mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Jan 17, 2012 #1 این بازی اولین امتیازش رو دریافت کرد Xbox 360 Mag Italy :8/10
гадюка کاربر سایت Feb 5, 2012 #61 نوشته شده توسط mohseni-kabir: آخر بگيريم يا نگيريم؟ بیشتر... سلیقه ای هستش بازی عزیز.بستگی به خودت داره.
نوشته شده توسط mohseni-kabir: آخر بگيريم يا نگيريم؟ بیشتر... سلیقه ای هستش بازی عزیز.بستگی به خودت داره.
K Kavigne کاربر سایت Feb 5, 2012 #62 آخر بگيريم يا نگيريم؟ بیشتر... شما بخر پشیمون نمیشی ؛ حد اقلش اینه که 600 700 تا اچیومنت میگیری ! والله ...
آخر بگيريم يا نگيريم؟ بیشتر... شما بخر پشیمون نمیشی ؛ حد اقلش اینه که 600 700 تا اچیومنت میگیری ! والله ...
Behnam_Yakuza کاربر سایت Feb 6, 2012 #63 نوشته شده توسط Lavigne: شما بخر پشیمون نمیشی ؛ حد اقلش اینه که 600 700 تا اچیومنت میگیری ! والله ... بیشتر... البته به شرطی که بتونه تا آخر تحملش کنه و بعد از نیم ساعت با دیسکش سطل آشغال رو نشونه گیری نکنه !!
نوشته شده توسط Lavigne: شما بخر پشیمون نمیشی ؛ حد اقلش اینه که 600 700 تا اچیومنت میگیری ! والله ... بیشتر... البته به شرطی که بتونه تا آخر تحملش کنه و بعد از نیم ساعت با دیسکش سطل آشغال رو نشونه گیری نکنه !!
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Feb 13, 2012 #67 نوشته شده توسط GOW III: با توجه به اختلافات توی امتیاز ها معلومه بازی به شدت سلییقه ایست بیشتر... دقیقا همینیه که میگید. بازی به شدت سلیقه ای شده. من خودم و یکی از دوستام خیلی حال کردیم با بازی اما در اون سمت خیلی ها هم نپسندیدن بازی رو.
نوشته شده توسط GOW III: با توجه به اختلافات توی امتیاز ها معلومه بازی به شدت سلییقه ایست بیشتر... دقیقا همینیه که میگید. بازی به شدت سلیقه ای شده. من خودم و یکی از دوستام خیلی حال کردیم با بازی اما در اون سمت خیلی ها هم نپسندیدن بازی رو.