چند وقته نیست کلا Quarter To Theree تو متا نمراتش تام چیک هم خیلی وقته نقد نکرده اخرین نقدش گند وقت پیش از سایت دیگه ای بودکی گفته تام چیک رو انداختن بیرون از سایت متا ؟ اتفاقا شخص تام چیک یکی از منتقدین بسیار قدیمی هست که دست اندرکاران سایت هایی مثل متاکریتیک و گیم رنکینگز خیلی براش احترام قائل هستن جوری که اگر مثلا GameSpot رو از لیست خارج کنن Quarter to Three رو نمیکنن .
خبری ازش نیست چون بازی های انحصاری رو نقد نکرده جدیدا که فن بوی ها بریزن سرشچند وقته نیست کلا Quarter To Theree تو متا نمراتش تام چیک هم خیلی وقته نقد نکرده اخرین نقدش گند وقت پیش از سایت دیگه ای بود
خب خدا رو شکر اینورا افتابی نشه بهترهخبری ازش نیست چون بازی های انحصاری رو نقد نکرده جدیدا که فن بوی ها بریزن سرشبیشتر تو کار PC هست جدیدا و مثلا به رزیدنت ایول 7 داده 4/10
Resident Evil 7: biohazard
تو این بخش هم میتونید ببینید که جزو سایت ها و مجلاتی هست که نمره اش توی متاکریتیک لحاظ میشه
Frequently Asked Questions - Metacritic
من کاری به پستت که چی نوشتی رو نداشتم کلا خواستم ازت یه جوابی بگیرمپست من درباره میزان اعتبار هر سایت بود،کجای پستم همچین چیزی که شما نوشتید را نوشتم؟
درباره منطق هم،منطق شما این است که بدون خواندن نقد می گی این سایت به این بازی نمره بالا داده چون می شه زیر دامن شخصیت را نگاه کرد ولی در آن بازی نمی شد
هنوزم به فعالیت بیمارگونش ادامه میده ؟ من فکر میکردم سایه شومش از سر بازیا برداشته شدهخبری ازش نیست چون بازی های انحصاری رو نقد نکرده جدیدا که فن بوی ها بریزن سرشبیشتر تو کار PC هست جدیدا و مثلا به رزیدنت ایول 7 داده 4/10
Resident Evil 7: biohazard
تو این بخش هم میتونید ببینید که جزو سایت ها و مجلاتی هست که نمره اش توی متاکریتیک لحاظ میشه
Frequently Asked Questions - Metacritic
والا با این تفاسیر Senran Kagura: Peach Beach Splash باید GOTY بشه.بچه ها من واقعا نمیدونم نمرات بازی چه ربطی به دامن و زیر دامن کرکتر بازی داره!!!!!اگه ربط داره منو شیرفهم کنید لطفا
شوخی میکنید دیگه قاعدتا ؟این بازی به خاطر دامن شخصیت اصلی نمره بالا گرفته پس زلدا برا چی؟برا اینکه لینک اول بازی لخته؟
حالا که فکرشو میکنم بد هم نمیگنا![]()
به همون دلیلی که یه عده میگن یه گروه نباید آواز بخونن چون گروه دیگهای تحریک میشن.بچه ها من واقعا نمیدونم نمرات بازی چه ربطی به دامن و زیر دامن کرکتر بازی داره!!!!!اگه ربط داره منو شیرفهم کنید لطفا
دوستمون داره با کنایه حرف میزنهشوخی میکنید دیگه قاعدتا ؟
بازی به یه موفقیتی رسیده که دیگه 89 و 90 واقعا فرقی به حال من به شخصه نمیکنهPost Arcade : 50
Nier: Automata review: Creative, daring, ambitious — oh, and also a big fat mess
متا رو آورد روی 89![]()
نظر شخصیه..:-(Post Arcade : 50
Nier: Automata review: Creative, daring, ambitious — oh, and also a big fat mess
متا رو آورد روی 89![]()
از سر مقاله مزخرفش میشه فهمید دقیقا هدفش چیه. مسخره ها...Post Arcade : 50
متا رو آورد روی 89![]()
اتفاقا نقدشون رو بخوونید نقد نسبتا خوبی هست و نکاتی رو میگه که کاملا قابل تامل هست.Post Arcade : 50
متا رو آورد روی 89![]()