امتیازات Resident Evil 4 Remake

پیش بینی شما از امتیازات Resident Evil 4 Remake

• مجموع رای دهنده‌ها
    282
  • نظرسنجی بسته شده است .
توی evil6 یادمه کمپین سوم یه بخشیش شبیه شورش در شهر فقط با موشت و لگد میزدی میرفتی جلو و حالا بخوان ریمیک کنن کلا باید اون کمپین رو حذف کنن
در مورد اینکه evil6 بخواد ریمیک بشه بنظرم کار معقولی نیست .

چون اینقدر ایراداتی داره که موقع ریمیک باید کلا بکوبن از نو بسازن که میشه یه بازی کاملا جدید

evil6 فقط کمپین لیون خوب بود و اون دو کمپین دیگه مخصوصا کمپین سوم زباله بود .

evil5 بازی قشنگی بود کمپینش ولی کوتاه هست و اگر بخواد ریمیک بشه بهتر یه مقدار طولانی تر و محیطش بزرگتر بشه . میتونن ریمیک رو ترسناک تر بسازن .
ایول 6 همون کمپین لیون هم خوب نبود تنها فرقش با 2 کمپین دیگه این بود که زامبی های کلاسیک داشت ولی گیم پلی اکشن خالص بود + باس فایت تی رکس و مگس

ایول 6 همون کمپین لیون هم خوب نبود تنها فرقش با 2 کمپین دیگه این بود که زامبی های کلاسیک داشت ولی گیم پلی اکشن خالص بود + باس فایت تی رکس و مگس
حیف هزینه تولید انیمیشن های اون همه فنون کشتی کج که دیگه تو هیچ بازی استفاده نشد :))

فقط عنکبوت اسنایپ به دست تو کمپین کریس=))

آخرین ویرایش:
رزیدنت ایول ۶ کاری با من کرد که میخواستم کلا گیم رو بزارم کنار فاجعه کلمه خوبیه نمیدونم چه کلمه در توصیف اون زباله پیدا کنم
چطور با اون هم تجربه از نسخه ۱ ۲ ۳ کد ورونیکا ۴ تونستن اونو بسازن

اگه قراره ریمیک بازی های آینده مثل Resident evil 2 و 4 و Dead Space باشه رسما حاظرم نصف بازی های بازار ریمیک باشه.رزیدنت ایول ۴ اصلا ساید کوست داشت؟ این جور ریمیک ها کاملا حس نو میدن.یه سری ها هم مخالف یه سری حذفیات هستن و از بازی نا امید شدن . بنظرم واقعا دلایل مسخره ایه چون یه حالت داریم به اسم گیر کردن تو گذشته.کسایی که بخاطر حذفیات کوچیک اضافات جدید رو بهش علاقه مند نمیشن بنظرم شدیدا تو گذشته گیر کردن و این مشکل ریمیک نیست.

حیف هزینه تولید انیمیشن های اون همه فنون کشتی کج که دیگه تو هیچ بازی استفاده نشد :))

فقط عنکبوت اسنایپ به دست تو کمپین کریس=))
وقتی برای اولین بار فنون کشتی کج :blink: ( دیگه گندش رو در آورده بودن ) در همون مراحل اولیه دیدم و اون زمان پسر عموم کنارم هم بود. از شوک وارده سرمون آهسته به سمت هم چرخید ( عین این فیلم ها تصور کنید !!! ) و کنترلر به یک طرف پرت ! و بعد هم دراز به دراز افتادیم روی زمین و دل و رودمون از خنده داشت میترکید ( البته خنده ای همراه با عصبانیت که واقعا چه بلایی به سر این سری آوردن )

خلاصه مطلب این که بعد از رزیدنت ایول 6 نه من و نه پسر عموم هیچ وقت اون آدم سابق نشدیم، هیچ وقت ! 😑:-??

وقتی برای اولین بار فنون کشتی کج :blink: ( دیگه گندش رو در آورده بودن ) در همون مراحل اولیه دیدم و اون زمان پسر عموم کنارم هم بود. از شوک وارده سرمون آهسته به سمت هم چرخید ( عین این فیلم ها تصور کنید !!! ) و کنترلر به یک طرف پرت ! و بعد هم دراز به دراز افتادیم روی زمین و دل و رودمون از خنده داشت میترکید ( البته خنده ای همراه با عصبانیت که واقعا چه بلایی به سر این سری آوردن )

خلاصه مطلب این که بعد از رزیدنت ایول 6 نه من و نه پسر عموم هیچ وقت اون آدم سابق نشدیم، هیچ وقت ! 😑:-??

البته تو همین ۴ هم لیان سوپلکس میزنه :D

View attachment 1679289111860.mp4

RE6 در کنار گیم پلی و کلا حس و حال عجیب غریب دور از فضای اصیل RE،
کلا گیم مزخرف و اشغالیه، من حقیقتا خیییییلیییییی کم پیش میاد به یک بازی بگم اشغال، حتی متا 60 هم نمیگم اشغال،
اما RE6 عملا یک کمپین 2-3 ساعته کوتاه رو، 3-4 بار تکرار کرده، در ابکی ترین حالت ممکن، معمولی و درپیت ترین روایت، که بعد از کمپین کمتر حال به هم زن لیان، به شکل احمقانه ای همیشه در 99 درصد مواقع قابل پیشبینیه، یعنی رسما میدونی قراره در کمپین بعدی چه اتفاقاتی بیفته،

اینو حالا مقایسه کنید با مثلا روایت چندگانه و لایه لایه و شاهکار اخرین ما 2،

خلاصه RE6 یک خجالت در سری به حساب میاد و امیدوارم یا ریمیک نشه یا اگه میشه یک کاری کنن که بازی حداقل 75% متفاوت باشه، از همه نظر، یه طورایی سری رو بازنویسی کنن با این کار،

* RE5 دقیقا برعکس RE6، شاید بیش از حد اکشن شده باشه، مخصوصا وسطای بازی و نیمه اخر، اما برعکس RE6، نسخه 5 حداقل بازی خفنیه، به شدت بازی خفنیه، به شدت همه چیش در زمان خودش در بالاترین کیفیت قرار داشت، خیره کننده بود! عاشق انیمیشن راه رفتن کریس بودم، گرافیک گیم پلی همه چی خفن، افتاب رو قشنگ حس میکردی، حتی نیمه اول بازی تا حد زیادی حس "استرس" به ادم منتقل میکرد، هنوزم رو درجه سختی بالا اون encounter اول بازی با Executioner Majini استرس وحشتناک (و به شدت لذت بخشی :o):-") به ادم منتقل میکنه، خلاصه RE5 رو خیلی دوست، نمیدونم چند بار تمومش کردم، اخرین بار پیرالسال یهو دلم شدید براش تنگ شد و رو PS3 چند پلی ترو پشت هم رفتم... دلمم خوشه که هنوز ریمستر های نسل 8 (PS4) رو نرفتم، یعنی چند پلی ترو دیگه هم قراره در اینده رو نسل جدید برم :D :-" ریمیک احتمالی نسل جدید (9)هم با کله میرم سراغش :D

** ریمیک خیلی هم چیز خوبیست، دقیقا در امتداد حرف های دوستان، یک Core خفن و شاهکار مثل RE4 یا حتی RE5 ، در یک پدیده سرگرمی محور با تکیه و تمرکز بر گیم پلی و لوپ های تکراری اما خلاقانه مثل Video Game ، به نظرم تا ابد میشه و "باید" Core های خفن مثل RE4-3-2-1 رو حفظ و بروز و بازسازی کرد، باید نگهشون داشت، چون اول از همه ما میخوایم بازی کنیم، و چی بهتر از یک بازی "خفن" ؟ چی بهتر از یک RE4 "جدید و بازسازی" شده سوپر خفن؟ از طرفی هم فرصتی میشه سازنده سود کنه تا در این بازار پر از هیولا، دووم بیاره، و ایده های ریسکیش برای بازی های جدید رو، در این بازسازی ها تست کنه، اما درسته همیشه باید کفه ترازو به سمت "بازی کاملا جدید" سنگینی کنه، که به نظرم به شکل طبیعی میکنه و جای هیچ نگرانی نیست،

سال نو و موفقیت بازی، به تمام دوستان مبارک، حالشو ببریم :D

من RE5 رو زمان خودش خیلی دوس داشتم و خاطره خیلی خوبی ازش تو ذهنم باقی مونده بود ولی پارسال دوباره رفتم سراغش و یک مقدار تو ذهنم تنزل کرد. نیمه اول بازی خصوصا بعضی جاها قشنگ لول دیزاین و اتفاقات داخل RE4 رو کپی کرده بودن و این اصلا به مذاق من خوش نیومد. دقیقا به همون شکل که تو ایول 4 کامیون میومد سمتت همون اتفاق تو ایول 5 هم میوفتاد. من لااقل دیگه دوست ندارم ایول 5 ریمیک بشه و ترجیح میدم اگر ریمیک دیگه‌ای وجود داشته باشه برن سراغ کد ورونیکا که خیلی از الانی ها بازیش نکردن و داستانش خیلی توی سری مهمه.

من RE5 رو زمان خودش خیلی دوس داشتم و خاطره خیلی خوبی ازش تو ذهنم باقی مونده بود ولی پارسال دوباره رفتم سراغش و یک مقدار تو ذهنم تنزل کرد. نیمه اول بازی خصوصا بعضی جاها قشنگ لول دیزاین و اتفاقات داخل RE4 رو کپی کرده بودن و این اصلا به مذاق من خوش نیومد. دقیقا به همون شکل که تو ایول 4 کامیون میومد سمتت همون اتفاق تو ایول 5 هم میوفتاد. من لااقل دیگه دوست ندارم ایول 5 ریمیک بشه و ترجیح میدم اگر ریمیک دیگه‌ای وجود داشته باشه برن سراغ کد ورونیکا که خیلی از الانی ها بازیش نکردن و داستانش خیلی توی سری مهمه.
در مورد تکرار RE4 در RE5 به نظرم درست میگی، اما لزوما چیز بدیه؟ الان مثلا به ذهنم رسید که انچارتد هم از این "تکرار نسخه های قبلی در نسخه جدید" خیلی زیاد تجربه کرده، اما ایا کسی بدش اومده؟ حداقل در زمان خودش بعید میدونم مخالفتی شده باشه (قطعا تا ابد نباید هسته قبلی تکرار شه و امروز این کار مردود و از رده خارج به حساب میاد)

اما در مجموع به نظرم مهم کیفیت نهایی بازیه، اگه بالا و خفن باشه، به اندازه کافی هویت مستقل و ساختار گسترده داشته باشه، به نظرم دیگه خیلی مهم نیست اگه همچین تکرار هایی هم اون لا به لا صورت بگیره، اگه جای درست انجام شه، میتونه حس نوستالژیک به همراه داشته باشه، اونم برای یک بازی با n سال سابقه که اکثر طرفدارهاش عملا باهاش بزرگ شدن....

در مورد تکرار RE4 در RE5 به نظرم درست میگی، اما لزوما چیز بدیه؟ الان مثلا به ذهنم رسید که انچارتد هم از این "تکرار نسخه های قبلی در نسخه جدید" خیلی زیاد تجربه کرده، اما ایا کسی بدش اومده؟ حداقل در زمان خودش بعید میدونم مخالفتی شده باشه (قطعا تا ابد نباید هسته قبلی تکرار شه و امروز این کار مردود و از رده خارج به حساب میاد)

اما در مجموع به نظرم مهم کیفیت نهایی بازیه، اگه بالا و خفن باشه، به اندازه کافی هویت مستقل و ساختار گسترده داشته باشه، به نظرم دیگه خیلی مهم نیست اگه همچین تکرار هایی هم اون لا به لا صورت بگیره، اگه جای درست انجام شه، میتونه حس نوستالژیک به همراه داشته باشه، اونم برای یک بازی با n سال سابقه که اکثر طرفدارهاش عملا باهاش بزرگ شدن....
ببین لزوما که چیز بدی نیست و گاها چیز خوبیه ولی خب تو اون لحظه به من حس ناخوشایندی داده این قضیه و فکر کنم 4 و 5 رو دوباره نزدیک به هم بازی کردم در صورتی که فاصله انتشار این دوتا حدود 4 سال هستش. مسلما هم سنجش یه بازی 2009 با استانداردی که الان من دارم شاید خیلی کار درستی نباشه و طبیعیه که به مرور زمان افت بکنه ولی درنهایت من به نظرم ریمیک کردن نسخه 5 اضافه کاریه وقتی ما یه نسخه‌ای به نام کدورونیکا داریم که بازی به شدت مهجوری هست و در عین حال، مهم هم هست تو سری. ایول 5 اگه قراره ریمیک بشه بهتره بره برای اول نسل بعد

1679414536028.png

تو این سایت های پی سی، این از همه بهتره.اون پی سی گیمر لعنتی با 7 که به اثر(های فای راش) استاد شینجی میکامی بزرگ داد هر چی 9 و 10 میگیره روی 90 نمیاد! به رزیدنت 4 هم 8 داد.کلا بهتر تعطیل شه.سایت مزخرف و بیخودی هست.

تنها راه برای رفتن عدد 93 به 94 مجله اج هست.امیدوارم 10 بده.البته امکان دادن نمره 7 هم هست.

این وسط نقد جاینت بمب که ضریب بالایی هم داشت برای پی سی ثبت شد.البته اول برای 5 ثبت شده بود که بازی روی 94 بود.بعد تا رفت روی پی سی بازی اومد روی 93!

پ.ن:کفایت مذاکرات:))

پ.ن2: یک گیف زیبا برای استاد عزیزم،استاد شینجی میکامی که باید همیشه قدردان زحماتش باشیم.کپکام هر چه دارد از اوست.

ezgif-1-a207cb2868f6.gif

تو معشوق ناب من هستی
همیشه عاشقت و مجنون تو می مانم شینجی جانم

:-":-":-":-":-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or