 بار میزنه..!!!!کم پیش اومده ولی تو درگیرهای شلوغ و تن به تن زیاد پیش میاد..!!یا وقتی در حال مردن هستی هرچی دکمه ی help رو میزنی کاری انجام نمیده یا 2 بار پشت سر هم میگه roger ولی کاری نمیکنه..!!از نظر افکت هم حرفی نمیزنم که نگن بازی رو داره میکوبه..!!اونی که چشم داشته باشه منطقی میبینه..!!خودشم گول نمیزنه..!

شاید باور نکنی ولی اینایی که گفتی تا حالا به من پیش نیومده . من از یه چیزی خیلی ناراحتم که کپکام تمام تلاشش رو کرده تا بازی آسون باشه . قرار دادن فشنگ بی نهایت (که من آف کردم) - مسیریاب - وقتی تو مواقع حساس گلولت تموم میشه خود به خود بغلت یه بسته گلوله ظاهر میشه و ...

در کل با همه ی این ایرادایی که داشت به نظرم 6 یا 6.5 به پایین بهش دادن ینی مسخره بازی .

مهمترین ایرادی که گیمرهای قدیمی از این بازی میگیرن اینه که اکشن خوبی هست ولی دیگه رزیدنت اویل نیست!!! :دی

خوب اونو همه میدونیم که خیلی فرق کرده نسبت به قبل دیگه قدیمی جدید لازم نیس واسه فهمیدن اون ولی از نسخه 4 به بعد تقریبا سبک این بازی عوض شد و نباید انتظار داشت تا مثل سری کلاسیک ساخته میشد .

یادش بخیر ORC رو قبل از این که بیاد اکثرأ می گفتن بازی خوبی میشه فقط دیگه رزیدنت اویل نیست:d

اگر قرار باشه یه بازی به خاطر باگ نمرش تا این حد بیاد پایین باید Oblivion و Skyrim هم همچین نمراتی میگرفتن. بازی واسه خیل وسیعی ساخته شده.
منتقدا بازی رو با چیزی که خودش هست مقایسه می کنن.دنیای عظیمی به نام اسکایریم که آدم توش گم میشه و یادش میره داره بازی می کنه رو به هیچ وجه با یه بازی خطی یه جور رفتار نمی کنند و این منطقیه.

آخرین ویرایش:
4.5 داداه از 10 دیگه اینقدر هم کم نباید بدن مگه نسخه racon cityهسته

جدید ترین نمرات خدا پسند.

EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
AusGamers 6.8/10
Welland Tribune 6/10
WGTC 5.5/10

مطمئنا بزرگترین ایراد بازی این نبوده که " اکشن خوبیه ولی رزیدنت اویل نیست. " وگرنه الان مثل مکس پین 3 که بازی خوبی بود ولی مکس پین نبود (:دی) یه میانگین بالای 85 میگرفت.

شک نداشته باشید که ایرادات بازی علاوه بر این چیزای زیاد دیگه ای هم بوده.

در ضمن نمره ی 4.5 یعنی کمی از متوسط پایین تر، نه آشغال و مزخرف. این مشکل بقیه ی سایت هاست که انقدر به هر آشغالی 7 و 8 و 9 دادن ارزش نمره رو آوردن پایین وگرنه گیم اسپات کار درست رو کرده.

البته اگه 0 میداد باز استقبال میکردم :دی

جدید ترین نمرات خدا پسند.

EuroGamer Sweden 7/10
WhatCulture 7/10
AusGamers 6.8/10
Welland Tribune 6/10
WGTC 5.5/10
خوبی امتیاز گیم اسپات نسبت به اینا اینه که اون 4.5 یه درس حسابی برای کپکام محسوب می شه . تقریبا چیزی که اکثر سایت ها دادن نشون میده حق بازی در حد همون 6 یا 7 هست . ولی نمره ای که باید به بازی داد همون 4.5 هست ! چون یه 2 ، 3 نمره هم باید به خاطر سوء استفاده از IP معتبر Resident Evil کم کرد . تا هر مذخرفی رو به خورد مردم ندن و این دیدگاه درستی هست که گیم اسپات داشته .
منتقدی که حتی یک نسخه از RE رو بازی نکرده باشه و از هر نسخه 2 تا تریلر دیده باشه . وقتی بشینه پای این بازی برای نقد و ببینه بدون استفاده از تیر و با حرکات فایتینگ توسط leon داره زامبی هارو از بین می بره ! همونجا به بازی یه همچین نمره ای می ده . خواستگاه RE از ابتدا ایجاد ترس و هیجان بوده . میکامی هم تو نسخه 4 به غیر از اون انقلاب عظیم در پیشبرد سیستم نشونه گیری در بازی ها سوم شخص ، در ایجاد هیجان و ادرنالین در بازیکن عالی عمل کرده بود . شنیدن صدای اره برقی خودش یه پا نمسیس بود ! منتقد گیم اسپات این چیزارو می ذاره بقل هم و میاد یه 4.5 به بازی می ده که باید این نقد رو روی سر گذاشت . چون نکته ها درش نهفته !

p.s : بهنام با نمره منفی هم موافقم من :دی چون بازی انرژِی منفی می ده کلا :دی

موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or