میدونی چرا 5 به هورایزن داده به این هم 10؟
چون می خواسته تو هورایزن وقتی دوربین رو میاره پایین اونجا هیچی به غیر از یک پوشش ساده نباشهدقیقا مثل این بازی که متاسفانه نبوده
![]()
Attack of the Fanboy : 9
NieR: Automata Review | Attack of the Fanboy
USgamer : 10
Nier: Automata Review
واقعا بعضی اوقات آدم میمونه با این نوع امتیاز دادن منتقدها ... الان فاز USgamer خدایی چیه که به این میده 10 بعد به هورایزون میده 5 !!! جالبتر وقتی هستش که میبینی منتقد هر 2 بازی هم یکنفر بوده
دامنشو حتی اگه 2 مترم میکردن جوینده یابندس
ببینم تا حالا بازی رو پلی کردی که فکت صادر میکنی؟
من بازم میگم کسی اینجا این بازی رو ترور نکرده وبیشتر جنبه مسخره کردن اون منتقد رو داشتهدر مورد خود nier هم قبل از این که نظرات مسخره درباره شخصیت هایش بدید,برید بازی را تمام بکنید
در مورد گرافیک بازی باید بگم که بخاطر اینکه بازی سرعت بسیار زیادی داره و ۶۰ فریم ثابت هست باید یه مقداری از گرافیک کم میشده تا فریم خوب و پایداری داشته باشه.خیلیا براشون سواله که چرا بازی اینقدر خوب داره نمره میگیره و این موضوع براشون قابل درک نیست. اگه بازی رو انجام بدید دلیل این تحسینها خیلی واضح و مشخصه. نیر اون دیدگاهی که تا قبل از این در مورد بازیا داشتیم رو تا حد خیلی زیادی از بین میبره.
از قبل بدون اینکه کسی بهمون بگه خود ما این دیدگاه و باور رو داشتیم که «نمیشه همه چیز رو با هم داشت». یه بازی نمیتونه داستان، گیمپلی، موسیقی، طراحی، پرفرمنس و... عالی رو کنار همدیگه داشته باشه. این دیدگاهیه که اکثرا داریم و با وجود اینکه استدیوهای مثل Naughty Dog یا From Software یا CDPR یا باقی سازندههای بزرگ دیگه هر از چندگاهی میان نشون میدن که میشه تقریبا همه اینا رو کنار هم داشت، بازم باورش برای اکثریت سخته.
دلیل اینکه نیر اینقدر خوب داره نمره میگیره و تحسین میشه اینه که دقیقا یکی دیگه از همون بازیهاست که داره این موضوع رو به ما یادآوری میکنه.
«نمیشه که بازی هم دنیای باز باشه و هم ۶۰ فریم» ---> Nier Automata
«اگه بازی دنیای باز باشه طراحی مراحلش خراب میشه» ---> Nier Automata
«نمیشه هم یه داستان بینظیر داشت هم گیمپلی عمیق و عالی» ---> Nier Automata
«نمیشه توی یه بازی نقش آفرینی بزرگ با گیمپلی عمیق کلی هم تنوع داشت» ---> Nier Automata
«اگه سازنده تمرکزش رو باقی بخشا مثل گیمپلی و داستان باشه موسیقی بازی ممکن آسیب ببینه» ---> Nier Automata
«نمیشه توی یه مدت زمان کوتاه و با بودجه کم، بازیی رو ساخت که تقریبا از همه لحاظ عالی و بعد خیلی هم طولانی باشه» ---> Nier Automata
و...
Nier مطمئنا از همه جهات بینقص نیست و اشکالاتی هم داره که بزرگترینشون شاید کیفیت گرافیکی اون باشه که خب یکم از استانداردهای این نسل عقبتره. ولی اگه قرار باشه یه لیست از بهترین ویژگیهای که یه بازی میتونه داشته باشه درست کنیم و بعد نیر رو با این لیست مقایسه کنیم، تیک اکثریت اون بخشها زده میشه و بیشتر ویژگیهای که برای بینظیر بودن یه بازی باید در اون وجود داشته باشه رو نیر داره.
پس دلیل اینکه خیلیا با نیر حال کردن و نمراتش اینقدر خوب شده، بخاطر پوشش شخصیت اصلی و اینجور حرفا نیست. دلیلش اینه که Nier واقعا یه بازی خیلی خوب و کم نظیره. دلیل اینکه من و چندتا دیگه از بچهها از همون موقع معرفی بازی داشتیم خودمون رو به در و دیوار میکوبیدیم و کلی هایپ داشتیم هم این بود که با دیدن ترکیب Yoko Taro و Platinum Games امیدوار بودیم نیر به یه همچین چیزی تبدیل بشه که خوشبختانه همینطور هم شد.
يعني دو ساعته دارم به اين كليپ ميخندم ، اينو از كجا پيدا كرديدامنشو حتی اگه 2 مترم میکردن جوینده یابندس
/watch?v=iXSK-idCcog
فکت صادر کردن اینه که بگی فلان منتقد بخاطر اینکه میشه زیر دامن شخصیت اصلی بازی رو دید بهش ۱۰ داده و به یه بازی دیگه چون این مورد رو نداره ۵. در مورد اونکارهای که میشه انجام داد مثل بالا رفتن از نردبون و اینا، بازی دوربین رو زیر پای شخصیت اصلی نمیبره و دست خود بازیکنه. برای اون تروفی هم فقط کافیه 2B دوربین رو به سمت عقب هل بده و که اگه دوربین پایین باشه و پشت دامنش رو نشون بده هم اینکار رو انجام میده و حتما نیازی نیست زیر دامنش مشخص بشه.ببینم تا حالا بازی رو پلی کردی که فکت صادر میکنی؟تا حالا وقتی داره از نردبون پایین میره دوربین رو امتحان کردی که فکت صادر میکنی؟
اصلا تا حالا موقع کومبو زدن به خود شخصیت نگاه کردی که داری فکت صادر میکنی؟
اصلا جریان تروفی که به همین جریان ربط داره رو میدونی که فکت صادر میکنی؟
جناب اینجا کسی این بازی ترور نکرده که داری فکت صادر میکنی![]()
کسی به نمرات ۸-۹ گیر نداده و هیچ کس انتظار نداره همه به بازی ۱۰ بدن .... منتقدی که بیاد به یه همچین بازیایی ۵ بده .. نظر شخصی نیست ... دنبال چیز دیگه ای میگرده .من یک سوال دارم,خصوصا بعد از این که در هر تاپیکی می بینم که یکسری می نویسند چرا به horizon : zero dawn این نمره را دادند,دقیقا چرا اینجا یکسری افراد انتظار دارند نظر همه منتقد ها درباره یک بازی یکسان باشه و نمرات یکسانی به بازی بدهند؟من به شخصه همیشه می خواهم نظرات دو طرف یک بحث را ببینم,یعنی اگر یک منتقد از یک بازی تعریف می کند,یک نقد دیگر را هم که نقطه مقابلش است بخوانم و بعد خودم تصمیم بگیرم,واقعا احمقانه است که انتظار داشته باشید همه منتقد ها نظرات یکسانی نسبت به بازی مورد علاقتون داشته باشند
در مورد خود nier هم قبل از این که نظرات مسخره درباره شخصیت هایش بدید,برید بازی را تمام بکنید
چه ربطی داره؟یعنی هر منتقدی که نظرش خلاف بقیه باشه به طور اتوماتیک قصدش ترول و جلب توجه است؟نکته جالب این جا است که من حرفی از منتقد eurogamer نمی بینم،با این که بازی را بیشتر کوبونده و حتی recomended هم نداده،دلیلش هم این است که تو متاکریتیک ثبت نمی شهکسی به نمرات ۸-۹ گیر نداده و هیچ کس انتظار نداره همه به بازی ۱۰ بدن .... منتقدی که بیاد به یه همچین بازیایی ۵ بده .. نظر شخصی نیست ... دنبال چیز دیگه ای میگرده .
جالبه ملت سر ۹ گیم اسغات به gta5 رسما میخواستن چشم منتقدش رو در بیارن .. چه اینجا چه کل جهان ... بعد اینجا کسی به نمره ۵ مسخره و بی معنی اعتراض کنه ... جوابش میشه قرار نیست نظر همه یکی باشه ؟
اره نمره ۴ به انچارتد ۴ هم قرار نیست نظر همه یکی باشه
خب شما كه خوندي بيا به ما بگو ، چرا به هورايزون ٥ دادن و انچارتد ٤ . تا ما هم قانع شيم . بفرما بگو به اين دلايل تا ببينيم ، اين نقد اصلا ارزش بحث داره يا نه . و البته ميزان كاهش امتياز از ايرادات بازي و مقايسه اون با ديگر نقد هاي همون مرجع . به هر حال خود نقد هم قابل نقد هست و اينكه اين يك حقيقته بعضي بازي ها واقعا overrate ميشن اونم فضايي و بعضي ديگه نه خيلي بهشون ظلم ميشه . يكي از بازي هايي كه هميشه چند لول بالاتر از بقيه بوده ولي در حقش كم لطفي شده تو متا سري souls هست .چه ربطی داره؟یعنی هر منتقدی که نظرش خلاف بقیه باشه به طور اتوماتیک قصدش ترول و جلب توجه است؟نکته جالب این جا است که من حرفی از منتقد eurogamer نمی بینم،با این که بازی را بیشتر کوبونده و حتی recomended هم نداده،دلیلش هم این است که تو متاکریتیک ثبت نمی شه
کاری به horizon : zero dawn ندارم،ولی سر MGS V هم اول همه منتقدین نمرات بالا بهش دادند،بعد همان منتقد ها ۶ ماه بعد برگشتند گفتند که بازی نیمه کاره بود و مشکلات زیادی داشت و ...
نکته جالب این جا است که من همچین مشکلی در نقدهای یک فیلم نمی بینم،یعنی اگر یک منتقدی نمره خیلی پایین یا بالا بده کسی نمیاد بگه این منتقد می خواد جلب توجه بکنه،ارزش نقد به متنش هم است و چون یک منتقدی نمره پایین بده دلیل بر این نمی شه که نظرش کاملا غلط یا درست است
همش به الویت بندی منتقد بر می گرده،مثلا منتقد usgamer گفته که بیش از اندازه هویت گیم پلی خودش را از بقیه بازی های که قبلش آمدند قرض گرفته و هیچ چیز جدیدی به این ژانر اضافه نمی کنه(منتقدهایی که از بازی تعریف کردند هم این را گفتند) حالا یک منتقد از نظرش این موضوع مشکلی نیست و لزومی نمی بینه که گیم پلی بازی حتما نکات منحصر به فرد خودش را داشته باشه تا خوب باشه،یک منتقد دیگه مثل منتقد usgamer برایش این موضوع مهم استخب شما كه خوندي بيا به ما بگو ، چرا به هورايزون ٥ دادن و انچارتد ٤ . تا ما هم قانع شيم . بفرما بگو به اين دلايل تا ببينيم ، اين نقد اصلا ارزش بحث داره يا نه . و البته ميزان كاهش امتياز از ايرادات بازي و مقايسه اون با ديگر نقد هاي همون مرجع . به هر حال خود نقد هم قابل نقد هست و اينكه اين يك حقيقته بعضي بازي ها واقعا overrate ميشن اونم فضايي و بعضي ديگه نه خيلي بهشون ظلم ميشه . يكي از بازي هايي كه هميشه چند لول بالاتر از بقيه بوده ولي در حقش كم لطفي شده تو متا سري souls هست .