آخرین ویرایش:
لیستی که ۳ بار یه بازی توش تکرار شده؟پیرو این بحث یک تاپیک تو era اتفاقا ایجاد کردن. از ده بازی با بالاترین متا که سال 2023 عرضه شدن فقط HiFi Rush بازی جدید بوده بقیه ریمیک یا ریمستر بودند.
جدا خلاقیت خشکیده تو صنعت، حداقل AAA
For the top 10 highest-rated games of 2023 (so far), 9 of them are remasters or remakes. Thoughts?
مدیون سینما با ویدئوگیم فرسنگ ها با هم متفاوته!یه فیلم بعد دیدن ۱۰۰ سال هنوزم میتونه جذاب باشه و تکنولوژی توش آنچنان دخیل نیست ولی چن سال که از ریلیز یه بازی بگذره به جز بخش موسیقی و داستان همشون تاریخ مصرف گذشته میشن از گرافیک فنی و انیمیشن و فیزیک گرفته تا فریم ریت و گیمپلی و لول دیزاین و ... .کسی که اون بازی ها رو زمان خودش انجام نداده با اون موارد تاریخ مصرف گذشته که بالاتر گفتم هیچ وقت سراغشون نمیره مخصوصا اگه جزو گیمرهای نسل جدید باشه!من خودم بارها این بازی رو چه زمان خودش چه بعدا بازی کردم و لذت بردم ولی مطمئنم از این ریمیک هم لذت میبرم چون متا هم همینو میگه.کار کپکام به شدت ارزشمنده و من به شدت طرفدار چنین ریمیک هایی هستم چون تو صنعتی که نوآوری ها و بازیهای جدیدش زباله هایی مثل واچ داگز و the crew و دیویژن و anthem و ... باشه این بازی ها حکم طلا رو دارن.فقط چهار پنج تا کمپانی میتونن همزمان هم ip جدید بسازن و هم با کیفیت بالا بسازن بقیه زباله سازانی مثل یوبی سافت و ea و کونامی و ... رو شامل میشه.امیدوارم شاهد چنین ریمیک هایی بیشتر باشیم در آینده چون نسل ۵ و ۶ و ۷ بازیهای فوق العاده زیادی داره برای ریمیک کردن و بازی کردن اونا با کیفیت و تغییراتی در حد re2 و re4 قطعا از ip های جدید و زباله ای که بهش اشاره کردم خیلی بهترهزمانی که فیلم titanic اومد من ۱۳-۱۲ سالم بود ( و از نصف فیلم سر در نمی آوردم. خوشمم نیومد از این فیلم اون زمان...)، قطعاً اگه مثلاً ۲۲ سالم می بود خیلی می تونستم از فیلم لذت ببرم (مثلاً باید با این تفسیر فیلم رو برای من سال ۲۰۰۷ ریمیک می کردن!).
حالا موضوع اینه که این فیلم برا ۲۶ سال قبله و از تکنولوژی های قدیمی تر در جلوه های ویژه (که اتفاقاً قسمت بزرگی از فیلم رو هم تشکیل میدن) استفاده می کنه
اگر این فیلم امروز مجدداً ریمیک بشه با توجه به پیشرفت های اخیر در جلوه های کامپیوتری کار خیلی تمیز تری در میاد و مخاطب جوون ۲۲ ساله هم خیلی ازش می تونه لذت ببره! کارگردانشم که حی و حاضر!
چرا جمیز کامرون نمی یاد این فیلم رو ریمیک کنه؟ جای کیت وینسلت هم چمدونم، آنا د آرماس رو بهش نقش بده که یه لشکر طرفدار سینه چاک داره بین همون جوونای ۲۳-۲۲ ساله. فروشش هم می ترکونه!
حالا سوال اصلی اینه که چرا جیمز کامرون نمی یاد این فیلم رو ریمیک کنه و جاش میره آواتار ۲ و ۳ رو می سازه؟
گیم و سینما خیلی فرق میکننبرای نظر شما احترام قائلم
قبول می کنم که اینها میان و توی ریمیک شاید ۱ رو تبدیل به ۲ می کنن (۱۰۰ درصد رو می کنن ۲۰۰ درصد)
ولی باید این رو در نظر داشته باشیم که بجای خلق یک عنوان جدید دارن روی اسب برنده شرط بندی می کنن. می دونن که چی میشه
آیا کسی در موفقیت RE2 Remake شکی داشت؟ نه. چون یه هیولا پشتش بود
آیا کسی در موفقیت RE4 Remake شکی داشت؟ اون هم نه
علت اینه که اینها یکسری ip موفقن که همین الان روی فرضاً مدل های hd شده شونم فروش بالایی دارن
ولی آیا برای من گیمر که هم RE2 رو در زمان خودش رفتم و هم ریمیک رو، ریمیک خیلی بالاتر بود؟ قطعاً نه. اون تاثیری که re2 روی من بچه دبیرستانی گذاشت رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد
از نظر من RE2 در زمان خودش یه سنت شکنی بود، ولی ریمیک فقط روی خط داستانی قوی اون بازی اسکی می رفت. تغییر در گیم پلی از ایزومتریک به 3rd personو یکسری چیزهایی که بخاطر روز اضافه شدن همه و همه قابل قبولن و زحمت براشون کشیده شده، ولی اون تغییری که re2 در صنعت ایجاد کرد رو ریمیک نمی تونه ایجاد کنه
چون core بازی همون core قدیمیه.
اون چیزی که باعث میشه صنعت پیشرفت کنه coreهای جدیدن، نه اینکه فقط یه داستان بگیریم دستمون، هر چند سال یه دستی به سر و روش بکشیم و دوباره بفرستیمش تو خط تولید
توی صنعت مشابه گیم (سینما) هم همینه
قرار نیست چون فیلم بن هور قشنگه پس هر ۱۰ سال نو سازیش کنن
در عوض میان و گلادیاتور رو می سازن تو همون حال و هوا و می ترکونن. اگه قرار بود هر ۱۰ سال یه بار ریمیک بن هور رو بسازن، آیا خواکین فینیکس فرصتی پیدا می کرد تا اون بازی بینظیر رو به نمایش بزاره؟ قطعا نه. و سینما یکی از بهترین نقش های تاریخش رو از دست می داد...
باید قبول کنیم. صنعت بازی سازی دچار طاعونی به اسم ریمیک و ریمستر شده. کار بد، بده. مهم نیست کی اینکارو می کنه.
مهم اینه که صنعت به بزرگانش نگاه می کنه و همراه اونها دچار پیشرفت و یا خمودگی میشه. وقتی که کدخدای ده مرغابی بشه، دیگه به اون ده امیدی نیست
من برای رزیدنت اویل ۹ با متای ۷۰، هزاران برابر احترام بیشتری نسبت به ریمیک رزیدنت ۴ با متای ۹۵ قائلم. چون یه ایده نو هست
اونام میان نگران نباشکلا این روند ساخت ریمیک و ریمستر هر چقدر هم با کیفیت و عالی باشد ولی خوب نیست . در باطن کار یک عامل بازدارنده برای سرکوب خلاقیت و ساخت شماره ها و آی پی های جدید هست .
صنعت گیم به بازی های نوآورانه مثل هل بلید و دث استرندینگ و stray و .... نیاز دارد . خلاقیت و نوآوری . ریسک پذیری .
n عدد گیم امده تو این دو نسل اخیر که شاهکار و خیلی خوب بودن.پیرو این بحث یک تاپیک تو era اتفاقا ایجاد کردن. از ده بازی با بالاترین متا که سال 2023 عرضه شدن فقط HiFi Rush بازی جدید بوده بقیه ریمیک یا ریمستر بودند.
جدا خلاقیت خشکیده تو صنعت، حداقل AAA
For the top 10 highest-rated games of 2023 (so far), 9 of them are remasters or remakes. Thoughts?