امتیازات Resident Evil 4 Remake

پیش بینی شما از امتیازات Resident Evil 4 Remake


  • مجموع رای دهنده‌ها
    282
  • نظرسنجی بسته شده است .
پیرو این بحث یک تاپیک تو era اتفاقا ایجاد کردن. از ده بازی با بالاترین متا که سال 2023 عرضه شدن فقط HiFi Rush بازی جدید بوده بقیه ریمیک یا ریمستر بودند.

جدا خلاقیت خشکیده تو صنعت، حداقل AAA

For the top 10 highest-rated games of 2023 (so far), 9 of them are remasters or remakes. Thoughts?
لیستی که ۳ بار یه بازی توش تکرار شده؟ :D
از همون لیست:
Hogwarts legacy :88
Dead cells : return to castlevania 88
Monster hunter rise 87
Octopath traveler 2,86
خلاقیت جایی نرفته، فقط ۱۰ هفته از سال جدید گذشته :D وگرنه همین ۳ ماه اول ۲ تا ایپی جدید هم داشتیم(atomic heart, wo long). هاگوارتز هم که فرنچایز هری پاتر رو احیا کرد عملا. حالا اگه قراره همچین ماه های تهی از خلاقیت داشته باشیم، راضیم:D
 
زمانی که فیلم titanic اومد من ۱۳-۱۲ سالم بود ( و از نصف فیلم سر در نمی آوردم. خوشمم نیومد از این فیلم اون زمان...)، قطعاً اگه مثلاً ۲۲ سالم می بود خیلی می تونستم از فیلم لذت ببرم (مثلاً باید با این تفسیر فیلم رو برای من سال ۲۰۰۷ ریمیک می کردن!).
حالا موضوع اینه که این فیلم برا ۲۶ سال قبله و از تکنولوژی های قدیمی تر در جلوه های ویژه (که اتفاقاً قسمت بزرگی از فیلم رو هم تشکیل میدن) استفاده می کنه
اگر این فیلم امروز مجدداً ریمیک بشه با توجه به پیشرفت های اخیر در جلوه های کامپیوتری کار خیلی تمیز تری در میاد و مخاطب جوون ۲۲ ساله هم خیلی ازش می تونه لذت ببره! کارگردانشم که حی و حاضر!
چرا جمیز کامرون نمی یاد این فیلم رو ریمیک کنه؟ جای کیت وینسلت هم چمدونم، آنا د آرماس رو بهش نقش بده که یه لشکر طرفدار سینه چاک داره بین همون جوونای ۲۳-۲۲ ساله. فروشش هم می ترکونه!
حالا سوال اصلی اینه که چرا جیمز کامرون نمی یاد این فیلم رو ریمیک کنه و جاش میره آواتار ۲ و ۳ رو می سازه؟
مدیون سینما با ویدئوگیم فرسنگ ها با هم متفاوته!یه فیلم بعد دیدن ۱۰۰ سال هنوزم میتونه جذاب باشه و تکنولوژی توش آنچنان دخیل نیست ولی چن سال که از ریلیز یه بازی بگذره به جز بخش موسیقی و داستان همشون تاریخ مصرف گذشته میشن از گرافیک فنی و انیمیشن و فیزیک گرفته تا فریم ریت و گیمپلی و لول دیزاین و ... .کسی که اون بازی ها رو زمان خودش انجام نداده با اون موارد تاریخ مصرف گذشته که بالاتر گفتم هیچ وقت سراغشون نمیره مخصوصا اگه جزو گیمرهای نسل جدید باشه!من خودم بارها این بازی رو چه زمان خودش چه بعدا بازی کردم و لذت بردم ولی مطمئنم از این ریمیک هم لذت میبرم چون متا هم همینو میگه.کار کپکام به شدت ارزشمنده و من به شدت طرفدار چنین ریمیک هایی هستم چون تو صنعتی که نوآوری ها و بازیهای جدیدش زباله هایی مثل واچ داگز و the crew و دیویژن و anthem و ... باشه این بازی ها حکم طلا رو دارن.فقط چهار پنج تا کمپانی میتونن همزمان هم ip جدید بسازن و هم با کیفیت بالا بسازن بقیه زباله سازانی مثل یوبی سافت و ea و کونامی و ... رو شامل میشه.امیدوارم شاهد چنین ریمیک هایی بیشتر باشیم در آینده چون نسل ۵ و ۶ و ۷ بازیهای فوق العاده زیادی داره برای ریمیک کردن و بازی کردن اونا با کیفیت و تغییراتی در حد re2 و re4 قطعا از ip های جدید و زباله ای که بهش اشاره کردم خیلی بهتره
 
من همیشه معتقد بودم ریمیک باید قیمت کمتری از یه بازی کاملا جدید داشته باشه ولی وقتی می بینم گیمر ها میان برای یه ریمیک مثل آب خوردن 70 دلار خرج می کنن واقعا به سازنده ها حق میدم همش به دنبال ساخت ریمیک و ریمستر باشن تا ساخت بازی جدید
ببینید یه ریمیک ساختش بسیار بسیار راحت تر از ساخت یه بازی جدیده سازنده دیگه نیازی به وجود آوردن داستان و شخصیت ها و دنیای بازی نداره چون همه چیز از قبل آماده است فقط کافیه گرافیک بازی و گیم پلی رو به روز کنن و البته با توجه به اینکه معمولا بازی های محبوب قدیمی ریمیک میشن فروششون هم کاملا تضمین شده است و البته نگرانی از اینکه جامعه گیمر بازیشون رو بپذیرن یا نه رو هم ندارن.
از نظر من منتقد ها هم نقش کمی توی این وضعیت ندارن وقتی یه بازی به اصطلاح ریمیک رو که بازی فقط از نظر جلوه های بصری پیشرفت کرده و تگ 70 دلاری بهش خورده رو شاهکار دو عالم می دونن (باور نکردنیه که دیمنز سولز ریمیک امتیاز بالاتری از نسخه اصلی داره .بازی اصلی به حدی انقلابی بود که پایه گذار سبک سولز لایک شد) توقعی از نسل جدید گیمر هم نمیره که دنبال دنیای و شخصیت های جدید باشن چون سوشال مدیا هم همین رو میخاد و نسل جدید هم به شدت به سوشال مدیا وابسته اند.
 
یه بحثی هست این وسط. اونم اینه که گیمر ها فقط ماهایی که شانس بازی کردن نسخه اصلی رزیدنت اویل 4 رو داشتیم نیستن. الان کسی که سال ریلیز رزیدنت اویل 4 ارجینال به دنیا اومده 18 سالشه! بله نسخه اصلی همچنان قابل بازی هست اما واقعا نمیتونه گیمر های جدید رو جذب کنه گیم پلی اون بازی. بابا واسه کسی که اصلا اون نسخه رو بازی کرده هم الان دیگه سخته بخواد اویل 4 ارجینال رو بازی کنه چه برسه به کسی که با استاندارد های جدید عادت کرده. فیلم با گیم فرق داره! شما همین الان میتونی عصر جدیدچاپلین که 1936 ساخته شده رو ببینی و لذت ببری ولی ویدئو گیم صنعت گیم پلی محوری هست ((قطعا گرافیک هم مهمه اما رکن اصلی گیم پلی هست از نظر من) و تاریخ مصرف داره. بازیای 2015 هم یجورایی دارن outdated میشن چه برسه به بازی سال 2005.

قرار نیست همه بازیا ریمیک بشن اما رزیدنت اویل 4 قطعا لایق ترین نسخه برای ریمیک شدن بود. این شاهکار باید رنگ و بوی نسل نهمی میگرفت.
 
برای نظر شما احترام قائلم

قبول می کنم که اینها میان و توی ریمیک شاید ۱ رو تبدیل به ۲ می کنن (۱۰۰ درصد رو می کنن ۲۰۰ درصد)
ولی باید این رو در نظر داشته باشیم که بجای خلق یک عنوان جدید دارن روی اسب برنده شرط بندی می کنن. می دونن که چی میشه
آیا کسی در موفقیت RE2 Remake شکی داشت؟ نه. چون یه هیولا پشتش بود
آیا کسی در موفقیت RE4 Remake شکی داشت؟ اون هم نه
علت اینه که اینها یکسری ip موفقن که همین الان روی فرضاً مدل های hd شده شونم فروش بالایی دارن

ولی آیا برای من گیمر که هم RE2 رو در زمان خودش رفتم و هم ریمیک رو، ریمیک خیلی بالاتر بود؟ قطعاً نه. اون تاثیری که re2 روی من بچه دبیرستانی گذاشت رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد
از نظر من RE2 در زمان خودش یه سنت شکنی بود، ولی ریمیک فقط روی خط داستانی قوی اون بازی اسکی می رفت. تغییر در گیم پلی از ایزومتریک به 3rd personو یکسری چیزهایی که بخاطر روز اضافه شدن همه و همه قابل قبولن و زحمت براشون کشیده شده، ولی اون تغییری که re2 در صنعت ایجاد کرد رو ریمیک نمی تونه ایجاد کنه
چون core بازی همون core قدیمیه.
اون چیزی که باعث میشه صنعت پیشرفت کنه coreهای جدیدن، نه اینکه فقط یه داستان بگیریم دستمون، هر چند سال یه دستی به سر و روش بکشیم و دوباره بفرستیمش تو خط تولید
توی صنعت مشابه گیم (سینما) هم همینه
قرار نیست چون فیلم بن هور قشنگه پس هر ۱۰ سال نو سازیش کنن
در عوض میان و گلادیاتور رو می سازن تو همون حال و هوا و می ترکونن. اگه قرار بود هر ۱۰ سال یه بار ریمیک بن هور رو بسازن، آیا خواکین فینیکس فرصتی پیدا می کرد تا اون بازی بینظیر رو به نمایش بزاره؟ قطعا نه. و سینما یکی از بهترین نقش های تاریخش رو از دست می داد...


باید قبول کنیم. صنعت بازی سازی دچار طاعونی به اسم ریمیک و ریمستر شده. کار بد، بده. مهم نیست کی اینکارو می کنه.
مهم اینه که صنعت به بزرگانش نگاه می کنه و همراه اونها دچار پیشرفت و یا خمودگی میشه. وقتی که کدخدای ده مرغابی بشه، دیگه به اون ده امیدی نیست
من برای رزیدنت اویل ۹ با متای ۷۰، هزاران برابر احترام بیشتری نسبت به ریمیک رزیدنت ۴ با متای ۹۵ قائلم. چون یه ایده نو هست
گیم و سینما خیلی فرق میکنن
سینما از وقتی فیلمها دارای صدا شدن مشکل خاصی برای استفاده همین امروز ندارن فوقش یه کالر هم میکشن روشون رنگی بشه. از دهه شصت (یا نمیدونم شاید زودتر) هم که رنگ به سینما اومد در کل شاید از لحاظ وضوح تصویر و صدا یه فیلم قدیمی با جدید فرق کنه که بازم قابل استفاده س
اما گیمینگ من FF VII رو مثال میزنم اواخر دهه نود روی ps1 به زور به صورت 2.5D ساختش که صرفا کاراکترها چندتا چندضلعی زشت بودن تا آدمیزاد (البته اون موقع که گرافیک بالاتر نبوده عند گرافیک بوده با دید الان عرض میکنم)
قدرت سخت افزاری ps1 رو با ps5 مقایسه کنی خنده ت میگیره
به نظرم حق غیرقابل انکار گیمرهاست بخوان بازیهای قدیمی و‌ محبوب با گرافیک به روز ساحته شن همینطور دولوپرها که به لطف قدرت سخت افزاری بیشتر میتونن ایده هاشونو بسط بدن
 
کلا این روند ساخت ریمیک و ریمستر هر چقدر هم با کیفیت و عالی باشد ولی خوب نیست . در باطن کار یک عامل بازدارنده برای سرکوب خلاقیت و ساخت شماره ها و آی پی های جدید هست .

صنعت گیم به بازی های نوآورانه مثل هل بلید و دث استرندینگ و stray و .... نیاز دارد . خلاقیت و نوآوری . ریسک پذیری .
 
کلا این روند ساخت ریمیک و ریمستر هر چقدر هم با کیفیت و عالی باشد ولی خوب نیست . در باطن کار یک عامل بازدارنده برای سرکوب خلاقیت و ساخت شماره ها و آی پی های جدید هست .

صنعت گیم به بازی های نوآورانه مثل هل بلید و دث استرندینگ و stray و .... نیاز دارد . خلاقیت و نوآوری . ریسک پذیری .
اونام میان نگران نباش
شماره و ای پی جدید ریسک شکست مالی داره درست مثل Forspoken چه بهتر هرزگاهی ریمیک بزنن سود ببرن برای ساخت بازیهای جدید به کارشون بیاد
 
  • Cool
Reactions: Taha75
اینکه بازار گیم از بازی های ریمیک اشبا بشه نگرانم یعنی وقتی فقط بجای تفکر برای ساخت بازی جدید برن بازی ریمیک کنن .

الان ریمیک های ۲ و ۴ امتیاز ۹ به بالا میگیرن ولی نسخه ۷ و ۸ امتیاز بالای ۸ و این یعنی ریمیک براشون بصرفه تره .

البته دوست دارم یه سری بازی ها مثل god 2005 ریمیک بشه . یا همین اویل ۴ ریمیک خوبیه .
 
  • Like
Reactions: Taha75
واقعا نمی تونم بعضی از پست ها رو باور کردم تو این تاپیک!

در حالی که هنوز بازی رسما عرضه نشده، درحال کوبیدن بازی هستنید؛ صنعت گیم به F رفته، خلاقیت ته کشیده، دیگه باید گیم رو ببوسیم و بذار کنار و...

کاری بعضی از پست ها ندارم که چیزی جز «سم» خالص و با درصد بشدت بالا نیستند (مخصوصا اونی که میخواسته یه بازی دیگه بولد کنه که اصلا ربطی به تاپیک نداره)، ولی طرف مقابل دوستانی هستند که میگن ریمیک نمیخوام و از این جور حرف ها، من هنوز بازی رو انجام ندادم و نظر نهایی رو بعدا میگم، ولی طبق اطلاعات، لیک ها و هر چیزی که از این بازی منتشر شده، کپکام اومده دست به خطرناک ترین و ریسکی ترین عمل در تمام دورانش زده!

اومده یه شاهکار (هر چند که من فن نسخه اصلی نیستم :D) رو کاملا و بصورت مدرن ساخته؛ طوری که فن های بشدت متعصب نسخه اصلی راضی باشن، چه کسانی که تازه با فرانچایز اویل آشنا شدن!

بعضی از بازی ها نیاز به ریمیک دارن؛ حتی یک شاهکار که صنعت گیم رو متحول کرد! کپکام بازی ای ساخته که هیچ چیزی از یک بلاک باستر پر هزینه هالیوودی به بودجه های ۳۰۰ - ۴۰۰ میلیون دلاری کم نداره!

مطمئنا بازی بعدی کپکام - برا فرانچایز رزیدنت اویل - نسخه اصلیشو رو دارن میسازن و نه ریمیک!

الان مثلا کد ورنیکا (که بشدت عاشق این بازی ام:x) رو بذارید جلو من بگید یه دست بزن بازی رو، میگم حاجی بیخیال خیلی حوصله داری ها!:D

بعضی بازی ها واقعا نیاز به ریمیک دارن
 
پیرو این بحث یک تاپیک تو era اتفاقا ایجاد کردن. از ده بازی با بالاترین متا که سال 2023 عرضه شدن فقط HiFi Rush بازی جدید بوده بقیه ریمیک یا ریمستر بودند.

جدا خلاقیت خشکیده تو صنعت، حداقل AAA

For the top 10 highest-rated games of 2023 (so far), 9 of them are remasters or remakes. Thoughts?
n عدد گیم امده تو این دو نسل اخیر که شاهکار و خیلی خوب بودن.
حالا شما از ریمیک خوشتون نمیاد دلیل نمیشه بقیه چنین چیزی نخوان.
بعضی گیما واقعا نیاز به ریمستر و ریمیک دارن چون خیلیام هستن چنین شاهکار هایی رو هنوز بازی نکردن یا شایدم اسمشم نشنیده باشن.
نمونش اویل که میبینی چقدر هم موفق بوده تو ریمیک
 
من حق می دم به دوستان چون اینقدر به اسم ریمستر و ریمیک بازی "بد" دیدن دیگه وقتی اسم ریمیک میاد اتوماتیک گارد میگیرن :دی
ولی خوب امسال شرایط متفاوت بوده ریمیک خوب دیدیم و با توجه به نمراتی که اومده قطعا این re4 هم بهترین ریمیک تا امروز خواهد بود
کلا این سال اول بعد از پایان همه گیری هست و خیلی ای پی های بزرگ تاخیر خوردن به خاطر شرایط و اتفاقات مختلف در دنیا برای شرکت ها ساده تره که ریمیک بسازن تا بخوان یک ای پی رو از صفر بیارن بالا (توجیه نمی کنما :دی فقط می خوام بگم که شرایط باعث شده شرکت ها ریسک پذیریشون کمتر بشه تا بتونن روپا بمونن)

با پایان همه گیری و بهبود شرایط ای پی های معروف یا جدید هم معرفی و منتشر میشن بخصوص که مشکلات کمبود چیپ برطرف شده و شرکتا امیدوارترن تا زمان ریلیز کنسول های خیلی بیشتری در بازار فروخته شده باشه
 
همین سال گذشته کلی بازی جدید و خوب داشتیم که ریمیک ها یه بخش کوچیکی از اون رو تشکیل میدادن! نه کپکام نه ea نه هیچکس دیگه چاقو زیر گلو گیمرا نذاشته که حتما باید ریمیک بازی کنی! همین سال جدیدم کلی بازی خوب و جدید داره میاد که بعضی هاش کلا ip جدید محسوب میشه!
حالا این که یکی داره از آب گلالود ماهی میگیره و رو هوا اسم بازیه های فای راش رو ول میده که داره اشتباه میزنه کلا بحثش جداس ولی این غر زدن دیگه چیه! حالا بماند که این ایول 4 هم ریمیک ساده ای نیست که همه چیش تکراری باشه و از یه جایی به بعد کلی المان جدید بهش اضافه کردن! اونایی که بازی کردن نشستن پاش دارن تعریف میکنن، بعد عجیبه کسایی که کل تجربشون از این ریمیک فقط به دمو خلاصه میشه و عملا هیچی از بازی رو ندیدن دارن هی هیت میدن! آقا خوشت نمیاد خب بازی نکن ولی این ریمیک نه باعث نابودی صنعت گیم شده و نه چیزی! :D
 
بنده خودم شخصا حاضرم ریمیک سایلنت هیل ۳ و ۴ رو بسازن تا اینکه نسخه جدیدشو بسازن :D
ریمیک اگه درست حسابی باشه، میتونه کاری کنه که شما فک کنی یه بازی جدید داری بازی میکنی. مثل ریمیک دد اسپیس، رزیدنت ۲، کرش و...
تا اونجا هم که من یادمه، کلی ایپی جدید اومده و میاد. از diablo4 و octopath بگیر تا hollow knight.
نه خلاقیت ته کشیده و نه صنعت بازی به ریمیک کردن رو اورده. اما وقتی یه سری شاهکار برای چندین سال قبل وجود داشته ، چرا نباید اونا رو به شکل امروزی بازسازی کرد تا هم گیمرای نسخه ی اصلی لذت ببرن و راضی باشن و هم گیمرایی که اون زمان نبودن و نمیتونن هم بازیه ۱۰ سال قبلو با اون گرافیک و مکانیک بازی کنن، بازیو تجربه کنن؟
هنوز خیلی چیزا باید ریمیک بشه. از جمله silent hill.
 
اگه کپ کام بیاد 5 و 6 ریمیک کنه مطمعنا باشید دست تیم اصلیش که همین شماره ساختن نمیده ، چون 2 و 4 بازی های موفقی بودن دادن دست این تیم اگر بخواد این کار کنه میده اون تیم درپیته که شماره 3 رو ریمیک کردن ولی من به شخصه دوست دارم بازی جدید بسازن تا برن سراغ ریمیک .
 
  • Smile
Reactions: Taha75
من یک چیزی هم بگم. همین ریمیکها خودشون به نوعی موجب ساخت ادامه فرنچایزهای قدیمی میشن. خیلی مواقع، سازنده ترس داره که فرنچایز قدیمی رو دوباره زنده کنه و ازش یه نسخه جدید بده و میترسه که گیمرها سمتش نرن و با استقبال مواجه نشه. اینطوری با ریمیک وضعیت اقبال مخاطب به بازی رو می‌سنجه نمونش دداسپیس که من مطمئنم استقبال ملت به دداسپیس یک و در آینده 2 باعث میشه که ea بره سراغ ساخت شماره 4.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or