آخرین ویرایش:
سایلنت هیل ریمیک شه که چی شه؟بنده خودم شخصا حاضرم ریمیک سایلنت هیل ۳ و ۴ رو بسازن تا اینکه نسخه جدیدشو بسازن
ریمیک اگه درست حسابی باشه، میتونه کاری کنه که شما فک کنی یه بازی جدید داری بازی میکنی. مثل ریمیک دد اسپیس، رزیدنت ۲، کرش و...
تا اونجا هم که من یادمه، کلی ایپی جدید اومده و میاد. از diablo4 و octopath بگیر تا hollow knight.
نه خلاقیت ته کشیده و نه صنعت بازی به ریمیک کردن رو اورده. اما وقتی یه سری شاهکار برای چندین سال قبل وجود داشته ، چرا نباید اونا رو به شکل امروزی بازسازی کرد تا هم گیمرای نسخه ی اصلی لذت ببرن و راضی باشن و هم گیمرایی که اون زمان نبودن و نمیتونن هم بازیه ۱۰ سال قبلو با اون گرافیک و مکانیک بازی کنن، بازیو تجربه کنن؟
هنوز خیلی چیزا باید ریمیک بشه. از جمله silent hill.
همه ی حرفاتو قبول دارم و درسته فقط یک چیزی کم داره :واقعا نمی تونم بعضی از پست ها رو باور کردم تو این تاپیک!
در حالی که هنوز بازی رسما عرضه نشده، درحال کوبیدن بازی هستنید؛ صنعت گیم به F رفته، خلاقیت ته کشیده، دیگه باید گیم رو ببوسیم و بذار کنار و...
کاری بعضی از پست ها ندارم که چیزی جز «سم» خالص و با درصد بشدت بالا نیستند (مخصوصا اونی که میخواسته یه بازی دیگه بولد کنه که اصلا ربطی به تاپیک نداره)، ولی طرف مقابل دوستانی هستند که میگن ریمیک نمیخوام و از این جور حرف ها، من هنوز بازی رو انجام ندادم و نظر نهایی رو بعدا میگم، ولی طبق اطلاعات، لیک ها و هر چیزی که از این بازی منتشر شده، کپکام اومده دست به خطرناک ترین و ریسکی ترین عمل در تمام دورانش زده!
اومده یه شاهکار (هر چند که من فن نسخه اصلی نیستم) رو کاملا و بصورت مدرن ساخته؛ طوری که فن های بشدت متعصب نسخه اصلی راضی باشن، چه کسانی که تازه با فرانچایز اویل آشنا شدن!
بعضی از بازی ها نیاز به ریمیک دارن؛ حتی یک شاهکار که صنعت گیم رو متحول کرد! کپکام بازی ای ساخته که هیچ چیزی از یک بلاک باستر پر هزینه هالیوودی به بودجه های ۳۰۰ - ۴۰۰ میلیون دلاری کم نداره!
مطمئنا بازی بعدی کپکام - برا فرانچایز رزیدنت اویل - نسخه اصلیشو رو دارن میسازن و نه ریمیک!
الان مثلا کد ورنیکا (که بشدت عاشق این بازی ام) رو بذارید جلو من بگید یه دست بزن بازی رو، میگم حاجی بیخیال خیلی حوصله داری ها!
بعضی بازی ها واقعا نیاز به ریمیک دارن
مثالم ربطی به مثال شما نداشت (اگه از این بابت گیج شدید) منظورم این بود Demon Souls که اشاره کردی الان ریمیک شده چرا هنوز ازش استقابل میشه با اینکه یک ریمیک 1:1 ؟ چون از اون زمان تا حالا یـ استدیو با یـ سبک و سیاق تونسته سبک سولز برن رو تو اوج نگه دادره برا همینه که 11 سال بعد ریمیک شده و هنوز تازه به نظر میرسه ولی RE4 عملا همه مکانیکاش کهنه شدن ولی هسته هرچقدر هم همون باشه بازم میتونه اون حس تازه بودن رو ایجاد کنه .یکم این تیکه رو باز تر می کنیش؟
حقیقتش متوجه منظورت نشدم
من یک چیزی هم بگم. همین ریمیکها خودشون به نوعی موجب ساخت ادامه فرنچایزهای قدیمی میشن. خیلی مواقع، سازنده ترس داره که فرنچایز قدیمی رو دوباره زنده کنه و ازش یه نسخه جدید بده و میترسه که گیمرها سمتش نرن و با استقبال مواجه نشه. اینطوری با ریمیک وضعیت اقبال مخاطب به بازی رو میسنجه نمونش دداسپیس که من مطمئنم استقبال ملت به دداسپیس یک و در آینده 2 باعث میشه که ea بره سراغ ساخت شماره 4.
من حدس میزنم یه برآورد کردن دیدن شاید اونقدر طرفدار زیاد نداره. درسته ما هستیم و میخوایم ولی اینا عموم مخاطبان رو در نظر میگیرن که خیلی نیستن فک کنمپس کاشکی ریمیک dino crisis هارو سریعتر بدن![]()
اول از همه باید این رو باور کنیم که خریداری که پول میده می تونه اعتراض کنه! بخصوص خریداری که پیشخرید می کنه.واقعا نمی تونم بعضی از پست ها رو باور کردم تو این تاپیک!
در حالی که هنوز بازی رسما عرضه نشده، درحال کوبیدن بازی هستنید؛ صنعت گیم به F رفته، خلاقیت ته کشیده، دیگه باید گیم رو ببوسیم و بذار کنار و...
کاری بعضی از پست ها ندارم که چیزی جز «سم» خالص و با درصد بشدت بالا نیستند (مخصوصا اونی که میخواسته یه بازی دیگه بولد کنه که اصلا ربطی به تاپیک نداره)، ولی طرف مقابل دوستانی هستند که میگن ریمیک نمیخوام و از این جور حرف ها، من هنوز بازی رو انجام ندادم و نظر نهایی رو بعدا میگم، ولی طبق اطلاعات، لیک ها و هر چیزی که از این بازی منتشر شده، کپکام اومده دست به خطرناک ترین و ریسکی ترین عمل در تمام دورانش زده!
اومده یه شاهکار (هر چند که من فن نسخه اصلی نیستم) رو کاملا و بصورت مدرن ساخته؛ طوری که فن های بشدت متعصب نسخه اصلی راضی باشن، چه کسانی که تازه با فرانچایز اویل آشنا شدن!
بعضی از بازی ها نیاز به ریمیک دارن؛ حتی یک شاهکار که صنعت گیم رو متحول کرد! کپکام بازی ای ساخته که هیچ چیزی از یک بلاک باستر پر هزینه هالیوودی به بودجه های ۳۰۰ - ۴۰۰ میلیون دلاری کم نداره!
مطمئنا بازی بعدی کپکام - برا فرانچایز رزیدنت اویل - نسخه اصلیشو رو دارن میسازن و نه ریمیک!
الان مثلا کد ورنیکا (که بشدت عاشق این بازی ام) رو بذارید جلو من بگید یه دست بزن بازی رو، میگم حاجی بیخیال خیلی حوصله داری ها!
بعضی بازی ها واقعا نیاز به ریمیک دارن
هرچند خود اونم به بازی تنوع میدهکاش در ریمیک اون بخشی که با اشلی هستیم حذف می شد . روی مخ هست . اسلحه هم نداریم .
ممنونمثالم ربطی به مثال شما نداشت (اگه از این بابت گیج شدید) منظورم این بود Demon Souls که اشاره کردی الان ریمیک شده چرا هنوز ازش استقابل میشه با اینکه یک ریمیک 1:1 ؟ چون از اون زمان تا حالا یـ استدیو با یـ سبک و سیاق تونسته سبک سولز برن رو تو اوج نگه دادره برا همینه که 11 سال بعد ریمیک شده و هنوز تازه به نظر میرسه ولی RE4 عملا همه مکانیکاش کهنه شدن ولی هسته هرچقدر هم همون باشه بازم میتونه اون حس تازه بودن رو ایجاد کنه .
اول از همه باید این رو باور کنیم که خریداری که پول میده می تونه اعتراض کنه! بخصوص خریداری که پیشخرید می کنه.
نمی دونم مخاطب شما من هستم یا نه
اما
نظرات من مبتنی بر یک محوره خاصه و بر اساس اون معتقدم این جو ریمیک و ریمستر سرنوشت خوبی رو برای این صنعت رقم نمی زنه. البته این یه اصل نیست و شاید من اشتباه می کنم.
هیچ وقت نگفتم این ریمیک ها بد ساخته شدن، یا کیفیت پایینی دارن. حتی نمی گم کار ساده ایه از یه اسطوره دوباره بتونی اسطوره بسازی
فکر نمی کنم جایی از کیفیت این بازی خرده گرفته باشم، بجز اشاره به برخی حذفیات که اون هم باید بیاد و دید که چیه
مشکل اصلی من بر می گرده به این موضوع که:
ویدیو گیم خواه ناخواه بخشی از هنر هفتم شده. اون بخشی شده که بدلیل ساختار تعاملیش می تونه در آینده و با تغییر در نسل (منظورم نسل جدید انسانهاست) حتی پرده ی نقره ای رو با مشکلات جدی مواجه کنه
فکر می کنم سریال tlou دقیقا این موضوع رو به همه رسوند که علیرغم تیم خوب و ... برای ساخت فیلم یا سریال (حتی کارگردان مشترک)، یک ویدیو گیم می تونه صدها که نه هزاران بار بهتر از هر سریال یا فیلمی عمل کنه برای دنبال کردن داستان
بازی هایی که ما در موردش صحبت می کنیم اکثراً بازی های داستان محور هستن که توی بحث ها هم به همین موضوع اشاره شد (اینکه کپکام نمی تونه بیشتر این فرنچایز رو کشش بده و ...). قطعاً تعامل همون وجه متمایز کننده این صنعت از پرده نقره ایه. قطعاً بهبود دادن این تعامل (چه بصری و چه تعامل مداخله ای (همون بازی کردن ما)) می تونه این تجربه رو بیشتر بسط بده و به پیشرفتش کمک کنه. این همون کاریه که ریمیک انجام میده. حتی می تونه همون طوری که اشاره کردید طرفداران جدید رو وارد این دنیا کنه
اما از طرف مقابل باید قبول کنیم که بخش مشترک این صنعت و این گیم ها با سینما همون موضوع داستانشونه
مهمه که داستان های قوی بیان وسط. مهمه که کارگردان های قوی بیان و این بازی ها رو کارگردانی کنن. ریمیک کارگردان خوب داره، ولی از نظر داستان نوآوری نمی کنه. قسمت داستان هم باید قبول کنیم که خیلی مهمه و یه جورایی اصلاً سنگ بنای بازیه. یعنی اول باید یه داستانی باشه و بعد بشه براش بازی ساخت.
جایی که من دارم روش بحث می کنم و خرده می گیرم اینجاست و می ترسم از اینکه این قسمت دچار خمودگی و رخوت بشه. باید قبول کنیم که یه شرکت مثل کپکام از ستون های حیاتی این صنعته. دوست ندارم ببینم که بلایی سرش بیاد. دوست دارم نوآوری کنه و به خودش فشار بیاره و ایده های جدید بده بیرون. اگر قراره ریمیک کنه برای دلایلی که بالا ذکر شد، و یا حتی دلایل مالی و یا جذب مشتری، از طرف مقابل تعادل رو هم حفظ کنه برای ایده های نو
الان این فرنچایز طی سالهای اخیر ۲ تا new title داشته (۷ و ۸) و ۳ تا ریمیک (۲ و ۳ و ۴). الان تعادلش به سمت ریمیک خم شده. امیدوارم بتونه این رو برعکس کنه و این نسبت ۶۰ به ۴۰ رو وزنش رو ببره سمت ایده های نو
همین.
من اصلا نمی گم خلاقیت الان به ته رسیدهاحمد جان مخاطب حرفم اصلا شما نبودید.
ولی حالا که نقل قول کردید، باید جوابتونو بدم!
تو پیغام قبلی گفتم، الان هم میگم، بعضی از بازی ها بشدت نیاز به ریمیک دارند، و الان هم که داریم در مورد اویل ۴ حرف میزنیم، بازی اصلی هم بشدت نیاز به ریمیک داره!
شما دارید میگید، حاجی من ریمیک نخوام باید کی رو ببینم،من در جواب به این سوالاتون اینو میگم:
«من قبلا تو تاپیک رزیدنت اویل ۴ گفتم، کپکام داره با این ریمیک ها، هم داره داره گیمرهای بیشتری رو به خودش جذب میکنه (هرچند که با اویل ۳ بشدت گند زد!)، هم اینکه خلاهای داستانی نسخه های اصلی رو پر میکنه و از طرفی دیگر، روایت داستانی منسجم تر و بهتر و حتی جذاب تر میکنه (ارتباط های زیاد بین نسخه اویل ۴ و اویل ۸)»
آره احمد جان، مشتری حق اعتراض رو داره و بشدت هم داره، ولی این که بگن خلاقیت ته کشیده و صنعت گیم به تهش رسیده، نه من اینو قبول ندارم!